A poén, hogy sokan azok közül sem válaszolnak akik panaszkodnak, hogy nem lehet itt partnert találni

Ez igaz, de fogd fel egyfajta szűrőnek. Aki nem válaszol azzal nem érdemes erőlködni. Egyébként ismerkedés (meg egyáltalán értelmes kommunikáció) szempontjából ez az oldal elég periférikusnak tűnik. Ivararány tekintében eléggé elbillent az egyensúly, életkor szempontjából meg sulinet....
Pl. bejelöl kapcsolatra és amikor megkérdem, hogy pontosan mik az elképzelések, akkor nem válaszol... mégis mire számított??? Kőkóla? Baszunk? (Ez egy válasz bluesman üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl. bejelöl kapcsolatra és amikor megkérdem, hogy pontosan mik az elképzelések, akkor nem válaszol... mégis mire számított??? Kőkóla? Baszunk? (Ez egy válasz bluesman üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 01. hétfő 12:26
Sajnos egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal. Szerintem a tiszteletlenség jele az, hogy valaki nem válaszol, az illetőt minősíti. Ráérő emberek gyülekezete lett az oldal, akik levelezni járnak ide, és chat-ni.
Sajnos egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal. Szerintem a tiszteletlenség jele az, hogy valaki nem válaszol, az illetőt minősíti. Ráérő emberek gyülekezete lett az oldal, akik levelezni járnak ide, és chat-ni.
Mi vagyunk kisebbségben úgy érzem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 21. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (839452)
2012. 09. 21. péntek 20:34
Nem csak Te gondolod így! Mi első sorozatunknál 3 nap alatt 100-tól több levelet kaptunk és biza mindenkinek válaszoltunk. Volt akinek 1 mondatot, de volt akinek kisregényt. És nem esett nehezünkre.
Sziasztok az a baj senki nem reagál itt persze vannak kivételek."Pedig csak hölgyet keresek"
Ha hamarabb regisztráltál ide, mint oda akkor az az ott, még nincs egy hónapja sem...
és heti rendszerességről regélsz ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 21. péntek 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
és heti rendszerességről regélsz ?

Törölt felhasználó (857590)
2012. 09. 21. péntek 00:51
Hamarabb regisztráltam ide mint oda

Nem csak Te gondolod így! Mi első sorozatunknál 3 nap alatt 100-tól több levelet kaptunk és biza mindenkinek válaszoltunk. Volt akinek 1 mondatot, de volt akinek kisregényt. És nem esett nehezünkre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752855)
2012. 09. 20. csütörtök 19:12
Nem értem ezt a "sok levelet kapunk, nincs időnk válaszolni" dumát. Aki nem jön be annak csak annyit hogy "Szia, nem téged keresünk." Nagy dolog ezt ctrl+c ctrl+v-vel megoldani?
Hagyjuk már. Szerintem az az alap hogy válaszolok ha levelet kapok mindegy hogy nem őt keresem, nem tetszik, messze van, stb. De lehet ezt csak én gondolom így.....
Hagyjuk már. Szerintem az az alap hogy válaszolok ha levelet kapok mindegy hogy nem őt keresem, nem tetszik, messze van, stb. De lehet ezt csak én gondolom így.....
Te is csak a csillagokat szaporítottad
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)

2012. 09. 20. csütörtök 07:27
Van egy oldal ahol heti rendszereségel összejön finom dugások dögös párokal, csajokal :P
De itt annyi a kamu mint égen a csiilag...........
De itt annyi a kamu mint égen a csiilag...........
Ne haragudj,de az idő ,és a tapasztalat dönti el,hogy mennyi a kamus itt,vagy máshol..:/) De ahogy "egy ujszölöttnek minden vicc uj" alapon mindig vannak ujak...
)))
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 09. 21. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

2012. 09. 21. péntek 10:54
maradjunk abba, hogy még mindig ellent mondásos, mert itt vagy.
maradjunk abba, hogy még mindig ellent mondásos, mert itt vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 21. péntek 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 21. péntek 00:51

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)

