Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Úgy érzem, egyre inkább szükség van egy ilyen topikra is, mert egyre többször felszínre kerül, egyre hevesebb kommenteket szül, hogy sokan az utolsó pillanatban gondolják meg magukat, vagy egy szó nélkül tűnnek el (örökre) válasz nélkül hagyva a másikat.

Személyeskedés, fikázás nélkül, kulturált hangnemben folyó véleménycserét, gondolat megosztás kérnék!

Az eddigi hozzászólások

2012. 01. 28. szombat 20:40  #77
Törölt felhasználó (744977)
Teljes mértékben igazad van,nekem is fontos ki a harmadik -negyedik partner smile
Annyit tennék hozzá Rocco28 hozzászólásához ha mindenkivel személyesen találkoznánk aki ír nem sok időnk maradna a saját életünkre . Muszáj vmi alapján szelektálni és azt én szeretném eldönteni milyen szempontjaink vannak.Tudom van akinek nem számít csak farok legyen de tényleg többet ad ha mellette van szimpátia is ,és nem árt az sem ha nagyjából egyezik hogy ki mit szeret az ágyban. Ha már a képen sem tetszik nem sok esély van arra hogy élőben más legyen a véleményem. Persze volt már kivétel ,de az ritka és az is igaz tényleg kell a személyes találkozó még ha képen tetszik is vki. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 28. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (749903)
2012. 01. 28. szombat 19:44
Szia 12babu,és minden kedves hozzászóló,

Mi van akkor ha nekem fontos a szexhez az hogy a másik fél hogy néz ki,és nem szívesen dugatnám magam egy 108kg-os pasival mert mondjuk kicsi farka és jobban járok ha az ujját dugja fel.Szerintem vagyunk itt sokan akik ahogy te mondod nem élettársat keresnek mégis szeretik a magukhoz hasonló kaliberü embereket.Nem azt mondom hogy nem lehet jó a szex ha nem nézzük a másik fizimiskáját,de én jobban élvezem a szexet ha szép a látvány.Én is gyakran megkapom azt a mondatot hogy:-"Nem házastársat keresek"de nem igazán értem ezeket az embereket hogy mi alapján fogalmazzák meg ezt a mondatot,volt már esetleg rossz tapasztalata abban az értelemben hogy a másik fél ráakaszkodott?
Egyetértek azzal is hogy a kép csalóka és úgyis a személyes találkozón dől el minden vigyor2
szerintem mindenki más és mindenki másképp választ ha egyáltalán választ lehet hogy csak kiváncsi és nem is akar ebben az esetben szexpartnert mégis úgy gondolom hogy mindenkinek szíve joga hogy mit és hogyan csinál mi alapján választ partnert nyes
2012. 01. 28. szombat 19:44  #76
Törölt felhasználó (749903)
Szia 12babu,és minden kedves hozzászóló,

