Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2015. 02. 24. kedd 06:43  #10618
greatom greatom
Nem értem a dilemmát....
Ugye, abban óriási konszenzus alakult itt ki, hogy senki nem birtokolja a párja testét, annak joga van azzal azt tenni, amit a legjobban vágyik. Stimmel? Abban sincs különösebb vita, hogy mindenki azt várja, hogy mikor farkalja már meg úgy istenigazából egy jókora faszú extrapotens külsős a partnerét (már az sem probléma, ha éppen nem anyjukot döngeti, hanem apjukot farkalja...)
Na, akkor , ha a testét nem lehet kisajátítani, akkor a testében lakozó lelkét ugyanúgy nem. Joga van azzal és úgy lenni, ahogyan éppen kívánja. Ha előtte rojtosra keféltette magát és szürcsölve szívta ki az utolsó csöppeket is a farkából, akkor mi a gond azzal, ha éjjel a horkolását hallgatva szeretne álomba szenderülni? Érzelmileg más szint? És? Mi van, ha ebben is változatosságra vágyik, nem csak a duplafarok érdekelte? Független entitás, nem a tulajdonod. Aknázd ki, élvezd még az utolsó pillanatokat, lehelj jóéjt puszit a homlokára. Aztán másnap feltétlen faggasd ki, vajon leszopta-e a reggeli ébredés közepette a fingszagú paplan alatt, vagy csak kiverte neki!
(Utána rögtön írd meg itt a fórumon, mint annyian teszik, és ha van lehetőség, készíts fotókat is... esteleg rajzold le!)

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Aztán, hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem, nem kell félned, illetve felesleges. A dolgok úgyis mennek a maguk útján, neked annyi volt a szereped, hogy mozgásba hoztad a gépezetet.
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2015. 02. 24. kedd 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 24. kedd 02:44
Sziasztok! Előszór is nem vagyok nagy fórumozó és csak a mások által leírt dolgokat olvasgatom abból próbálok "okosodni"tanulni.De lett egy szituáció amiből nem tudok továbblépni ,őrlődöm rajta.. Az lenne a kérdés, 4 -es párcserés SZEX !!!! kapcsolatban mennyire tolerálható az ,hogy a partnerek részéről felmerült annak az igénye ,hogy a másik párjával is aludjanak. Kb . 24 órát töltőnk együtt amiben egy alvás is benne kell ,hogy legyen(.Délután 3- tol másnap délután 3 ig.) Nem fogom drasztikusra a dolgot de szerintem az már komolyabb érzelmi szintet jelentene..Jól látom? Illetve kellene -e félnem ennek a következményeitől?
Köszi a válaszokat!
2015. 02. 24. kedd 05:18  #10617
keresnék keresnék
Nagyon szeretem jómagam is,ha más dugja a párom.............csak már rég volt ilyen!
2015. 02. 24. kedd 02:44  #10616
Szmille Szmille
Sziasztok! Előszór is nem vagyok nagy fórumozó és csak a mások által leírt dolgokat olvasgatom abból próbálok "okosodni"tanulni.De lett egy szituáció amiből nem tudok továbblépni ,őrlődöm rajta.. Az lenne a kérdés, 4 -es párcserés SZEX !!!! kapcsolatban mennyire tolerálható az ,hogy a partnerek részéről felmerült annak az igénye ,hogy a másik párjával is aludjanak. Kb . 24 órát töltőnk együtt amiben egy alvás is benne kell ,hogy legyen(.Délután 3- tol másnap délután 3 ig.) Nem fogom drasztikusra a dolgot de szerintem az már komolyabb érzelmi szintet jelentene..Jól látom? Illetve kellene -e félnem ennek a következményeitől?
Köszi a válaszokat!
