Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Úgy érzem, egyre inkább szükség van egy ilyen topikra is, mert egyre többször felszínre kerül, egyre hevesebb kommenteket szül, hogy sokan az utolsó pillanatban gondolják meg magukat, vagy egy szó nélkül tűnnek el (örökre) válasz nélkül hagyva a másikat.

Személyeskedés, fikázás nélkül, kulturált hangnemben folyó véleménycserét, gondolat megosztás kérnék!

Az eddigi hozzászólások

2012. 10. 04. csütörtök 17:15  #217
Törölt felhasználó (857830)
Nemáááá... ez nem Camelot Kerekasztala... sajnos nagy koncentrációban vannak jelen azok, akik IRL nehezen építenek kapcsolatot és abban reménykednek, hogy itt egyszerre tudnak 1000 nőnek füttyögni... valamelyik csak meghallja. Talán nem is éppen szerencsés párosítás egy szexualitással foglalkozó fórumot a pinavadászattal közös platformon üzemeltetni.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 17:04
A férfiak többsége nem tud udvarolni,nem tud közeledni a nőhöz....Azt hiszik,mert ilyen oldalakon vagyunk,leghöbb vágyunk az ő farkuk..Lehet,régimodi vagyok,de...én FÉRFIT szeretnék...olyan igazi lovagias,udvarias,tisztelettudot..
2012. 10. 04. csütörtök 17:04  #216
Zsuzsa Zsuzsa
A férfiak többsége nem tud udvarolni,nem tud közeledni a nőhöz....Azt hiszik,mert ilyen oldalakon vagyunk,leghöbb vágyunk az ő farkuk..Lehet,régimodi vagyok,de...én FÉRFIT szeretnék...olyan igazi lovagias,udvarias,tisztelettudot..
2012. 10. 04. csütörtök 11:14  #215
Törölt felhasználó (849369)
A megfelelési kényszer jelen van mindenhol, az egész életben. Nem mondom, hogy ez jó, de ez van. Akik meg azt gondolják, hogy egy farok elég ahhoz, hogy egy nőnek jó legyen, azok verik a gép előtt és fantáziálnak, mert más nem jut.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (859894)
2012. 10. 04. csütörtök 10:06
Mindig csak a méret a méret ,ébresztő fiúk mikor valljátok be magatoknak,hogy nem a méret a fontos nagyon jól tudjuk, a nyalás és az izgatás technikával van gondunk még akkor is ha némelyik pasi úgy gondolja ,hű mekkora király vagyok én aztán tudok nyalni, ha nem tartos a dolog rögtön a farkunkra fogjuk mert kicsi mert nagy talán mert görbe nincs türelmünk se kedvünk annyira szét akarjuk szo......ni a nőt meg meg ku...ni.......sajnos többnyire azért nem akarnak ismerkedni a nők ,mert egy olcsó lyuknak érzik magukat.Megértem őket ,és ne is hagyják magukat.....ez csak az én véleményem több nővel beszélgettem a véleményük elszomorító.
2012. 10. 04. csütörtök 11:00  #214
Törölt felhasználó (118959)
És mi még nem beszélgettünk? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig csak a méret a méret ,ébresztő fiúk mikor valljátok be magatoknak,hogy nem a méret a fontos nagyon jól tudjuk, a nyalás és az izgatás technikával van gondunk még akkor is ha némelyik pasi úgy gondolja ,hű mekkora király vagyok én aztán tudok nyalni, ha nem tartos a dolog rögtön a farkunkra fogjuk mert kicsi mert nagy talán mert görbe nincs türelmünk se kedvünk annyira szét akarjuk szo......ni a nőt meg meg ku...ni.......sajnos többnyire azért nem akarnak ismerkedni a nők ,mert egy olcsó lyuknak érzik magukat.Megértem őket ,és ne is hagyják magukat.....ez csak az én véleményem több nővel beszélgettem a véleményük elszomorító.
2012. 10. 04. csütörtök 10:34  #213
Törölt felhasználó (860531)
Na végre egy pasi,aki .....
2012. 10. 04. csütörtök 10:06  #212
2012. 10. 03. szerda 20:49  #211
Törölt felhasználó (744977)
Nem Te vagy a hülye smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 03. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 03. szerda 13:51
Valaki árulja már el nekem, hogy vajon mit gondolnak azok a társkeresők, akiknél mondjuk egy fasz van kint képnek? És ráadásul párról van szó....Tényleg komolyan gondolják, hogy erre bárki is ugrani fog?! De hasonló kérdésem lenne a kép nélküliekhez is. Itt nem mondhatja senki, hogy a belső értékek...blablabla. Elvégre ez az oldal a szexről szól és az elsősorban kémia, amit a látvány vált ki. De lehet én vagyok a hülye...
2012. 10. 03. szerda 20:17  #210
Törölt felhasználó (34340)
Sziasztok!nekem pozítív tapasztalatom volt a partnerkereséssel kapcsolatban.Egy érett nőt kerestem, mert régen vágytam rá....egy két hét keresgélés után rövid beszélgetés, időpont egyeztetés, telefon és össze is jött a tali és teljesült a vágyam smile (igaz nem ezen az oldalon keresgéltem..)
2012. 10. 03. szerda 17:18  #209
