Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2008. 10. 13. hétfő 15:04  #55
lelok lelok
Sziasztok!

Régen láttam pár videót egy műsorr még neten csak nem tudom hol:(.. a lényeg hogy ugymond egy "show" volt bejött pár lány és fiú volt 2 nagy kerék meg egy ágy. Kiválasztották az egyik lányt vagy fiút aki megforgatta a kereket. Az első keréknél egy nevet választott hogy kivel fogja csinálni. Aztán a második kereket is megforgatta és ott meg az volt hogy mit: pl dugás szopás vagy a lány csak kiveri neki.. ilyesmi.. Erről nem tud senki semmit??? thx
2008. 10. 11. szombat 10:53  #54
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Kijavítottam a képet amit feltöltöttél. Ha máskor is szeretnél feltölteni képet, akkor használj képfeltöltőt, de előtte olvasd el ezt a topicot itt találsz segítséget.

KÉPFELTÖLTÉS
(Ez egy válasz opre üzenetére (2008. 09. 26. péntek 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 23:24
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2008. 10. 11. szombat 10:40  #53
Törölt felhasználó (347117)
Minden kedves itt fórumozó!
Nem lenne kedvetek összehozni egyet?
Egy próbát megérne.
2008. 10. 07. kedd 19:22  #52
Marca Marca
hát ez tipikus.a lányok valahogy nem igazán akarják bevállalni ezt a gruppen dolgot, pedig őket is izgatja.
Nekem hétvégén majdnem összejött egy 5-ös dolog, de aztán annyira berúgott a másik két csaj, hogy annyi volt a bulinak. :( talán majd legközelebb smile
2008. 10. 06. hétfő 12:43  #51
Had meséljem el egy estünket a gruppenről.
Tavasszal egy másik fórumon (az egymást ismerősnek bejelölős felnőtt változata) megpróbáltunk megszervezni nyárra egy partit. No nem típikusan gruppent, hanem egy kellemes hétvégét ahol mindenki meztelenül lehet, és mindent szabad amit a másik is akar. Helyszín is volt hozzá a szelidi tónál egy nyaraló.
A tényleges jelentkezőkről:
-pasik dögivel,
-1 pár (akik sajnos majd dupla idősek voltak mint mi)
-0 lány.
Viszont itt is az volt mint a tásrkeresőknél. "Pár vagyunk, de ha a barátnőm meggondolná magát mehetek egyedül is?"
violent
2008. 09. 28. vasárnap 15:28  #50
Törölt felhasználó (355657)
Imádom a gátlások nélküli gruppent, ahol mindenki mindenkivel mindent csinálhat, tabuk nélkül, ahol a bi is megengedett, pl. kúrok egy puncit, közben szopok egy faszt, stb.
2008. 09. 27. szombat 00:40  #49
Fauztin Fauztin
Sziasztok!
Nem tudom hogy kinek mi a titkos vágya de énnekem a fantáziámat nagyon izgassa gruppen szex szívesen ki próbálnám de a baráti társaságom nagyon konzervatívok hozzám képest. Végül is mi a baj a gruppennel minden részvevő jól érzi magát és élvezik. Nektek mi a véleményetek?
2008. 09. 26. péntek 23:24  #48
opre opre
2008. 09. 23. kedd 16:23  #47
Törölt felhasználó (60564)
Szerintem, Ő se erről mesél a vasárnapi mise után a barátnőinek.../bár ki tudja? nyes /
2008. 09. 23. kedd 16:06  #46
Na, akkor vitatkozzunk... hehe wave
A kurvák, rossz példa, mert államunk számára igen sajnálatos módon tiltja egy bizonyos new yorki egyezmény a bordélyházak üzemeltetését. Ha nem tiltaná, nyugodj meg, minden második utcában lenne egy kupi, és dőlne a lé adó meg tb. formájában az államnak. A swingerklubbokra viszont működési engedélyt adnak, tehát a tulajdonos legálisan üzemelteti és fizeti az államnak a közterheket a vállalkozása után. A "sok csoport" pedig nem a társadalom, max. annak egy része, ha jól belegondolsz, talán nincs is a világon olyan tevékenység, melyet bizonyos csoportok nem néznek "ferde szemmel".
Szóval, szerintem ennyi a társadalmi része... amit meg Mi otthon nágy fal közt csinálunk, az égvilágon senkinek semmi köze, legfeljebb, ha olyan körökben dumáljuk ki, megbotránkoznak, az meg kit nyom?! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 23. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (241797)
2008. 09. 23. kedd 09:10
Ezzel azért nem értek egyet teljesen! confused Más, hogy eltűri a társadalom és más hogy elfogadja. Nagyon sok csoport néz ferde szemmel arra, aki ebben a témában nyitott. Ha csak kurváról van szó, már elég sok negatív véleményt lehet hallani! Tudod, nyitott vagyok, bárhová követnélek, azonban megelégszem, hogy eltűrjék a gruppenszex létezését. smile
2008. 09. 23. kedd 09:10  #45
Törölt felhasználó (241797)
Ezzel azért nem értek egyet teljesen! confused Más, hogy eltűri a társadalom és más hogy elfogadja. Nagyon sok csoport néz ferde szemmel arra, aki ebben a témában nyitott. Ha csak kurváról van szó, már elég sok negatív véleményt lehet hallani! Tudod, nyitott vagyok, bárhová követnélek, azonban megelégszem, hogy eltűrjék a gruppenszex létezését. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 16:00
Hát, mivel legálisan működhetnek swinger klubbok, ezért szerintem társadalmilag teljesen elfogadott...
2008. 09. 23. kedd 05:41  #44
Törölt felhasználó (303780)
valóban ma már igen gyakori,és nem annyira nagy szám a gruppi.az ismeretségi körömben jó néhány párt ismerek akik bevonnak harmadik,negyedik résztvevőt ,vagy párokat a szexbe.páromnak niki barátnője egyszer átjött a pasijával hozzánk.a lánynak közben dolga akadt és elment ,de tompi barátunk ,akit egyébként szintén régen ismertünk maradt.késő éjszakába nyúló beszélgetés után felajánlottuk,hogy aludjon nálunk.ekkor volt az első többes élményünk.a srác franciaágyunkon feküdt le,mi a mellette lévökanapén dőltünk el párommal.folytatódott a beszélgetés sötétben és a szex volt a téma már rég.éreztem ,hogy a párom fel van izgulva és egyszer csak átmászott az ágy ra és se szó ,se beszéd lehúzta a srác alsónaciját és szopni kezdte a farkát.én láttam,a félhomályban ,hogy rögtön feláll neki és a párom már rá is ült és lovagolni kezdte gátlástalanul,mintha ott sem lennék.egy darabig néztem őket,-egész közel hajolva párom popsijához-tetszett ahogy tompi vastag farka ki-be jár a szaftos punciban.rendesen felizgattak,simogatni kezdtem párom popsiját,popsilyukát.élvezte,ugyhogy az álló farkamat lassan tövig nyomtam belé.éreztem a puncijában tompi szerszámát.fantasztikus szendvicset alkottunk.ezt az érzést nem akarjuk többé kihagyni ,ugyhogy rendszeresen vonunk be harmadikat,vagy párokat szexjátékainkba.ez nekünk már természetes,gátlásoktól mentes élmény.párom azóta belekostolt a punciba és élvezettel szexel lányokkal is.
2008. 09. 22. hétfő 21:23  #43
Törölt felhasználó (324094)
Megszeretedecsehremeket!
Mekk!

