Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2016. 05. 14. szombat 22:30  #12058
jani27 jani27
Akivel egyeztetünk, mindenkinek mondjuk: Sajnos munkahely bármikor közbeszólhat. Ha változàs van azonnal szólunk, sajnos már volt ilyen. Szerencsére sikerült megbeszélni, amint van kilátásban időpont egyeztetünk.
2016. 05. 14. szombat 22:26  #12057
jani27 jani27
Van számunkra is aranyos tipus: bemutatkozó üzibe mail cím. Küldjek képet, tetszik e neki kedves. Válaszom nem.
Akkor oldjam fel képeket neki. Válasz nem.
Erre még ő van felháborodva: biztos kamuzunk.
2016. 05. 14. szombat 22:19  #12056
Törölt felhasználó (1245022)
Jól tetted! Egy ilyen oldal egyébként sem hiszem, hogy arra való, mint amiért ide regiztél. Én alapból nem is foglalkoznék olyannal, akinek egy közösségi fotó, infó többet ér, mint az, hogy beszél velem telefonon. Érdekes faj a pasi az bizti.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 14. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 14. szombat 21:46
Tegnap viberen rákérdezünk a srácra, hogy mi a helyzet? Napok óta el van tűnve... válasz:
-Kételyei támadtak! smile
Van egy másik srác. Tök szimpatikus. Számcsere stb. Kap képeket, küld ő is. Eddig minden oké. Adjunk facebook neveket, mert szeretne megnézni minket. Mondom, ne haragudj, ha alaku köztünk valami rendben, de addig hagy ne adjuk ki az egész életünket. Megérti, minden oké. Beszélünk telefonon, nem csak velem, hanem a feleségemmel is, tehát nem lehet kételye, hogy egy unatkozó barom lennék. Telefonba ismét: Adjuk meg a face elérhetőségünket. Most erre mit tudsz mondani? Nem. Majd... -Oké. Eltellik egy(!) nap. Másnap délelőtt viber üzenet: -Kaphatok face elérhetőséget?
-Ezek után ment a tiltóra, minden fórumon. Pedig lett volna esélye bejönnie az ágyunkba... elb@szta.
2016. 05. 14. szombat 21:46  #12055
Tegnap viberen rákérdezünk a srácra, hogy mi a helyzet? Napok óta el van tűnve... válasz:
-Kételyei támadtak! smile
Van egy másik srác. Tök szimpatikus. Számcsere stb. Kap képeket, küld ő is. Eddig minden oké. Adjunk facebook neveket, mert szeretne megnézni minket. Mondom, ne haragudj, ha alaku köztünk valami rendben, de addig hagy ne adjuk ki az egész életünket. Megérti, minden oké. Beszélünk telefonon, nem csak velem, hanem a feleségemmel is, tehát nem lehet kételye, hogy egy unatkozó barom lennék. Telefonba ismét: Adjuk meg a face elérhetőségünket. Most erre mit tudsz mondani? Nem. Majd... -Oké. Eltellik egy(!) nap. Másnap délelőtt viber üzenet: -Kaphatok face elérhetőséget?
-Ezek után ment a tiltóra, minden fórumon. Pedig lett volna esélye bejönnie az ágyunkba... elb@szta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 14. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 20:43
Mivel sms-t írt, így természetesen megadtam a számomat, de ma már egy telefonbeszélgetés sem garancia semmire. Hallja a hangomat és lehet közbe csinálja magának...persze, hogy talira nem kerül sor.
2016. 05. 14. szombat 20:43  #12054
Mivel sms-t írt, így természetesen megadtam a számomat, de ma már egy telefonbeszélgetés sem garancia semmire. Hallja a hangomat és lehet közbe csinálja magának...persze, hogy talira nem kerül sor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 14. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 19:39
És az a baj, hogy ezzel elcseszi az estéteket!
Ahogy az előttem szóló is írta. Ahol eljutotam a számcseréig, találkozásig, ott nekem is mindig volt folytatás. Nem is egyszer általában. Undorító dolog így kiszúrni a másikkal
2016. 05. 14. szombat 20:30  #12053
Törölt felhasználó (888551)
nagyon ismerős a név és a kora is passzol , de aki nálunk jelentkezett az már új regisztrációval van fent ma de ott már 46 éves
(Ez egy válasz bizsutom üzenetére (2016. 05. 14. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 20:26
He he he Magyaro. ennyi
2016. 05. 14. szombat 20:26  #12052
bizsutom bizsutom
He he he Magyaro. ennyi
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 14. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 20:24
helyileg honnan jelentkezett?
2016. 05. 14. szombat 20:24  #12051
helyileg honnan jelentkezett?
(Ez egy válasz bizsutom üzenetére (2016. 05. 14. szombat 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 20:19
Na itt van figyelmesség + tisztelet is mf1
2016. 05. 14. szombat 20:19  #12050
bizsutom bizsutom
Na itt van figyelmesség + tisztelet is mf1
(Ez egy válasz bizsutom üzenetére (2016. 05. 14. szombat 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 20:17
Na ez a mai igazi gyöngyszem. Értitek Ő ad lehetőséget. Hát rossz végén áll ...... nem tudja a helyét az tuti.

