Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2024. 10. 28. hétfő 18:31  #19549
l.geza76 l.geza76
Igen, izgalmas, izgató volt, és ez többször megtörtént, bár nem mindig szomszéd szobában, így hangok csak két alkalommal jutottak el hozzám.... de utána kaptam beszámolót smile Az első alkalom majdnemhogy spontán jött össze, a következőek már tervezettek voltak, izgalmas volt nézni, ahogy a párom készülődik, kicsípi magát, megcsókol, mielőtt kilép az ajtón.... Popsi nem volt, nem is vágyik rá, és bár direktben nem kérdeztem, szerintem végig orál sem volt. Igazából az nagyon izgatta a párom, hogy másnak is bejön, és ha szeretkezés közben a részleteket kérdezem és eléggé fel van izgulva, akkor azért mesél a méretről smile Annak idején néztünk még VHS filmeket, a 2000-as évek elején, volt egy kedvencünk, egy irodai jelenet, ahol egy titkárnőt csábít el egy férfi, ebben a filmben volt egy részlet, amikor a hölgy lehúzza a férfi alsónadrágját, amiből szinte kipattan annak már merev és igen méretes szerszáma, na erre nagyon fel tudott izgulni.... Ezt a filmet szoktam neki visszaidézni, és innentől mesél, hogy élesben miket élt át smile Szeretkezés közben, akár filmnézéssel kombinálva szoktunk arról is fantáziálni, mit lehetne csinálni hármasban vagy akár négyesben, ezekből is kiderült, hogy a nagy méretre vágyik, beleülve, illetve hátulról, és arra is, hogy a másik férfi így élvezzen bele (a barátommal csak óvszeres behatolás volt...)
(Ez egy válasz analszereto89 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 12:54
Elég izgalmasan hangzik. Gondolom álló farokkal hallgattad végig, ahogy nyögdécsel. Hátha még a popsijába is megkapta, vagy az kimaradt?
Izgalmas, ilyet en is átélnék, akár a szomszédot ismerve és hallva is.
2024. 10. 27. vasárnap 21:40  #19548
bangtobes bangtobes
Felesegem 2 éven keresztül baratomis kurta, élvezte hogy használva
2024. 10. 25. péntek 22:00  #19547
Creampiefetis Creampiefetis
Nagyon izgatna ha egy potens srác rendesen szétdugná előttem és többször teleélvezné a punciját! Nézném ahogy folyik ki belőle a gecije.. aztán ha már rendesen szét van dugva megkúrnám én is.
Nagy kár, hogy ez csak vágyálom. Sose ment bele közel 20 év alatt, már nem is kísérletezek ezzel, megmaradt fantáziának.
2024. 10. 24. csütörtök 21:46  #19546
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Senki sem akarja megtiltani azt hogy mások miképpen forumozzanak. Én a véleményemet közöltem, mert én így látom. Ez az én véleményem.
Lehet megcáfolni pl azzal hogy valóban a témához passzoló hozzászólásokat és ne üres privizgeteseket olvasson az aki ide beteved.
Nem véletlenül írtam hogy itt a GG -n 15 éve kőkeményen felléptek az adminok a semmitmondó offolgatókkal szemben, első körben figyelmeztettek, második körben törölték az irreleváns szóf...ást.
Ez 15 éve így volt, ezek tények, de nem akarok ezzel peldalozni, okokat rejtegetni. Itt legutóbb 15 éve jártam kb.
A mostani párkapcsolati szituációmhoz nagyon megörültem a topicnak, és egy két színvonalas hozzaszolonak. De a locspocsoloi irogatgatasok szerintem és az én véleményem szerint szétoltják a témát, nem idevalók. Erre valók a privát chat szobák meg az általános chat topikok.
Erre céloztam: anno az adminok erre kifejezett hangsúlyt fektettek.
Ennyi volt a mondanivalóm lényege, kéretik ezen nem befeszülni.
És hogy ne kapjam meg a némileg jogos kritikát, nem csak triggerkedni jöttem hanem a témához érdemi hozzászólást gyakorolni.