2015. 02. 23. hétfő 12:38  #10615
Törölt felhasználó (915138)
Üdv.Kicsit elrugaszkodtam a témától,de nem találtam jobb helyet a kérdésemre. Nálunk nem létezik ilyen " csinált " gloryhole ??? Gondolok itt olyanra,hogy valami öltöző ajtaján,vagy wc falán ki van vágva egy kis lyuk (hetero) . Valaki próbált már ilyet ,párjával,feleségével ? Ilyenre gondolok : glory
2015. 02. 23. hétfő 08:35  #10614
par50-52 par50-52
Hat igen nem almodozni kell hanem tettmezejere lepnni gratula de vigyi mert fuggoseg lehet !
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 20. péntek 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (927628)
2015. 02. 20. péntek 15:49
Nagyon igazad van! Az én se sok reményt fűztem hozzá , hogy valaki mással is dugjon, de láss csodát! Tegnap délelőtt megtörtént amire oly rég vágytam, megdugták a páromat! smile Csak egy kis biztatásra volt szüksége!
2015. 02. 23. hétfő 07:34  #10613
Mitibarátság Mitibarátság
Csak gratulálni tudunk hozzá, hatalmas élmény lehetett
Ott voltál vagy csak a beszámolót hallgattad végig?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 20. péntek 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 20. péntek 15:49
Nagyon igazad van! Az én se sok reményt fűztem hozzá , hogy valaki mással is dugjon, de láss csodát! Tegnap délelőtt megtörtént amire oly rég vágytam, megdugták a páromat! smile Csak egy kis biztatásra volt szüksége!
2015. 02. 22. vasárnap 16:27  #10612
Törölt felhasználó (202159)
ez jo lehetett, kössz az élménybeszamolot smile
(Ez egy válasz werf08 üzenetére (2015. 02. 19. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 19. csütörtök 11:59
...Folyt.
Ezután nejem négykézlábra állt, mire a srác ismét elkezdte dugni a fenekét. Én melléjük térdelve gyönyörködtem a látványban és közben a lüktető farkam ráztam, nejem könyékre rogyva sóhajtozott.Miután a srác "kiszállt" én kezdtem el ismét dugni, először a punciját, majd a popóját, közben most a haver nézett minket. Ekkor már majdnem eldurrantam ezért kivettem a farkam, mire ő ismét betette és még dugtak 1-2 percig.Ezután pihit tartottunk, majd kimentem a fürdőbe.Soha nem felejtem el azokat a nyögéseket amit akkor hallottam. Mire visszaértem a srác fél oldalra fordította a hason fekvő párom és most úgy dugta a punciját, egyik kezével a lábát tartotta, a másikkal pedig a mellbimbóit dörzsölte. Ezután nejem szopni kezdett, miközben a másik fasz ki-be járt benne.Miután ismét felállt a farkam, nejem beleült, átkarolta a nyakamat és ennyit mondott:Most már menjetek el ti is légyszi! Ekkor a haver mögé térdelt és lassan ismét bevezette a farkát a fenekébe. Ezután a nejem nagyon mély nyögésekbe kezdett, ami kis idő múlva sikításba ment át.Ekkor a srác turbóra kapcsolt és nemsokára előbb a párom majd néhány másodperc múlva a barátunk és én is hatalmasat élveztünk.Mint később párom élménybeszámolójából kiderült, mivel a srácnak vékonyabb a farka, ezért volt ennyire kedvére való a sok popószex.Bocs ha hosszú volt,nekem akkor elröppent, már várom a következőt.
2015. 02. 22. vasárnap 14:38  #10611
Törölt felhasználó (934287)
Igaz én harmadikként szoktam csalakozni egy párhoz de nagyon izgató tud lenni mikor a férj izgatottan és élvezettel közelröl nézi ahogy masszírozom, kényeztetem majd szeretkezem a kedvesével. De meg kell tudni találni a megfelelő harmadikat mert sok múlik azon hogy ki mennyire ért meg erre a dologra. Viszont ha megvan az mindenkinek hatalmas élmény és élvezet! Imádok harmadik lenni!
2015. 02. 20. péntek 16:12  #10610
nskr nskr
Off: Ebben nagyon elvagy tévedve.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 02. 20. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 20. péntek 14:38
Én megmondom az őszintét, minden nő ugyanazt akarja. Sok és nagy faszt.
