Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Úgy érzem, egyre inkább szükség van egy ilyen topikra is, mert egyre többször felszínre kerül, egyre hevesebb kommenteket szül, hogy sokan az utolsó pillanatban gondolják meg magukat, vagy egy szó nélkül tűnnek el (örökre) válasz nélkül hagyva a másikat.

Személyeskedés, fikázás nélkül, kulturált hangnemben folyó véleménycserét, gondolat megosztás kérnék!

Az eddigi hozzászólások

2012. 07. 17. kedd 14:44  #97
Jade_ Jade_
Még mindig nem sikerült ilyen helyet összehozni? Mintha fél éve már neki álltatok volna még topicot is nyitottatok. Ennyiben is maradt?
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 07. 16. hétfő 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 16. hétfő 22:21
Helló, már régóta próbálkozunk egy olyan topik nyitásával, ami a swingerklubok és a normális klubok közti űrt próbálná kitölteni. Valamilyen félig nyilvános eseményre gondoltunk, pl. egy ismert szórakozóhelyen egy VIP termet, vagy különtermet nyittatni azoknak, akik előzetesen bejelentkeztek, és vállalták, hogy "elbírálják" őket.
Talán itt helye lenne egy beszélgetésnek erről az ismerkedési formáról. Érdekelne ez valakit?
2012. 07. 17. kedd 13:17  #96
nem1szer nem1szer
Most de nagyon igazat szóltál!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 07. 17. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2012. 07. 17. kedd 12:24
swinger klub is be tölti e szerepet.
ha csak a bárban maradsz, mert a te általad meghatározott klubból sem tudod kizárni a pofátlan beajánlkozokat.
inkább olyan mint ha félnél, egy kicsit hogy valami irányítatlanná válna, s ki csúszna az irányítás a kezedből, s az egész egy rémálommá egy halom beajánlkozó, s erőszakoskodóvá válna.
2012. 07. 17. kedd 12:24  #95
vazelinator vazelinator VIP Admin
swinger klub is be tölti e szerepet.
ha csak a bárban maradsz, mert a te általad meghatározott klubból sem tudod kizárni a pofátlan beajánlkozokat.
inkább olyan mint ha félnél, egy kicsit hogy valami irányítatlanná válna, s ki csúszna az irányítás a kezedből, s az egész egy rémálommá egy halom beajánlkozó, s erőszakoskodóvá válna.
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 07. 16. hétfő 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 16. hétfő 22:21
Helló, már régóta próbálkozunk egy olyan topik nyitásával, ami a swingerklubok és a normális klubok közti űrt próbálná kitölteni. Valamilyen félig nyilvános eseményre gondoltunk, pl. egy ismert szórakozóhelyen egy VIP termet, vagy különtermet nyittatni azoknak, akik előzetesen bejelentkeztek, és vállalták, hogy "elbírálják" őket.
Talán itt helye lenne egy beszélgetésnek erről az ismerkedési formáról. Érdekelne ez valakit?
2012. 07. 16. hétfő 22:21  #94
tobbenjobb tobbenjobb VIP
2012. 03. 28. szerda 22:32  #93
Törölt felhasználó (295546)
Pozitív tapasztalata van valakinek a Társkeresőben?
2012. 03. 13. kedd 20:37  #92
Törölt felhasználó (797483)
Új élményem a "Nagy az isten állatkerje" témában:

1. Bevezetés
Világvégéről ír, nem hiszem, hogy komolyan gondolja, de a csaj nagyon jó a képen. Válaszolok. Kiderül, hogy mi nagyon-nagyon bejövünk nekik. Ők utaznak is miattunk, cseréljünk má' képet! úúúúúú Még jobban tetszünk neki, őket a pisiszex is izgatja.

2. A fordulat
- Hááát...-mondom neki, minket az hidegen hagy, sőt...
- Akkor csak nézzük meg, mert ők nagyon exhibicionisták is - még egy pillantás a csaj képeire: őrült jó mellek, bomba popsi, izgató kis csík a lábak között... Egye fene:
- Jó, hát megnézzük.
- És akkor azt is nézzétek meg, ahogy a csajomat egy kutya megdugja.
- Nahát... tudod mit? Azt is megnézem, de csak akkor, ha már én megdugtam elötte.-mondom neki. Beleegyezik. Sőt biztosít róla, hogy őt még ez is izgatja.