Minden férfinak , férjnek, aki szerint a hosszú párkapcsolat már nem ugyanolyan izgalmas mint korábban és már nem olyan vonzó a felesége mint régen, annak ajanlom játszanak el a kandaulizmus gondolatával.
A mi esetünkben ez nem azonnal került a képbe, ezt megelőzte egy nyitás az édeshármas irányába, itt már voltak feltekenykedesi tapasztalatok, később próbáltam nyitni poliamor irányba és azt pláne nem jól viselte a feleségem, és ezt követte az a fordulat hogy most én fogok a megcsalt fel szerepében lenni, és azt vettem észre hogy ennek a puszta gondolata is izgalomba hoz.
Érdeklődnék más átélt -e hasonlókat, az ő kapcsolatában milyen dinamikai történések és szexuális, pszichológiai megfigyelések voltak tapasztalhatók, saját és feleség részről.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 19:52
bocs, de senki se tiltja, hogy csinálj "magadnak" topikot, ha zavar itt a szerinted privát "fecsegés" ...ja, és azt se kötelező olvasnod, tényleg nem piszkából írom, csak mert fura, hogy determinálnád azt, ami végül is nem a tied. kvázi egyszer csak "becsatlakozol" egy már régóta folyó beszélgetésbe, és azt mondod, hogy hóhóhó! ne erről és ne így beszélgessetek, majd én megmondom, miről és hogyan!...nem? ...azért ez elég fura volna, nem?
2024. 10. 24. csütörtök 20:26  #19545
Nagyonvadsex01 Nagyonvadsex01
Én megnézném hogy mással dug és be is szállnàk ketten lennénk benne.
2024. 10. 24. csütörtök 19:52  #19544
KandúrPista KandúrPista
bocs, de senki se tiltja, hogy csinálj "magadnak" topikot, ha zavar itt a szerinted privát "fecsegés" ...ja, és azt se kötelező olvasnod, tényleg nem piszkából írom, csak mert fura, hogy determinálnád azt, ami végül is nem a tied. kvázi egyszer csak "becsatlakozol" egy már régóta folyó beszélgetésbe, és azt mondod, hogy hóhóhó! ne erről és ne így beszélgessetek, majd én megmondom, miről és hogyan!...nem? ...azért ez elég fura volna, nem?
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 10. 23. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 23. szerda 10:37
Szerintem a legtöbben összetevesztik a fórum hozzászólásokat a privát chattel.
Nagyon sokan privizgetesekre és semmitmondó hszelgetesekre privatizáljak a fórumot.
Ami a kandaulizmust illeti, sokkal szívesebben olvasnam az ezzel kapcsolatos hozzászólókat mint az egymással folytatott évődéseket és üres locsifecsizést.
Kedves Admin, köszönöm az aktív részvételét én is.
2024. 10. 24. csütörtök 19:50  #19543
Szuper! Köszönöm
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 10. 23. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon sokan privizgetesekre és semmitmondó hszelgetesekre privatizáljak a fórumot.
Ami a kandaulizmust illeti, sokkal szívesebben olvasnam az ezzel kapcsolatos hozzászólókat mint az egymással folytatott évődéseket és üres locsifecsizést.
2024. 10. 24. csütörtök 09:21  #19542
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
https://www.goldengate.hu/forum/kategoria/3-Szex-szokasok-parkapcsolatok-erdekessegek-okitasok topikban nyithatsz egy külön témát a kandaulizmusnak.

Ez az Izgat ha megdugják a feleségemet topik, itt sokminden más is belefér
2024. 10. 23. szerda 10:37  #19541
2024. 10. 23. szerda 09:03  #19540
Felfedezők Felfedezők VIP
Szia. Momentán a kandaulizmus témát, napokig veséztem és aki ( pár chat aktív) úgy érezte reagált is rá. Az egyéni igények, szexuális kultúra témák változók. Az izgat ha... téma sokak esetén csak fantázia kivetítés marad... ennyi. Üdv, köszi aktivitásod: chat admin.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 10. 22. kedd 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 21:58
Érdekes egy site a GG.
simán és kőkeményen tilt a legkisebb dologért, de a semmitmondó off hsz-ekre rá se e bagozik.
