Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2016. 04. 21. csütörtök 14:43  #11938
Törölt felhasználó (104575)
Tulajdonképpen nem találok rajta kivetnivalót.
Persze, lehet mondani hogy számszerűsítve egy napközbeni hajókázásért egy csere dugás "jár", amit ha osztunk szorzunk, az ennyi, meg annyi.
De ezzel az erővel, ha mondjuk ugyanez a hirdető, úriember nem hajóján látja vendégül az arra "jelentkezőket " hanem a Balatoni nyaralalójában, egy pár órás hármasra, akkor meg mi van ? Tulajdonképpen a hajós, nudis, dugós projekt, az (tudom az csak film) nem egy nem két filmben, és szerintem jó pár alkalommal a valóságban is megtörténik.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 14:32
Annyira magyaros.... de nem lepne meg, ha létre jött volna efféle üzlet. Olcsó nőkből nincs hiány...
2016. 04. 21. csütörtök 14:32  #11937
greatom greatom
Annyira magyaros.... de nem lepne meg, ha létre jött volna efféle üzlet. Olcsó nőkből nincs hiány...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 11:18
Volt itt egy hirdetés valamikor e témában. Úgy szólt kb, hogy a fiatalember nyáron szívesen vinne hölgyet, hölgyeket, párokat a Balatonon a vitorlásával, a parttól távolabb, ahonnan már nem látni semmit, ott lehetne nudizni, meztelenül csobbani a hajóról, stb. Annyi volt a lényeg, hogy "cserébe" ha már úgyis mindenki meztelen, de leginkább ugye a hölgy tag, hogy egyszer, esetleg kétszer hagy dughassa meg lányt ott a fedélzeten. Ti mit mondtok erre, mit tudtok róla ?
Érdekelne a véleményetek, ha az adminok engedik persze.
2016. 04. 21. csütörtök 12:22  #11936
kisjanko kisjanko
Nagyon izgatna, de Ő már nem akarja. Régen imádta ha rommá kefélték.
2016. 04. 21. csütörtök 11:18  #11935
Volt itt egy hirdetés valamikor e témában. Úgy szólt kb, hogy a fiatalember nyáron szívesen vinne hölgyet, hölgyeket, párokat a Balatonon a vitorlásával, a parttól távolabb, ahonnan már nem látni semmit, ott lehetne nudizni, meztelenül csobbani a hajóról, stb. Annyi volt a lényeg, hogy "cserébe" ha már úgyis mindenki meztelen, de leginkább ugye a hölgy tag, hogy egyszer, esetleg kétszer hagy dughassa meg lányt ott a fedélzeten. Ti mit mondtok erre, mit tudtok róla ?
Érdekelne a véleményetek, ha az adminok engedik persze.
2016. 04. 10. vasárnap 09:20  #11934
Mitibarátság Mitibarátság
Igen olvastuk finom
2016. 04. 09. szombat 14:59  #11933
Mitibarátság Mitibarátság
wave
2016. 04. 09. szombat 09:44  #11932
hazasparos2013 hazasparos2013
Elnézést félreléptem buck ejnye1
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2016. 04. 06. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 06. szerda 15:28
Szerintem nem nekem szól. nagyjozsef1414
2016. 04. 09. szombat 05:16  #11931
andras2100 andras2100
marmint mi volt mitol extremebb?
(Ez egy válasz maranellof üzenetére (2016. 04. 07. csütörtök 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 07. csütörtök 23:22
mitől volt extrémebb???? mesélj, és hogy reagált a feleséged ?
2016. 04. 07. csütörtök 23:22  #11930
maranellof maranellof
mitől volt extrémebb???? mesélj, és hogy reagált a feleséged ?
(Ez egy válasz andras2100 üzenetére (2016. 03. 25. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 25. péntek 14:43
nem merem meglepni, mert félek nem biztos, hogy jól csattanna a dolog. ő tudja, hogy kivel lenne benne, ki jönne be neki. főleg, hogy külföldön élünk, így keresni kell partnert, akire neki kellene rábólintania véleményem szerint.
mindannak ellenére, hogy szereti a kikötözés szexet is, és egyszer azt mondta, hogy ha kikötözöm, azt csinálok vele amit akarok. sőt kérdeztem szex-klub (vagy swingerklub) látogatásról is, és abban is benne lenne, bár elsősorban arra utalt, hogy nem zavarná, ha mások látnák...