2015. 02. 20. péntek 15:50  #10609
fazonkirály fazonkirály
ez teljesen igaz
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 02. 20. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 20. péntek 14:38
2015. 02. 20. péntek 15:49  #10608
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 20. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (925470)
2015. 02. 20. péntek 14:16
Mivel az előbb nem engedte a karakterszámláló, így most kiegészíteném több dologgal:
1.Ezt már egy másik fórumban leírtam, egyeseknek már nem új.
2.Fontos tényező az is, hogy az asszony mit gondol magáról, mert ha nincs megelégedve magával akkor az is okozhatja, hogy nem szeretne még egy pasit, mert hogy "nem fog tetszeni a pasinak", így arra is oda kell figyelnünk, hogy elégedett legyen önmagával, a testével.
Tehát lehet itt rizsázni, de még egyszer leírom:
Nincs az a nő, aki ne lenne benne.
2015. 02. 20. péntek 14:38  #10607
greatom greatom
2015. 02. 20. péntek 14:16  #10606
Mivel az előbb nem engedte a karakterszámláló, így most kiegészíteném több dologgal:
1.Ezt már egy másik fórumban leírtam, egyeseknek már nem új.
2.Fontos tényező az is, hogy az asszony mit gondol magáról, mert ha nincs megelégedve magával akkor az is okozhatja, hogy nem szeretne még egy pasit, mert hogy "nem fog tetszeni a pasinak", így arra is oda kell figyelnünk, hogy elégedett legyen önmagával, a testével.
Tehát lehet itt rizsázni, de még egyszer leírom:
Nincs az a nő, aki ne lenne benne.
2015. 02. 20. péntek 14:13  #10605
Több alkalommal is voltam már hármasban, többször az éppen aktuális barátnővel vagy máséval
Jelenleg több éves kapcsolatom van, izgat a partiba vágjuk az asszonyt illetve az egyedül elmegy és bepasizik majd a tudtommal "megcsal" felállás is.
Mivel utóbbi nagyobb élvezet illetve könnyebben kivitelezhető így jelenleg arra vagyunk ráállva.
Ennek alapján pedig szeretnék beleokoskodni az itt leírtakba.
Olvastam, h egyeseknek az a véleménye, h a nők egy bizonyos része(nagyobb) csak a férfi kedvéért megy bele.
Szerintem meg nincs az a nő (főleg, ha több éves kapcsolattal a háta mögött), aki ne menne bele.
A tálalás, a körülmények, a felek közötti kapcsolat a lényeg.
Sok olyan van, h neki bejönne, de ismeri a férjét és tudja h az hamarabb akasztaná fel magát, mint h ilyenbe belemenjen.
Van, akit nem így ismert meg a férje, mert próbált megfelelni a társadalmi elvárásoknak, így még ha maga a férj dobja fel, akkor is élből tagadja, mert fél, h mit fognak szólni(arra ha igent mond, vagy arra, ha már javában akció van és felszabadultan élvezi a másik férfit).
Ezt pedig úgy lehet orvosolni, h tiszteljük a nőt.
Ha már az elejétől éreztetjük vele, h egyenrangú partner, akinek szintén vannak vágyai és ezt képesek vagyunk elfogadni akkor sokkal hamarabb. fog megnyílni.
Főleg ha mi se álszenteskedünk, h nekünk aztán semmi extra nem kell.
Erről az jut eszembe, h társaságban kit kell megkínálni alkohollal/sütivel elsőnek?
Akiről tudjuk, h fog merni venni/inni.
Másképp fellép a ne én legyek az első/ha tudtam volna, h xy iszik/eszik én is kértem volna.
Ha viszont ilyen kis rejtett mondatok elhangzanak, h "mert az is mekkora qurva, mert ezt meg azt csinálta, bezzeg a férje milyen fasza gyerek, mert végigment a fél falun", akkor ne csodálkozzunk, ha kerüli a témát.