Ez a topic a kandaulizmus emlitesevel emelte a szintet, gondolhatna az egyszerű ember most kezd érdekessé válni a téma és jönnek az érdekesnel érdekesebb hsz-ek...
De nem.
Semmitmondó, személyeskedő reakciók, offolasok.
15 éve a seggnyalás topicot betonmemenyen gyomlálta az admin, csak a releváns érdemi hozzaszolokat hagyta írogatni, a "én is szeretek segget nyalni" kezdetűeket kérés nélkül vágta ki a kukába.
Most meg, én nem tudom kik az adminok ezeken a fórumokon de vagy nem kell a szavukba vágni vagy simán háttal ülnek a monitornak.
No, most aztán lehet tiltani a véleményemért.
2024. 10. 22. kedd 21:58  #19539
Érdekes egy site a GG.
simán és kőkeményen tilt a legkisebb dologért, de a semmitmondó off hsz-ekre rá se e bagozik.
Ez a topic a kandaulizmus emlitesevel emelte a szintet, gondolhatna az egyszerű ember most kezd érdekessé válni a téma és jönnek az érdekesnel érdekesebb hsz-ek...
De nem.
Semmitmondó, személyeskedő reakciók, offolasok.
15 éve a seggnyalás topicot betonmemenyen gyomlálta az admin, csak a releváns érdemi hozzaszolokat hagyta írogatni, a "én is szeretek segget nyalni" kezdetűeket kérés nélkül vágta ki a kukába.
Most meg, én nem tudom kik az adminok ezeken a fórumokon de vagy nem kell a szavukba vágni vagy simán háttal ülnek a monitornak.
No, most aztán lehet tiltani a véleményemért.
2024. 10. 22. kedd 20:09  #19538
upaupa upaupa
Mondjuk úgy nem a népszerű helyek csúcsa, nem tudom sikerül e még a régi fényében tündökölni valaha.
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 18:27
Mert mi folyik ott? Mostmár tényleg kíváncsi vagyok
2024. 10. 22. kedd 18:27  #19537
Robert8 Robert8
Mert mi folyik ott? Mostmár tényleg kíváncsi vagyok
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 22. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 07:54
Mennyit kapsz a reklámért? 145hsz-ból 140 a reklám.
Annyira gáz, mert kb mindenki tudja mi ott a helyzet, és becsapni azt aki pedig nem .... hát enyhén szólva sem szép dolog.
2024. 10. 22. kedd 11:29  #19536
gáborgábor79 gáborgábor79
Igazad van.
Semmivel sem lenne kevesebb a mondanivaló a hely megnevezése nélkül.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 22. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 07:54
Annyira gáz, mert kb mindenki tudja mi ott a helyzet, és becsapni azt aki pedig nem .... hát enyhén szólva sem szép dolog.
2024. 10. 22. kedd 07:54  #19535
upaupa upaupa
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 10. 22. kedd 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 07:31
Igen engem is izgat ha feleségemet mas dugja, latom az arcat puncit ahogy mas farka jár benne izgato, főleg itt helyben mikor kimegyünk a három majom swimgerbe kész vagyok...
2024. 10. 22. kedd 07:31  #19534
naturszeged naturszeged
Igen engem is izgat ha feleségemet mas dugja, latom az arcat puncit ahogy mas farka jár benne izgato, főleg itt helyben mikor kimegyünk a három majom swimgerbe kész vagyok...
2024. 10. 21. hétfő 16:11  #19533
Azumi1980 Azumi1980
Sziasztok velem videót is készíthet a párod! Az nagyon izgató!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2024. 10. 21. hétfő 07:04
Izgalmas az is ha csak hallja az ember. Az én párom is csak hangfelvételeket tudott készíteni,de mind nagyon izgalmas.
