Ha csak egy kis hajszál lenne a puncin,barátom elhagyna. Én is borotválom a kukiját.
Nekem is bejönnek a szőrös puncik.A kopasz már nem annyira trendi! Csak ápolt legyen és csak a bikini vonal legyen rendbe.
Igazi, valós. Több műsor is volt róla. Már kezelik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 17. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
VIP
2015. 04. 17. péntek 09:19
ahh ez tuti nem igazi.....
ha igen... nagyon sajnálom....
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
biztos, hogy elküldted, én nem láttam a tied... (nem hiszem, hogy moderálta valaki)
érdekes,hova lett a hsz-em? ha nem ide való volt akkor más ,nem ide való miért van még itt?
pofára megy,modik?
pofára megy,modik?
ahh ez tuti nem igazi.....
ha igen... nagyon sajnálom....
nem jön be a szőrös punci senkin,magamon se,ezért enyém csupasz ,férfiba is az jön be ha borotvált szerintem látványnak is jobb meg érinteni szájba venni stb...
Nálunk sajnos igen
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 04. 03. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk még ki sem ment a divatból.
(Ez egy válasz jps üzenetére (2015. 04. 03. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
2015. 04. 03. péntek 10:57
Szörös punci rajongó vagyok sajnos nem sok van belöle..... Remélem egyszer ujra divat lessz!!!!
Szörös punci rajongó vagyok sajnos nem sok van belöle..... Remélem egyszer ujra divat lessz!!!!
Nagyon szertem a szörös lányokat asszonyokat idösebb hölgyeket!!!
Te folyamatosan ugyanazokat a szavakat használod, amiknek semmi értelme és mondanivalója nincs. Felesleges ugyanazt elmondanod. Ez nem fórumozás, amit csinálsz!
Továbbra is tartom magam a #81-es kommenthez, mert a többi helyre ahova írtál, sincs semmi változás.
Továbbra is tartom magam a #81-es kommenthez, mert a többi helyre ahova írtál, sincs semmi változás.
Imádom a szőrös puncikat.
Demona, kérlek! Úgy látszik nem tanul. Nagyon egysejtű lehet. Szerintem a következő fokozat ideális lenne, 1 hónap tiltás.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Éljenek a szőrös puncik!
Nagyon szép a szörös punci és izgato!!!
szerintem is izgatóak a szőrös lányok, s bár tudom nem társkereső, de ha lenne itt örülnék ha írna
![smile](images/smilies/smile.gif)
...és kedvesek, meg türelmesek... hogy a szokásos fordulataiddal éljek.
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
Én is még mindig a jő szőrös puncit szeretem!