sziasztok amstetten környékéröl keresnék nöt,párt,fiut,igényes ápolt bi pasi vagvyok irjatok
Sziasztok!
Mi bécsben élünk ezt vegyétek figyelembe.
Keresünk hétvégére fiatal lányt vagy fiatal párt /max 26 éves korig / aki szeret masszázst kapni és adni. Az hogy utána mi fog történni azt előre nem tudjuk. Legyetek kedvesek és ne őrültek. Mi egy egymást szerető pár vagyunk , és szeretnénk kicsit feldobni kicsit izgalmasabbá tenni a szeretkezésünket.
Mi bécsben élünk ezt vegyétek figyelembe.
Keresünk hétvégére fiatal lányt vagy fiatal párt /max 26 éves korig / aki szeret masszázst kapni és adni. Az hogy utána mi fog történni azt előre nem tudjuk. Legyetek kedvesek és ne őrültek. Mi egy egymást szerető pár vagyunk , és szeretnénk kicsit feldobni kicsit izgalmasabbá tenni a szeretkezésünket.
Karintia\ Lienz, Heiligenblut, Bad Gastein\?
Igen. Írj rám.
(Ez egy válasz ibasz1313 üzenetére (2018. 04. 13. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,párokat keresünk Augsburg környékén,max 100 km körzet,vagy tudjatok utazni
Pux
U.i választ üzibe kérünk
Pux
U.i választ üzibe kérünk
Sziasztok! Ma este , holnap ulm környéke!
Sziasztok.
Hölgyekkel,pàrokkal ismerkednèk LONDON,vagy környèkèről.Builder
Hölgyekkel,pàrokkal ismerkednèk LONDON,vagy környèkèről.Builder
Sziasztok, en szivesen csatlakoznek ha erdekel benneteket. Irjatok privatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 15. kedd 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1385692)
2018. 05. 15. kedd 01:13
Zürichben vagy környeken bisex pasit keresek/keresünk
Sziasztok!Köln környèkèn hölgy,pàr?Èn 178 magas,zöldes-kèk szem,barna haju pasi vagyok.39 eves fiatalos
Sziasztok!
Kufstein,Wörgl,Kitzbühel környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék.
Kufstein,Wörgl,Kitzbühel környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék.
Zell am see vagy környékén csaj illetve pár ?
Szia
Londonhoz nagyon kozel vagyok (Ez egy válasz norbertoto üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Londonhoz nagyon kozel vagyok (Ez egy válasz norbertoto üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
En Angliaban vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 22. kedd 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
En Angliaban vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 22. kedd 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2122922)
2018. 05. 22. kedd 05:36
Sziasztok!
Angliában valaki??
Szép napot mindenkinek!
Angliában valaki??
Szép napot mindenkinek!
Hollandia (Dordrecht)
Sziasztok. Passau regensburg vonalon valaki?
stuttgart környékén hölgyek párok
Sziasztok. Svájcban esetleg Vorallberg lányt párt a lány örömére keresek. Szép estét. Sziasztok.
Sziasztok!
München környéke,valaki?
München környéke,valaki?
Stuttgart-Ulm környékén ismerkednék lányokkal, nőkkel, párokkal. Kb 55 eves korog...
Utazni tudok, írjatok üzenetet!
Utazni tudok, írjatok üzenetet!
Sziasztok!
Cardiffban valaki??
Cardiffban valaki??