Nézzétek, egy ideje probalkozom nálatok
nekem ez is elég, hogy irtatok,

és sosem fogom feladni a reményt veletek kapcsolatban....

Ezt írtad:
-------------------------------------------------

Akkor ezt olvastad volna!

Ezt írtad:
Igen,

csak reménykedem,

hogy csalódtatok már eleget párokban,
és lehetőséget adtok.

Ezt írtad:

Szia olvasol adatlapot?

Ezt írtad:
Szia, szeretnék megismerkedni veletek. 36 éves megbízható, ápolt, diszkrét pasi vagyok. Péter
2016. 05. 14. szombat 20:17  #12049
bizsutom bizsutom
Na ez a mai igazi gyöngyszem. Értitek Ő ad lehetőséget. Hát rossz végén áll ...... nem tudja a helyét az tuti.

Nézzétek, egy ideje probalkozom nálatok
nekem ez is elég, hogy irtatok,

és sosem fogom feladni a reményt veletek kapcsolatban....

Ezt írtad:

Akkor ezt olvastad volna!

Ezt írtad:
Igen,

csak reménykedem,

hogy csalódtatok már eleget párokban,
és lehetőséget adtok.

Ezt írtad:

Szia olvasol adatlapot?

Ezt írtad:
Szia, szeretnék megismerkedni veletek. 36 éves megbízható, ápolt, diszkrét pasi vagyok. Péter
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 13. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (928969)
2016. 05. 13. péntek 11:15
Tapasztalatunka alapján tíz férfiból,nyolc úgy gondolja,hogy ő tesz szívességet nekünk,hogy be szál harmadiknak.Azt gondolják,hogy nélkülük már nem működik itthon semmi.Azt hogy ha vendégségbe megyek valakikhez akik befogadnak az intim szférájukba,még egy utólagos köszönömre se méltatnak,csak mikor jöhetek megint üzenet! Volt aki kijelentette nem azért utazott tíz azaz 10 km.hogy ne bassza mellbe a kedvesemet,megsértődött.Volt aki úgy hogy konkrétan nem csinált semmit csak elélvezett,és ennyit mondott holnapután jön megint,de hozzunk neki még egy nőt is.
Igaz volt egy aki figyelmes volt egy üveg bórral,és bonbonnal jött,és nem is kell több! Ezt hívják figyelmességnek,tiszteletnek.
2016. 05. 14. szombat 20:14  #12048
molitrix molitrix
Sziasztok En meg mindig menne hozzatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 14. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1130862)
2016. 05. 14. szombat 15:51
Sziasztok!
Mi is többségben ezt tapasztaltuk,nekünk is több a negatív,mint a pozitív élményünk a + fiús kapcsolatok terén, rengeteg a primitív,nagyképű,önelégült pasi,akik nem tudják hol a helyük,mi a szerepük egy ilyen kapcsolatban,azt hiszik,hogy nélkülük már nem is működik egy pár szexuális élete,a többség csupán csak üríteni akar,kb 5 perc,és már végük is van a "nagy csődöröknek" vagy egyszerűen fel sem áll nekik,és jönnek az érdekesebbnél érdekesebb kifogásokkal,hogy ilyen még soha,de soha nem fordult elő velük!
Rengeteg férfivel levelezünk,ismerkedünk már ezen az oldalon,a megbeszélt randikra 95 % a el sem jött,csak egyszerűen eltűntek,volt aki törölte is magát utána az oldalról.
De ez csak a mi tapasztalatunk,véleményünk.
2016. 05. 14. szombat 19:39  #12047
És az a baj, hogy ezzel elcseszi az estéteket!
Ahogy az előttem szóló is írta. Ahol eljutotam a számcseréig, találkozásig, ott nekem is mindig volt folytatás. Nem is egyszer általában. Undorító dolog így kiszúrni a másikkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 14. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 19:01
Mi az oldalról vártunk tegnap estére pasit harmadiknak, hogy érezzük jól magunkat mind a hárman. Mire egy sms-ben jött a tali előtt 2 perccel, hogy nem tud jönni, mert elromlott az ablaktörlő a kocsijának és bármikor eshet az eső.... Hát nem esett az eső és a pasi se jött. Kifogások tárháza végtelen....
2016. 05. 14. szombat 19:28  #12046
Törölt felhasználó (1270462)
Akik engem meghívtak innen a GG-ről és tel szám csere is volt azokkal mind volt találkozás,természetesen szex is.Sokakkal nem csak egyszer.A mai napig is van néha visszajárás......A Lényeg Tel szám csere nélkűl nem működik a téma,mert sokszor még nő sincs a környéken az állítólagos párnál aki csak egy MAN.
2016. 05. 14. szombat 19:01  #12045
