Sziasztok !
Bodensee környékén esetleg ismerkednék , Hölgy esetleg pár
. Keresek Szilveszterre valo elfoglaltságot, valami buli vagy csak szimplán egy jó társaságot .
. Keresek Szilveszterre valo elfoglaltságot, valami buli vagy csak szimplán egy jó társaságot .
Sziasztok !
Sziasztok! Valaki srác München, Freising környékén titkos, diszkrét kaland?
Sziasztok!
Németország, Hof kérnyékén ma?
Németország, Hof kérnyékén ma?
Üdv mindenkinek Dec 20. án indulok haza Berlinből ha valaki jönne hazafelé akkor írjon BP ig el tudok vinni max 2 személyt
Üdv mindenkinek Dec 20. án indulok haza Berlinből ha valaki jönne hazafelé akkor írjon BP ig el tudok vinni max 2 személyt
Sziasztok!
Schwechat környékén ma este?
Schwechat környékén ma este?
Graz? Bécs? Pár esetleg, vagy valaki? Helyem van
Sziasztok ma este estleg linz környékén ismerkednének?
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten vagyok a belvárosban.
Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Sziasztok!
St.Pölten környékén pár vagy hölgy ma este?
St.Pölten környékén pár vagy hölgy ma este?
Sziasztok,Erding és a környékén valaki?
Üdv, Külföldi dolgozoknak
Ma délután valaki/valakik hetero alapon? Fogadnánk
Sziasztok. Hölgyet keresek, Hollandiában. Jelenleg Nijmegen környékén élek. Köszi
Sziasztok! Valaki srác München, Freising környékén titkos, diszkrét kaland?
Sziasztok.
Az unnepeket es az ujev elejet Hollandiaban toltjuk.Ott keresunk ferfi partnereket (bi)harmasra,cuckoldra,szimpatia eseten biszex parokat is tobbes elvezetekre.Az adatlapunk alapjan varjuk a jelentkezoket,csak az alkalmas megkeresesekre valaszolunk.Elsosorban Haga es kornyeke,de szivesen mozgunk mas helyre ha erdemes.Szabadidos program,nem kobor numera,igy csak egesz ejszakara vagyunk elerhetok.
Koszonjuk.
Az unnepeket es az ujev elejet Hollandiaban toltjuk.Ott keresunk ferfi partnereket (bi)harmasra,cuckoldra,szimpatia eseten biszex parokat is tobbes elvezetekre.Az adatlapunk alapjan varjuk a jelentkezoket,csak az alkalmas megkeresesekre valaszolunk.Elsosorban Haga es kornyeke,de szivesen mozgunk mas helyre ha erdemes.Szabadidos program,nem kobor numera,igy csak egesz ejszakara vagyunk elerhetok.
Koszonjuk.
Sziasztok, hölgyet kényeztetnék, Landshut +100 km
Hali, Ulm környékén valakik ismerkedni léteznek?
Olyan jelentezzen légyszi aki legalább egy KV ra el mer jönni..
Olyan jelentezzen légyszi aki legalább egy KV ra el mer jönni..
Bécsben valaki?