Ha igy melegszik az időjárás,a férfiaknál is a mezitlábas festett köröm ,plusz ányékkötő lesz a trendi!
van már ffitanga is..és gondolom,viselik is páran;sztem ebben nincs kivetnivaló-vagy taláncsak nőkön tudod elképzelni?
Sziasztok!
Ez akkor fordulhat elő, hogy ha nem a meg felelő méretet választottad, ha pl kisebb mint kellene.
Továbbá a szőrszálak is közrejátszanak az általad említet kérdésben, mivel a szőrszálak is selymes felületet alkotnak, így a két selymes felület között nem olyan a tapadás mint amikor nincsenek szőrszálak. Tehát próbáld ki szőrtelenített változatban. Még kellemesebb érzést biztosít.
üdv
Ez akkor fordulhat elő, hogy ha nem a meg felelő méretet választottad, ha pl kisebb mint kellene.
Továbbá a szőrszálak is közrejátszanak az általad említet kérdésben, mivel a szőrszálak is selymes felületet alkotnak, így a két selymes felület között nem olyan a tapadás mint amikor nincsenek szőrszálak. Tehát próbáld ki szőrtelenített változatban. Még kellemesebb érzést biztosít.
üdv
Hali Én rendszeresen viselek harisnyanadrágot nagyon finom érzés de egyes fajták lecsúsznak de még nem jöttem rá miért nem tudja valaki? Egyébként télen munka ruha alatt is nagyon praktikus mert nem fagy le a lábam szára sem
Hát nekem még a gondolattólis hányingerem lesz.
És mi a következő?? Hordjunk tangát?
És mi a következő?? Hordjunk tangát?
A harisnya a világ legszeb és legkényelmesebb ruhadarabja,imádom hordani már elég régtől a lábaim kedvence,erről tesznek tanúbizonyságot a feltöltött képeim is.Számomra erotikus hatást is kivált belőlem és masztizni is ebbe szoktam.
Tanulságos téma a hölgyekrészére.
Szia kedves Fázós apuka.
Nem vagyok rendszeres topic olvasó, de a témára akadva úgyéreztem,
hogy írnom kell.
A párom 10 éve viseli aktívan a harisnyanadrágot. 10 éve vagyunk
házasok. Olvashattad , nem önként tette, én vezettem rá az ízére. Én
ebben szakértő vagyok nő létemre. Ugye nem meglepő.
Mikor összeköktöztünk, az első fázós novemberi napon láttam előszőr
rajta a jégert és a térdzokniját. Az összes libidóm elment a kinyúlt ,
kopott jégert látva. Úgy éreztem, hogy cselekednem kell, és
módszeresen kezdtem átalakítani a ruhatárát. Vettem neki 20-40
denes harit fekete és testszínben, legyen választéka. Nme tetszett
neki előszőr. reggel negyed órát meditált és bénázott, hogy felvegye-e,
hogyan vegye fel. Segítettem neki: egy pillanat alatt az újjaimra
gongyöltem és ráhúztam a lábára és beleráztam, mint a
fiámat,lányomat reggel. Tetszett neki, azóta lesem teszi. mármint télen.
Előszőr zoknoval hordta, de egy kedves kolleganője kiszúrta alecsúszó
zokni alatt a harit. Igen pozitív megjegyzést tett neki és ő mondta,
hogy dobd le azt a zoknot, nem zavar senkit. Azóta elfogadta ezt és
zokni nélkűl viseli a 20 denest is. Nyáron nylon térd/boka zoknit visel.
Nem tudom tapasztaltad -e , de minen cipő kényelmesebb egy nylon
harisnyával/zoknival viselve. Próbáld ki. Mint írtam a párom szereti, nem
zavarja, sőt... A szexhez is időnkét használjuk. És leszögezem a párom
nem travi, nem homokos. Erről 10 év óta tanubizonyságot tesz az
ágyban majdnem mindennap.
Több barátnőm észrevette, hogy apáromon nylonharisnya van otthon.
Volt aki meglepődött, volt aki nem. De miután jól kibeszéltem nekik a
páromat, ők is elkezték gyógyitani a férjecskéjük lelkivilágát a
harisnyaviselés előnyeivel kapcsolatban.
Én és a párom tudjuk, hogy ennek a viseletnek csak előnyös
tulajdonságai vannak. Nálunk ez egy praktikus ruhadarab, amit mi
lányok lenyúltunk.
A topicon nem akartam írni, de ha gondolod szúrd be ezt
az "élménxbeszámolót a nevemben.
üdv
Szia kedves Fázós apuka.
Nem vagyok rendszeres topic olvasó, de a témára akadva úgyéreztem,
hogy írnom kell.
A párom 10 éve viseli aktívan a harisnyanadrágot. 10 éve vagyunk
házasok. Olvashattad , nem önként tette, én vezettem rá az ízére. Én
ebben szakértő vagyok nő létemre. Ugye nem meglepő.
