Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2016. 03. 21. hétfő 15:42  #11858
Törölt felhasználó (427089)
Volt egy időszak az életünkben, amikor elég aktívan bevontuk a szexuális életünkbe férfiakat a feleségem örömére. Sokszor volt olyan, hogy én is részt vettem, de volt olyan is néhányszor, hogy a párom elmesélte, hogy milyen élményei voltak. Engem felizgatott nagyon (és még most is) amikor elmesélte a kalandjait. Egy ilyent szeretnék megosztani. Egy nyári délután telefonált, hogy nem a munkahelyén végez, hanem egy céghez kellett elmennie, mert a főnöke elküldte Őt egy szerződéssel, oda menjek érte. Amikor megláttam a kis kék nyári ruhájában rögtön megkívántam. Beszállt, és mivel elöl voltak a ruhán a gombok, az egész combja kivillant, meg a fehér bugyija. Megsimogattam a lábát, és mondtam is Neki, hogy nagyon szexi, így biztosan könnyen aláírták a szerződést amit vitt. Aztán elkezdte mondani, hogy mi történt. A férfi, akihez kellett mennie egy jó ötvenes pasas, egy tagbaszakadt erős nagydarab pasi volt, akit már kb. fél éve ismert a munkahelyén keresztül. Miután néhány perc alatt elintézték a munka dolgot elkezdtek beszélgetni. Mondta a Kedvesem, hogy hamar rátért a fickó a dologra, hogy neki otthon a felesége már nagyon elutasító, mennyire elutasítja a közeledését, meg hogy milyen jól néz ki a kedvesem, mennyire szexi, meg ilyenek. Elkezdte a combjait simogatni, átfogta a derekát, belecsókolt a nyakába és nemsokára a száját kapta el. Feleségem mondta, hogy nagyon hamar felizgult, és átadta magát az élvezeteknek. Nagyon hamar lekerült róla a ruhája, a melltartója és a bugyija. Mivel én is ismertem a férfit, így elképzeltem, ahogy végigcsókolja a feleségem minden porcikáját, majd szeretkeznek, és a feleségem gyönyörű testét használja ez a nála húsz évvel idősebb faszi. Azt is elmondta a drágám, hogy először leszopta, és hogy akkora farka volt, hogy ekkorát még nem látott. Elmesélte, hogy azt élvezte legjobban, amikor ráült a fickó hatalmas farkára és Ő irányíthatta az eseményeket. Elmondta, hogy hányszor élvezett, meg a férfi aki korban az apja lehetne hogyan, és hová engedte a magvát. Én ott a kocsiban majd szétdurrantam, és elkezdtem a nedves puncijába nyúlni, aztán egy félreeső helyen akkorát szexeltünk, hogy ma is majd szétrobbanok, ha arra gondolok. Volt több ilyen kalandunk, engem nagyon felizgat, ha más szeretkezik a kedvesemmel.
2016. 03. 21. hétfő 09:57  #11857
cscsu50 cscsu50
Ez nem társkereső !!!!!!!!!!!!!
2016. 03. 21. hétfő 09:18  #11856
szexpartnert szexpartnert VIP
worship
2016. 03. 20. vasárnap 12:25  #11855
gyuri 133 gyuri 133
Szia! En is szegedi vagyok, es not, noket keresek tartalmas egyuttletre.
(Ez egy válasz báró1 üzenetére (2016. 03. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 19. szombat 07:32
sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést
2016. 03. 20. vasárnap 11:57  #11854
gyuri 133 gyuri 133
Szivesen kiprobalnam. Sokaig birom, de spricc utan nem kell sok, es megint kemeny a faszom.
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 03. 13. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 13. vasárnap 16:24
Szereted az érettebb 40es csajokat birod sokáig a dugást vékony kis dög a nejem fel kellene már húzni egy kemény farokra.
2016. 03. 19. szombat 15:48  #11853
Mitibarátság Mitibarátság
wave
2016. 03. 19. szombat 07:54  #11852
albes albes
Sziasztok
Valós szexet is akaró part keresek akar mai napon találkozás !!!!!!