3. A váratlan fordulat
Megkérdezi minket mi izgat. Mondom neki, hogy éppen a sógornőm izgat, mert nálunk aludt és egy félig átlátszó pongyolában mászkál elöttem. Erre megkérdi:
-Miért mit szeretnél?
- Hát szívesen gerincre vágnám.-Puff. Azonnal reagál: Fúj, az közönséges és bunkó dolog nahát és egyáltalán, szó sem lehet róla, hogy az ő dédelgetett kicsi élete párját egy ilyen bunkó bassza meg, mint én...-hápogok csak a döbbenettől.

4. Végjáték
Megkérdem tőle, hogy akkor hogyan tovább, mire ő elmondja, hogy a bomba csaj természetesen ez után a parasztságom után már nem lehet az enyém, de ő még mindig szívesen megdugná az enyémet. Köszönöm a megtisztelő lehetőséget elbúcsuzom tőle. Ő ezután még ír egy féltucat alkalommal, arról győzköd, hogy tényleg nagyon bunkó voltam és kérdi mikor jöhet el hozzánk egyedül. Párszor elmagyarázom neki szerény álláspontomat. Ő nem érti. Letiltom. A levelei mégis átjönnek. Leveleit olvasás nélkül törlöm. Hármat! Végre leszáll rólunk. Ez most vasárnap volt.

5. Tanulság
Ami reménytelennek látszik az elején...az az is.
2012. 03. 13. kedd 20:00  #91
Törölt felhasználó (839452)
Hát nekünk is vannak pozitív és negatív élményeink is. Mivel egy társkeresőn mi kerestünk, így világosan megvoltak fogalmazva a kritériumaink. Hozzáteszem, pasitöbbesben utazunk. Mi nem párt, szóló pasit kerestünk, és nem barátkozni, "szabadidős programokra", stb..., hanem szexelni. Pozitív élmény, aki korrektül elfogadja nemleges válaszunk, akár távolság, akár külső, akár kor alapján született meg a nem.
Na de ennek az ellenkezőjéből van ám rengeteg. Hozzáteszem, mindenkinek! írunk választ. Aztán mikor jön a levél, hogy "de miért?" , megírjuk még egyszer hogy miért, akkor sem érti, és csak nem lehet levakarni az ilyesmi emberkét. Akkor is időpontot akar egyeztetni. Leírtuk hogy mi utazunk, de akkor is jönne, még az ország másik végéből is, ja és már tud is indulni. Na ilyenektől égnek áll a hajunk.
De hál'isten, szép számmal akad kivétel. Sajna minden szimpi emberrel így sem jön össze, a mai világban egyre nehezebb előre tutira lefixálni időpontokat egy hancúrra, munka, család, esetleg távolság miatt.
De jelenleg nem panaszkodunk.... wink
2012. 03. 13. kedd 18:38  #90
De akkor miért női nick alatt fut? Lehetne valami semleges név is..... vagy ffi név....
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 03. 13. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 13. kedd 13:45
Egy lehetséges válasz a kérdésedre:
Talán nem mind rosszindultú,akinél ilyesmit tapasztalsz.
Van a pasi,akit érdekel a GG meg a fórum.Próbálja rászedni az asszonyát,hogy járjanak ide együtt.Mire az talán némi érdeklődést mutat is,vagy csak belemegy,h hamarabb szabaduljon a rábeszélésektől.Igy regisztrál a pasi párként.
Aztán múlnak a hetek és a pár nőtagját nem érdekli az egész,meg esetleg ideje sincs rá,tehát elmorzsolódik a pasi mellől,aki gyakorlatilag hiába regizte ide párként magukat,mégis egyedül jár ide...

