Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2016. 05. 22. vasárnap 05:33  #12098
Törölt felhasználó (69371)
Aki nincs facebook-on, az nem is létezik. alien Vagy mit gondolnak?
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2016. 05. 21. szombat 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 21. szombat 23:24
heureka Azért annyit, halkan, meg súgunk Nektek. Küldenek is "párok" mf3 faszbug lapot (ezek vgyunk) fontos fel vállaljátok magatok, mert csk komoly emberekkel ismerkedünk. gunyos1 Ahha tiszta kamu az egész! violent
2016. 05. 21. szombat 23:24  #12097
Franciacsók Franciacsók
heureka Azért annyit, halkan, meg súgunk Nektek. Küldenek is "párok" mf3 faszbug lapot (ezek vgyunk) fontos fel vállaljátok magatok, mert csk komoly emberekkel ismerkedünk. gunyos1 Ahha tiszta kamu az egész! violent
2016. 05. 18. szerda 19:24  #12096
Törölt felhasználó (1245022)
Igen. Azt kell megbecsülni ami van, ha meg nincsen, akkor nem kérkedek azzal, ami nincs is smile ))
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2016. 05. 18. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 18. szerda 16:45
Látod Nati, lehet tudom eleven barátnői nevèt: Emma és Marcsi.
Én már ràjöttem ebbe az egészséges világba, én vagyok ki gondozásra szorul. Én nem tudnám bántani kedvest ki nélkül nem lennének fantasztikus kalandjaink.
2016. 05. 18. szerda 19:24  #12095
Nem vagyok én senki, hogy ítélkezzek felette, de ami bizti, hogy az ilyenek csak álmodoznak....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 18. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 18. szerda 15:27
Nincs neki "dögje", max a sajátja, ami már felállni sem képes. Tipikusan arra izguló fajta, aki azt várja, hogy írjanak neki erre a kamura. alien2 (Lássatok is, ne csak nézzetek!)
2016. 05. 18. szerda 16:45  #12094
jani27 jani27
Látod Nati, lehet tudom eleven barátnői nevèt: Emma és Marcsi.
Én már ràjöttem ebbe az egészséges világba, én vagyok ki gondozásra szorul. Én nem tudnám bántani kedvest ki nélkül nem lennének fantasztikus kalandjaink.
2016. 05. 18. szerda 15:27  #12093
Nincs neki "dögje", max a sajátja, ami már felállni sem képes. Tipikusan arra izguló fajta, aki azt várja, hogy írjanak neki erre a kamura. alien2 (Lássatok is, ne csak nézzetek!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 18. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 18. szerda 15:17
Tudod mikor adnék én puncit neked a barátnőd helyébe, ha dögnek neveznél....
2016. 05. 18. szerda 15:17  #12092
Tudod mikor adnék én puncit neked a barátnőd helyébe, ha dögnek neveznél....
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 05. 16. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 16. hétfő 16:01
Piszkosul élvezném ha egy jo kemény faszt láthatnék a kis vékony nejemben ahogy vonaglik rajta.Azt szereti ha jo keményen basszák nem pedig finomkodva.A vad dugást szereti jo vastag farokkal.Többször elélvez egymás után megállás nélkül.Szóval kellene egy kis segitség a kis döghöz.

moderátori bejegyzés: ha a vágyad meg akarod élni, akkor van erre partnerkereső. A következő ilyen bejegyzés után a fórumtéma leírása szerint számíthatsz a moderációra...
2016. 05. 18. szerda 08:59  #12091
jani27 jani27
Szép napot. De nagy csend lett.
Eleven, miert pont dög kedves beceneve? Szerintem nélküle unatkoznál. confused
2016. 05. 16. hétfő 16:01  #12090
eleven eleven
Piszkosul élvezném ha egy jo kemény faszt láthatnék a kis vékony nejemben ahogy vonaglik rajta.Azt szereti ha jo keményen basszák nem pedig finomkodva.A vad dugást szereti jo vastag farokkal.Többször elélvez egymás után megállás nélkül.Szóval kellene egy kis segitség a kis döghöz.

moderátori bejegyzés: ha a vágyad meg akarod élni, akkor van erre partnerkereső. A következő ilyen bejegyzés után a fórumtéma leírása szerint számíthatsz a moderációra...
2016. 05. 16. hétfő 11:36  #12089
Nem baj, legalább nem vita van.
Hogy mit szeretne? Szerintem elmondani a barátainak, ismerőseinek, hogy: Nézd ezt a lányt így vagy úgy, stb....
