Szio.Irigylem férjedet hogy olyan partnere van aki támogatja őt a harisnyaviselésben és nem itéli el őt :)én is ilyet szeretnék.puszi
Sziasztok! Örülök hogy rátaláltam erre a fórumra.Én is harisnyaimádó srác vagyok,már elég régóta hordom és olyan lányokkal szeretnék megismerkedni akik ezt tolerálják és lenne kedvük ebben a témában csevegni.
levée woman alacsony derekú a harisnyanadrágja nem lóg ki a farmer derék alól
fazonban nem sokban különbözik a női a férfi harisnyanadrágtól de a jobb fajtáknak alacsony a dereka
Gáborka 79 :online harisnya bolt http://www.mytights.com/
A másik nem ruházatának a viselését transzvesztitizmusnak nevezi a szakma és a perverziók közé sorolja. Oka ma még jórészt ismeretlen. Én enyhébben ítélem meg, mert csak akkor nevezem transzvesztitizmusnak, ha ez egyben a másik nemhez való tartozás elismerésért folyó harc része. Az ilyesmi már kóros. Ha egy pasi jól érzi magát női harisnyában, hát szaggassa csak el nyugodtan a viseléssel, attól még nem dől össze a világ. Ha az illető egyébként normális szexusú, ne szenvedjen a vágyaitól, inkább járjon bugyiban és harisnyában, mint bankot rabolni. :) Ha idősebb lesz, úgyis leszokik róla.
Érdekes, hogy a nők nadrágviselése széles polgárjogot nyert, s ma már ezt nem nevezi senki transzvesztitizmusnak. A nadrágkosztüm sem túl nőies viselet, de a boyshortnak nevezett női alsók sem azok, legyenek bár csupa csipkéből.
Csak úgy megjegyzem, hogy a rokokó korban a férfi ruházat a sok csipke, fodor és tűzés miatt már erősen akadályozta a mozgást. :) Egyébként harisnyát és harisnyanadrágot ma is gyártanak a férfiaknak. Na persze, nem 20 DEN finomságú nylonból, hanem pamut - műszál keverékből télire és a harisnyanadrágon van slicc is. :)
Szerintem legyetek toleránsabbak!
Érdekes, hogy a nők nadrágviselése széles polgárjogot nyert, s ma már ezt nem nevezi senki transzvesztitizmusnak. A nadrágkosztüm sem túl nőies viselet, de a boyshortnak nevezett női alsók sem azok, legyenek bár csupa csipkéből.
Csak úgy megjegyzem, hogy a rokokó korban a férfi ruházat a sok csipke, fodor és tűzés miatt már erősen akadályozta a mozgást. :) Egyébként harisnyát és harisnyanadrágot ma is gyártanak a férfiaknak. Na persze, nem 20 DEN finomságú nylonból, hanem pamut - műszál keverékből télire és a harisnyanadrágon van slicc is. :)
Szerintem legyetek toleránsabbak!
még mindig a férfi harisnya viseletről elmélkednék nagyon jó holmikat lehet rendelni a nettről comfilon harisnyában vagyok most is 20 denes testszinü kényelmes viselet ti milyen harisnyát hordotok szivesen???
Úgy látom jól eltért a topikom a címétől a nem ide való hozzá szólások miatt!!! szeretném vissza hozni az eredeti témát ha valakit érdekel kérem írjon kultúrált véleményt,saját történetet,vagy csak egyszerüen a dologról amit szeretne köszönöm
Nekem se tetszik ez a harisnyás dolog, de azért nem ilyen bunkón kellene véleményezni!!! Lehet, hogy neked is van olyan szokásod ami másnak nincs ínyére,.. mit szólnál hozzá ha neked is a k..a-at szidnák?!
Nem tudom megnyitni a privimet, gond van az oldalon. Ha sikerül válaszolok!
A leírásodból ítélve, jól nézel ki! Dögös macsó lehetsz!!!
Helyes!!!!A macsós férfi az igazi férfi, nem a harisnyás!
Neked mennyire sikerült? Csak a fantáziád jár, vagy azért még próbálkozol?
Kinek van aerobic nadragja???
spandex lasztex lycra fenyes csillogo
feher-fekete-lila-kek szinben van!!!
spandex lasztex lycra fenyes csillogo
feher-fekete-lila-kek szinben van!!!
teljesen megértem a feleségedet Mazzzó
Szia Alebka!
Van neked aerobic nadragod???Tudod amibe a lanyok
szoktak futni tornazni(spandex lycra)azt hiszem
vagy hol lehetne venni???
Van neked aerobic nadragod???Tudod amibe a lanyok
szoktak futni tornazni(spandex lycra)azt hiszem
vagy hol lehetne venni???
Levante olasz 12 denes lycrás fényes harisnyanadrág XL méretű 1500 ft/db szinek naturel nero visone 1-1-1 db
szerintem ez valami........ (boáááááááááá)