Szerintetek van ilyen?
2012. 03. 13. kedd 13:45  #89
Macilacy Macilacy
Egy lehetséges válasz a kérdésedre:
Talán nem mind rosszindultú,akinél ilyesmit tapasztalsz.
Van a pasi,akit érdekel a GG meg a fórum.Próbálja rászedni az asszonyát,hogy járjanak ide együtt.Mire az talán némi érdeklődést mutat is,vagy csak belemegy,h hamarabb szabaduljon a rábeszélésektől.Igy regisztrál a pasi párként.
Aztán múlnak a hetek és a pár nőtagját nem érdekli az egész,meg esetleg ideje sincs rá,tehát elmorzsolódik a pasi mellől,aki gyakorlatilag hiába regizte ide párként magukat,mégis egyedül jár ide...

Szerintetek van ilyen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 12. hétfő 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 12. hétfő 21:58
Szerintetek miért van az, hogy női nick alatt pasi kommentel és az adatlapon párként van feltüntetve??? smile )
2012. 03. 12. hétfő 21:58  #88
Szerintetek miért van az, hogy női nick alatt pasi kommentel és az adatlapon párként van feltüntetve??? smile )
2012. 03. 06. kedd 15:48  #87
Törölt felhasználó (835715)
tök igazad van.... !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 06. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (777913)
2012. 03. 06. kedd 14:14
Szerintem itt vannak a legkamusabb pasik.Nincs azzal semmi gond ha valaki a gép előtt fantáziálgat de arra ott van az erotikus levelezés.Azt még elmondanám hogy ha valaki tényleg fizikai kapcsolatot akar egy nővel akkor ne magát hirdesse(mert nem sok csaj fog írni)hanem próbáljon keresgélni.
2012. 03. 06. kedd 14:14  #86
Törölt felhasználó (777913)
Szerintem itt vannak a legkamusabb pasik.Nincs azzal semmi gond ha valaki a gép előtt fantáziálgat de arra ott van az erotikus levelezés.Azt még elmondanám hogy ha valaki tényleg fizikai kapcsolatot akar egy nővel akkor ne magát hirdesse(mert nem sok csaj fog írni)hanem próbáljon keresgélni.
2012. 02. 10. péntek 06:51  #85
Most három órája (kettő óra negyven perce) írtam ezt és azóta már két dislexiás írt nekem:

"Beszállnék..."

Miééééééééééért? merges2
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 10. péntek 04:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 10. péntek 04:02
Én ez év elején megfogadtam, hogy válaszolok mindenkinek, aki ír nekünk, de...

Nem is csak a mennyiséggel van a baj (napi 1-2), hanem tényleg elképesztően oda sem figyelnek arra, mit írok a reglapra.
"-Hello szoloba jöhetek?" -Így. Két egyszerű feltétel (biszex és pár) de egyiknek sem tesz eleget, de azért ír. Aztán, amikor megírom neki:
"-Elnézést de párra gondoltunk"-, akkor megint ír:
"-Akkor én most jöhetek?"- vagy módosítja saját reglapját: "-Bene vagyok minden jóba. Még sose probáltam."-megint, ezzel a helyesírással.

A reglapunkon már elkezdtem irogatni a típus válaszaimat. Válasszon belőlük! beka3
2012. 02. 10. péntek 04:02  #84
Én ez év elején megfogadtam, hogy válaszolok mindenkinek, aki ír nekünk, de...

Nem is csak a mennyiséggel van a baj (napi 1-2), hanem tényleg elképesztően oda sem figyelnek arra, mit írok a reglapra.
"-Hello szoloba jöhetek?" -Így. Két egyszerű feltétel (biszex és pár) de egyiknek sem tesz eleget, de azért ír. Aztán, amikor megírom neki:
"-Elnézést de párra gondoltunk"-, akkor megint ír:
"-Akkor én most jöhetek?"- vagy módosítja saját reglapját: "-Bene vagyok minden jóba. Még sose probáltam."-megint, ezzel a helyesírással.

