Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2025. 01. 24. péntek 21:48  #19609
cuckoldfann cuckoldfann
Nagyon nagyon szeretném hogy valaki rendszeresen eljárjon hozzánk és jól megdugja az én duci kis feleségem. Még jobb lenne ha az illető valamennyire alázna engem közben.
2025. 01. 24. péntek 20:31  #19608
jaszberenyi pasi jaszberenyi pasi
Jászberény ill környékéről van ilyen pár?írj és megyek
2025. 01. 24. péntek 20:05  #19607
twostrokeguy twostrokeguy
Vegyük észre, hogy nem az volt a gond, hogy mással szexelt, hanem az, hogy a te tudtod és beleegyezésed nélkül. Nem volt veled őszinte. Ez volt a nagy baj - és ha nem őszinték egymással a felek, akkor jobb is szétválni.
(Ez egy válasz minike00 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 12:36
Vigyázzatok én azt tudom javasolni. Én 7 éve voltam együtt a feleségemmel és 5 éve házas. Látszólag minden jó volt, heti 3 alkalommal szexeltünk. Ki akart próbálni egy hármast. Belementem. Már aktus közben ott akartam hagyni a csávót meg kidobni, de nem tettem miatta. Utána beszéltünk milyen élmény volt. Ő szerette és újra akarta, elmondtam nekem fájt mással látni és majdnem balhéztam aktus közben. Beleegyeztünk, hogy nem csináljuk többé. 2 hónap után elém állt hogy terhes és valószínű nem az enyém a gyerek. Heti két alkalommal eljárt más más csávókkal 2 hónapon keresztül. Minden alkalommal 2 vagy több pasival. Mindig új.. A 2 hónap alatt 20 vagy több pasival volt. Azt mondta, hogy nem bírta visszafogni magát. Másnap kidobtam, elváltunk. Kiderült születés után nem az enyém a gyerek. ÉS ismerősöktől hallottam, hogy még 5-6 hónapos terhesen is eljárt ilyen csoportos szexekre. Ebben a két hónapban minden héten legalább kétszer velem is szexelt. Azt mondta velem is élvezte, csak az a hármas olyan volt a két emberrel, hogy nem tudott ellenállni. De ezek szerint nálunk is volt gond mert elment máshoz. Rosszul is elsülhet.
2025. 01. 24. péntek 19:53  #19606
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Amúgy szívesen megismernénk a volt feleséged... ha esetleg egy elérhetőséget is adnál rendes lenne tőled
(Ez egy válasz minike00 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Vigyázzatok én azt tudom javasolni. Én 7 éve voltam együtt a feleségemmel és 5 éve házas. Látszólag minden jó volt, heti 3 alkalommal szexeltünk. Ki akart próbálni egy hármast. Belementem. Már aktus közben ott akartam hagyni a csávót meg kidobni, de nem tettem miatta. Utána beszéltünk milyen élmény volt. Ő szerette és újra akarta, elmondtam nekem fájt mással látni és majdnem balhéztam aktus közben. Beleegyeztünk, hogy nem csináljuk többé. 2 hónap után elém állt hogy terhes és valószínű nem az enyém a gyerek. Heti két alkalommal eljárt más más csávókkal 2 hónapon keresztül. Minden alkalommal 2 vagy több pasival. Mindig új.. A 2 hónap alatt 20 vagy több pasival volt. Azt mondta, hogy nem bírta visszafogni magát. Másnap kidobtam, elváltunk. Kiderült születés után nem az enyém a gyerek. ÉS ismerősöktől hallottam, hogy még 5-6 hónapos terhesen is eljárt ilyen csoportos szexekre. Ebben a két hónapban minden héten legalább kétszer velem is szexelt. Azt mondta velem is élvezte, csak az a hármas olyan volt a két emberrel, hogy nem tudott ellenállni. De ezek szerint nálunk is volt gond mert elment máshoz. Rosszul is elsülhet.
2025. 01. 24. péntek 19:50  #19605
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Van akinek nem való a swinger , azért élted meg így mert vagy nem volt a kapcsolat stabil, vagy egyszerűen nem ismeritek a helyeteket a kapcsolatban .. a swingerhez ( nem én szerintem hanem szexuál pszichológusok szerint ) magasabb IQ és EQ kell több cikk is van erről.. bar az is igaz ,hogy teljesen felesleges ezt bizonygatni olyan embernek aki a saját korlátai miatt nem érti ezt meg soha
(Ez egy válasz minike00 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 15:20
Mert jól esett kiírni és mellette kicsit próbáltam figyelmeztetni másokat is, kicsit segítségként, ne járjanak gy mint én. De tudod mit remélem a te asszonyod úgy fog félrekefélni, hogy mástól lesz neki is egy gyereke és te is így összetörsz... Akkor majd te is siránkozni fogsz. Többet nem írkálok, de ha boldogak az emberek így nekem mindegy. Élvezzék, hogy csalják őket a párjaik és még dicsekednek is vele.... Előbb utóbb úgyis az lesz a vége az ilyen kapcsolatoknak hogy valaki sérül, a férfi ... és vége lesz... Csak gondolkodjanak el ezen az emberek... Hátha néhány pár észhez tér... Üdv... Viszlát.... Nem írogatok többet.