Mi van akkor ha nekem fontos a szexhez az hogy a másik fél hogy néz ki,és nem szívesen dugatnám magam egy 108kg-os pasival mert mondjuk kicsi farka és jobban járok ha az ujját dugja fel.Szerintem vagyunk itt sokan akik ahogy te mondod nem élettársat keresnek mégis szeretik a magukhoz hasonló kaliberü embereket.Nem azt mondom hogy nem lehet jó a szex ha nem nézzük a másik fizimiskáját,de én jobban élvezem a szexet ha szép a látvány.Én is gyakran megkapom azt a mondatot hogy:-"Nem házastársat keresek"de nem igazán értem ezeket az embereket hogy mi alapján fogalmazzák meg ezt a mondatot,volt már esetleg rossz tapasztalata abban az értelemben hogy a másik fél ráakaszkodott?
Egyetértek azzal is hogy a kép csalóka és úgyis a személyes találkozón dől el minden vigyor2
szerintem mindenki más és mindenki másképp választ ha egyáltalán választ lehet hogy csak kiváncsi és nem is akar ebben az esetben szexpartnert mégis úgy gondolom hogy mindenkinek szíve joga hogy mit és hogyan csinál mi alapján választ partnert nyes
2012. 01. 28. szombat 18:11  #75
BarbeeandAndrew BarbeeandAndrew
Igen ,és ameddig kép alapján választanak az emberek addig mindig benne van hogy az ember jobbra vagy éppen rosszabbra számít. Aztán vagy kellemesen csalódik vagy csak csalódik az első találkozáskor. Szerintem ezért jó megbecsülni egy olyan párt-fiút-lányt-kinek kit,akivel valóban jól érzik magukat.Régi szép idők amikor még újságokban hirdettünk..,van aki a mai napig is arra esküszik és nem neten hirdet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 28. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2012. 01. 28. szombat 17:55
A fő probléma az , hogy a valóságban kisugárzás alapján választunk... És itt is az alapján akarnak az emberek, de a kisugárzást nem adja vissza a kép... És ekkor jön hogy jaj ez meg az nem tetszik a képen.... pedig a képek sem teljesen adnak vissza minket....lehet élőben mégis tetszene a látvány, de nem járnak utána.....
Továbbá hozzájönnek azok az emberek akiknek fogalmuk sincs mit akarnak csak siránkoznak ......
És persze a sok kamus!
2012. 01. 28. szombat 17:55  #74
A fő probléma az , hogy a valóságban kisugárzás alapján választunk... És itt is az alapján akarnak az emberek, de a kisugárzást nem adja vissza a kép... És ekkor jön hogy jaj ez meg az nem tetszik a képen.... pedig a képek sem teljesen adnak vissza minket....lehet élőben mégis tetszene a látvány, de nem járnak utána.....
Továbbá hozzájönnek azok az emberek akiknek fogalmuk sincs mit akarnak csak siránkoznak ......
És persze a sok kamus!
2012. 01. 28. szombat 14:53  #73
Törölt felhasználó (426247)
Nekem erről az egészről az a véleményem,hogy minél jobban"görcsöl"itt az ember,annál jobban nem jön össze semmi.Az élet szerintem-ha az ember olyan szituba kerül-tálcán kínálja a lehetőségeket,persze biztosan van aki meg tud ebben cáfolni hogy itt is lehet találni partnereket,én mégis azt mondom hogy az ember alapvetően nem a hűségre rendezkedett be és ez személyes tapasztalataimra támaszkodva nagyon is így van.
Azon emberek előtt,akik feltesznek ide képeket le a kalappal mert az intim szférájukba engednek betekintést,ami szerintem becsülendő,még akkor is ha néha azt mondom huuu ezt talán mégsem kellett volna.
Egyetértek 12babu-val,nem akarok nevesíteni de tényleg az van hogy megy itt a görcsölés de amikor van jelentkező nem is egy,akkor jön hááát nem ilyenre gondoltunk stb stb...Ezért a véleményem amit már fentebb is írtam az,hogy a mindennapok előbb-utóbb odaadják az alkalmat.

Üdv. wave
2012. 01. 08. vasárnap 04:59  #72
Törölt felhasználó (119038)
Igy van felkialtas eljen worship
2012. 01. 07. szombat 23:50  #71
Törölt felhasználó (815719)
Nem rossz az ötlet.
2012. 01. 07. szombat 22:36  #70
Törölt felhasználó (815719)
Kaptunk egy levelet, egy valószínűleg ismerkedős levelet egy pártól. A kérdés az hogy ez a legalja vagy még van ettől lejjebb is? A levél tartalma:

szia ki vagy???
2012. 01. 05. csütörtök 23:19  #69
Nyúlmedve Nyúlmedve
Amikor kerestünk, akkor hatalmas merítésből könnyedén megtaláltuk azt a szóló férfit, akit kerestünk. Még párok is jelentkeztek, pedig akkor célzottan nem is kerestünk párt.
Amikor párt kerestünk, akkor volt körülbelül tucatnyi valós pár, aki írt. Na meg pluszban kamupárok és szóló férfiak bőséggel. Tehát nem reménytelen a próbálkozás.
(Ez egy válasz haver84 üzenetére (2012. 01. 04. szerda 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 04. szerda 02:04
A hirdetések 99,8%-a férfi, v buzi, v pedofil, a maradék 0,02% pedig valóban nő, akikre a 99,8% hiéna azonnal lecsap még mielőtt beregisztrált volna. Ez minden társkeresőre érvényes worship
Nagyobb esélyed van az ötös lottón hawaii
2012. 01. 04. szerda 11:24  #68
Törölt felhasználó (744977)
smile azért vannak itt párok is .............nem is kevesen wave
(Ez egy válasz haver84 üzenetére (2012. 01. 04. szerda 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 04. szerda 02:04
A hirdetések 99,8%-a férfi, v buzi, v pedofil, a maradék 0,02% pedig valóban nő, akikre a 99,8% hiéna azonnal lecsap még mielőtt beregisztrált volna. Ez minden társkeresőre érvényes worship
2012. 01. 04. szerda 02:04  #67
haver84 haver84
2012. 01. 02. hétfő 18:22  #66
másnak meg az a baja ha ronda ír neki , akkor hol az ellentétek vonzzák egymást dolog???? smile
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2011. 12. 22. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 22. csütörtök 19:46
Így így és az ellentétek meg vonzzák egymást ezért van ez de így jó és érdekes
2012. 01. 02. hétfő 15:04  #65
Törölt felhasználó (801070)
...persze csak mivel itt vagyunk a neten ezért hoztam fel vigyor
(Ez egy válasz Kiric üzenetére (2012. 01. 02. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 02. hétfő 15:00
Ez sajna nemcsak az interneten kötött kapcsikra igaz
2012. 01. 02. hétfő 15:02  #64
Törölt felhasználó (817938)
Vadócka !
Azért ,mert itt az erotika az úr-a kéj hajszolása. az ösztönök kiélése-az elfojtott vágyak megvallása- az őrült kívánságok kielégítése, a szárnyaló fantázia szabadjára eresztése, a be nem vallott gondolatok kimondása a cél .Álarcban-álnéven díszlet mögé rejtőzve valónk titkolva-esetleg szégyellve.
És ezen keresztül örömszerzés magunknak-és ha társra találunk ebben , igazi hasonló vágyú beszélgetőtársra akkor Neki is.
És nem lehet úgy szexről-erotikáról-orgazmusról beszélni, mintha idegennel beszélnénk. El kell higgyük Neki, el kell higgye nekünk hogy ismerjük és szeretjük egymást, szerelmesek vagyunk egymásba, összetartozunk. Akkor, addig és abban. Abban a játékban.
Ettől nem lesz olyan, mintha magam elé mormolnám, vagy az üzenetrögzítőbe suttognám-Most tedd szét lassan , hagy nézzelek, húzd feljebb egy kicsit. -És attól izgató, hogy nem egy idegen kopácsolja a klaviaturán, vagy suttogja a telefonba-hogy nagyon kívánlak-hanem a szerelmem.Ilyen a chat. Ilyen a virtuális örömszerzés. A gondolat megszabadul a kötöttségeitől, és kitombolja magát.
Aztán, mikor eljön a kielégülés, újra barát, csevegőtárs, egy szimpatikus, kedves idegen.Aki ismeri a titkaim De engem nem.. Aki már minden porcikám elképzelte-de soha nem láthatott. Aki tudja mit kiálltok amikor elélvezek de nem tudja nevem.
Persze lehet, hogy megszeret-megszereted. Előbb Te , aztán Ö. Vagy fordítva. Várj még az ítélettel.
Akkor majd amikor vége a shownak azt érzed még jó lenne beszélni vele-és Ő ugyanazt.
De ha nem-az nem megcsalás-becsapás.
Játszottatok egy jót egymással, aztán csere. Új játékos-új játszma-új játék.
Te is-Ő is. Neked is-neki is Ha élvezetes volt vele-nem csapott be. Ezt ígérte-ezt vártad.
Ha többször-akkor többször volt jó.
Ha tényleg itt partnert igazi társat keresel-ne chattelj vele, ne camozz vele, ne teloz vele.
Találkozz vele. Nézz a szemébe, érezd meg az illatát, lépj bele az aurájába. simítsd meg a kezét és akkor tudni fogod Ö kell Vagy nem. Ha nem kell, hiába mondana szépeket, vallana szerelmet naponta háromszor, lehet hű egy életen át.akkor se.
És ha marad, ha Veled marad Ö is tudni fogja. Te kellesz neki. Rád várt Anélkül, hogy virtuálisan megismert volna..És akkor nem csalódsz majd. Reméljük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 02. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2012. 01. 02. hétfő 08:22
Ma nekem súgja.. hogy engem szeret s kíván.. holnap a másiknak.. csalódtam.. nagyot!
2012. 01. 02. hétfő 15:00  #63
Kiric Kiric
Ez sajna nemcsak az interneten kötött kapcsikra igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 02. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 02. hétfő 14:36
Ez sajna az interneten kötött kapcsikra igaz..... szomoru1
2012. 01. 02. hétfő 14:36  #62
Ez sajna az interneten kötött kapcsikra igaz..... szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 02. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 02. hétfő 08:22
Ma nekem súgja.. hogy engem szeret s kíván.. holnap a másiknak.. csalódtam.. nagyot!
2012. 01. 02. hétfő 14:23  #61
Jogos nyes .....társkeri lapot megnyitva is féfri van regisztrálva nő tagja meg sehol nincs feltüntetve.....de azért párként hirdetnek wow3
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 22. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 22. csütörtök 22:49
Miért van az, hogy női nick.. párt rejt magában, de szinte csak a pasi használja....?????
2012. 01. 02. hétfő 08:22  #60
2011. 12. 22. csütörtök 22:49  #59
Miért van az, hogy női nick.. párt rejt magában, de szinte csak a pasi használja....?????
2011. 12. 22. csütörtök 22:47  #58
Chaten szinte sosem jön válasz...a szobákban csönd van állandóan, esetleg a főszobában megy beszélgetés, de ismerkedni lehetetlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 13. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 13. kedd 20:01
Pozitív élmény is akad bőven.. chaten pl nagyon sok jó emberrel ismerkedek és ismerkedtem meg.. Jókat szoktunk beszélgetni ...vágyakat és tapasztalásokat... hétköznapi gondokat osztunk meg egymással... úgy.. hogy senki nem sérteget senki.. ami nagyon jó dolog!
/ 19