Pedig vannak...
Ebben egyetértünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 03. péntek 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915896)
2015. 04. 03. péntek 05:40
Nálunk is megy a hármas csak egyáltalán nem lehet egy normális kedves megbízható past találni aki megbecsüli a lehetőséget,és hosszú távra gondolkodik:-(
Nálunk is megy a hármas csak egyáltalán nem lehet egy normális kedves megbízható past találni aki megbecsüli a lehetőséget,és hosszú távra gondolkodik:-(
Ugyan két éves a leírás, de csak most olvastam át, valamiért kimaradt.
Tetszik a sztori. Jó lehetett ez a pólófelhúzásos jelenet, amikor először ( ? ) látja a ciciket a harmadik pasi.
Nálunk is volt hasonló. Bugyi és póló volt a páromon, melltartó nélkül. Mondtam neki, mikor visszajön a szobába a srác, üljön az ölébe szemből, a pólóját húzza fel teljesen, de ne vegye le. Úgy is lett.
Valamit súgott a srác párom fülébe, nem hallottam mi volt az. Valószínűleg megkérdezhette, hogy nyalogatja e egy kicsit a ciciket, mert a párom nem szólt egy szót se, csak bólintott, közelebb hajolt hozzá, a mellei majdnem a gyerek szájához értek.
Rögtön elkezde nyalni a bimbókat, majd felváltva amennyire csak tudta, bekapta hol az egyiket, hol a másikat.
Mit mondjak, az én farkam is áll, akárcsak a Tied. (Ez egy válasz firsttime01 üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszik a sztori. Jó lehetett ez a pólófelhúzásos jelenet, amikor először ( ? ) látja a ciciket a harmadik pasi.
Nálunk is volt hasonló. Bugyi és póló volt a páromon, melltartó nélkül. Mondtam neki, mikor visszajön a szobába a srác, üljön az ölébe szemből, a pólóját húzza fel teljesen, de ne vegye le. Úgy is lett.
Valamit súgott a srác párom fülébe, nem hallottam mi volt az. Valószínűleg megkérdezhette, hogy nyalogatja e egy kicsit a ciciket, mert a párom nem szólt egy szót se, csak bólintott, közelebb hajolt hozzá, a mellei majdnem a gyerek szájához értek.
Rögtön elkezde nyalni a bimbókat, majd felváltva amennyire csak tudta, bekapta hol az egyiket, hol a másikat.
Mit mondjak, az én farkam is áll, akárcsak a Tied. (Ez egy válasz firsttime01 üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 04. csütörtök 18:56
Több mint tizenöt éve vagyunk házasok,a feleségem szüzességét én vettem el,és még soha nem volt más férfival. Ennyi év után nehéz új dolgokat kitalálni a szex terén.Pár éve rájöttem mennyire izgat,ha arra gondolok,hogy valaki mással is kefélne.Igen ám-de hogyan álljak elő egy ilyen ötlettel?-mit szól majd hozzá? Dugás közben rákérdeztem,-El tudod-e képzelni,hogy valaki más fasza csúszkálna a csodálatos puncidban? -Nem- volt a tömör válasz,és amikor tovább próbálkoztam teljesen elzárkózott. Voltam én minden,csak normális ember nem,-hülye,meg perverz-és értsem meg ő szeret és eszébe nem jutna megcsalni. Azért én csak.csak rendszeresen felhoztam a témát,-persze csak finoman- és észrevettem,hogy a dolog izgatja őt is! Hiába tagadta a puncija nem tud hazudni.és amikor arról suttogtam a fülébe,hogy legalább képzelje el mással a dugást,-nyakig nedves lett és sokkal könnyeben élvezett el. Persze ezt mindig rögtön a tudtára is hoztam.--Igen kicsim érzem mennyire felizgultál,nincs ezzel semmi baj én is szeretném!