2025. 01. 24. péntek 17:24  #19604
nagyrobert nagyrobert
Szia hàt igen nàlunk csak nyalta de izgatott is meg ki is voltam liftezett a gyomrom ott gugoltam mintvegy barom
2025. 01. 24. péntek 15:20  #19603
minike00 minike00
Mert jól esett kiírni és mellette kicsit próbáltam figyelmeztetni másokat is, kicsit segítségként, ne járjanak gy mint én. De tudod mit remélem a te asszonyod úgy fog félrekefélni, hogy mástól lesz neki is egy gyereke és te is így összetörsz... Akkor majd te is siránkozni fogsz. Többet nem írkálok, de ha boldogak az emberek így nekem mindegy. Élvezzék, hogy csalják őket a párjaik és még dicsekednek is vele.... Előbb utóbb úgyis az lesz a vége az ilyen kapcsolatoknak hogy valaki sérül, a férfi ... és vége lesz... Csak gondolkodjanak el ezen az emberek... Hátha néhány pár észhez tér... Üdv... Viszlát.... Nem írogatok többet.
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 14:21
vagy 8 helyre beirtad a sirámaidat...
2025. 01. 24. péntek 15:15  #19602
Libertynus Libertynus
Jól teszi... smile
(Ez egy válasz parbp4 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 14:36
Párom most ment fel a barátjához.
Szerintem most térdel elé.
Rendszeresen keféli.
2025. 01. 24. péntek 15:11  #19601
Libertynus Libertynus
Ez a fajta szórakozás, életforma nem mindenkinek jön be. Erre születni kell, olyan beállítottság szükségeltetik hozzá, hogy feltétel nélkül tudd élvezni a látványt, sőt izgasson mikor a szeretett nő idegen pasival kefél. Aki féltékeny, annak ez nem való. Itt nem megcsalásról van szó, hiszen mindenki szabad akaratából, közös megegyezéssel, a párja, szerelme tudtával csinálja amit szeretne. Aki számára ez borzasztó, még a gondolat is, annak szerintem hagyományos párkapcsolat való, sőt nem is biztos, hogy jó ilyen topicokat olvasni, mert csak rossz kedvű lesz tőle szomoru1 Számára ilyen jellegű topic csak arra jó , hogy fejét csóválva , jól beleborzongjon az ilyen"ekölcsi fertőbe". Megbotránkozzon, hogy milyen emberek élnek közöttünk. Pl. én nem szeretem a durva és gusztustalan dolgokat, nem is szoktam olvasgatni róluk, de nem ítélem el azokat, akik erre izgulnak. Véleményem szerint ami nem törvénybe ütköző, minden résztvevő számára élvezetet, kielégülést, élményt nyújt, azzal nincs gond.
(Ez egy válasz minike00 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 13:19
Olvastam, hogy sokan vagytok akik felizgultok, hogy látjátok a barátnőtök feleségetek mással. Én nem tudom elképzelni mi lehet ebben izgató. És nem tekintettem rá tulajdonomként, de ahol már így megcsalják egymást a párok ott nincs igazi szerelem... Olvastam, hogy valakinél kiderült, hogy a munkahelyén folyamatosan szexelt... Utólag tudta meg... Én kidobtam volna... Itt már csak második vagy. Az pedig már nagyon nem jó. Kívánom hogy tényleg élvezzétek, de ez már nem igazi kapcsolat, főleg, ha többet van mással mint a férjjel. És ha ti csinálnátok ugyanezt Ők mit szólnának? Ti csalnátok őket más csajokkal? Lenne cirkusz?
2025. 01. 24. péntek 14:47  #19600
GameOver8 GameOver8
Nagyon jó nő a feleséged.
(Ez egy válasz parbp4 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 14:36
Rendszeresen keféli.
2025. 01. 24. péntek 14:36  #19599
parbp4 parbp4
Rendszeresen keféli.
2025. 01. 24. péntek 14:34  #19598
parbp4 parbp4
Rendszeresen jár hozzá.
2025. 01. 24. péntek 14:21  #19597
Csabus69 Csabus69
vagy 8 helyre beirtad a sirámaidat...
(Ez egy válasz minike00 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvastam, hogy sokan vagytok akik felizgultok, hogy látjátok a barátnőtök feleségetek mással. Én nem tudom elképzelni mi lehet ebben izgató. És nem tekintettem rá tulajdonomként, de ahol már így megcsalják egymást a párok ott nincs igazi szerelem... Olvastam, hogy valakinél kiderült, hogy a munkahelyén folyamatosan szexelt... Utólag tudta meg... Én kidobtam volna... Itt már csak második vagy. Az pedig már nagyon nem jó. Kívánom hogy tényleg élvezzétek, de ez már nem igazi kapcsolat, főleg, ha többet van mással mint a férjjel. És ha ti csinálnátok ugyanezt Ők mit szólnának? Ti csalnátok őket más csajokkal? Lenne cirkusz?
2025. 01. 24. péntek 14:19  #19596
Manna Ventura Manna Ventura
Úgy látjuk, sajnos nem érted itt miről van szó.
2025. 01. 24. péntek 14:19  #19595
Felhőék Felhőék
Nem értem akkor minek írsz ide? Olvassuk a te megkeseredett írásaidat? Nem meg saláta ez egyébként sem..
2025. 01. 24. péntek 13:19  #19594
minike00 minike00
2025. 01. 24. péntek 12:36  #19593
minike00 minike00
2025. 01. 24. péntek 07:06  #19592
diszkréció01 diszkréció01
Jo lenne . Remelem sikerul majd a felesegem ravenni. Izgato lenne akar rendszeresen hosszabbtavon.
2025. 01. 24. péntek 06:24  #19591
fiatalpasika25 fiatalpasika25
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 24. péntek 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 06:21
Mikor megtudtam mi folyik ,rendszeresen elmeséltettem vele.
2025. 01. 24. péntek 06:21  #19590
Riggs Riggs
Mikor megtudtam mi folyik ,rendszeresen elmeséltettem vele.
(Ez egy válasz fiatalpasika25 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 06:13
Olvasgatom ez sokaknál így van..
/ 981