2016. 04. 06. szerda 17:49  #11929
feri_mare feri_mare
circling lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 06. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1023182)
2016. 04. 06. szerda 08:59
Engem is izgat a téma. 19 éves a baratnom. De nem tudom ra venni. Valaki tud ebben segiteni? Kepet is kuldok cserebe rola
2016. 04. 06. szerda 15:28  #11928
kisjanko kisjanko
Szerintem nem nekem szól. nagyjozsef1414
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2016. 04. 06. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 06. szerda 13:07
A barátnő az még nem feleség. ..
2016. 04. 06. szerda 13:07  #11927
hazasparos2013 hazasparos2013
A barátnő az még nem feleség. ..
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2016. 04. 06. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 06. szerda 08:39
Inkább Te írnál már valami értelmeset...
2016. 04. 06. szerda 08:59  #11926
Törölt felhasználó (1023182)
Engem is izgat a téma. 19 éves a baratnom. De nem tudom ra venni. Valaki tud ebben segiteni? Kepet is kuldok cserebe rola
2016. 04. 06. szerda 08:39  #11925
kisjanko kisjanko
Inkább Te írnál már valami értelmeset...
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 04. 06. szerda 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 06. szerda 07:14
A napi négy-öt kalimpálós emoticonon túl valami egyebet nem tudsz felmutatni? Roppant fárasztó (és szánalmas).
2016. 04. 06. szerda 07:14  #11924
greatom greatom
A napi négy-öt kalimpálós emoticonon túl valami egyebet nem tudsz felmutatni? Roppant fárasztó (és szánalmas).
2016. 04. 05. kedd 16:56  #11923
feri_mare feri_mare
circling vigyor2 vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 04. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (862339)
2016. 04. 04. hétfő 14:59
A mi történetünk a következő képpen alakult...
A kezdetek és szárnypróbálgatások körülbelül egy évre nyúlnak vissza. Van egy kedves baráti házaspár ismerősünk akikkel együtt szoktunk lenni balatoni nyaralónkban. Miután a gyerekek elaludtak néha-néha előfordult, hogy elfogyasztottunk pár italt. Persze a hatás nem maradt el, egyre oldódtak a gátlások mindenkiben. Előkerült a kedvenc társasjáték amit korábban egy shopból rendeltem, bízva abban, hogy egyszer még hasznát vehetjük.Hát hasznát vettük! crazya A lényeg: felelsz vagy mersz... Feleltünk is de a játék vége felé már csak mertünk. Volt, hogy a feleségem és a másik lány masszírozta erotikusan a barátomat, volt, hogy én nyaltam a másik lány punciját, volt,hogy a barátom nyalta feleségem melleit...és még sorolhatnám.( Egyébként mindenkinek ajánlom ezt a társast, FEVAME a névre hallgat.) A játékot befejezve a nappali kanapéján kötöttünk ki, mindenki a saját párjával, egymás melletti nyalakodással, franciázással és szeretkezéssel. Ezt a nyár folyamán még párszor ugyanígy megismétlődött.
Aztán történt tegnap, hogy szeretett feleségemnek születésnapja volt. Barátommal előre megbeszéltük, hogy a társasjátékot nem hagyom otthon...
Éjfél lehetett már mikor a buli hangulata fülledt erotikába torkollt....
Oroszlán Szonja vetkőzős számára a két lány vetkőztetni kezdte egymást. A nappali padlóján hemperegtek. Először a pólók kerültek le, aztán a melltartók is. Mi ketten a barátommal a mögöttük lévő kanapéról figyeltük Őket...Egyszer az egyik volt felül, egyszer a másik.Simogatták egymást mindenhol, ahol csak érték.
Gondoltak egyet, a feleségem a barátomat vetkőztette le, engem a barátom felesége szabadított meg ruháimtól,majd visszamentek a szőnyegre és folytatták egymással. Barátom vette le róluk a maradék ruhát.
Miután visszaült a kanapéra jöttek a lányok. Mindegyik lány a saját párjához. Elkezdtek szopni minket...Nagyon izgató volt....Pár perc múlva egyszer csak felnéztek és helyet cseréltek! Feleségem a barátom farkát kezdte kényeztetni, az Ő felesége engem kezdett vadul és mohón szopni! Hihetetlen...szerintem mindegyikünk tudta már régen, hogy egyszer ez is bekövetkezik. Mikor már rendesen és keményen ágaskodott mindenki ismét csere volt, feleségem ült bele a kemény farkamba... Gyönyörű volt, két kézzel simogattam melleit és megkérdetem tőle, hogy tetszik-e a szülinapi meglepetése.A fülembe azt súgta, hogy : "igen nagyon és köszönöm!" Pár pillanattal később nagyot élvezett!!!