Az még hagyján, hogy egy pár egy darab fasszal reklámozza magát, vannak akik az egy szál faszukat villanypóznának álmodják, és mint valami etalon pinamágnes méretet, szemrebbenés nélkül írják a 17/5-öt. Mert ha ez metrikus mértékegységben és centiben értendő, az szégyen, ha mondjuk collban, az lehet tárgyalási alap. gunyos1
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 03. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 03. szerda 13:51
Valaki árulja már el nekem, hogy vajon mit gondolnak azok a társkeresők, akiknél mondjuk egy fasz van kint képnek? És ráadásul párról van szó....Tényleg komolyan gondolják, hogy erre bárki is ugrani fog?! De hasonló kérdésem lenne a kép nélküliekhez is. Itt nem mondhatja senki, hogy a belső értékek...blablabla. Elvégre ez az oldal a szexről szól és az elsősorban kémia, amit a látvány vált ki. De lehet én vagyok a hülye...
2012. 10. 03. szerda 13:51  #208
2012. 10. 03. szerda 13:48  #207
Lehet, hogy annyira mégsem nyűgözted le, mint amennyire gondoltad. Ha nekem jó egy párnál, akkor az rendszeresen jó lesz. Ha meg nem az igazi, akkor nem lesz folytatás. Ez ilyen egyszerű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 02. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 02. kedd 11:33
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, tapasztalt 3. beszállókhoz.
Miért van az ,hogy a nehezen megtalált ideális pasi 2x3x-i szex után már igen nehezen tud ránk időt szakítani,pedig minden jó volt kielégült,megkapta amit szeretett volna.
És nem csak mondta,hanem szex közben látszott is rajta.
Hajtja őket a vérük,keresik mindig az újat ,ja és akkor sincs idejük ha ép szexmentes időszakot élnek.
Egy ismerősünk azt mondta egy okos ff minden ingyen puncit kihasznál vagy mégse...?
Várom a válaszokat tapasztalatokat.
2012. 10. 03. szerda 00:00  #206
Törölt felhasználó (851550)
Miért nem kérdezed meg a (3 beszálló) pasit?Ő biztosan tudja a választ! Lehet,hogy még sem volt olyan izgató és jó a számára.Persze hogy élvezte,(és az arcán is látszik),de mi ffiak ilyenek vagyunk,ha élvezünk (orgazmusunk van),az mindig meglátszik!És akkor mindig nagyon jó.De,voltam párszor úgy hogy utána teljesen megbántam az egész akciómat. Csak addig volt érdekes,amig megkaptam!Ez az érzés főleg a fiatalabb koromra volt (néha) jellemző.Most már meggondoltabb vagyok. Az ingyen punci viszont soha nem izgatott.Csak azért mert könnyü préda,nekem soha nem kellett. Rengeteget kihagytam az életem során.Kb. 2x annyit,mint aki meg volt.Persze,utólag már 1-2-t megbántam,de a többségét nem.Én mindig szerettem megdolgozni a barátnőim kegyeiért. Vissza térve a kérdésedre: kérdezzed meg!Veszteni valód mi lehetne....?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 02. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Miért van az ,hogy a nehezen megtalált ideális pasi 2x3x-i szex után már igen nehezen tud ránk időt szakítani,pedig minden jó volt kielégült,megkapta amit szeretett volna.
Hajtja őket a vérük,keresik mindig az újat ,ja és akkor sincs idejük ha ép szexmentes időszakot élnek.
Egy ismerősünk azt mondta egy okos ff minden ingyen puncit kihasznál vagy mégse...?
2012. 10. 02. kedd 22:53  #205
vazelinator vazelinator VIP Admin
inkább mard álmodozó mert ha jelzi a tettek mezejét, hát olyat kap amit nemvárt, dúr bele töm kelegét, pedig elsőre talán finom bevezetés kéne, s úgy elriasztják, hogy mard az álmodozás.
de talán a hölgyek eltudják mondani hogy mennyire, lelombozóak tudnak lenni.
(Ez egy válasz bluesman üzenetére (2012. 10. 02. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 02. kedd 21:10
Inkább úgy mondanám sok az álmodozó, aki sosem lép a tettek mezejére, csak levelez, chat-el, de ennyi......
2012. 10. 02. kedd 21:10  #204
bluesman bluesman
Inkább úgy mondanám sok az álmodozó, aki sosem lép a tettek mezejére, csak levelez, chat-el, de ennyi......
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 10. 02. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 02. kedd 18:21
van elég nő, csak még nemet sem mernek beállítani.
vagy nagy a szája és le szájkaratéz az idióta pasikat, vagy hallgat s a háttérből válogat.
de sok csak olvasni jön és megélni írásaitokból képzeletében a történeteket.
2012. 10. 02. kedd 18:21  #203
van elég nő, csak még nemet sem mernek beállítani.
vagy nagy a szája és le szájkaratéz az idióta pasikat, vagy hallgat s a háttérből válogat.
de sok csak olvasni jön és megélni írásaitokból képzeletében a történeteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2012. 10. 01. hétfő 22:16
Igen az egyensúly a fő baj, de az sosem fog változni....
2012. 10. 02. kedd 13:54  #202
...megkapta amit szeretett volna...