2024. 10. 21. hétfő 10:47  #19532
Törölt felhasználó (4760283)
Megèrdemelne egy egyesületi bejegyeztetèst.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 19. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4757340)
2024. 10. 19. szombat 22:34
NDAULIZMUS - "partnermegosztás": Mi a kandaulizmus és ki a kandaulista ? A kandaulizmus egyfajta sexuális hajlam (a rosszakaróknak perverzitás). Nevét egy századunk előtti királyról kapta, (Kandaul). A fenmaradt mondák szerint nagyon szép felesége volt. Szeretett dicsekedni feleségével, s az udvarnál mutogatta őt meztelenül. <görög mitológia> A kandaulista tehát az, kinek tetszik, vagy szexuálisan izgalomba jön, ha feleségét mutogathatja más férfinak meztelenül, vagy akár nézheti ahogy szerelmeskedik más férfival. Összegyülnek benne az exhibicionális, fetis-, mazoh-, de még a szadisztikus hajlamok is. Az egyszerüség kedvéért formálisan fogom használni a feleség jelzőt, (mivel én is nős vagyok), ezzel ellentétben lehet bárki – szerető vagy csak élettárs, de fontos hogy az „ENYÉM” legyen.

A kandaulizmus nem kerüli el a nőket sem, kiket szintén izgalombahoz a látványa, akár a gondolata annak, ahogy nézi társát szeretkezni más nővel. Legalább is kicsit megközelíti minden nő, vagy fiatal lány, akiknek jó érzés ha párjukat – akár fürdőruhában a strandon – nézegetik más nők. „De jó pasim van.” De ez a hajlam természetéből adódva közelebb áll a férfihoz, akik az erotikában (már csak a felépítésük miatt is) többet hagyatkoznak a vizuális látványra. A kandaulistának, aki teljes tudatában van hajlamának, kell hogy elégséges önbizalma legyen, s muszáj hogy bízzon társában, s támasza legyen. A kandaulistát nem gyötri a gondolat, hogy esetleg annak a másik férfinak nagyobb pénisze van, vagy hogy a feleségének jobban fog tetszeni a másikkal. A kandaulista nagyon biztos saját magában, s kapcsolatában, mely közte s a felesége között van. Mivel ha nem zárja magába csendben, s titkosan e hajlamot, akkor a kandaulizmusnak a társas életben elengedhetetlen a teljes és – kétoldalú- bizalom. A kandaulizmus természetesen nem egy hétköznapi felfogás, s a párkapcsolatban meg kell hogy feleljen mind a két félnek. Ha megnézzük a többi „ hajlamokat”, akkor a kandaulizmus rejt magában egy kicsit az exchibicionalizmusból, de a psichikai sadizmust, s a mazohizmust is megtalálnánk benne. Kimondhatjuk, hogy rejtve ott van egy átvitt exchibicionizmus – mikor a férfi észreveszi , hogy már az ő teste után nincs érdeklődés, elkezdi mutogatni saját feleségét. Mazochizmus? – Mi más az, mikor öröme van benne, ha más nézegeti feleségét, hozzáér, vagy még talán szerelmeskedik is vele? És ön még ezt nézni is akarja. Megjegyzés a szadizmusra, mi egy kicsit nevetséges – de a saját feleségünket valamire kényszerítjük, valami „m”. Igen, valami „m” mivel lehet hogy ő ott élvez el a szemünk láttára más férfival. De ez már egy újjabb fejezetet érdemelne. A hülyén tudatlanoknak hozzátenném, hogy a kandaulista természetesen nem azt jelenti,hogy csak is csak néznék, ahogy a feleségeik mással szerelmeskednek s az egyszerü sex már nem is érdekli őket. Ellenkezőleg. A dolog főleg csak valami féle kapcsolat felélénkítő, mondhatjuk, hogy cseresznye a tortán.