Utána kért, hogy forduljunk meg, feltérdelt a kanapéra én hátulról hatoltam belé feje a támla fölé ért, ahova megérkezett a barátom és szájába vette a farkát. Mindig is ez a felállás izgatott legjobban! crazya
Én is hatalmasat élveztem!
Kicsivel később összeszedegettük ledobált ruháinkat és elindultunk haza.
Otthon még beszélgettünk a történtekről,ami persze újra felizgatott mindkettőnket és újra szeretkeztünk.
Szerintem ma is fogunk! És holnap is!
Várom a nyarat és az együtt töltött estéket barátainkkal.
Ha tetszett..
2016. 04. 04. hétfő 22:21  #11922
martonolsen martonolsen
nem rossz történet, jól összeszoktatok ennyi idő alatt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 04. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 04. hétfő 14:59
A kezdetek és szárnypróbálgatások körülbelül egy évre nyúlnak vissza. Van egy kedves baráti házaspár ismerősünk akikkel együtt szoktunk lenni balatoni nyaralónkban. Miután a gyerekek elaludtak néha-néha előfordult, hogy elfogyasztottunk pár italt. Persze a hatás nem maradt el, egyre oldódtak a gátlások mindenkiben. Előkerült a kedvenc társasjáték amit korábban egy shopból rendeltem, bízva abban, hogy egyszer még hasznát vehetjük.Hát hasznát vettük! crazya A lényeg: felelsz vagy mersz... Feleltünk is de a játék vége felé már csak mertünk. Volt, hogy a feleségem és a másik lány masszírozta erotikusan a barátomat, volt, hogy én nyaltam a másik lány punciját, volt,hogy a barátom nyalta feleségem melleit...és még sorolhatnám.( Egyébként mindenkinek ajánlom ezt a társast, FEVAME a névre hallgat.) A játékot befejezve a nappali kanapéján kötöttünk ki, mindenki a saját párjával, egymás melletti nyalakodással, franciázással és szeretkezéssel. Ezt a nyár folyamán még párszor ugyanígy megismétlődött.
Aztán történt tegnap, hogy szeretett feleségemnek születésnapja volt. Barátommal előre megbeszéltük, hogy a társasjátékot nem hagyom otthon...
Oroszlán Szonja vetkőzős számára a két lány vetkőztetni kezdte egymást. A nappali padlóján hemperegtek. Először a pólók kerültek le, aztán a melltartók is. Mi ketten a barátommal a mögöttük lévő kanapéról figyeltük Őket...Egyszer az egyik volt felül, egyszer a másik.Simogatták egymást mindenhol, ahol csak érték.
Gondoltak egyet, a feleségem a barátomat vetkőztette le, engem a barátom felesége szabadított meg ruháimtól,majd visszamentek a szőnyegre és folytatták egymással. Barátom vette le róluk a maradék ruhát.
Miután visszaült a kanapéra jöttek a lányok. Mindegyik lány a saját párjához. Elkezdtek szopni minket...Nagyon izgató volt....Pár perc múlva egyszer csak felnéztek és helyet cseréltek! Feleségem a barátom farkát kezdte kényeztetni, az Ő felesége engem kezdett vadul és mohón szopni! Hihetetlen...szerintem mindegyikünk tudta már régen, hogy egyszer ez is bekövetkezik. Mikor már rendesen és keményen ágaskodott mindenki ismét csere volt, feleségem ült bele a kemény farkamba... Gyönyörű volt, két kézzel simogattam melleit és megkérdetem tőle, hogy tetszik-e a szülinapi meglepetése.A fülembe azt súgta, hogy : "igen nagyon és köszönöm!" Pár pillanattal később nagyot élvezett!!!
Utána kért, hogy forduljunk meg, feltérdelt a kanapéra én hátulról hatoltam belé feje a támla fölé ért, ahova megérkezett a barátom és szájába vette a farkát. Mindig is ez a felállás izgatott legjobban! crazya
Otthon még beszélgettünk a történtekről,ami persze újra felizgatott mindkettőnket és újra szeretkeztünk.
Ha tetszett..
2016. 04. 04. hétfő 14:59  #11921
Ha tetszett..
2016. 04. 03. vasárnap 23:04  #11920
Holdviola3740 Holdviola3740
Természetesen nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 03. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2016. 04. 03. vasárnap 22:01
Az is baj,ha az ember nem kamuzik?
2016. 04. 03. vasárnap 22:01  #11919
Törölt felhasználó (929799)
Az is baj,ha az ember nem kamuzik?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 04. 03. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 03. vasárnap 21:58
Jó történet lenne, csak buzulás nem kellett volna...
/ 979