Mikor összeköktöztünk, az első fázós novemberi napon láttam előszőr
rajta a jégert és a térdzokniját. Az összes libidóm elment a kinyúlt ,
kopott jégert látva. Úgy éreztem, hogy cselekednem kell, és
módszeresen kezdtem átalakítani a ruhatárát. Vettem neki 20-40
denes harit fekete és testszínben, legyen választéka. Nme tetszett
neki előszőr. reggel negyed órát meditált és bénázott, hogy felvegye-e,
hogyan vegye fel. Segítettem neki: egy pillanat alatt az újjaimra
gongyöltem és ráhúztam a lábára és beleráztam, mint a
fiámat,lányomat reggel. Tetszett neki, azóta lesem teszi. mármint télen.
Előszőr zoknoval hordta, de egy kedves kolleganője kiszúrta alecsúszó
zokni alatt a harit. Igen pozitív megjegyzést tett neki és ő mondta,
hogy dobd le azt a zoknot, nem zavar senkit. Azóta elfogadta ezt és
zokni nélkűl viseli a 20 denest is. Nyáron nylon térd/boka zoknit visel.
Nem tudom tapasztaltad -e , de minen cipő kényelmesebb egy nylon
harisnyával/zoknival viselve. Próbáld ki. Mint írtam a párom szereti, nem
zavarja, sőt... A szexhez is időnkét használjuk. És leszögezem a párom
nem travi, nem homokos. Erről 10 év óta tanubizonyságot tesz az
ágyban majdnem mindennap.
Több barátnőm észrevette, hogy apáromon nylonharisnya van otthon.
Volt aki meglepődött, volt aki nem. De miután jól kibeszéltem nekik a
páromat, ők is elkezték gyógyitani a férjecskéjük lelkivilágát a
harisnyaviselés előnyeivel kapcsolatban.
Én és a párom tudjuk, hogy ennek a viseletnek csak előnyös
tulajdonságai vannak. Nálunk ez egy praktikus ruhadarab, amit mi
lányok lenyúltunk.
A topicon nem akartam írni, de ha gondolod szúrd be ezt
az "élménxbeszámolót a nevemben.
üdv
igen jó érzés harisnyanadrágban lenni én sokszor húzok ha lehet
Ugorjunk bizony,én is ha csak tehetem mindig belebújok.Őrjítően izgató és jóleső érzés ha simul a a lábadra.
jön az ősz ugorjunk harisnyába srácok
ül a topik ki viselt ma harisnyát??
mellesleg egy légkondis hálószobában hatalmasat szeretkeztünk harisnyanadrágban a párommal
A nyár nem kedvez a harisnya viselésnek de ilyenkor kell megrendelni a télre való új harisnyákat aztán újra jöhet harisnyanadrágban 1000 rel az élet
köszi az infót már meg is rendeltem a következő garnitúra harisnyámat ilyen harisnyanadrágom még nem volt kiváncsi vagyok a minőségére és a méretre is
Üdv mindenkinek
Információként szeretném tudatni, hogy ismét belehet szerezni itthon Magyarországon is az EVONA márkájú férfi nylon 20 és 50den -es férfi harisnyanadrágot. Még pedig a harisnyadiszkont.hu oldalán, vagy a többi férfi harisnyanadrág forgalmazó külföldi márka mellett is megtalálható a harisnya.lap.hu oldalon is. Tehát azoknak akiknek nem állt módjában rendelni a neten külföldi forgalmazótól , azok most már egyszerűen megtehetik, hogy itthonról rendelnek és akkor a fizetési problémák is megoldottak.
Igaz ,ez az információ az időjárást és az évszakot tekintve nem aktuális viszont fel lehet készülni a hideg évszakra már most, hiszen a nyári hónapokban a téli cuccok olcsóbbak, és ez igaz fordítva is.
Aki még nem próbálta ki annak csak ajánlani tudom, ne hagyja ki.
üdv
Információként szeretném tudatni, hogy ismét belehet szerezni itthon Magyarországon is az EVONA márkájú férfi nylon 20 és 50den -es férfi harisnyanadrágot. Még pedig a harisnyadiszkont.hu oldalán, vagy a többi férfi harisnyanadrág forgalmazó külföldi márka mellett is megtalálható a harisnya.lap.hu oldalon is. Tehát azoknak akiknek nem állt módjában rendelni a neten külföldi forgalmazótól , azok most már egyszerűen megtehetik, hogy itthonról rendelnek és akkor a fizetési problémák is megoldottak.
Igaz ,ez az információ az időjárást és az évszakot tekintve nem aktuális viszont fel lehet készülni a hideg évszakra már most, hiszen a nyári hónapokban a téli cuccok olcsóbbak, és ez igaz fordítva is.
Aki még nem próbálta ki annak csak ajánlani tudom, ne hagyja ki.
üdv
sziasztok
tetszik az előző vélemény nem kell ideológia hozzá hogy harisnyát viseljünk ha indokolt hordani kell és kész.
Nekem kényelmes tehát hordom továbbra is ha kell télen melegebbet vagy nyáron vékonyat te is igy gondolod irj véleményt,jó lenne hallani más miért hord harisnyát és mikor és miért
tetszik az előző vélemény nem kell ideológia hozzá hogy harisnyát viseljünk ha indokolt hordani kell és kész.
