Olvasgatom ez sokaknál így van..
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 21. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 21:12
Az én volt feleségem is rendszeresen kefélt a munkahelyén, de ő nappal , vagy munkaidő után, túlóra helyett.
Nagyon izgató a dolog mindenki részéről.
Főleg ha jó baráti is a kapcsolat.
Főleg ha jó baráti is a kapcsolat.
Köszi, izgi lenne
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 23. csütörtök 23:45
Pinája, segge nagyon szép a hölgynek. Sétáljon velem az utcán abba a szexi ruhában. Közben ujjazom, stb.
Szia tudom ha nyilik rà szólok
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 16:46
Volt lehetőséged nálam célba érni ha jól emlékszem. De megszakadt, nem jelentkeztél.
Érdekel még? Tudod hol találsz
Érdekel még? Tudod hol találsz
Pinája, segge nagyon szép a hölgynek. Sétáljon velem az utcán abba a szexi ruhában. Közben ujjazom, stb.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én volt feleségem is rendszeresen kefélt a munkahelyén, de ő nappal , vagy munkaidő után, túlóra helyett.
(Ez egy válasz Man of action üzenetére (2025. 01. 21. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 21:05
A volt exemmel nyitott kapcsolatban voltunk. Ö is tudott az én kalandjaimról, és én is az ővéröl. Persze egymást sem hanyagoltuk el ha tehetük együtt voltunk. Neki a munkahelye két műszakos volt. (Lényegtelen mit dolgozott) Nappal többen dolgoztak, éjszaka viszont egyedül dolgozott. Sok idegen emberrel találkozott napközben. Aki szimpatikus volt neki azokkal flörtölgetett
És aki annyira bejött neki azt visszahívta estére a munkahelyére és egész éjjel szeretkezett velük. Persze úgy hogy engem fel szokott hívni videóhívásba hogy nézzem végig mit csinálnak.
Tudta hogy én ettől mennyire beindulok és ha hazaér akkor egy brutális jó szexben lesz része. Partnerei részben tudták hogy én nézem ahogy az én párommal együtt vanak. Ez tartott kb 1 évig nagyon nagy élmény volt mind a kettőnknek.
És aki annyira bejött neki azt visszahívta estére a munkahelyére és egész éjjel szeretkezett velük. Persze úgy hogy engem fel szokott hívni videóhívásba hogy nézzem végig mit csinálnak.
Tudta hogy én ettől mennyire beindulok és ha hazaér akkor egy brutális jó szexben lesz része. Partnerei részben tudták hogy én nézem ahogy az én párommal együtt vanak. Ez tartott kb 1 évig nagyon nagy élmény volt mind a kettőnknek.
A volt exemmel nyitott kapcsolatban voltunk. Ö is tudott az én kalandjaimról, és én is az ővéröl. Persze egymást sem hanyagoltuk el ha tehetük együtt voltunk. Neki a munkahelye két műszakos volt. (Lényegtelen mit dolgozott) Nappal többen dolgoztak, éjszaka viszont egyedül dolgozott. Sok idegen emberrel találkozott napközben. Aki szimpatikus volt neki azokkal flörtölgetett
Hétvégén swinger buliban voltunk. Hát élvezte nagyon volt pár hapsival. Izgató volt látni.
Volt lehetőséged nálam célba érni ha jól emlékszem. De megszakadt, nem jelentkeztél.
Érdekel még? Tudod hol találsz (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekel még? Tudod hol találsz (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Baj?
Nekem nem. Sőt (Ez egy válasz Fiatal26erett52 üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem. Sőt (Ez egy válasz Fiatal26erett52 üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello
csak molett nők vannak itt?
Szeretem én is, izgató nézni ahogy élvez,
Főleg ha nem is szállhatok be közben hzzajuk
Főleg ha nem is szállhatok be közben hzzajuk
Leült a dézsa szélére és féltünk nekem h a cimborám nrm rám néz hanem ez az arcom mellett.
Kicsit arréb csusztam és mondtam h nyugodtan nézd meg engem nem zavar ezer éve barátok vagyunk.
Kicsit közelebb jött és erre a két másik barátom is érezte h bízom vennünk.
Az egyikük mondta h nem látott még ilyen szép puncit.