Mi az oldalról vártunk tegnap estére pasit harmadiknak, hogy érezzük jól magunkat mind a hárman. Mire egy sms-ben jött a tali előtt 2 perccel, hogy nem tud jönni, mert elromlott az ablaktörlő a kocsijának és bármikor eshet az eső.... Hát nem esett az eső és a pasi se jött. Kifogások tárháza végtelen....
2016. 05. 14. szombat 15:51  #12044
Törölt felhasználó (1130862)
Sziasztok!
Mi is többségben ezt tapasztaltuk,nekünk is több a negatív,mint a pozitív élményünk a + fiús kapcsolatok terén, rengeteg a primitív,nagyképű,önelégült pasi,akik nem tudják hol a helyük,mi a szerepük egy ilyen kapcsolatban,azt hiszik,hogy nélkülük már nem is működik egy pár szexuális élete,a többség csupán csak üríteni akar,kb 5 perc,és már végük is van a "nagy csődöröknek" vagy egyszerűen fel sem áll nekik,és jönnek az érdekesebbnél érdekesebb kifogásokkal,hogy ilyen még soha,de soha nem fordult elő velük!
Rengeteg férfivel levelezünk,ismerkedünk már ezen az oldalon,a megbeszélt randikra 95 % a el sem jött,csak egyszerűen eltűntek,volt aki törölte is magát utána az oldalról.
De ez csak a mi tapasztalatunk,véleményünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 13. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Tapasztalatunka alapján tíz férfiból,nyolc úgy gondolja,hogy ő tesz szívességet nekünk,hogy be szál harmadiknak.Azt gondolják,hogy nélkülük már nem működik itthon semmi.Azt hogy ha vendégségbe megyek valakikhez akik befogadnak az intim szférájukba,még egy utólagos köszönömre se méltatnak,csak mikor jöhetek megint üzenet! Volt aki kijelentette nem azért utazott tíz azaz 10 km.hogy ne bassza mellbe a kedvesemet,megsértődött.Volt aki úgy hogy konkrétan nem csinált semmit csak elélvezett,és ennyit mondott holnapután jön megint,de hozzunk neki még egy nőt is.
Igaz volt egy aki figyelmes volt egy üveg bórral,és bonbonnal jött,és nem is kell több! Ezt hívják figyelmességnek,tiszteletnek.
2016. 05. 14. szombat 15:13  #12043
zozo77 zozo77
Sziasztok, az én tapasztalatom a másik oldalról tekintve a következő, elég sok párnak írtam én is mint ahogy gondolom a többi szóló pasi is, igen kevés válasz volt, ezért ha sikerült beszélgetnem velük természetes volt hogy küldök magamról képet, persze nem aktot de egész alakosat és amin jól kivehető a testalkat arc stb. de nem alkalmas visszaélésre, és ha ezt viszonozza a pár akkor szerintem szimpatikusnak találnak és jöhet az első randi,ahol nem kötelezően kell történni akárminek is. Akikkel én találkoztam szerencsére nagyon kedvesek voltak, bár én többször hangsúlyoztam hogy a hölgy örömének fokozására jelentkeztem és hogy ők alkotják a szabályokat, tehát olyan valamiféle "játékszere" lennék a párnak, (normális kereteken belül persze). Mindig is nagyon igyekeztem figyelni a reakcióikat hogy mire hogy reagálnak, mit szabad mit nem.
2016. 05. 13. péntek 21:14  #12042
bpparos bpparos
Sziasztok!Olvassuk a topikot,és sajna mi is tapasztaljuk,hogy nagyon nagyon sok kamus pasi,illetve párként regiszráltak kamusok.Az évek alatt van annyi rutin,higy sikerül nagyrészt kiszürni,de sajnos még így is tul sok energiát fektetünk írogatásba mire ez kiderül...muszáj itt megemliteni,higy azért van nem kamus pasi is,nagyon ritka,de azért van...vannak persze párok is akikhez volt szerencsénk,nyilván eme írás nem rájuk vonatkozik!Azok a pasik meg akik azt gondolják,hogy még mi örülhetünk ha jönne.....fúú hát van önbizalom......Minden jót mindenkinek
2016. 05. 13. péntek 16:12  #12041
jani27 jani27
Írás hibákért elnézést telefonról vagyok
2016. 05. 13. péntek 16:08  #12040
jani27 jani27
Aztàn lehet èn vagyok maradi. Nyugodtan meglehet kritizálni véleményemet. Számomra fontos a pozitív emlék, ès a kedves se csak egy betöltendő lyuknak érzi magát. És itt nem nagy dolgokra kell gondolni. Apró figyelmességekre.
2016. 05. 13. péntek 16:03  #12039
jani27 jani27
Ha nem jön el valaki találkozóra vagy utolsó pillanatban mondja le ok nélkül nincs mégegy esély. Jelentkező van bőven. Sajnos a figyelmesség a hölgy részére ilyenkor is elmarad. Pedig legalàbb a gesztusnak ott kellene lennie. A hölynek is több gusztusa lenne smile ))
/ 979