Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2015. 02. 04. szerda 12:19  #10558
keresnék keresnék
Engem is izgat ha más dugja nagyon is
2015. 02. 04. szerda 11:57  #10557
Törölt felhasználó (816802)
Szívesen beszélgetnék olyan emberrel aki VALÓBAN szeretné ha valaki megdugná a feleségét!
2015. 02. 03. kedd 22:29  #10556
Törölt felhasználó (926509)
Ha csak annyit írtál volna, hogy szeretnél szeretője lenni. Az sokkal jobban hangzott volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 27. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907397)
2015. 01. 27. kedd 17:40
én szívesen csatlakoznék párhoz lennék szopató ja a feleségnek a párja előtt is vagy lennék titkos szeretője hölgynek : ) de hát eddig nem sok minden van : (
2015. 02. 03. kedd 09:14  #10555
kapucsino kapucsino
Szia, csini puncija van finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 10. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933371)
2015. 01. 10. szombat 17:04
sziasztok engem is izgat ha dugják a feleségem, de az is ha cumizik
2015. 02. 02. hétfő 17:36  #10554
papi71 papi71
Szerintem nem vagy hülye, ill. akkor én is az vagyok! Vállalom és éppen úgy teszek rá, mint Te! Engem is izgat a gondolat, hogy mással legyen a feleségem, akivel már 25 éve vagyunk együtt. A minap beszéltünk róla, hogy Neki is izgató a gondolat, hogy mással keféljen, de nem meri. Aztán addig húztam, hogy még másnap is arról beszélgettünk, hogy tényleg nem zavarna engem? megyőztem, hogy nem, sőt! Kifejezetten izgatna. Erre azt mondta, oké, de idegennel nem. Viszont ki jöhet szóba? Egy barátunk most vált el, aki elmondása szerint már több, mint egy éve nem feküdt le a volt feleségével. Intelligens, helyes krapek, csak a volt felesége tényleg egy kretén. na abban maradtunk próbálkozik nála a feleségem. Kíváncsian várom az eredményt. Majd beszámolok, ha lesz miről....
(Ez egy válasz EmilyesRobi üzenetére (2015. 02. 02. hétfő 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 02. hétfő 01:47
Sziasztok,

Mi a párommal nem együtt élünk még sajnos...mondhatjuk úgy is szeretők vagyunk. De ezt annyira nem szeretem mert több van köztünk jóval mint a testiség. Így aztán nekem azért más a dolpg hogy a párom más pasikkal is szexel..mert hát eleve ott a férje. Pérom az osztrákoknál dolgozik és kint van 4 hetet egyedül....és hát rendkívül kívánja a szexet. Beszéltünk a dologról és abbamaradtunk hogy nyugodtan keressen partnert a kinti időszakban. Fent is van egy oldalon ahol meg is tud ismerkedni pasikkal akik épp aktuális munkahelye közelében vannak. Hát meg kell mondjam vegyes érzések vannak bennem...egyrész rendkívül izgat a tudat, hogy ő egy idegennel szexel, másrészt bizony a féltékenység is bennem ven. Megbeszéltük ez egy játék a részéről, csak a pusztán fizikai szex...utánna aztán skypon beszámol a kalnadjáról és....hatalmasat élvezünk...mindíg alig várom hogy haza jöjjön és megbüntessem mert rossz kislány volt smile A büntetés persze féktelen szeretkezés. Az viszon nehezen viseltem amikor egy psinál töltötte az éjszakát...nem csak egy vad numera hanem egy egész délután és éjjel valaki mással....féltékeny voltam hogy éjjel máshoz bújik az égyban és féltem hogy több is lesz köztük mint szex....nagyon nehezen viseltem, de szerencsére a párom megerősített benne hogy csak szex...jó egész éjjel több menet de összebújás, romantikázás nem volt. Hiszek neki, és azóta már ha ilyen van sokkal jobban viselem. és várom hogy épp egy kis szünet legyen az éjjel és beszámoljon nekem viberen hogy mi is volt....No hát erre lehet mondani hogy hülye vagyok és hasonlók...nem érdekel...a párom imádom, szerelmes vagyok belé, ez csak egy kis játék az életünkben
