Igen ebben igazad van.
De azt is érzem, hogy van egy gátlástalanabb énje is amit szex közben némi alkohol elfogyasztása után ki tudok belőle hozni.
De amit akkor mond és rákérdezek normál hétköznap azt mondja ez hülyeség és ő ezt nem akarja.
Van benne valami gát vagy félsz amit nem tudok benne felszabadítani.... (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 06. 23. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
De azt is érzem, hogy van egy gátlástalanabb énje is amit szex közben némi alkohol elfogyasztása után ki tudok belőle hozni.
De amit akkor mond és rákérdezek normál hétköznap azt mondja ez hülyeség és ő ezt nem akarja.
Van benne valami gát vagy félsz amit nem tudok benne felszabadítani.... (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 06. 23. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 23. csütörtök 14:31
Ha a kedvesed nem akarja ezt, akkor jobb ha nem erőlteted. Még visszafelé is elsülhet a dolog... De még az is benne van ilyenkor a "pakliban" ha spontán lehetőség adódott volna, még belekóstol. De ha erőltetted akkor lehet Te magad építettél benne gátlást.
Ha a kedvesed nem akarja ezt, akkor jobb ha nem erőlteted. Még visszafelé is elsülhet a dolog... De még az is benne van ilyenkor a "pakliban" ha spontán lehetőség adódott volna, még belekóstol. De ha erőltetted akkor lehet Te magad építettél benne gátlást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 23. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1393132)
2016. 06. 23. csütörtök 14:23
Sziasztok!
Érdekes mennyi embert izgat ez a dolog, közöttük engem is.
A kedvesemet már győzködöm egy ideje, hogy próbáljuk ki még egy fiúval és higgye el ettől nem fogom kevésbé szeretni...sőt. De Ő erről hallani se akar így beláttam ezt nem élhetem át vele.
Titokban találkoztam egy másik párral ahol átélhettem ezt a gyönyört. Irigyelve néztem őket, milyen nyitottak és hogy megbíznak egymásban. Nagyon élveztem a velük töltött minden percet de azért csak ott motoszkál bennem a gondolat, hogy az igazi az lenne ha az én kicsikémet látnám pihegni egy másik pasi karjaiban.
A kedvesemet már győzködöm egy ideje, hogy próbáljuk ki még egy fiúval és higgye el ettől nem fogom kevésbé szeretni...sőt. De Ő erről hallani se akar így beláttam ezt nem élhetem át vele.
Titokban találkoztam egy másik párral ahol átélhettem ezt a gyönyört. Irigyelve néztem őket, milyen nyitottak és hogy megbíznak egymásban. Nagyon élveztem a velük töltött minden percet de azért csak ott motoszkál bennem a gondolat, hogy az igazi az lenne ha az én kicsikémet látnám pihegni egy másik pasi karjaiban.
Sziasztok!
Semmihez sem hasonlítható élmény látni a kedvest miközben más élvezteti el!
8 hónapja történt meg először, hogy megosztottuk az ágyunkat egy házibaráttal, akivel azóta is összejárunk ha extra élvezetekre támad kedvünk.
Szerencsére nálunk jól működnek a dolgok az első perctől!
8 hónapja történt meg először, hogy megosztottuk az ágyunkat egy házibaráttal, akivel azóta is összejárunk ha extra élvezetekre támad kedvünk.
Szerencsére nálunk jól működnek a dolgok az első perctől!
Bocsánat, de nem kaptam meg!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 06. 17. péntek 15:42
Privátba megírtam a választ...
Pénteken este remélhetöleg nekünk is meg lessz megint
Erősen csodálkoznék,ha ilyen levél után szóba állna veled...
(Ez egy válasz mészi11 üzenetére (2016. 06. 20. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 20. hétfő 20:22
engem érdekelne ez a téma amit le irtál engem is izgatna a dolog dvtk10@citromail.hu e mailcimemre irj és beszélgesünk eröl a dologrol :9 én szivesen bezsálnék hozzátok 3.dik nak
engem érdekelne ez a téma amit le irtál engem is izgatna a dolog dvtk10@citromail.hu e mailcimemre irj és beszélgesünk eröl a dologrol :9 én szivesen bezsálnék hozzátok 3.dik nak
(Ez egy válasz lord51 üzenetére (2016. 06. 15. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 15. szerda 12:51
Engem is izgatna ha véletlenül meglátnám egy pasival, ha éppen nem vagyok a lakásban, hanem kint az udvaron és amikor belépnék azt látnám, hogy smárolnak, a pasi már kivette a melét Ő meg a farkát veri éppen. Persze, hogy izgatna a látvány. A féltékenység érzése talán még nagyobb izgalmat okozna és ott rögtön részt vennék a dologban. Azt gondolom óriásit élveznék én is és Ők is.
Nem tudom, hogy lehet egyáltalán, valahogy biztos lehet, mert jó pár ismerős neve, nickje képei eltűntek, majd visszatértek ugyanazok a képek, szófordulatok más névvel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 17. péntek 18:08
Nem lehet törölni a hozzá szólásomat???
Nem lehet törölni a hozzá szólásomat???
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 06. 17. péntek 17:48
Kösz. De képzeld mekkora sikered lenne itt is, ha bemásolnád a leírt sztorid ide a fórumba.
Légyszi még velem tégykivételet iszonyú kiváncsi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 17. péntek 17:46
Hú basszus! Utoljáraaaaa!
Nekem is légyszi?? Pussy érte
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz. De képzeld mekkora sikered lenne itt is, ha bemásolnád a leírt sztorid ide a fórumba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 06. 17. péntek 17:25
Nekem is elküldenéd ??
Nekem is elküldenéd ??
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 17. péntek 12:44
Tegnap este, ismét volt benne részünk, de most egy új pasival.
Privátba megírtam a választ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (14563)
2016. 06. 17. péntek 14:09
És?? ) A szaftos részletek??? )) Persze, ha nem akarod, nem kell!! )
És?? ) A szaftos részletek??? )) Persze, ha nem akarod, nem kell!! )
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 17. péntek 12:44
Pont ez az extra perverz érzés benne!
(Ez egy válasz lord51 üzenetére (2016. 06. 15. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 15. szerda 12:51
Engem is izgatna ha véletlenül meglátnám egy pasival, ha éppen nem vagyok a lakásban, hanem kint az udvaron és amikor belépnék azt látnám, hogy smárolnak, a pasi már kivette a melét Ő meg a farkát veri éppen. Persze, hogy izgatna a látvány. A féltékenység érzése talán még nagyobb izgalmat okozna és ott rögtön részt vennék a dologban. Azt gondolom óriásit élveznék én is és Ők is.