-nyugtattam meg. Egy idő után már bátran mertünk beszélni róla,--milyen is lenne?!-persze csak elviekben. Van egy nagyon jó kollégám-nevezzük Zsoltnak- együtt járunk nyaralni,bulizgatunk,állandóan ugratjuk egymást,már sokszor megjegyezte,milyen dögös a nejem. Nem sok embernek mertem volna,.rajta kívül,-elmondani,hogy úgy érzem a feleségem ,ki szeretné próbálni a szexet mással is,és ez nekem sincs ellenemre. SŐT! Mindent értett. Elmondta,hogy őt sem zavarná,ha fordítva lenne,de a párja még kéreti magát. Végül kiböktem kereken.--Zsolti ,meg kell baszni az Erikát ,benne vagy? -Persze ,bármikor ha odakerül a dolog csak szólj.- Egyik délelőtt itthon voltam szabadságon.Gyerekek suliban,tehát dugtunk. A feleségem lovagolt rajtam amikor megjegyeztem,-Ha ezt a Zsolti faszán csinálnád egy perc alatt elélvezne.-Gondolod-mondta ő .-Ide se merne jönni.-- Felhívjam?--kérdeztem. Ha akarod.--jött a meglepő válasz.Már hívtam is.-Gyere mert éppen kefélünk és kellene egy harmadik! --Negyed óra és ott vagyok.-válaszolta.Most tényleg jön?-kérdezte a párom ijedten.-Igen,most túl fogsz esni rajta. ,A nejem gyorsan felöltözött ,és vártuk Zsoltot.Meg is jött,láttam ő is zavarban van. Pár semmitmondó mondat,-szar a meló,milyen ez idő,.-nem bírtam tovább.-Mind tudjuk miért vagyunk itt,hát gyerünk.! Odaálltam a nejem mögé és nyakig húztam a pólóját-.Ezt nézd haver.-Zsolti elkezdte fogdosni,nyalogatni a feleségem melleit én majdnem elélveztem. Hamar lekerült a ruha a nejemről,a barátom hanyattfektette és elkezdte nyalni .Odatérdeltem a fejéhez,mohón szopta a farkam .-Gyere Zsolesz te vagy a vendég add be neki a farkad- mondtam,mire a nejem simán elkezdte szopni őt is.Ott előttem!! Gyönyörű volt.Leültem és egy darabig csak néztem ahogy szopja egy másik ember faszát.Megfordultak és lassan elkezdte baszni őt,a farkam majd szétdurrant a látványtól.-Gyere te is-hívtak,-előbb ti,csak bátran.Nem tartott sokáig az első menet.A barátom nagyokat nyögve teleélvezte a feleségem. Folyt
Én is szeretem ha mással dug a feleségem,utána én is megdugom
Mostanában nem szóltam hozzá a fórumhoz,viszont olyan érzésem van,hogy a többség csak álmodozik. Ha olvastátok a rólunk szóló történetet,akkor azt hiszem elég izgató és részletes. Persze sokan gondolják,hogy kitaláció,de nem! Én elfogadtam,hogy a nejem NEM a tulajdonom,hanem egy egészséges nő,akinek természetesen szexuális igényei vannak,amit még előttem is-és talán még saját maga előtt is-tagadott. Sajnos az állandó partnerünkkel megromlott a viszony(nem a szex miatt)de továbbra is keressük a lehetősséget. Májusban ünnepeljük 20.házassági évfordulónkat.el fogom vinni valahová és remélem,hogy jól fogjuk érezni egymást.
Sziasztok, szeretnek beszelgetni,sztorikat olvasni e temaban,mert engem is izgat az efajta erotika.
Ha szeretned megosztani a sztoridat,vagy fantaziadat,de tartasz a negativ velemenyektol,akkor ird meg privatban.
En nem fikazni vagyok itt,sem okoskodni, azt meghagyom masnak. egyszeruen izgat a szituacio es szivesen olvasnek rola,vagy beszelgetnek. Koszi elore is,aki ir.
Ha szeretned megosztani a sztoridat,vagy fantaziadat,de tartasz a negativ velemenyektol,akkor ird meg privatban.