Aztán ugye az se mindegy, h tálaljuk.
Nem szabad elsietni, beszélgetni kell róla, lássa a nő, h komolyan gondoljuk, h érdekel a dolog és nem zavarna minket, ha azt látnánk, h....
Hogy megszokja a gondolatot, h az egyik fantáziája valóra fog válni.
Szal szépen lassan érdemes felvezetni(jól írták, h nem rávenni kell, hanem a vágyat felébreszteni).
Szerintem a legjobb, ha kimondjuk(rohadt kemény lesz, "Szeretném látni, ahogy egy másik férfit szopsz" wink .
Aztán ugye ott van még maga a körülményei az aktusnak.
Szerintem a tervezett dolog kicsit illúzióromboló, de mivel spontán elég kicsi az esélye(pedig szerintem erre vágynak igazán, h egy külföldi nyaralás során csak úgy pont belebotoljanak két vonzó idegenbe és egy kis borozgatás után elkapják), így nincs más választás.
Ugye nem akar ügyet belőle, h kinek nagyobb a farka.
Vagy h megbízható legyen, ne járjon el a szája, ne legyen nemi beteg stb.
Szal szerintem ha ezekre odafigyelünk, minden nő bele fog menni, függetlenül attól, h 2 órája ismerjük vagy 20 éve.
Akkor pedig láthatunk olyat, amit ha netes fórumokon elmesélünk akkor a sok bohóc egy emberként fog "Kamut" kiálltani.
Mert nekik nem megy bele az asszony meg bla bla bla...
Ennyi
2015. 02. 19. csütörtök 21:15  #10604
shámán shámán
érdekes. de jo. érdekelne a másik része is a dolognak....
(Ez egy válasz Spermadonor üzenetére (2015. 02. 19. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 19. csütörtök 19:31
Ekkor kezdtem észhez térni és zavarban lenni. Néhány biztató szóval azért helyre tett a fiú és megköszönte, hogy részese voltam a délutánjuknak. Én pedig illemtudóan felöltöztem és nagyon gyorsan eljöttem, majd az autóban vagy 15 percet ülve merengtem mit is csináltam.
Később írtak nekem, remélik nem bántottak meg és, hogy nekik nagyon jó volt. Utána még egész este szeretkeztek és átélték gondolatban a történteket. Ha úgy adódik egy hónap múlva ismét szívesen látnának, és akkor talán a feleség is aktívabban részt vesz. Megállapítottam, hogy igen beteg és nem kellően körültekintő vagyok, és mit csináltam stb... Majd egy hónap múlva csak elmentem és folytatódott a dolog, de az már egy másik történet.
2015. 02. 19. csütörtök 19:31  #10603
Spermadonor Spermadonor
Ekkor kezdtem észhez térni és zavarban lenni. Néhány biztató szóval azért helyre tett a fiú és megköszönte, hogy részese voltam a délutánjuknak. Én pedig illemtudóan felöltöztem és nagyon gyorsan eljöttem, majd az autóban vagy 15 percet ülve merengtem mit is csináltam.
Később írtak nekem, remélik nem bántottak meg és, hogy nekik nagyon jó volt. Utána még egész este szeretkeztek és átélték gondolatban a történteket. Ha úgy adódik egy hónap múlva ismét szívesen látnának, és akkor talán a feleség is aktívabban részt vesz. Megállapítottam, hogy igen beteg és nem kellően körültekintő vagyok, és mit csináltam stb... Majd egy hónap múlva csak elmentem és folytatódott a dolog, de az már egy másik történet.
2015. 02. 19. csütörtök 19:30  #10602
Spermadonor Spermadonor
Nem lepődtem meg, bár kiugrott a szívem. Egy szép frissen fürdött női test feküdt hason az ágyon, és be volt kötve a szeme, hátul pedig összekötözve a keze. Na ettől teljesen feldobódtam.. Uram isten mibe keveredtem. Egy percre megfordult bennem, jobb ha menekülőre fogom, de valahol hajtott a vérem. Mondta a férj nyugodtan zuhanyozzak le, Ő addig ellesz a párjával. Elmentem zuhanyozni, kavarogtak a gondolatok, és szinte kiugrott a szívem...