Egyébként nem tudok rájönni.... pardon1
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 16. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 16. hétfő 11:31
Nem véletlenül, h mi sem adjuk ki magunkat... de nem is értem. Ha valakivel beszélünk telefonon. Láthat rólunk itt öt darab fényképet. Ha úgy van akár küldünk még neki. Akkor mi a fenét akar még a face oldalon nézelődni?
Azért jól eltávolodtunk az eredeti témától... már mint a feleség dugás izgalmától! smile
2016. 05. 16. hétfő 11:31  #12088
Törölt felhasználó (1350152)
Nem véletlenül, h mi sem adjuk ki magunkat... de nem is értem. Ha valakivel beszélünk telefonon. Láthat rólunk itt öt darab fényképet. Ha úgy van akár küldünk még neki. Akkor mi a fenét akar még a face oldalon nézelődni?
Azért jól eltávolodtunk az eredeti témától... már mint a feleség dugás izgalmától! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 13:19
Hát nálunk ez elő nem fordulhat, mivel én kezelem az oldalt és párom a jelszavam sem, tudja. Persze bármikor megnyitom neki, mert a hármasban a bizalom a legfontosabb. Nincsen titkolni valóm. Ha hívnak nem a párommal beszélnek, hanem velem. A hármas nálunk elsősorban rólam, majd a páromról és a harmadik félről szól, kölcsönös tisztelet alapján.
---Van olyan ismim, akit megzsaroltak, mert megadta a facebook elérhetőségét és kiposztolták, hogy kivel mit csinál a házasságán belűl. Két élő dolog, de szerintem a facebook egy közösségi és nem társasági oldal. Ezért regizem ide, itt keresek partnert és nem a facebookon.
2016. 05. 16. hétfő 07:08  #12087
karpat57 karpat57
Ez igazán ötletes! vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 14. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 19:01
Mi az oldalról vártunk tegnap estére pasit harmadiknak, hogy érezzük jól magunkat mind a hárman. Mire egy sms-ben jött a tali előtt 2 perccel, hogy nem tud jönni, mert elromlott az ablaktörlő a kocsijának és bármikor eshet az eső.... Hát nem esett az eső és a pasi se jött. Kifogások tárháza végtelen....
2016. 05. 15. vasárnap 19:26  #12086
jani27 jani27
Igazad van. Én vagyok komplett .... beírtam melyik városban lakok, s nem kamuzok ha valaki kérdez. Sajnos arra már rájöttem, itt nem divat az őszinteség. Hisz pl egy választott becenév, ne adj isten valódi keresztnév alapjàn bàrmelyik városban kitalàlható ki az illető. ... sztem inkább ne menjünk bele
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 17:52
"szerintem a facebook egy közösségi és nem társasági oldal. Ezért regizem ide, itt keresek partnert és nem a facebookon"
Igazatok van! Miért is árulnánk el, első körben,hogy valójában hol élünk,mivel foglalkozunk stb.Szexpartnerkeresésről van szó.Swingerklubban sem törvényszerű,hogy a valódi nevet adják meg,sőt....
2016. 05. 15. vasárnap 17:52  #12085
hariyani hariyani
"szerintem a facebook egy közösségi és nem társasági oldal. Ezért regizem ide, itt keresek partnert és nem a facebookon"
Igazatok van! Miért is árulnánk el, első körben,hogy valójában hol élünk,mivel foglalkozunk stb.Szexpartnerkeresésről van szó.Swingerklubban sem törvényszerű,hogy a valódi nevet adják meg,sőt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 13:19
Hát nálunk ez elő nem fordulhat, mivel én kezelem az oldalt és párom a jelszavam sem, tudja. Persze bármikor megnyitom neki, mert a hármasban a bizalom a legfontosabb. Nincsen titkolni valóm. Ha hívnak nem a párommal beszélnek, hanem velem. A hármas nálunk elsősorban rólam, majd a páromról és a harmadik félről szól, kölcsönös tisztelet alapján.
---Van olyan ismim, akit megzsaroltak, mert megadta a facebook elérhetőségét és kiposztolták, hogy kivel mit csinál a házasságán belűl. Két élő dolog, de szerintem a facebook egy közösségi és nem társasági oldal. Ezért regizem ide, itt keresek partnert és nem a facebookon.
2016. 05. 15. vasárnap 16:24  #12084
jani27 jani27
Nàlunk kedves tudja jelszót. Szoktam neki mutatni oldalt. Ő ràmbízza elő válogatást, ha valaki normális és nemcsak likat keres, az kedvessel is meg van vitatva. Több esélyes közül igyekszünk majd hosszútàvra barátot és nemcsak barátot keresni.