Látod, már meg is válaszoltad magadnak a kérdést!
Sziasztok!
2012. 10. 02. kedd 12:39  #201
Nanuq Nanuq
misikotay: Nőként azt mondom neked hogy egy okos férfi megbecsüli azt a lehetőséget amit kaphat. Egy pasi, akinek "mindenmind1" alapon működik a szexualitása az lehet hogy először mosolyog a lehetőségen és él vele de 2-3 alkalom után már nem a vére hajtja tovább, hanem élből ilyen a habitusa. Eltűnik az újdonság varázsa!

Az hogy szex közben mit láttatok rajta, egy dolog. Minden gyerek örül a játékboltban....! nyes
Sziasztok!
2012. 10. 02. kedd 11:33  #200
Sziasztok!
2012. 10. 02. kedd 10:46  #199
bluesman bluesman
Legutóbb hirdetést feladónak írtam normális levelet, és válasz nincs, akkor minek hirdet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 01. hétfő 22:07
A poén, hogy sokan azok közül sem válaszolnak akik panaszkodnak, hogy nem lehet itt partnert találni smile
2012. 10. 01. hétfő 22:16  #198
Igen az egyensúly a fő baj, de az sosem fog változni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 01. hétfő 12:59
Ez igaz, de fogd fel egyfajta szűrőnek. Aki nem válaszol azzal nem érdemes erőlködni. Egyébként ismerkedés (meg egyáltalán értelmes kommunikáció) szempontjából ez az oldal elég periférikusnak tűnik. Ivararány tekintében eléggé elbillent az egyensúly, életkor szempontjából meg sulinet....
Pl. bejelöl kapcsolatra és amikor megkérdem, hogy pontosan mik az elképzelések, akkor nem válaszol... mégis mire számított??? Kőkóla? Baszunk?
/ 19