2024. 10. 21. hétfő 10:23  #19531
Tükör Pár Tükör Pár
jó is okoskodni róla, de hidd el jobb csinálni smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 19. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4757340)
2024. 10. 19. szombat 22:34
NDAULIZMUS - "partnermegosztás": Mi a kandaulizmus és ki a kandaulista ? A kandaulizmus egyfajta sexuális hajlam (a rosszakaróknak perverzitás). Nevét egy századunk előtti királyról kapta, (Kandaul). A fenmaradt mondák szerint nagyon szép felesége volt. Szeretett dicsekedni feleségével, s az udvarnál mutogatta őt meztelenül. <görög mitológia> A kandaulista tehát az, kinek tetszik, vagy szexuálisan izgalomba jön, ha feleségét mutogathatja más férfinak meztelenül, vagy akár nézheti ahogy szerelmeskedik más férfival. Összegyülnek benne az exhibicionális, fetis-, mazoh-, de még a szadisztikus hajlamok is. Az egyszerüség kedvéért formálisan fogom használni a feleség jelzőt, (mivel én is nős vagyok), ezzel ellentétben lehet bárki – szerető vagy csak élettárs, de fontos hogy az „ENYÉM” legyen.

A kandaulizmus nem kerüli el a nőket sem, kiket szintén izgalombahoz a látványa, akár a gondolata annak, ahogy nézi társát szeretkezni más nővel. Legalább is kicsit megközelíti minden nő, vagy fiatal lány, akiknek jó érzés ha párjukat – akár fürdőruhában a strandon – nézegetik más nők. „De jó pasim van.” De ez a hajlam természetéből adódva közelebb áll a férfihoz, akik az erotikában (már csak a felépítésük miatt is) többet hagyatkoznak a vizuális látványra. A kandaulistának, aki teljes tudatában van hajlamának, kell hogy elégséges önbizalma legyen, s muszáj hogy bízzon társában, s támasza legyen. A kandaulistát nem gyötri a gondolat, hogy esetleg annak a másik férfinak nagyobb pénisze van, vagy hogy a feleségének jobban fog tetszeni a másikkal. A kandaulista nagyon biztos saját magában, s kapcsolatában, mely közte s a felesége között van. Mivel ha nem zárja magába csendben, s titkosan e hajlamot, akkor a kandaulizmusnak a társas életben elengedhetetlen a teljes és – kétoldalú- bizalom. A kandaulizmus természetesen nem egy hétköznapi felfogás, s a párkapcsolatban meg kell hogy feleljen mind a két félnek. Ha megnézzük a többi „ hajlamokat”, akkor a kandaulizmus rejt magában egy kicsit az exchibicionalizmusból, de a psichikai sadizmust, s a mazohizmust is megtalálnánk benne. Kimondhatjuk, hogy rejtve ott van egy átvitt exchibicionizmus – mikor a férfi észreveszi , hogy már az ő teste után nincs érdeklődés, elkezdi mutogatni saját feleségét. Mazochizmus? – Mi más az, mikor öröme van benne, ha más nézegeti feleségét, hozzáér, vagy még talán szerelmeskedik is vele? És ön még ezt nézni is akarja. Megjegyzés a szadizmusra, mi egy kicsit nevetséges – de a saját feleségünket valamire kényszerítjük, valami „m”. Igen, valami „m” mivel lehet hogy ő ott élvez el a szemünk láttára más férfival. De ez már egy újjabb fejezetet érdemelne. A hülyén tudatlanoknak hozzátenném, hogy a kandaulista természetesen nem azt jelenti,hogy csak is csak néznék, ahogy a feleségeik mással szerelmeskednek s az egyszerü sex már nem is érdekli őket. Ellenkezőleg. A dolog főleg csak valami féle kapcsolat felélénkítő, mondhatjuk, hogy cseresznye a tortán.
2024. 10. 21. hétfő 07:04  #19530
Törölt felhasználó (4447572)
Izgalmas az is ha csak hallja az ember. Az én párom is csak hangfelvételeket tudott készíteni,de mind nagyon izgalmas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 19. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752420)
2024. 10. 19. szombat 22:56
Köszi szépen az együttérzést!!
/ 981