2016. 03. 19. szombat 07:32  #11851
báró1 báró1
sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést
2016. 03. 18. péntek 05:57  #11850
Mitibarátság Mitibarátság
wave Nagyon jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 16. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1264952)
2016. 03. 16. szerda 00:12
Sziasztok! Volt egy néhány próbálkozásunk kisebb nagyobb sikerrel. Nehéz megfelelő partnert találni aki minden szinten megfelel. Itt a gg-n megismerkedtünk egy középkorú sráccal és meghívtuk magunkhoz. Nagy izgalommal vártuk a megbeszélt napot, reggel nyolc órát beszéltük meg. A srác egy kicsit késett mikor megérkezett a feleségem lement az ötödikről és fekisérte. Egy kávé mellett beszélgetünk kérdezgettük mennyi tapasztalata van a háromasba erre azt mondta sok párral volt már együtt. Megbeszéltük a párommal hogy ő dönti el lesz-e szex vagy sem kb egy óra beszélgetés után megkértük mennyen el tusolni. Nekem majd kiesett a szivem úgy dobogott és a farkam majd szét durrant, alig tudtam kivárni hogy lássam őket szexelni. Mikor kijött a tusolóból a derekára volt kötve a törölköző bejött a nappaliba és leült a fotelba ismét egy kis beszélgetés és a lényegre tért odahívta a páromat és elkezte fogdosni és simogatni. Felált a fotelból és a párom mögé lépve elkezte vetköztetni. A fiú mielött megérkezett a párom letusolt felvett egy szexi fehérneműt, persze én megnéztem a kis punciát milyen izgalmi állapotban van már akkor nagyon nedves volt. Vissza térek a vetköztetéshez láttam hogy a srácnak áll a farka miközben a páromról a bugyin kivűl minden lekerűlt láttam ahogy a párom hátranyulva megfogja a farkát ekkor én mondtam elmegyek tusolni hagyom őket ismerkedni. Gyors tusi mikor beléptem a szobába nagyba ment a puncinyalás mikor észrevettek kicsit szétugrottak mondtam nekik folytassák. Gyönyörű látvány akkor én is csatlakoztam apárom elkezte szopni és verni a srác farkát én meg nyaltam a punciját és a popsiját. Rövid idő után oldalra fektette a párom és már dugta is én csináltam a fotókat ,minden féle pzicióba szexeltek már nem birtam magammal és elkeztem szopatni a párom a srác hátulról dugta és egy idő után cseréltünk. A legfinomabb a páromnak az volt ráült a srácra én meg a popsiba dugam a farkam néhány lökés után a párom akkorát élvezetz mint még soha én így élvezni sosem láttam se hallottam. A végén mindkettönket szájbaélvezősen leszopott a mai napig emlegetjük milyen csodás nap volt.
2016. 03. 16. szerda 11:27  #11849
kandurmarci kandurmarci
Szép, izgi történet, valóban feláll tőle a farkam nekem is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 13. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890770)
2016. 03. 13. vasárnap 14:31
Feleségem arc kifejezését látva a srác, valószínűleg a pinájját izgatta. Becsukott szemekkel néha hátra szegett fejjel hagyta, hogy a srác izgassa őt. A srác néha lefelé nézett aztán a melleire és a szájára tapadt. Ettől én is kész voltam. A farkamat vertem a kocsik között bújva. Egy idő után egy arra járó kis csapat riasztotta meg őket és engem is. Szerencsére senki nem vett észre semmit. Láttam, ahogy összekapták magukat. Feleségem is eltakarta a melleit. Ekkor egy rövid ideig beszélgettek aztán a srác beindította az autóját. Mire észbe kaptam már meg indultak. Sietve ültem én is a miénkbe és indultam utánuk. Láttam, hogy merre mentek, így én is arra indultam el, de már nem láttam őket. Nem sokára a varosban találtam magam ismeretlen területen. Na, mondom most merre. Aztán egy elég sötét nagy parkoló mellett haladtam el. Gondoltam teszek egy kört. És akkor megláttam az autójukat. Már beállva egy nyugodt helyre. Előttük egy bokros rész volt. Én is leparkoltam és egy nagy kerülővel eléjük kerülve a bokrok mögé bújtam. Onnan figyeltem őket. Nagyon jó takarásban voltam és ők is biztonságban érezhették magukat. Már a farkamat is kivettem mire megtaláltam a legjobb helyet a mozizásra. Akkor láttam, hogy már igencsak elkezdődött mindent. A látvány sejtelmes volt, de teljesen egyértelmű. A farkam olyan izgalomban volt, hogy saját tempómon inkább lassítanom kellett, mint gyorsítani. Inkább csak a srácot láttam. Láthatóan nagyon élvezte azt, amit kapott. Feleségemből alig láttam valamit, mert a srácra hajolva mozgolódott. Szopott. Néha felült és csókolózott a sráccal, de a végén mindig visszahajolt rá. Néhány perc múlva a srác arca eltorzult és én a nagyra tátott szájáról tudtam, hogy élvez. Feleségem nem mozdult. A tudat, hogy most élveznek a szájába engem is elrepített. Hatalmasat élveztem a bokrosban. Ekkor a párom is felült. Mind a ketten mosolyogtak és puszilkodva csókolóztak. Nem törölköztek, nem vettek elő papír zsebkendőt, Ebből pedig tudtam, hogy feleségem, jó kislány volt és az utolsó cseppet is kiszívta a srácból. Rövid idő múlva el is indultak vissza és én már a discoban láttam meg újra őket. Az este folyamán más már nem történt, legalább is ott. Alig vártam, hogy haza érjünk. Kértem, hogy meséljen el mindent és csak utána vallottam be neki, hogy én is láttam. Viccesen mondta, hogy milyen szemét vagyok aztán egy hatalmasat szeretkeztünk. Különleges este volt és meg fogjuk ismételni.
