Parizsban vagyok csini baratnommel, valaki a kozelben?
33 éves ápolt tiszta jó megjelenésű győri fiú, keres hölgyet, hpárt diszkrét tartós kapcsolatra.
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
Sziasztok.
Cloppenburg környékén valaki?
Cloppenburg környékén valaki?
Sziasztok ! Ingolstadt környékén elő 41 éves pasi vagyok és ismerkednék.
sziasztok!
külföldre mennék dolgozni,aki segít ,annak meghálálom.normális 185/85/33 rövid barna hajú,kék szemű srác!minél előbb mennék!06209710916
külföldre mennék dolgozni,aki segít ,annak meghálálom.normális 185/85/33 rövid barna hajú,kék szemű srác!minél előbb mennék!06209710916
Sziasztok!Párt keresünk Salzburg, és 200km-es körzetében, lehet az német, és osztrák oldalon is.
Déva környékén keresek hölgyet ,kor testalkat nem számít !!
Sziasztok!Salzburg környékén van valaki?Mindegy hogy német, vagy osztrák oldalon.Párokat keresünk, de.................
lányok, párok?
Guten Tag! Nemetben elek es keresek szinten itt elö nöket. Legjobb lenne Baden Württemberg-böl...
Peter
Peter
PA-ban valaki?
montenegroban valaki???//
bécs? párok!
Sziasztok!!!Berlin vagy Rügen szigethez közel keresek párokat,lányt,hétvégi kikapcsolódás céljából!Akár sex
Salzburg környékéről keresek 30 feletti hölgyet, alkalmi kapcsolatra. Nem vagyok független!
irtam űzit
(Ez egy válasz Sz-K-N78 üzenetére (2012. 06. 08. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 08. péntek 07:50
Sziasztok!
Del Nemetorszagban(Vilsbiburg es környeke) elö fiuval, vagy parral ismerkednenk baratsag,szex celjabol,ha lehet hosszabb tavra.
Reszletekröl, ha lesz valaki akit erdekel.Köszi.Sziasztok
Del Nemetorszagban(Vilsbiburg es környeke) elö fiuval, vagy parral ismerkednenk baratsag,szex celjabol,ha lehet hosszabb tavra.
Reszletekröl, ha lesz valaki akit erdekel.Köszi.Sziasztok
Eszaki Nyugat Manchesterbol van vki?
innsbruck környékén szivesen csatlakozom párhoz3,ként,illetve hölgyet keresek diszkrét sex kapcsra.34éves,igényes,helyesnek mondott pasi vagyok.nagyistvan002@gmail.hu
Én Munchen most, 4 napig
Ingolstadt, Nürnberg környéke? lányok, párok?