2015. 02. 02. hétfő 07:57  #10553
Mitibarátság Mitibarátság
finom
2015. 02. 02. hétfő 04:35  #10552
keresnék keresnék
wink
2015. 02. 02. hétfő 01:47  #10551
EmilyesRobi EmilyesRobi
Sziasztok,

Mi a párommal nem együtt élünk még sajnos...mondhatjuk úgy is szeretők vagyunk. De ezt annyira nem szeretem mert több van köztünk jóval mint a testiség. Így aztán nekem azért más a dolpg hogy a párom más pasikkal is szexel..mert hát eleve ott a férje. Pérom az osztrákoknál dolgozik és kint van 4 hetet egyedül....és hát rendkívül kívánja a szexet. Beszéltünk a dologról és abbamaradtunk hogy nyugodtan keressen partnert a kinti időszakban. Fent is van egy oldalon ahol meg is tud ismerkedni pasikkal akik épp aktuális munkahelye közelében vannak. Hát meg kell mondjam vegyes érzések vannak bennem...egyrész rendkívül izgat a tudat, hogy ő egy idegennel szexel, másrészt bizony a féltékenység is bennem ven. Megbeszéltük ez egy játék a részéről, csak a pusztán fizikai szex...utánna aztán skypon beszámol a kalnadjáról és....hatalmasat élvezünk...mindíg alig várom hogy haza jöjjön és megbüntessem mert rossz kislány volt smile A büntetés persze féktelen szeretkezés. Az viszon nehezen viseltem amikor egy psinál töltötte az éjszakát...nem csak egy vad numera hanem egy egész délután és éjjel valaki mással....féltékeny voltam hogy éjjel máshoz bújik az égyban és féltem hogy több is lesz köztük mint szex....nagyon nehezen viseltem, de szerencsére a párom megerősített benne hogy csak szex...jó egész éjjel több menet de összebújás, romantikázás nem volt. Hiszek neki, és azóta már ha ilyen van sokkal jobban viselem. és várom hogy épp egy kis szünet legyen az éjjel és beszámoljon nekem viberen hogy mi is volt....No hát erre lehet mondani hogy hülye vagyok és hasonlók...nem érdekel...a párom imádom, szerelmes vagyok belé, ez csak egy kis játék az életünkben
2015. 01. 31. szombat 09:08  #10550
Törölt felhasználó (922332)
Nekünk is az emberi kapcsolatok hiánya/minősége volt az egyik legnehezebben kezelhető dolog Angliában. Gondolom azért évente 1-2 alkalommal ti is hazajöttök pár hétre, szóval ha megvan a megfelelő partner, úgy kell szervezni a dolgot smile
(Ez egy válasz dzsabal üzenetére (2015. 01. 28. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 28. szerda 17:51
Jelenlegi párommal nagyon szeretnénk ezt átélni, de angliában élünk, itt pedig szinte senkit nem találni.
Csabdában érzem magam, mert végre egy olyan párom van aki nem muszályból, hanem a saját örömére csinálná mással, és a lehetőségeink nullák.A képsorozatunk feltöéltésekor is sokan jelentkeztek, de messze vbagyunk az országtól :/
Ez az én peches helyzetem most...
2015. 01. 29. csütörtök 08:29  #10549
Törölt felhasználó (125544)
Benne lennék szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 10. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 28. szerda 17:51  #10548
dzsabal dzsabal
Jelenlegi párommal nagyon szeretnénk ezt átélni, de angliában élünk, itt pedig szinte senkit nem találni.
Csabdában érzem magam, mert végre egy olyan párom van aki nem muszályból, hanem a saját örömére csinálná mással, és a lehetőségeink nullák.A képsorozatunk feltöéltésekor is sokan jelentkeztek, de messze vbagyunk az országtól :/
Ez az én peches helyzetem most...