Lezuhanyozva, egy törölközőbe csavarva jöttem ki. A Lány ott feküdt, térdelt, feje a párnába temetkezve, szeme bekötve... A feneke felemelve, a párja simogatta a hátát és fenekét, jól látszott, hogy a megfelelő izgalom már megvan. Odaléptem és én is simogatni kezdtem, majd csókolgatni a vállát nyakát, kicsit persze félénken mert a férj mindig ruhában. Szép lassan levetkőzött megfordítottuk a feleséget és elölről is párhuzamosan kényeztettük tetőtől-talpig. Nagyon kívánatos volt, igaz a szemét nem láthattam, de a testén látszott az élvezet minden rezdülése. Na akkor vágjunk bele, mondta a férj, és visszafordítottuk a lányt. A férj előkészítette az ágy szélére térdeltette és mondta most pedig lássam mit tudsz. Széthúzta a felesége punciját, én pedig elkezdtem nyalogatni. Istenien élveztem, ahogy fel volt kínálva nekem így a hölgy. Nagyon sokáig nyaltam amíg elélvezett a kishölgy. Ekkor a srác megfogta és nem engedte, hogy elhúzza magát a lány. Szolt, na most hatoljál bele. Egyik kezével a hasa alá nyúlt a másikkal a még remegő bejáratott húzta szét én pedig ott álltam álló farokkal. Rám mosolygott a srác, szinte az izgalom hevülete hatott át, és közeledtem, odaértem éreztem ahogy a kezeivel hozzáér és szinte becsúsztatja a feleségébe a farkam. Fura, de élvezetes pillanat volt. A lány szinte szívta magába be a fütyimet, és én csak elkezdtem mozogni benne, és hevesen csak ki-be. Izzadtam, Ő feszült és zilált a férje pedig egyik kezével hol a tarkójánál fogta, a másikkal a hasát nyomta szinte a farkamra, hol pedig a csiklóját izgatta párjának. Így élveztem tele a lányt, ahogy kilövellt belőlem a sperma, úgy éreztem Ő is megremeg és zihálva, picit őrjöngve élvez el. A férj ekkor valahogy összeszorított minket átnyúlva a combunk alatt és így vártuk meg amíg kicsúszik a fütyim a lányból.
2015. 02. 19. csütörtök 19:29  #10601
Spermadonor Spermadonor
Az Én történetem kicsit szokatlan, de megírom, mert valahogy így kezdődött a hármas iránti vonzalmam, igaz két éve lassan erre a területre nem tévedtem csak lélekben.
Sok évvel ezelőtt, egy konferencia unalmas perceiben a gépemen chat programon beszélgettem és keveredtem össze egy párral. Azaz a pár hölgy tagjával. Beszélgetés során sok érdekes infót megtudtam kiderült számomra, hogy a hölgy nálam picit fiatalabb a srác 8 évvel idősebb. A beszélgetés során elmondta a lány, hogy lényegében egy gyerek projektben vannak, de nem jött össze nekik régóta, pedig szerinte mindenkivel minden rendben. Jártak lombikra de nem jött össze, és a támogatott keret már elfogyott. Sokat gondolkodott, hogy válik, vagy hogy a férje háta mögött elmegy a discoba és lesz ami lesz alapon... Sokszor hallottam, hogy a Nő mindenre képes ha gyereket akar, vagy ha nem. Ő jobban szereti a férjét, hogy elhagyja ezért kitalálták, talán hármasban sikerülhet egy babyt összehozni. Na itt gondolkodóra fogtam, és bíztam benne nem rám gondolnak. Képet cseréltünk, és mondta majd jelentkezik, ha a párja hazajön és átgondolják. Gondoltam ennek itt vége is.
