Ti betegek azért ezt nem kéne fuuuuuuj
milyen meretuek es nagyon csillogo fenyes???
mennyiert adnad???
mennyiert adnad???
budaörsi auchan golden lady én a netről rendelek nagyon korrekt árukat megfizethető áron
MyTights.com mekkora harisnyát hordasz?mert van három felesleges ami nekem kicsi
MyTights.com mekkora harisnyát hordasz?mert van három felesleges ami nekem kicsi
en este szoktam aludni benne.Mondj legyszi olyan uzletet ahol lehet venni nagyon fenyes harisnyat ok???
TE mióta hordasz harisnyát?én mindig ha lehet
most egy fekete 40 denes woman van rajtam ülök az irodában és jól érzem magam a bőrömbrn
most egy fekete 40 denes woman van rajtam ülök az irodában és jól érzem magam a bőrömbrn
termeszetesen en is normalis beallitottsagu
vagyok es 1000-rel lanyok-harisnya(fenyes)
vagyok es 1000-rel lanyok-harisnya(fenyes)
Nem válaszoltál a beállitottságodról hetero? bi?
én abszolut normális csak csajok és a harisnya!!!
én abszolut normális csak csajok és a harisnya!!!
Nekem nagy kedvecem a csillogo fenyes harisnya(feher)de jo a fekete is es mintas is-)))
semmi rossznak nem vagyok elrontója, mire gondolsz?
tesstszinüeket szeretem és a feketét is te is hordasz harisnyát?milyen beállitotságú vagy?
tesstszinüeket szeretem és a feketét is te is hordasz harisnyát?milyen beállitotságú vagy?
Mit szolnal egy fenyes csillogo harisnyas bulihoz???
milyen szinu van neked es hol lehet venni???
van igen lycra tartalom legyen magas attól fényes a harisnya
Na csa-))
Neked van csillogo fenyes harisnyanadragod???
Hol lehet venni???
Neked van csillogo fenyes harisnyanadragod???
Hol lehet venni???
Sziasztok
azt hittem érdekel valakit a téma szivesen leveleznék hasonló érdeklődésű emberekkel
azt hittem érdekel valakit a téma szivesen leveleznék hasonló érdeklődésű emberekkel
harisnyás férfiak ki miért hord harisnyát én kényelmesnek és szexinek tartom magamon és a páromon is szeretem na és a szex az csodás benne