Felső Ausztria ?
Ausztriában élek és szexelni akarok !!!! van hely belső leveleknek, nem kell szégyellősködni
Linz környéke?
sziasztok.kamionos vagyok,sokat járok ausztriában,németben,angliában ismerkednék lányokkal,párokkal enyhe bi is ok.
Sziasztok! Kérlek segítsen valaki,akár mindenki a külföldi munkaváll.kérdésében,mert sajnos azt tapasztalom,hogy igen nagy az eltérés a sok "áll.közt" ill. szerintem túl szép h. igaz legyen végül mindenki itthon költi el a megkeresett Eurot STB. de mint tudjuk ez ism sántít,tehát kb. reálisan mi az ami megfogható / hó!? Vagy tényleg 1200 GBP-t keresne egy ún.: "feketemosogatő" pl.:Londonban Akkor meg miért nem mosogat mindenki?? Vagy kapcs. függő?? Várom tanácsaitokat. KÖSZÖNET !! G.
Ulm környékén esetleg van vki?
párként szívesen költöznénk ki valakihez belső üzit várunk
Frankfurtban keresek hölgyeket,párokat minden jóra,ami belefér alapon Valaki esetleg errefelé?
sziasztok,én münchenben vagyok itt élek már 13 éve elég sürün megyek-jövök salzburg fele és szivesen taliznék veletek!
szia bécs,pozsony környékéröl hölgyet keresek vagy párt
Sziasztok ! Ingolstadt környékén elő pasi vagyok és keresem partnereimet.
tiroli 38 éves férfiként keresek kalandokat
Tirolban keresek párt, hölgyet ,napközbeni találkozóra-
Merre vagy Belgiumban?
(Ez egy válasz Osamu üzenetére (2012. 12. 30. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 30. vasárnap 22:21
Belgiumban elo magyar lanyok, holgyek ismerettseget keresem. Sziasztok
Belgiumban elo magyar lanyok, holgyek ismerettseget keresem. Sziasztok
Szilveszter Ausztriába ?
Holnap egy szilveszteri Buli.Utazni tudok.
Belgium?
Linz ?
Szia!Látom mindenkinek írsz. Talán nálad van a télapó rénszarvas szánja, hogy bárhova eltudsz jutni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 28. péntek 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869709)
2012. 12. 28. péntek 00:02
hermeszke@citromail.hu