Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Úgy érzem, egyre inkább szükség van egy ilyen topikra is, mert egyre többször felszínre kerül, egyre hevesebb kommenteket szül, hogy sokan az utolsó pillanatban gondolják meg magukat, vagy egy szó nélkül tűnnek el (örökre) válasz nélkül hagyva a másikat.

Személyeskedés, fikázás nélkül, kulturált hangnemben folyó véleménycserét, gondolat megosztás kérnék!

Az eddigi hozzászólások

2012. 09. 20. csütörtök 12:48  #177
bluesman bluesman
Nem egyszerű, egyébként sok pár, aki valójában is - adatlapján is - keres fiút sem méltat válaszra, holott a levél normális hangvételű, ez ilyet sose értem meg, aztán meg másnak felad kereső hirdetést, hogy nem találnak pasit nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856735)
2012. 09. 20. csütörtök 12:38
Mi mindig abban a stílusban, formában vászolunk, amilyen levelet kapunk. Ha nem köszön, annak mi sem. Aki kis betűvel ír mindent, annak úgy. Ha szóló pasi ír - pedig nem keresünk - annak jobbik esetben nemleges választ írunk. Rosszabbik esetben - "megb*sznám a nődet, dugjunk - annak nem is írunk vissza. Nem kapunk sok levelet, de évek óta keresünk és már nagyon elvették a bunkó írások a kedvünket attól, hogy mindenkinek válaszoljunk.
2012. 09. 20. csütörtök 12:38  #176
Mi mindig abban a stílusban, formában vászolunk, amilyen levelet kapunk. Ha nem köszön, annak mi sem. Aki kis betűvel ír mindent, annak úgy. Ha szóló pasi ír - pedig nem keresünk - annak jobbik esetben nemleges választ írunk. Rosszabbik esetben - "megb*sznám a nődet, dugjunk - annak nem is írunk vissza. Nem kapunk sok levelet, de évek óta keresünk és már nagyon elvették a bunkó írások a kedvünket attól, hogy mindenkinek válaszoljunk.
(Ez egy válasz tottim üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 20. csütörtök 10:56
Valószínűsítem, hogy egy amolyan: "bejöttök nekem, dugunk??" vagy ehhez hasonló színvonalú ismerkedésnek nem nevezhető megkeresés volt. Az ilyenek viszont annyit sem érdemelnek, hogy válaszoljon nekik az ember. Intelligens megkeresésre valószínű megírná az akár nemleges választ is.
2012. 09. 20. csütörtök 10:56  #175
tottim tottim
Valószínűsítem, hogy egy amolyan: "bejöttök nekem, dugunk??" vagy ehhez hasonló színvonalú ismerkedésnek nem nevezhető megkeresés volt. Az ilyenek viszont annyit sem érdemelnek, hogy válaszoljon nekik az ember. Intelligens megkeresésre valószínű megírná az akár nemleges választ is.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 20. csütörtök 07:45
Én is csak azt irtam volna.Nem hiszem,hogy regényt kell irni mindenkinek,de egy "köszi,most nem aktuális",vagy ne haragudj,de nem téged keresünk", válasz illendő lenne.Még ha esetleg többszáz levelet is kaptatok is volna.Amit nem hiszek.
2012. 09. 20. csütörtök 09:36  #174
vazelinator vazelinator VIP Admin
akkor minek regisztráltál ide is? ellentmondásos
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857590)
2012. 09. 20. csütörtök 07:27
Van egy oldal ahol heti rendszereségel összejön finom dugások dögös párokal, csajokal :P
De itt annyi a kamu mint égen a csiilag...........
2012. 09. 20. csütörtök 07:45  #173
Zsuzsa Zsuzsa
Én is csak azt irtam volna.Nem hiszem,hogy regényt kell irni mindenkinek,de egy "köszi,most nem aktuális",vagy ne haragudj,de nem téged keresünk", válasz illendő lenne.Még ha esetleg többszáz levelet is kaptatok is volna.Amit nem hiszek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72051)
2012. 09. 20. csütörtök 06:24
Elnézést elöszöris ha nem tudunk mindenkinek válaszolni, vagy esetleg nem is akarunk mert már túl sok csalódáson vagyunk túl és vagy nem jön be a képek alapján, vagy egyszerűen nincs időnk rá, de olyan is van hogy talán kategória de épp van más akivel vagyunk, és őt későbbre rakjuk... de kaptunk ma egy aranyos egy mondatos levelet egy "úriember" től, akinek épp ezen okok valamelyikéből még nem válaszoltunk , idézném:
"kösz, hogy basztok válaszolni!"
Hát ezek után biztosan inkább baszunk, mint válaszolunk neki... smile
2012. 09. 20. csütörtök 07:27  #172
Törölt felhasználó (857590)
Van egy oldal ahol heti rendszereségel összejön finom dugások dögös párokal, csajokal :P
De itt annyi a kamu mint égen a csiilag...........
2012. 09. 20. csütörtök 06:24  #171
Törölt felhasználó (72051)
Elnézést elöszöris ha nem tudunk mindenkinek válaszolni, vagy esetleg nem is akarunk mert már túl sok csalódáson vagyunk túl és vagy nem jön be a képek alapján, vagy egyszerűen nincs időnk rá, de olyan is van hogy talán kategória de épp van más akivel vagyunk, és őt későbbre rakjuk... de kaptunk ma egy aranyos egy mondatos levelet egy "úriember" től, akinek épp ezen okok valamelyikéből még nem válaszoltunk , idézném:
"kösz, hogy basztok válaszolni!"
Hát ezek után biztosan inkább baszunk, mint válaszolunk neki... smile
2012. 09. 19. szerda 12:33  #170
Szombaton szexuálpszichológus szakértés a chat-en!
Örömmel jelzem felétek, hogy szeptember 22-én 22 órától Gyimesi Andrea szexológus vendéget sikerült meghívni az oldalra!

