Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2008. 12. 08. hétfő 22:52  #75
chor chor VIP
Firemaker, ti igazi Úriemberek vagytok. Főleg a haverod, aki a nőjét megerőszakoltatta veletek. Gratulálok az egész retardált bandának. gun violent
2008. 12. 08. hétfő 18:56  #74
Marca Marca
A nő már csak egy tárgy? Ez nagyon undorító... Más a közös erotika és más az, hogy úgy leitatják a lányt, hogy az mozdulni sem tud. Mondjuk a csaj, aki annyit iszik, valahol meg is érdemli. Gondolom, nem infúzióval töltötték bele a vodka narancsot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78357)
2008. 12. 07. vasárnap 10:26
Hát igen, ahogy idősödik az ember, egyre kevesebb extrém dolgot kíván... nyes

Ötösben én is voltam egyszer, bár az más szitu volt. Házibulit tartott egyik haver a végére már csak öten maradtunk, négy srác meg az egyiknek a nője, elég részegek voltunk a csaj főleg! A pasija elkezdte bizonygatni milyen, jó teste van a nőjének, és már kezdte is vetkőztetni póló, farmer, bugyi...a csaj tiltakozott kicsit de kapott egy kis vodkásnarancsot, jó sok vodkával, attól megnyugodott smile Nem eresztem hosszú lére, elkezdte cumiztatni a csajt ott előttünk majd ráhajoltatta egyik fotel támlájára, és elkezdte tolni hátulról. Mi néztük, iszogattunk röhögcséltünk, hogy utána mi jövünk! Mikor a srác elélvezett, intett egyőnknek, hogy te jössz! A csaj sipákolt kicsit, hogy ne, jött a vodkanarancs attól kuss lett, így szépen egyenként végigmentünk rajta mind a négyen... a pasija a látványtól mégegyszer ráizgult és a végén mér lecumiztatta vele magát, pillanatok alatt teleélvezte a száját! Utána még itattuk, filmszakadásig, reggel a hapsija mellett ébredt és semmire nem emlékezett, tán nem is baj...
nyes
2008. 12. 07. vasárnap 18:23  #73
Fém_fatál Fém_fatál
Szép történet. Hova hányjak? (Olcsóbb lett volna tarkón vágni a bézbólütővel...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Ötösben én is voltam egyszer, bár az más szitu volt. Házibulit tartott egyik haver a végére már csak öten maradtunk, négy srác meg az egyiknek a nője, elég részegek voltunk a csaj főleg! A pasija elkezdte bizonygatni milyen, jó teste van a nőjének, és már kezdte is vetkőztetni póló, farmer, bugyi...a csaj tiltakozott kicsit de kapott egy kis vodkásnarancsot, jó sok vodkával, attól megnyugodott smile Nem eresztem hosszú lére, elkezdte cumiztatni a csajt ott előttünk majd ráhajoltatta egyik fotel támlájára, és elkezdte tolni hátulról. Mi néztük, iszogattunk röhögcséltünk, hogy utána mi jövünk! Mikor a srác elélvezett, intett egyőnknek, hogy te jössz! A csaj sipákolt kicsit, hogy ne, jött a vodkanarancs attól kuss lett, így szépen egyenként végigmentünk rajta mind a négyen... a pasija a látványtól mégegyszer ráizgult és a végén mér lecumiztatta vele magát, pillanatok alatt teleélvezte a száját! Utána még itattuk, filmszakadásig, reggel a hapsija mellett ébredt és semmire nem emlékezett, tán nem is baj...
nyes
2008. 12. 07. vasárnap 11:33  #72
GUMMIMACI GUMMIMACI
...olyannyira nem baj, hogy ez jogilag erőszak, ha tetszik ha nem...
ha emlékezett volna, kellemetlen helyzetbe került volna a vonósnégyes...