2016. 05. 15. vasárnap 13:19  #12083
(Ez egy válasz AVasálarcos üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 12:12
És én is smile A gond az, hogy rám írt már több pár is, akik nagyon lelkesen kerestek valaki pont olyan, mint én, de aztán a képek után csend lett. Vagy olyanok, akik netes képeket küldtek. Egy idő után elveszik a bizalom. Ez rossz mindenkinek, de azért van némi esély, hogy értelmes, valódi partnert találjon az ember, aki tényleg ugyanarra izgul fel. Meg sokan vannak, akik nem veszik a fáradtságot, hogy normálisan használják az oldalt. Most jelölt be egy fickó, aki nőket keres, vagy ott van a társkereső, ahol ha kilistázod a férfiakat kereső párokat, 10-ből 8 azzal indítja az adatlapját, hogy férfit nem keresnek. És a 8-ból 4 arról fog posztolni, hogy a sok bunkó rájuk ír, hogy jönne harmadiknak, a másik 4 meg arról, hogy nem találnak normális pasit. Gyakori a tudathasadásos állapot, asszonyka soha nem is tudja meg, mit tervez a pasija a neten, mert nincs annyi őszinteség a kapcsolatban, hogy ezt fel merje vetni, így marad a rejszolás és a "szia egy meglepetést szervezek a barátnőmnek". Persze.
De azért vagyok az oldalon, mert az első élményem innen volt, és a mai napig felizgulok, ha eszembe jut. Áldás minden párra és bárkire, aki tud és szeret önfeledten szexelni, szenvedélyesen, egymás gyönyöréért!
2016. 05. 15. vasárnap 12:12  #12082
AVasálarcos AVasálarcos
És én is smile A gond az, hogy rám írt már több pár is, akik nagyon lelkesen kerestek valaki pont olyan, mint én, de aztán a képek után csend lett. Vagy olyanok, akik netes képeket küldtek. Egy idő után elveszik a bizalom. Ez rossz mindenkinek, de azért van némi esély, hogy értelmes, valódi partnert találjon az ember, aki tényleg ugyanarra izgul fel. Meg sokan vannak, akik nem veszik a fáradtságot, hogy normálisan használják az oldalt. Most jelölt be egy fickó, aki nőket keres, vagy ott van a társkereső, ahol ha kilistázod a férfiakat kereső párokat, 10-ből 8 azzal indítja az adatlapját, hogy férfit nem keresnek. És a 8-ból 4 arról fog posztolni, hogy a sok bunkó rájuk ír, hogy jönne harmadiknak, a másik 4 meg arról, hogy nem találnak normális pasit. Gyakori a tudathasadásos állapot, asszonyka soha nem is tudja meg, mit tervez a pasija a neten, mert nincs annyi őszinteség a kapcsolatban, hogy ezt fel merje vetni, így marad a rejszolás és a "szia egy meglepetést szervezek a barátnőmnek". Persze.
De azért vagyok az oldalon, mert az első élményem innen volt, és a mai napig felizgulok, ha eszembe jut. Áldás minden párra és bárkire, aki tud és szeret önfeledten szexelni, szenvedélyesen, egymás gyönyöréért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 11:17
Értem én....
2016. 05. 15. vasárnap 12:03  #12081
Facebook adatlap kérés. Hmm...
Van egy-két oldal, amin szép számmal látni megosztott facebook adatlapot, különböző címekkel bélyegezve.
Az ehhez hasonló oldalak (GG) hemzsegnek olyan egyénekkel, akik legnagyobb célja ez, hogy mondjuk társkereső emberekről egyre mélyebb infókat szereznek meg, majd azokat a fent említett szenny oldalakon osszák meg. Az ő életük annyira nyomorúságos, hogy másokét akarják lejáratni, hogy ők különbnek tűnjenek.
Inkább legyen bizalmatlan az ember. De pár napja is megírtam, hogy a netes felületnek ez nagyon nagy hátránya, hogy nem tudhatod ki van a másik oldalon. 10 éve is volt ez a jelenség, de most sokkal rosszabb.
2016. 05. 15. vasárnap 11:17  #12080
Értem én....
(Ez egy válasz AVasálarcos üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 11:04
Természetesen az volt benne, de jelölés nélkül nem látnánk egymás képeit. "Fénykép nélkül ne írj, nem adunk emailt, hogy hova küldhetsz. Nekünk vannak képeink, de csak a kapcsolataink láthatják."
2016. 05. 15. vasárnap 11:04  #12079
AVasálarcos AVasálarcos
Természetesen az volt benne, de jelölés nélkül nem látnánk egymás képeit. "Fénykép nélkül ne írj, nem adunk emailt, hogy hova küldhetsz. Nekünk vannak képeink, de csak a kapcsolataink láthatják."
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 10:44
Szerintem egy bemutatkozó, kedves üzi jobb eredmény lett volna, mint egy kapcsolatra jelölés smile
/ 979