En nem fikazni vagyok itt,sem okoskodni, azt meghagyom masnak. egyszeruen izgat a szituacio es szivesen olvasnek rola,vagy beszelgetnek. Koszi elore is,aki ir.
Nekünk semmi gondunk az adminokal, de néha tényleg nem azt törlik amit illene !
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 24. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 03. 24. kedd 17:43
Köszi admin, hogy a két mondatos jóslásomat kitörölted. Azt meg külön köszi, hogy más, 800-1000 karakteres okoskodásait, amik többeket zavarnak, itt hagyod.
moderátori bejegyzés: más is el lett távolítva és így a Te két mondatod csak úgy lógott a levegőben.
moderátori bejegyzés: más is el lett távolítva és így a Te két mondatod csak úgy lógott a levegőben.
Lesz folytatás
(Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2015. 03. 26. csütörtök 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaphatunk részletes folytatást... Egég izginek indult
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 20. péntek 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (979822)
2015. 03. 20. péntek 22:29
Sziasztok!
Itt egy történet! Régóta izgat minket a többes sex gondolata. Évek óta csak tervezgettünk, keresgéltünk. De az utóbbi időben már annyira a levegőben volt a dolog hogy eldöntöttük hajrá! Volt egy srác nagyon rákattant páromra. Megdumáltunk mindent, béreltünk egy szobát ahol a terv szerint megdugja, teleélvezi a punciát majd miután végeznek érkezek én, és hatalmasat sexelünk. Nagyon vágytam rá hogy kinyaljam majd habosra dugjam a televert húsos punciát! Hozzáteszem, olyan szinten be volt a párom izgulva hogy egész nap alig bírt magával. Nahát eljött az este ment a telefon a sráccal. Gondolhatjátok mit éreztünk amikor visszamondta...... Na így le is tettünk az estéről. De a szoba ott volt üresen kifizetve. Úgy döntöttünk kihasználjuk ha máshogy nem akkor ketten. A párom már várt a lakás előtt igazából addigra már fent kelkett volna várnia teleélvezve. Viszont meglepetésemre nem volt egyedül. Ott ült mellette egy srác de nem az akivel eredetileg lebeszélte. Kérdően néztem rá. Ő pedig bólogatott. Fuhhh hát őszintén bevallom hirtelen nem volt túl jó érzés. Akkor hozzátette: B. feljön velünk megiszunk valamit aztán már indul is haza. Persze amikor ránéztem tudtam hogy ez nem így lesz.
Itt egy történet! Régóta izgat minket a többes sex gondolata. Évek óta csak tervezgettünk, keresgéltünk. De az utóbbi időben már annyira a levegőben volt a dolog hogy eldöntöttük hajrá! Volt egy srác nagyon rákattant páromra. Megdumáltunk mindent, béreltünk egy szobát ahol a terv szerint megdugja, teleélvezi a punciát majd miután végeznek érkezek én, és hatalmasat sexelünk. Nagyon vágytam rá hogy kinyaljam majd habosra dugjam a televert húsos punciát! Hozzáteszem, olyan szinten be volt a párom izgulva hogy egész nap alig bírt magával. Nahát eljött az este ment a telefon a sráccal. Gondolhatjátok mit éreztünk amikor visszamondta...... Na így le is tettünk az estéről. De a szoba ott volt üresen kifizetve. Úgy döntöttünk kihasználjuk ha máshogy nem akkor ketten. A párom már várt a lakás előtt igazából addigra már fent kelkett volna várnia teleélvezve. Viszont meglepetésemre nem volt egyedül. Ott ült mellette egy srác de nem az akivel eredetileg lebeszélte. Kérdően néztem rá. Ő pedig bólogatott. Fuhhh hát őszintén bevallom hirtelen nem volt túl jó érzés. Akkor hozzátette: B. feljön velünk megiszunk valamit aztán már indul is haza. Persze amikor ránéztem tudtam hogy ez nem így lesz.
Na hát kíváncsi vagyok a folytatásra. Privátbanis akár leírhatod
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 20. péntek 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Köszi admin, hogy a két mondatos jóslásomat kitörölted. Azt meg külön köszi, hogy más, 800-1000 karakteres okoskodásait, amik többeket zavarnak, itt hagyod.