A reglapunkon már elkezdtem irogatni a típus válaszaimat. Válasszon belőlük! beka3
2012. 01. 30. hétfő 14:32  #83
Törölt felhasználó (817840)
Atyavilág! Látom újra itt vagy babu.:S Ha neked mindegy hát lelked rajta! A többségnek nem az,de ezt nem fejteném ki bővebben,mert felesleges fáradtság! Pusztán arra kérlek,hogy erkölcsi és értelmi gátjaiddal ne szemeteld tele a fórumokat. Kérlek nyiss egy saját topicot és ott folytasd! Köszönet érte előre is!
2012. 01. 29. vasárnap 18:22  #82
Törölt felhasználó (744977)
Igen ,van ilyen is . Csak tényleg muszáj szelektálni nincs idő mindenkivel találkozni. Biztos .hogy így kiesik egy pár olyan fiú is akivel ha találkoznánk szimpatikus lenne.
12babunak: ha férjet keresnék akkor nem csak a szimpátia lenne fontos ,hanem minden egyéb is (érdeklődés, gondolkodás stb stb stb.) wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 29. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 29. vasárnap 11:28
Persze az egyértelmű, hogy nem olyannal kell találkozni aki abszolút unszimpatikus a képen.... de nálam már előfordult, hogy kép alapján vaciláltam valakin élőben meg kellemesen csalódtam és volt olyan aki képen nagyon dögös volt előben meg már nem fogott meg annyira.....
2012. 01. 29. vasárnap 17:32  #81
Törölt felhasználó (828182)
igazad van!Szerintem ha csak szexre keresünk partnert akkor is fontos a vizuális élmény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 28. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (749903)
2012. 01. 28. szombat 19:44
Szia 12babu,és minden kedves hozzászóló,

Mi van akkor ha nekem fontos a szexhez az hogy a másik fél hogy néz ki,és nem szívesen dugatnám magam egy 108kg-os pasival mert mondjuk kicsi farka és jobban járok ha az ujját dugja fel.Szerintem vagyunk itt sokan akik ahogy te mondod nem élettársat keresnek mégis szeretik a magukhoz hasonló kaliberü embereket.Nem azt mondom hogy nem lehet jó a szex ha nem nézzük a másik fizimiskáját,de én jobban élvezem a szexet ha szép a látvány.Én is gyakran megkapom azt a mondatot hogy:-"Nem házastársat keresek"de nem igazán értem ezeket az embereket hogy mi alapján fogalmazzák meg ezt a mondatot,volt már esetleg rossz tapasztalata abban az értelemben hogy a másik fél ráakaszkodott?
Egyetértek azzal is hogy a kép csalóka és úgyis a személyes találkozón dől el minden vigyor2
szerintem mindenki más és mindenki másképp választ ha egyáltalán választ lehet hogy csak kiváncsi és nem is akar ebben az esetben szexpartnert mégis úgy gondolom hogy mindenkinek szíve joga hogy mit és hogyan csinál mi alapján választ partnert nyes
2012. 01. 29. vasárnap 15:56  #80
Nyúlmedve Nyúlmedve
„tehát ha én szexre keresek akkor nem érdekel hogy nézki az illetö”

Elvárod azt, hogy ha Te igénytelen vagy, akkor mindenki más is az legyen ?

Szia!
Szerintem Te el vagy tévedve.
Az emberek nem állatok, ha dugni akarnak, akkor azt igenis szeretik megválogatni, hogy kivel is teszik. Minél intelligensebb és minél igényesebb valaki, az annál válogatósabb lesz. Elvárás lesz nem csak a testi, hanem a szellemi kvalitás magas szintje, hiszen ezekkel sok minden plusz dolog együtt jár.
Ez talán zavar téged!?
2012. 01. 29. vasárnap 11:28  #79
Persze az egyértelmű, hogy nem olyannal kell találkozni aki abszolút unszimpatikus a képen.... de nálam már előfordult, hogy kép alapján vaciláltam valakin élőben meg kellemesen csalódtam és volt olyan aki képen nagyon dögös volt előben meg már nem fogott meg annyira.....
2012. 01. 29. vasárnap 10:38  #78
batka.mano batka.mano VIP
Ez egy teljesen értelmezhetetlen hozzászólás.... Figyelj már oda egy kicsit. Gondold át amit le akarsz írni. Szerintem nem vagyok egyedül aki erre gondolt amikor olvasta. Ezzel a fogalmazással el sem hagyhattad volna az általános iskolát.... Bár lehet el sem hagytad még...
/ 19