Kérünk titeket, hogy azokat kérdéseket, amik foglalkoztatnak titeket ebben a témában, vagy szerintetek sokakat érdekelne, legyetek szívesek küldjétek el az ügyfélszolgálatnak, az oldal alján az "Email"- ;-re kattints!

Aki nem szeretné még a nick nevét sem esetleg vállalni, az ezt a kérdés elején jelezze, így a válasz az erre a célra nyitott szobában, mindenki által olvashatóan, de a kérdező kilétét nem felfedő módon fog elhangzani. Az előre feltett kérdéseket, szeptember 21-e 24 óráig tudjátok ezen a címen feltenni, ez idő lejárta után már csak a vendégség alatt jelen lévő adminoknál tehetitek meg, akik ezt továbbítani fogják a vendég felé. Ha az előre feltett kérdések kifogynak, lehetőségetek nyílik még az idő hátralévő részében egy beszélgetésre a vendéggel, az általunk javasolt témák a következők:

- többes sex, (hármasok párcserék)
- swinger klubok
- bdsm
- kukkolás, exhibicionizmus (maga mutogatás)
- nudista kultúra

tehát ez a téma is érdekelt.
privátban nekem is elküldhetitek a kérdéseteket.
2012. 09. 19. szerda 11:07  #169
bluesman bluesman
Nekem olyan volt tegnap, hogy egy párnak írtam ismerkedési szándékkal kért képet, küldtem, erre ő azt mondta látta már ezeket más néven, és nem akarja folytatni az ismerkedést, azóta nincs is kinn képem nehogy más is használja azokat, azóta se válaszol, persze ő nem mutatott képet. Nem tehetek róla, hogy mások használják a képeim, de ez nem érdekelte őt, mindegy, fura......
2012. 09. 18. kedd 14:13  #168
Jade_ Jade_
Nos én ezért nem töltöttem ki a társkeresős adatlapot, mert nem keresek hanem a fórumozni szeretnék. Ezért hozzámvágták miért nincs kitöltve, miért nincs képem, stb.
Miért is baj az ha valaki nem kimondottan ismerkedni akar csak fórumozni? Erre van egy szabály?
(Ez egy válasz Sophie33 üzenetére (2012. 09. 18. kedd 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 18. kedd 08:12
Bármilyen hihetetlen, én például azért írtam be, mert tényleg nem keresek jelenleg senkit smile Ettől függetlenül nem szeretném törölni magam, mert olvasgatni szoktam a fórumot és ha úgy alakul, hozzá is szólok. Ráadásul ha ismét olyan helyzetbe kerülök, hogy itt akarok ismerkedni, nem kell újra regisztrálnom.
2012. 09. 18. kedd 10:51  #167
személyes adatoknál
"A társkereső szabályzatát elfogadom" -nál kiveszed a pipát és menttel
akkor nem törlődik az adatlapod csak felfüggesztődik
(Ez egy válasz Sophie33 üzenetére (2012. 09. 18. kedd 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Bármilyen hihetetlen, én például azért írtam be, mert tényleg nem keresek jelenleg senkit smile Ettől függetlenül nem szeretném törölni magam, mert olvasgatni szoktam a fórumot és ha úgy alakul, hozzá is szólok. Ráadásul ha ismét olyan helyzetbe kerülök, hogy itt akarok ismerkedni, nem kell újra regisztrálnom.
2012. 09. 18. kedd 10:23  #166
Törölt felhasználó (388655)
Ebben az esetben a társkeresőről kellene törölnöd magad!
2012. 09. 18. kedd 08:12  #165
Sophie33 Sophie33
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (848400)
2012. 09. 18. kedd 06:09