2016. 03. 16. szerda 10:41  #11848
Törölt felhasználó (364378) VIP
Még olvasva is megkeményedek wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 13. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890770)
2016. 03. 13. vasárnap 14:31
Hy! Ujjbab élmény! Arra gondoltunk, elmegyünk discoba és feleségem bepasizik. Bejött! A szomszéd városba mentünk, hogy ne is találkozzunk ismerősökkel. A discoban aztán külön váltunk. Nem telt bele sok idő meg is jelent mellette az első próbálkozó. Bevallom én már ettől is izgatott voltam. Csak szem kontaktussal tartottuk a kapcsolatot egymással. A pasi nem jött be neki, aztán telt az idő. kb. egy óra alatt legalább négyen próbálkoztak. Sikertelenül. Közben én is mászkáltam. Egy nagy kör után tértem vissza a közelébe és akkor láttam, hogy a pultnál egy újabb sráccal beszélget. Mosolyogtak és iszogattak. Negyed órán át nem is nézett rám, aztán egy pillanatra rám mosolygott. Na, mondom ez az. Innentől vált izgalmassá az este. Leültek egy asztalhoz és folyt a nagy duma. Láttam, hogy a srác bele adott anyait, apait. Aztán táncoltak is és újra az asztalnál kötöttek ki. Kb. 2 órával később egyszer csak azt látom, hogy szedelőzködnek. Szinte remegve, őket meg előzve hagytam el a discot és odakint megbújva vártam őket. Nem volt olyan hideg, de én még is úgy remegtem, mint a kocsonya. Az izgalom miatt. Nem sokára ők is kijöttek. A parkoló autók felé sétáltak. Tökéletes, gondoltam, mert kevés volt arra a fény. A srác autójánál meg álltak, és beültek. Szerencsémre azon a területen nem láttam senkit ezért utánunk lopózva az egyik közeli autó mögé bújva lestem őket. Nem tökéletesen, de tűrhetően láttam őket. Beszélgettek, én pedig kicsit fázva vártam mi lesz. Kemény 20 perc telt el, amikor csókolózni kezdtek. Az érzés leírhatatlan volt. Szenvedélyes csókolózás, simogatás volt közöttük. Azt még ki tudtam venni, hogy a srác a mellét fogdossa, de ennél lejjebb nem láttam őket. Nem sokkal később már a melleit szopta és a nyakát, száját csókolva lent is ügyködött rajta.