Nekem kényelmes tehát hordom továbbra is ha kell télen melegebbet vagy nyáron vékonyat te is igy gondolod irj véleményt,jó lenne hallani más miért hord harisnyát és mikor és miért
Üdv mindenkinek!
Először is ez nem szokás és betegség , hanem egy plusz tulajdonság amit vagy az élettől kap az ember vagy, egyszerűen szükséghelyzet alkalmával tapasztal meg, s rá ébred a divat adta remek lehetőségre amit a harisnyanadrág esetében nyújt. Értem ez alatt a maximális komfort érzet, kényelem, és egészségi hatásait a lábra, mely az érrendszeri betegségek megelőzésére és kezelésére is szerepet játszik. Az ,hogy valaki túlfokozza fűszerezi a szexualitás területén az más hova tartozik, Momentán rengeteg férfi az említet tulajdonságok miatt viseli és ebben nincs semmi kivetni való. Rengeteg gyártó és forgalmazó cég gyárt nekünk is férfi nylon terméket egészen 15-den től, és igen van eltérés némelyik férfi termék esetében , nekem van a comfilontól 15 denes slicces nylon harisnyanadrág , és általában a férfiasság résznél mind egyik varrás rész meg van nagyobbítva.
Ezt a tulajdonságot nem lehet elfelejteni törölni, éppen azért mert ez tulajdonság és nem pedig egy szokás, ami majd öregségre elmúlik. Az pedig , hogy a feleséged így reagálja nem helyén való, ha igazából szeret meg sem említene ilyent. És ez a gondolkodásmód maradiságra vall, én azt mondom haladni kell a korral, és ez divat területére is érvényes. Ha a lányoknak szabad a ruhatár minden területe, akkor nekünk is jár némi kalandozás a divat területén főként ha előnyére válik a férfiak számára is.
Az, hogy egy férfi macsós vagy sem, nem az határozza meg , hogy mit visel, annak belülről kell áradni. Egyébként meg a statisztika alapján már nem is igénylik a nők annyira a macsosságot. Én egyébként két gyermekes boldogházasságban élő családapa vagyok, és teljesen természetességgel viselem ősztől tavaszig vagy ha az idő úgy kívánja a nylon termékeket .
Röviden ennyit.
üdv
Válasz Mazzzó[VIP] üzenetére (45)
Először is ez nem szokás és betegség , hanem egy plusz tulajdonság amit vagy az élettől kap az ember vagy, egyszerűen szükséghelyzet alkalmával tapasztal meg, s rá ébred a divat adta remek lehetőségre amit a harisnyanadrág esetében nyújt. Értem ez alatt a maximális komfort érzet, kényelem, és egészségi hatásait a lábra, mely az érrendszeri betegségek megelőzésére és kezelésére is szerepet játszik. Az ,hogy valaki túlfokozza fűszerezi a szexualitás területén az más hova tartozik, Momentán rengeteg férfi az említet tulajdonságok miatt viseli és ebben nincs semmi kivetni való. Rengeteg gyártó és forgalmazó cég gyárt nekünk is férfi nylon terméket egészen 15-den től, és igen van eltérés némelyik férfi termék esetében , nekem van a comfilontól 15 denes slicces nylon harisnyanadrág , és általában a férfiasság résznél mind egyik varrás rész meg van nagyobbítva.
Ezt a tulajdonságot nem lehet elfelejteni törölni, éppen azért mert ez tulajdonság és nem pedig egy szokás, ami majd öregségre elmúlik. Az pedig , hogy a feleséged így reagálja nem helyén való, ha igazából szeret meg sem említene ilyent. És ez a gondolkodásmód maradiságra vall, én azt mondom haladni kell a korral, és ez divat területére is érvényes. Ha a lányoknak szabad a ruhatár minden területe, akkor nekünk is jár némi kalandozás a divat területén főként ha előnyére válik a férfiak számára is.
Az, hogy egy férfi macsós vagy sem, nem az határozza meg , hogy mit visel, annak belülről kell áradni. Egyébként meg a statisztika alapján már nem is igénylik a nők annyira a macsosságot. Én egyébként két gyermekes boldogházasságban élő családapa vagyok, és teljesen természetességgel viselem ősztől tavaszig vagy ha az idő úgy kívánja a nylon termékeket .
Röviden ennyit.
üdv
Válasz Mazzzó[VIP] üzenetére (45)
legjobb ha a bankodtol igényelsz egy internetes vásárláshoz való bank kártyát és arra anyi pénzt utalsz a folyó számládról mint a megrendelt árúd értéke és már küldik is
sziasztok látom nyáron leül a harisnya fórum de azért én nem hagyom ennyibe majd jön az ősz és a tél és akkor megint harisnyába ugortok ti is és lesz téma megint addig meg marad a szex harisnyában csodás dolog próbáljátok ki ti is ha valaki kipróbálta beszámolhat róla itt
milyen harisnyát szerettek viselni? márka? mikor vesztek fel harisnyát?alkalmi ,rendszeres stb