2015. 01. 27. kedd 17:40  #10547
Törölt felhasználó (907397)
én szívesen csatlakoznék párhoz lennék szopató ja a feleségnek a párja előtt is vagy lennék titkos szeretője hölgynek : ) de hát eddig nem sok minden van : (
2015. 01. 27. kedd 17:02  #10546
Törölt felhasználó (940115) VIP
Sziasztok! Valóban klasz látvány és jó dopping...!!!
2015. 01. 27. kedd 16:59  #10545
Törölt felhasználó (940115) VIP
Szuperek vagytok!!! Ha gondoljátok...?! Puszi
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 11:52
életem legszebb élménye volt amikor láttam monit élvezkedni más farkán
2015. 01. 27. kedd 12:54  #10544
greatom greatom
Jaj, ne menj már! Én megcsinálom, milyet szeretnél? Ne foglalkozz a sok negatívval. Csak irígykednek.
(Ez egy válasz GIGA001 üzenetére (2015. 01. 27. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 11:42
Bocsánat.Lehet rosz helyen keresgéltem.
2015. 01. 27. kedd 11:59  #10543
Törölt felhasználó (69371)
Egyszerűbb lett volna azt írnod, hogy bár a feleséged nem tud róla, de vannak olyan vágyaid, hogy szeretnéd ha más is megdugná előtted. Persze libidó csökkenés után ez a vágy alább is hagy. alien2
(Ez egy válasz GIGA001 üzenetére (2015. 01. 27. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 11:42
2015. 01. 27. kedd 11:42  #10542
GIGA001 GIGA001
2015. 01. 27. kedd 11:19  #10541
Törölt felhasználó (69371)
Ez elég furcsa, és szinte hihetetlen felkérés. Inkább csak szórakozás a részedről, mert itt lesz annyi jelentkező, hogy...
Ha pedig komolyan gondolod, azért a jelentkezők figyelmét felhívnám arra, hogy (lehet durva) szerződést írassanak, hogy későbbiekben semmilyen követelésük ne legyen. Kezd egyre divatosabb lenni ez a csalás fajta. Szépen meg van a gyerek, aztán anyuka, (vagy) és a férje (aki nem az apa), elkezdik kiszedni a biológiai apából a gyerektartást. Ők felvesznek még mellé, egy rakat segélyt. Szóval érdemes odafigyelni.
Tételezzük fel semmi ilyen szándékotok nincs, és sajnos ez a helyzet, amit vázoltál. Ha lenne némi sütnivalód, akkor nem ilyen helyen keresnél. (Nekem már csak ezért is gyanús a posztod.) Ilyen helyzetben talán az a legjobb, ha olyan embert kérsz meg, akit ismersz és el tudnád fogadni, ha a születendő gyermek tőle örökelne meg bizonyos jegyeket. Magyarán egy beszámítható, jó megjelenésű embert, ismerőst kérnél meg. De ott vannak a spermabankok, vagy ha annyira nem nagy a gond, akkor a tőled nyert dolgokból is megtermékenyíthető a nő.
Ha ez egy valós probléma lenne, akkor a háziorvos, nőgyógyász rég elmondta volna a lehetőségeket és nem itt írnál ilyet.
(Ez egy válasz GIGA001 üzenetére (2015. 01. 27. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 10:59
Sziasztok!Valaki tudna e segiteni!27 éves feleségemmel szeretnénk gyereket és tőlem nem tud teherbe esni.Olyan férfit keresnénk aki ezt megtenné helyettem.ha itt nem találok olyat merre keresgéljek ilyen témában?
2015. 01. 27. kedd 11:09  #10540
Törölt felhasználó (925653)
Nagyon vicces !! Biztos nem hallottál még a spermabankról !!
(Ez egy válasz GIGA001 üzenetére (2015. 01. 27. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 10:59
Sziasztok!Valaki tudna e segiteni!27 éves feleségemmel szeretnénk gyereket és tőlem nem tud teherbe esni.Olyan férfit keresnénk aki ezt megtenné helyettem.ha itt nem találok olyat merre keresgéljek ilyen témában?
2015. 01. 27. kedd 10:59  #10539
GIGA001 GIGA001
/ 979