nyes
2008. 12. 07. vasárnap 10:26  #71

nyes
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2008. 12. 06. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 06. szombat 22:34
Naná, hogy izgatja őket, amikor ötösben voltunk, akkor sem a három fiú, hanem a két lány találta ki, hogy vetkőzős kártyát játsszunk. Aztán persze elfogytak a ruhák és tetőfokára hágott a hangulat. Utána voltunk 4-esben, 3-asban mindenféle variációkban. A mostani feleségemmel csak a 2 pasi 1 nő variáció megy, de már nem is hiányzik más, kiéltem magam az első feleségemmel smile
2008. 12. 06. szombat 22:34  #70
tzl tzl
Naná, hogy izgatja őket, amikor ötösben voltunk, akkor sem a három fiú, hanem a két lány találta ki, hogy vetkőzős kártyát játsszunk. Aztán persze elfogytak a ruhák és tetőfokára hágott a hangulat. Utána voltunk 4-esben, 3-asban mindenféle variációkban. A mostani feleségemmel csak a 2 pasi 1 nő variáció megy, de már nem is hiányzik más, kiéltem magam az első feleségemmel smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 06. szombat 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 06. szombat 20:19
De még mennyire izgatja! Eszembe jutott egy régebbi sztori, megpróbálom röviden leírni:

Felhív, egy régi, nagy nőcsábász cimbora, hogy nincs-e kedvem egy kis hármas hancúrhoz...Felszedett ugyanis egy férjes csajt, aki összebalhézott az urával mert az félrekefélt, és ő ezt többszörösen szeretné visszaadni. Mondom, lehet róla szó, ha épp nem melózom. Mentem is a megbeszélt időben, a cimbi már gatyában nyit ajtót, röhögve közli, már csak negyedik lehetek! Ugyanis egy másik haverjának is szólt, és ő se mondta biztosra, aztán mégis ment. Hát így lett egy három az egyben felállás, a nőci kettőnket akkor látott először de mintha már rég ismertük volna mindent engedett! leginkább a fenekét nyomattuk, nagyon jó szűk volt! Szendvics is volt, cumizni is tudott nagyon! Ha jól emlákszem mind a hárman kétszer élveztünk bele, ki ide ki oda, mire kidőltünk. Másnap hív a cimbi, meséli beszélt a csajjal, nagyon tetszett neki minden, nagyon élvezte, de dolgozni nem tudott menni, annyira fájt a feneke! De mégis azt mondta, bármikor megismételhetjük!
Hát ennyit arról, mire képesek... nyes
2008. 12. 06. szombat 20:19  #69
De még mennyire izgatja! Eszembe jutott egy régebbi sztori, megpróbálom röviden leírni:

Felhív, egy régi, nagy nőcsábász cimbora, hogy nincs-e kedvem egy kis hármas hancúrhoz...Felszedett ugyanis egy férjes csajt, aki összebalhézott az urával mert az félrekefélt, és ő ezt többszörösen szeretné visszaadni. Mondom, lehet róla szó, ha épp nem melózom. Mentem is a megbeszélt időben, a cimbi már gatyában nyit ajtót, röhögve közli, már csak negyedik lehetek! Ugyanis egy másik haverjának is szólt, és ő se mondta biztosra, aztán mégis ment. Hát így lett egy három az egyben felállás, a nőci kettőnket akkor látott először de mintha már rég ismertük volna mindent engedett! leginkább a fenekét nyomattuk, nagyon jó szűk volt! Szendvics is volt, cumizni is tudott nagyon! Ha jól emlákszem mind a hárman kétszer élveztünk bele, ki ide ki oda, mire kidőltünk. Másnap hív a cimbi, meséli beszélt a csajjal, nagyon tetszett neki minden, nagyon élvezte, de dolgozni nem tudott menni, annyira fájt a feneke! De mégis azt mondta, bármikor megismételhetjük!
Hát ennyit arról, mire képesek... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 05. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (313892)
2008. 11. 05. szerda 09:18
szerintem a noket is izgatja amikor oda kerulnek akkor hihetetlen dolgokra kepesek
2008. 11. 05. szerda 09:18  #68
Törölt felhasználó (313892)
szerintem a noket is izgatja amikor oda kerulnek akkor hihetetlen dolgokra kepesek
2008. 10. 19. vasárnap 20:04  #67
Marca Marca
talán azért, mert a nők egy kicsit visszahúzódóbbak, egyébként nem igaz, hogy a pasikat jobban izgatja a dolog. Én még soha nem láttam olyan pasit, aki olyan vehemenciával támadott le egy nőt, mint ahogy engem a barátnőm... tehát a csajok is nagyon benne vannak ebben, csak kell hozzá bizonyos élethelyzet.
2008. 10. 14. kedd 22:25  #66
Törölt felhasználó (347117)
Hogy ne 90/10% legyen a pasi /csaj arány smile
2008. 10. 14. kedd 20:34  #65
Marca Marca VIP
mármint ahhoz, hogy gruppenbe találj csajokat?
2008. 10. 14. kedd 18:18  #64
A tű szénakazalban csak belemegítés ahhoz képest smile
2008. 10. 14. kedd 18:12  #63
Marca Marca VIP
mihez nehéz női tagokat találni?
2008. 10. 14. kedd 14:59  #62
lyuk78 lyuk78 VIP
Egy férfit szerintem 99% ban igat a többes szex legyen az 3-as vagy gruppen. És ez alól én sem vagyok kivétel. Azt akit nem izgat meg nem is tudom megérteni épen úgy ahogyan ők sem tudják elképzelni mi is a jó a többesben,hiszen ez csak 2 emberre tartozik szokták mondani. De valójában ki dönti el ezeket ,hogy mi normális és mi nem ? Azok akik tették vagy azok akik elítélték az efféle dolgokat. Régen miért volt ez teljesen elfogadott (görögoszágban pld anno) ?? és mi volt az a pont ahol kezdett "süllyedni a hajó" ? Szerintem a baj abból adódik ha az ember szerelmes lesz és a párja ,nem éppen ugyan olyan mentalitású mint ő maga. És jönnek a gondok. De az már egy másik forum. A lényeg . Izgat és jó dolog lehet ,bár még nem próbáltam.
2008. 10. 14. kedd 12:35  #61
tisza-tó tisza-tó
Ez aztán nem semmi fotó. De hát.. ízlések és pofonok változnak... és ami benne a jó: nem egyformák.
2008. 10. 14. kedd 12:34  #60
tisza-tó tisza-tó
Hát ezt látva ... Nem nehéz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2008. 09. 21. vasárnap 15:27
Találtam egy topicot ahol nem a feleségdugatásról van szó...csak úgy többesben szexszelni...el tudnék képzelni egy ilyen baráti sörözést... finom
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Ezek a mai fiatalok...tudnak élni az biztos!! hehe
2008. 10. 14. kedd 11:52  #59
Valentinoxcv Valentinoxcv
Lehet elég lenne megtalálni az oldalt, aztán ott már adottak a női résztvevők nyes D
2008. 10. 14. kedd 05:33  #58
sevenx sevenx
Izgat engem is. Valmiért kacsingat az ember a téma felé. De ne elég bátor..
2008. 10. 13. hétfő 23:52  #57
Szerintem itt nem a keréken és még nem is cetlin múlik az egész.
Női résztvevőket találni, na az már igen. wow1 worship
2008. 10. 13. hétfő 18:32  #56
Marca Marca VIP
de van ilyen játék, én is hallottam már róla... de nem tudom, hogy hol láthattad....
egyébként ez nagyon vagány,de szerintem nem kell hozzá kerék, simán kis cetlikkel is meg lehet oldani...tényleg, nem is rossz az ötlet... smile
(Ez egy válasz lelok üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 15:04
Sziasztok!

Régen láttam pár videót egy műsorr még neten csak nem tudom hol:(.. a lényeg hogy ugymond egy "show" volt bejött pár lány és fiú volt 2 nagy kerék meg egy ágy. Kiválasztották az egyik lányt vagy fiút aki megforgatta a kereket. Az első keréknél egy nevet választott hogy kivel fogja csinálni. Aztán a második kereket is megforgatta és ott meg az volt hogy mit: pl dugás szopás vagy a lány csak kiveri neki.. ilyesmi.. Erről nem tud senki semmit??? thx
/ 15