Egyszer csak villog a képernyőn, hogy keresnek, a srác írt, és lényegében elmondta, hogy mi is a vágyuk. Na ekkor megremegett bennem minden, de hát ne féljünk egyből. A sráccal sok mindent megbeszéltünk, lényeg, hogy meggyőzött, hogy ha nem vagyunk szimpik egymásnak akkor mindenki mondhat nemet, és mivel csak a keresztnevünket mondjuk és szállodában találkozunk lesz ami lesz. (Tudom lehet meggondolatlanságnak tűnik, de fiatalság bohóság.) Találkoztunk is a szálloda lobbyjában a sráccal a lány fent volt a szobában. Itt neki, mint pasinak kell döntenie, hogy szimpatikus vagyok-e, mondta el végül is a játékszabályokat. Megtörtént, egy jófej nyitott srác volt, hasonló gondolkodással mint én. Belevágtunk!
Ahogy a lifttel mentünk fel a szobához, egyre jobban vert a szívem, száradt a szám... Nem felejtem el 511-es szoba, franciaággyal két fotellel... jobbra belépve a fürdő. A férj mondta ne lepődjek meg, párja az ágyon fog feküdni...
2015. 02. 19. csütörtök 18:07  #10600
alive alive
Szuper lehetett, gratulálok!
(Ez egy válasz werf08 üzenetére (2015. 02. 19. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 19. csütörtök 11:59
...Folyt.
Ezután nejem négykézlábra állt, mire a srác ismét elkezdte dugni a fenekét. Én melléjük térdelve gyönyörködtem a látványban és közben a lüktető farkam ráztam, nejem könyékre rogyva sóhajtozott.Miután a srác "kiszállt" én kezdtem el ismét dugni, először a punciját, majd a popóját, közben most a haver nézett minket. Ekkor már majdnem eldurrantam ezért kivettem a farkam, mire ő ismét betette és még dugtak 1-2 percig.Ezután pihit tartottunk, majd kimentem a fürdőbe.Soha nem felejtem el azokat a nyögéseket amit akkor hallottam. Mire visszaértem a srác fél oldalra fordította a hason fekvő párom és most úgy dugta a punciját, egyik kezével a lábát tartotta, a másikkal pedig a mellbimbóit dörzsölte. Ezután nejem szopni kezdett, miközben a másik fasz ki-be járt benne.Miután ismét felállt a farkam, nejem beleült, átkarolta a nyakamat és ennyit mondott:Most már menjetek el ti is légyszi! Ekkor a haver mögé térdelt és lassan ismét bevezette a farkát a fenekébe. Ezután a nejem nagyon mély nyögésekbe kezdett, ami kis idő múlva sikításba ment át.Ekkor a srác turbóra kapcsolt és nemsokára előbb a párom majd néhány másodperc múlva a barátunk és én is hatalmasat élveztünk.Mint később párom élménybeszámolójából kiderült, mivel a srácnak vékonyabb a farka, ezért volt ennyire kedvére való a sok popószex.Bocs ha hosszú volt,nekem akkor elröppent, már várom a következőt.
2015. 02. 19. csütörtök 14:49  #10599
Törölt felhasználó (350879)
Eddig az ilyen esetekben nem volt soha probléma, és nem egy alkalommal hosszabb ideig is eltartott a kapcsolat... Volt, hogy évekig, és van olyan kapcsolat, amiből ma is megmaradt a barátság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 19. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 02. 19. csütörtök 13:09
Nagyon jó kis sztori, fasza kis este lehetett.
Hanem mostmár szívesen olvasnék részletes, és lehetőleg igaz történetekek olyan srácoktól akik mint harmadik beszállók voltak akár egyszeri, akár sűrűbb alkalmakkor.
Az ő nézőpontjuk is érdekelne, milyen "idegenként" más csajával lenni, akár közösen, akár csak "simán".
Volt e aki esetleg viszakozott valamiért, vagy nem működöt a dolog mert ott volt a férj is, vagy minden simán ment.
/ 979