(a témához szólj hozzá, és ne a cseh-szlovák sörhöz! :tom) ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 15:27
Találtam egy topicot ahol nem a feleségdugatásról van szó...csak úgy többesben szexszelni...el tudnék képzelni egy ilyen baráti sörözést... finom

Ezek a mai fiatalok...tudnak élni az biztos!! hehe
2008. 09. 22. hétfő 16:10  #42
"Az is tök jó lehet, ha egy szórakozóhelyen fiúk-lányok válogathatnak egymásból és a tánctéren csoportos kefélések, szopatások vannak"
Szerintem is...És remélem hamarosan ki is próbálom... smile
(Ez egy válasz opre üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 23:12
Ez a téma engem is izgat. Szerintem az 1ik legjobb felállás a 2 ffi 1 nő. De semmi buziskodás. Nekem rengeteg videom és képem van a számítógépemen erről. Lázba tud hozni. Egyszer majd nem volt benne részem. De nem tettem le róla. Az is tök jó lehet, ha egy szórakozóhelyen fiúk-lányok válogathatnak egymásból és a tánctéren csoportos kefélések, szopatások vannak.
2008. 09. 22. hétfő 16:00  #41
Hát, mivel legálisan működhetnek swinger klubbok, ezért szerintem társadalmilag teljesen elfogadott...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 01:13
Jól gondolom, hogy a mai felfogás szerint a hármas vagy négyes szex már nem is számít grupinak? Mert szinte már olyan gyakori, vagy elfogadott?
Vagy csak én gondolom így?
2008. 09. 22. hétfő 01:13  #40
Jól gondolom, hogy a mai felfogás szerint a hármas vagy négyes szex már nem is számít grupinak? Mert szinte már olyan gyakori, vagy elfogadott?
Vagy csak én gondolom így?
2008. 09. 21. vasárnap 23:12  #39
opre opre
Ez a téma engem is izgat. Szerintem az 1ik legjobb felállás a 2 ffi 1 nő. De semmi buziskodás. Nekem rengeteg videom és képem van a számítógépemen erről. Lázba tud hozni. Egyszer majd nem volt benne részem. De nem tettem le róla. Az is tök jó lehet, ha egy szórakozóhelyen fiúk-lányok válogathatnak egymásból és a tánctéren csoportos kefélések, szopatások vannak.
2008. 09. 21. vasárnap 16:18  #38
pistaposta pistaposta VIP
én is elképzeltem,hát vajon mi esne jobban a sör vagy a többi
2008. 09. 21. vasárnap 15:27  #37
Találtam egy topicot ahol nem a feleségdugatásról van szó...csak úgy többesben szexszelni...el tudnék képzelni egy ilyen baráti sörözést... finom

Ezek a mai fiatalok...tudnak élni az biztos!! hehe
2007. 11. 12. hétfő 23:05  #36
glas glas
sajna meg nem volt reszem benne.de lehet hogy zaverna meg egy fasz a kozelemben.
/ 15