Nekem sajnos még nem volt alkalmam talákozni szőrös pinával csak csupasszal.
Imadom ha egy nö nem borotválja.. Sajnos kihalófélben van...
Nem szeressem...
Igazad van!!
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2016. 10. 14. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A szőrnélküli pina olyan mint az alkoholmentes sör!
A szőrnélküli pina olyan mint az alkoholmentes sör!
Imàdom a jó szőrös puncit nyalni dugni!!! Főleg ha jó fekete szőrös!!
Imàdom a jó szőrös puncit nyalni dugni!!! Főleg ha jó fekete szőrös!!
Nekem a párom borotválja, de van hogy egész megnöveszti. Minden punci jó, csak tiszta, ápolt legyen. Nem szép a combig érő erdő, de a sűrű borotválástól meggyötört punci sem izgató
Legyen "gyárilag" szőrös, a kopasz egyáltalán nem izgató számomra!
nyagyon vonzo .izgato
Nem jó
Én már akkor a kopasz punci híve voltam ,amikor még mindenkié szőrös volt. A divat miatt nem változtatom meg a véleményem, imádom a csupaszt
A csupasz punci híve voltam, de a nejemnek nem volt ideje borotválkozni, szőrösen nyaltam ki, és az illata és íze miatt még jobban beleszerettem!Mondhatni egészséges pinaszaga, íze van, sokkal jobb mint a csupasz, legalábbis nekem jelenleg jobban bejön!De egyéne válogatja.
Fújjjjjjjjj
Egy igazi pina az szőrös!
A szőrös pinánál nincs szebb, annak van ize is büze is,természetesen az utóbbi átvitt értelemben.A páromnak volt hogy leborotváltam,de mindig arra panaszkodott, hogy a pisilésnél a comja is mindig pisis lett. A szőr legalább a pisit levezeti.Igy télen még a bikini vonalat sem borotváljuk sem a combját.Gyönyörű amikor a fehér bugyiból a sötétbarna szőrös punci szinte combközépig virit.
Imádom a szőrös puncit nagyon!!!
Még csak annyit: ha,kopasz puncit akartam ,akkor elég volt a saját kislányaimat megnézni.Nem valami szégyenlősek voltak,már meg volt mindenük,de a nyitott ablaknál táncoltak egymással.Ebből lett elegem!
Nagyon egyetértek! Mondhatnám,a szőrös punci gusztusosabb.