2012. 09. 20. csütörtök 09:36
akkor minek regisztráltál ide is? ellentmondásos
Az nem lenne gond, hogy csak elméleti síkon vannak a vágyak. Van akinek rövid idő elegendő a megvalósításhoz és van kinek ez sokkal hosszadalmasabb folyamat.
A gond csak ott van ha önmagával sincs tisztában az ember, hogy mit is szeretne s ezt tetézi azzal hogy a beszélgetés ismerkedés elején ezt nem közli, pedig nagyon is fontos lenne. Nem nagy dolog annyit mondani 'szívesen ismerkedek de még nem keresek partnert' vagy valami hasonló. Ha ez kimarad az elején belelovalják egymást egy közös fantáziálásba, de csak az egyik tudja hogy ez csak fantázia. Az pedig nem fair! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A gond csak ott van ha önmagával sincs tisztában az ember, hogy mit is szeretne s ezt tetézi azzal hogy a beszélgetés ismerkedés elején ezt nem közli, pedig nagyon is fontos lenne. Nem nagy dolog annyit mondani 'szívesen ismerkedek de még nem keresek partnert' vagy valami hasonló. Ha ez kimarad az elején belelovalják egymást egy közös fantáziálásba, de csak az egyik tudja hogy ez csak fantázia. Az pedig nem fair! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 20. csütörtök 20:02
Szerintem itt a nagy többségnél csak elméleti síkon vannak vágyak, a megvalósításhoz már töketlenek.
Ez sajnos így van, az utolsó pillanatban kitalálnak mindenféle indokot, hogy nem jó...stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 20. csütörtök 20:02
Szerintem itt a nagy többségnél csak elméleti síkon vannak vágyak, a megvalósításhoz már töketlenek.
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 20. csütörtök 19:43
Sziasztok! A közelmúltban mi is pórul jártunk... júliusban írtunk egy levelet egy párnak. Tegnapig reakció nélkül vártunk. Tisztában voltam vele, hogy ebből már semmi nem lesz de azért tettem egy gyenge próbát. Szó szerint idézem a második levelünket:
Sziasztok!
2012.07.09-én a következő tartalmú levéllel próbáltuk felvenni veletek a kapcsolatot: ....ide bemásoltam az első levelünk tartalmát....
Szerintem ez egy normális nem túl tolakodó levél. Ám választ a mai napig nem kaptunk amit nem teljesen értünk. A "NEM" is egy válasz amit el is fogadunk kérdés nélkül. Válaszra sem méltattatok. Köszönjük.
További sikeres keresgélést.
Én nem gondolom, hogy ez egy bunkó hangvételű levél lenne amire válaszolni sem érdemes. Azonban a második levélre sem érkezett reakció. Hát ez van. Azért az őszinteséghez hozzá tartozik, hogy bőven több azok száma akik válaszolnak. Köszönet nekik.
Sziasztok!
2012.07.09-én a következő tartalmú levéllel próbáltuk felvenni veletek a kapcsolatot: ....ide bemásoltam az első levelünk tartalmát....
Szerintem ez egy normális nem túl tolakodó levél. Ám választ a mai napig nem kaptunk amit nem teljesen értünk. A "NEM" is egy válasz amit el is fogadunk kérdés nélkül. Válaszra sem méltattatok. Köszönjük.
Én nem gondolom, hogy ez egy bunkó hangvételű levél lenne amire válaszolni sem érdemes. Azonban a második levélre sem érkezett reakció. Hát ez van. Azért az őszinteséghez hozzá tartozik, hogy bőven több azok száma akik válaszolnak. Köszönet nekik.
Ennél az az érdekesebb, amikor egy párocska megkeres, elméletileg nekik is ugyanazok az igényeik / elképzeléseik mint nektek, megadod a kért elérhetőséget, és soha többé nem jelentkeznek
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 20. csütörtök 19:43
Sziasztok! A közelmúltban mi is pórul jártunk... júliusban írtunk egy levelet egy párnak. Tegnapig reakció nélkül vártunk. Tisztában voltam vele, hogy ebből már semmi nem lesz de azért tettem egy gyenge próbát. Szó szerint idézem a második levelünket:
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Nem értem ezt a "sok levelet kapunk, nincs időnk válaszolni" dumát. Aki nem jön be annak csak annyit hogy "Szia, nem téged keresünk." Nagy dolog ezt ctrl+c ctrl+v-vel megoldani?
Nagyon lusták az emberek. Plusz úgy vannak vele, hogy a nem válasz is nem, így az értelmes próbálkozók sem kapnak választ. Sajnos.
(Ez egy válasz bluesman üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 20. csütörtök 12:48
Nem egyszerű, egyébként sok pár, aki valójában is - adatlapján is - keres fiút sem méltat válaszra, holott a levél normális hangvételű, ez ilyet sose értem meg, aztán meg másnak felad kereső hirdetést, hogy nem találnak pasit

Hosszútávú, stabil kapcsolatot keresünk. Nem úgy jött le a postjainkból?
Volt már részünk is hosszútávú kapcsolatban, a közepes szexszel együtt jött is a másik pár előttünk való veszekedése, hol a csaj, hol a srác problémázott valamin. Nem is tudjuk jó-e a barátságot és a szexet keverni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (857830)
2012. 09. 20. csütörtök 12:54
Olvasgatom a postjaitokat, egy kérdésem lenne. Hosszabb kapcsolatot párral vagy szóló partnerrel eddig nem alakítottatok ki, vagy időnként muszáj újítani, a változatosság miatt? Mivel ekkora tortúra megfelelő társakat találni a többeshez, nem érné meg inkább a bevált kapcsolatot elmélyíteni?.Mi elég régóta együtt vagyunk, de ettől még nem minden alkalommal hármasban szeretkezünk. Én speciel ráadásul többször ingázom is kettejük között. Tudom, hogy az újdonság elbűvölő és plusz izgalmat ad, de az összeszokottság előnyei sem elhanyagolhatóak.
Olvasgatom a postjaitokat, egy kérdésem lenne. Hosszabb kapcsolatot párral vagy szóló partnerrel eddig nem alakítottatok ki, vagy időnként muszáj újítani, a változatosság miatt? Mivel ekkora tortúra megfelelő társakat találni a többeshez, nem érné meg inkább a bevált kapcsolatot elmélyíteni?.Mi elég régóta együtt vagyunk, de ettől még nem minden alkalommal hármasban szeretkezünk. Én speciel ráadásul többször ingázom is kettejük között. Tudom, hogy az újdonság elbűvölő és plusz izgalmat ad, de az összeszokottság előnyei sem elhanyagolhatóak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856735)
2012. 09. 20. csütörtök 12:38
Mi mindig abban a stílusban, formában vászolunk, amilyen levelet kapunk. Ha nem köszön, annak mi sem. Aki kis betűvel ír mindent, annak úgy. Ha szóló pasi ír - pedig nem keresünk - annak jobbik esetben nemleges választ írunk. Rosszabbik esetben - "megb*sznám a nődet, dugjunk - annak nem is írunk vissza. Nem kapunk sok levelet, de évek óta keresünk és már nagyon elvették a bunkó írások a kedvünket attól, hogy mindenkinek válaszoljunk.