Sziasztok ! Többször voltam már ezen a honlapon,aztán töröltettem magam, majd újból visszatértem.Nagyon rossz a tapasztalatom hirdetőkkel.Hirdetnek,csak hirdetnek, de nem válaszolnak. Sokaknak írtam már a hirdetésére,de arra sem méltattak, hogy válaszoljanak rá (hol jártak ezek iskolába, hol tanulták az illemet ?) mf3 .Attól meg külön ki vagyok akadva,amikor a hirdetésbe beírják, hogy "senkit nem keresünk" !! Akkor minek vagy itt ?? üdv.mindenkinek (aki ezt olvassa) János
2012. 09. 18. kedd 06:09  #164
Törölt felhasználó (848400)
Sziasztok ! Többször voltam már ezen a honlapon,aztán töröltettem magam, majd újból visszatértem.Nagyon rossz a tapasztalatom hirdetőkkel.Hirdetnek,csak hirdetnek, de nem válaszolnak. Sokaknak írtam már a hirdetésére,de arra sem méltattak, hogy válaszoljanak rá (hol jártak ezek iskolába, hol tanulták az illemet ?) mf3 .Attól meg külön ki vagyok akadva,amikor a hirdetésbe beírják, hogy "senkit nem keresünk" !! Akkor minek vagy itt ?? üdv.mindenkinek (aki ezt olvassa) János
2012. 09. 12. szerda 07:50  #163
Mit írjunk még ki azon kívül, hogy "Szóló fiút NEM keresünk! Semmilyen formában! Köszönjük, de NE írj nekünk!" hogy ne kapjunk olyan leveleket, hogy "Sziasztok. Szivesen beszállnék hozzátok harmadiknak a lány örömére."
Megkérdeztem olvasta-e az adatlapot? Igen olvasta, gondolta hátha sikerül...
És Ő még a jobbik a jelentkezők közül. Ha valaki olyan hirdetésre jelentkezik, ahol nem esélyes, akkor győzzön meg több mondatban, hogy mégis és ne egy sort írjon. Nem?
2012. 09. 11. kedd 12:55  #162
Törölt felhasználó (849369)
Nem lepődtem meg rajta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 11. kedd 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2012. 09. 11. kedd 10:41
Na.........ez jól elszaladt a mondani valód elöl........... wink
2012. 09. 11. kedd 10:50  #161
Vagy,aki tud,az messze lakik.......
Az is meglehet,a megszólítás csak annyi:dugunk?szopsz?
A reglapot már meg sem nézi,hogy pasinak küldi.............. violent
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 09. 09. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 09. vasárnap 10:02
Sajnálattal tapasztaltam a hosszu évek során,hogy nem tudnak ismerkedni a férfiak,nem tudnak közeledni egy nőhöz...(
2012. 09. 11. kedd 10:43  #160
Talán ez is olyan mint az élet.........
Sokan szeretik jobb színben feltüntetni magukat......és ehhez a net,személytelensége,még segíti is őket!
boxer
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 11. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 11. kedd 10:13
Azért azt valamilyen formában szankcionálhatnák, ha valaki(k) párként keres, de a társkeresős adatlapjából egyértelműen kiderül, hogy teljesen egyedülálló...
2012. 09. 11. kedd 10:41  #159
Na.........ez jól elszaladt a mondani valód elöl........... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 09. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 09. vasárnap 14:41
Azt hiszem te nem igazán értetted amiről beszéltem. Viszont én nem sértegettem senkit, így te se tedd! Ha valami mondanivalód van személyesen nekem, akkor tedd meg privát üzenetben és ott nyugodtan megbeszélhetjük! Köszönöm!
2012. 09. 11. kedd 10:13  #158
Azért azt valamilyen formában szankcionálhatnák, ha valaki(k) párként keres, de a társkeresős adatlapjából egyértelműen kiderül, hogy teljesen egyedülálló...
/ 19