Engem is izgat..............
Így van !!! Senki ne szólja le más történetét ! Írja meg a sajátját !!!
Ez az erre várt a forum reméljük visszatér a régi storizgatás. Köszönjük
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 03. 21. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 21. szombat 15:55
Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!) a topic címe
Nem pedig Izgat a hozzászólásod és minősítem, csámcsogom.
Témán belül tapasztalatok, vágyak, elképzelések, megélések és ezen jellegű hozzászólásokkal gazdagítsátok a fórumot, valamint az egymáson lovaglás erotikusabb formáját javasolnám.
Témán belül tapasztalatok, vágyak, elképzelések, megélések és ezen jellegű hozzászólásokkal gazdagítsátok a fórumot, valamint az egymáson lovaglás erotikusabb formáját javasolnám.
Na végre...
Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!) a topic címe
SZerintem ez egy nagyon vadregényes izgató történet.. smile Sajnálom,h nem velem fordult elő pedig utazgatom én is sokat.
Sziasztok!
Szép..
(Ez egy válasz Rém Rendes Család üzenetére (2015. 03. 20. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 20. péntek 19:13
Szia!
Persze a többieknek is köszönök itt és most
Tudom nem tisztem senki gondolatainak megértése, megmagyarázása, de mivel mi sem olyan régi motorosok vagyunk itt -legalább is a regisztrációnkat tekintve- mégis sokat megértünk, megéltünk.
Jómagam is kaptam hideget és meleget még akkor amikor egyedül regisztráltam és a sérelmeimet próbáltam a jó oldalán nézni. Pont attól az embertől kaptam a legtöbb negatív kritikát akit a legtöbben sérelmeznek, viszont privát levelezésben megismertem az embert a "név " mögött.
Ezúton is köszönöm neki .
Tudom, hogy sokakat zavar a hozzászólása, nem is kell megérteni Őt, én sem védőbeszédet szándékozok mondani mellette -hisz nincs is jogosultságom- csak annyit szeretnék hozzá szólni, hogy a vágyakat meg lehet és meg is kell tudni élni
De annyiban igaza van, hogy sokan nem a legjobb helyen járnak.
Kövezzetek meg , nem sok hozzászólásom volt eddig sem, ezután sem lesz.
Ez nem az a fórum, ahol erre szükség van.
Viszont szívesen olvasom én is, mi is, a beteljesült vágyakat, megvalósult légyottokat
Tapasztalat csere, párkeresés, pár találás....
Még egyszer bocsánat a bele.............
Persze a többieknek is köszönök itt és most
Tudom nem tisztem senki gondolatainak megértése, megmagyarázása, de mivel mi sem olyan régi motorosok vagyunk itt -legalább is a regisztrációnkat tekintve- mégis sokat megértünk, megéltünk.
Jómagam is kaptam hideget és meleget még akkor amikor egyedül regisztráltam és a sérelmeimet próbáltam a jó oldalán nézni. Pont attól az embertől kaptam a legtöbb negatív kritikát akit a legtöbben sérelmeznek, viszont privát levelezésben megismertem az embert a "név " mögött.
Ezúton is köszönöm neki .
Tudom, hogy sokakat zavar a hozzászólása, nem is kell megérteni Őt, én sem védőbeszédet szándékozok mondani mellette -hisz nincs is jogosultságom- csak annyit szeretnék hozzá szólni, hogy a vágyakat meg lehet és meg is kell tudni élni
De annyiban igaza van, hogy sokan nem a legjobb helyen járnak.
Kövezzetek meg , nem sok hozzászólásom volt eddig sem, ezután sem lesz.
Ez nem az a fórum, ahol erre szükség van.
Viszont szívesen olvasom én is, mi is, a beteljesült vágyakat, megvalósult légyottokat
Tapasztalat csere, párkeresés, pár találás....
Még egyszer bocsánat a bele.............
Sziasztok.........ne keressetek tovabb, ...megtalaltatok