2016. 03. 16. szerda 10:33  #11847
Törölt felhasználó (364378) VIP
igazán izgalmas és fantasztikus lehetett wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 16. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Volt egy néhány próbálkozásunk kisebb nagyobb sikerrel. Nehéz megfelelő partnert találni aki minden szinten megfelel. Itt a gg-n megismerkedtünk egy középkorú sráccal és meghívtuk magunkhoz. Nagy izgalommal vártuk a megbeszélt napot, reggel nyolc órát beszéltük meg. A srác egy kicsit késett mikor megérkezett a feleségem lement az ötödikről és fekisérte. Egy kávé mellett beszélgetünk kérdezgettük mennyi tapasztalata van a háromasba erre azt mondta sok párral volt már együtt. Megbeszéltük a párommal hogy ő dönti el lesz-e szex vagy sem kb egy óra beszélgetés után megkértük mennyen el tusolni. Nekem majd kiesett a szivem úgy dobogott és a farkam majd szét durrant, alig tudtam kivárni hogy lássam őket szexelni. Mikor kijött a tusolóból a derekára volt kötve a törölköző bejött a nappaliba és leült a fotelba ismét egy kis beszélgetés és a lényegre tért odahívta a páromat és elkezte fogdosni és simogatni. Felált a fotelból és a párom mögé lépve elkezte vetköztetni. A fiú mielött megérkezett a párom letusolt felvett egy szexi fehérneműt, persze én megnéztem a kis punciát milyen izgalmi állapotban van már akkor nagyon nedves volt. Vissza térek a vetköztetéshez láttam hogy a srácnak áll a farka miközben a páromról a bugyin kivűl minden lekerűlt láttam ahogy a párom hátranyulva megfogja a farkát ekkor én mondtam elmegyek tusolni hagyom őket ismerkedni. Gyors tusi mikor beléptem a szobába nagyba ment a puncinyalás mikor észrevettek kicsit szétugrottak mondtam nekik folytassák. Gyönyörű látvány akkor én is csatlakoztam apárom elkezte szopni és verni a srác farkát én meg nyaltam a punciját és a popsiját. Rövid idő után oldalra fektette a párom és már dugta is én csináltam a fotókat ,minden féle pzicióba szexeltek már nem birtam magammal és elkeztem szopatni a párom a srác hátulról dugta és egy idő után cseréltünk. A legfinomabb a páromnak az volt ráült a srácra én meg a popsiba dugam a farkam néhány lökés után a párom akkorát élvezetz mint még soha én így élvezni sosem láttam se hallottam. A végén mindkettönket szájbaélvezősen leszopott a mai napig emlegetjük milyen csodás nap volt.
2016. 03. 16. szerda 09:46  #11846
Törölt felhasználó (879243)
eeeez igen!!!
2016. 03. 16. szerda 04:53  #11845
Törölt felhasználó (1213682)
eljen
2016. 03. 16. szerda 00:12  #11844
2016. 03. 15. kedd 19:57  #11843
Buja Pár Buja Pár
NYUGI ! Én már 1 éve várok arra hogy elmenjünk egy Swinger clubba. Kifejezetten azt kértem páromtól hogy Ő mondja meg mikor menjünk. Mióta ebbe megegyeztünk még csak a témát se hoztam fel beszélgetés szintjén.Most legutóbb magától kezdet róla beszélni és azt mondta hogy van az a club ahol piros karszalagot hordanak akik nem kívánnak ismerkedni. Na most nagyon izgatná milyen lehet mások előtt karszalag nélkül kefélni. Én nem sürgetem nekem sok csajom volt már neki viszont én vagyok a második De úgy érzem egyre többet beszél róla és pár hónapon belül szénné basszák De megértem ha nehezen lépi át a határait Egyrészt kielégült másrészt rengeteg egyéb tényező van az életbe ami miatt nem a swinger clubb a főprioritás. Szóval Nyugi . ha nem valami hiány pótlás a 3. fél bevonása akkor van idő ...
(Ez egy válasz nabukonodozor üzenetére (2016. 03. 15. kedd 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 15. kedd 01:08
irigykedve olvasom a történeteket buck a feleségemet sikerült rábeszélnem ugyan, de valahogy nem "aktivizálja" magát a témában, így egyenlőre csak álom marad... szomoru1
2016. 03. 15. kedd 17:52  #11842
Törölt felhasználó (1186142)
Ahogy vesszük, tegnap is dugott más, de fantasztikus volt. Sokkal izgalmasabb egy új farok sokszor, nem azért mert nem jó az otthoni, hanem mert újdonság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 14. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1138642)
2016. 03. 14. hétfő 14:04
Nagyon felizgulok mikor újra és újra elolvasok egy-egy sztoritokat.Csak így tovább és köszi wink
2016. 03. 15. kedd 09:24  #11841
Télanyó Télanyó
Amennyiben sikerült rábeszélned, de mégsem aktivizálja magát, akkor még sem sikerült rábeszélned... vigyor2 Meg kell várni a pillanatot, amíg áttöri a saját gátjait, és az "álomból" valóság teremtődhet! Nagy élmény lehet, Neki is, Neked is, de ezt erőltetni nem lehet...!
(Ez egy válasz nabukonodozor üzenetére (2016. 03. 15. kedd 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 15. kedd 01:08
irigykedve olvasom a történeteket buck a feleségemet sikerült rábeszélnem ugyan, de valahogy nem "aktivizálja" magát a témában, így egyenlőre csak álom marad... szomoru1
2016. 03. 15. kedd 09:13  #11840
Törölt felhasználó (879243)
...kár érte... mert nagyon buja!!!
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 03. 14. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 14. hétfő 14:20
Másabb érzés volt az idegen farok izgatóbb mint a párodé
2016. 03. 15. kedd 01:08  #11839
nabukonodozor nabukonodozor
/ 979