Nagyon sajnálja h nem simogathatja.
Tudtam h szépnek tartják a páromat.
2 gyerek után is 50kg/170cm pici cicik és csoda szép punci.
Mondtam neki h részemről bármit csinálhat a párom dönti el h mit szeretne.
Hát volt pici zavarban lét de végül mondta h már nagyon felizgatta s helyzet és széttárta a combjait.
Cimborám bizonytalanul megérintette erre párom azonnal felnyőgött.
Itt eldőlt h az a szép test nagyon ki lesz hasznàlva.
Kiszált új a dézsábol és felmentünk a házba.
Párom mondta h most ő szeretne kérni.
Szeretné látni a barátom hatalmas farkát.
Lehúzta a nadrágját és annyit mondott h Azta mindenit.
De azonnal meg is markolta és verni kezdte neki.
Mindegyikünk simogatta ahol tudta és elindult Amira évek óta vártam.
A gyerekek a ház másik részén aludtak.
Az ő feleségeiik is szintén.
Egyszer talán párosban is megtörténik valami.
Kicsit arréb csusztam és mondtam h nyugodtan nézd meg engem nem zavar ezer éve barátok vagyunk.
Kicsit közelebb jött és erre a két másik barátom is érezte h bízom vennünk.
Az egyikük mondta h nem látott még ilyen szép puncit.
Nagyon sajnálja h nem simogathatja.
Tudtam h szépnek tartják a páromat.
2 gyerek után is 50kg/170cm pici cicik és csoda szép punci.
Mondtam neki h részemről bármit csinálhat a párom dönti el h mit szeretne.
Hát volt pici zavarban lét de végül mondta h már nagyon felizgatta s helyzet és széttárta a combjait.
Cimborám bizonytalanul megérintette erre párom azonnal felnyőgött.
Itt eldőlt h az a szép test nagyon ki lesz hasznàlva.
Kiszált új a dézsábol és felmentünk a házba.
Párom mondta h most ő szeretne kérni.
Szeretné látni a barátom hatalmas farkát.
Lehúzta a nadrágját és annyit mondott h Azta mindenit.
De azonnal meg is markolta és verni kezdte neki.
Mindegyikünk simogatta ahol tudta és elindult Amira évek óta vártam.
A gyerekek a ház másik részén aludtak.
Az ő feleségeiik is szintén.
Egyszer talán párosban is megtörténik valami.
Igen. A legtöbb esetben így van.
Ezért jó ha van egy olyan masszőr akivel több is lehet. Ha a szimpátia után sor kerül a masszázsra akkor az félsiker. Maga a szituáció, az érintés a gyengéd simogatás tud oldani a feszültségen. Ilyenkor könnyebb továbbjutni. (Ez egy válasz keménysex üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért jó ha van egy olyan masszőr akivel több is lehet. Ha a szimpátia után sor kerül a masszázsra akkor az félsiker. Maga a szituáció, az érintés a gyengéd simogatás tud oldani a feszültségen. Ilyenkor könnyebb továbbjutni. (Ez egy válasz keménysex üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 21:04
Nagyon izgat a gondolat hogy még egy farok kényezteti pluszban a feleségem az enyém melett.
Többször hangot is adtam neki miközben együtt voltunk,nagyon beindult ettől,de mikor nem szex közben hozom fel
Akkor elzárkózik hogy dehogy…..
Többször hangot is adtam neki miközben együtt voltunk,nagyon beindult ettől,de mikor nem szex közben hozom fel
Mi amikor haza utazunk Magyarországra, akkor mindig megkapja a drágám amit szeretne. Imádom nézni
Nagyon izgat a gondolat hogy még egy farok kényezteti pluszban a feleségem az enyém melett.
Tegnap volt a párom ismét egy pasival.
Kaptam képet ,videót. Eszméletlen izgalmas tud lenni ez a helyzet.
Kaptam képet ,videót. Eszméletlen izgalmas tud lenni ez a helyzet.
köszi rá is férne
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Írd meg még friss
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 19:33
Ohhhhh csak egy része jelent meg....
Ha érdekel titeket akkor majd folytatom a sztorit.
Még mindig a hatása alatt vagyok.
Ha érdekel titeket akkor majd folytatom a sztorit.
Még mindig a hatása alatt vagyok.