Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2015. 01. 04. vasárnap 23:03  #10498
papi71 papi71
Köszönöm, hogy nem írtam le fölöslegesen a történetet és véleményt is alkottál. A történetünk évekig tartott és teljesen ledöbbentett a szakítás/szétköltözés híre. Nem mai gyerekekről van szó és nem is kőbaltás bunkókról, sőt... Több gyerekük is van, a legkisebb is 16 éves. A Hölgy igazán szerencsés alkat, mert rendkívül jól tartja magát. Már-már rokonihoz hasonlítható jó barátság alakult ki közöttünk, ezért tényeg nagyon aggódtam értük. Azt nem tudom, hogy a legutóbbi únszolásomnak köszönhető-e, vagy sem, de tök mindegy. A napokban beszéltünk a férjjel és újból együtt vannak. Kérdeztem: "remélem alkalmazod a gyógy szex kúrát és ki sem bújtok az ágyból?" A válasz: "igen!" Ha az az ára, hogy többet nem találkozhatunk, akkor azt mondom: "ilyen áldozatra bármikor készen állok!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 04. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18294)
2015. 01. 04. vasárnap 19:56
Papi71 egyetertek sajnos nagyon sokan nem tudjak milyen jatek ez
confused
2015. 01. 04. vasárnap 20:07  #10497
Sajnos felelotlenul vagy rossz idoben mennek bele vagy akar bosszubol csinaljak ezeket a jatekokat igen bizony jol meg kell gondoln.igaz lehet jo is de meg milyen jo de csak akkor ha eszt akarja mind 2 fel mert kulomben igen nehez arat fizetunk ezert
2015. 01. 04. vasárnap 19:56  #10496
Papi71 egyetertek sajnos nagyon sokan nem tudjak milyen jatek ez
confused
2015. 01. 02. péntek 13:11  #10495
Törölt felhasználó (932365)
Az élet szép. De nem vagyunk egyformák, ki ebben- ki abban, ügyesebb, jobb,tapasztaltabb. Miért-ne? adjuk meg azt a párunknak amit egyedül nehezebben vagy nem tudunk elő idézni..... Akkor is ha ezt ö nem kéri nyíltan. finom De a történet után azt látjuk pozitívan hat a párunk-önmagunk lelkivilágára beka2 . Sajnos az idő mindenkit változtat, nekünk is vele kell változni ejnye1
2015. 01. 02. péntek 12:33  #10494
Törölt felhasználó (104575)
Jó, hát ez is egy válasz, ......
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 02. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2015. 01. 02. péntek 09:50
Miért? inkább miért ne!?
2015. 01. 02. péntek 09:50  #10493
Miért? inkább miért ne!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 01. csütörtök 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 01. csütörtök 16:54
Boldog Új Évet Mindenkinek.
Csak technikailag érdekel, miért kívánsz neki ilyet ? Van 4 hozzászólása, 4 hónapja van itt, mit tett, amit mi esetleg nem tudhatunk ?
2015. 01. 01. csütörtök 23:11  #10492
Zsoltkó Zsoltkó
Én azt mondom, hogy a hölgy csak bosszúból mondta azt a férjének, hogy neki ez nem is volt jó. Nálunk is hasonló volt egy korábbi kapcsolatunkban a helyzet: a párom határtalanul élvezte, erre több jel is utalt, de ha kérdeztem, azt állította, hogy csak miattam teszi. Amikor meg külön mentünk, a fejemhez vágta...A nők közül sokam még maguk előtt is szégyellik, hogy élvezték a helyzetet. A Te szitudban mindenképpen különmentek volna egyszer. Akár van hármas, akár nincs. Szerintem.
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2014. 12. 30. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 30. kedd 14:18
Szóval veszélyes üzem ez! Hiába tűnt nagyon jónak minden. Tényleg nagyon megadtuk a módját a férjjel. Minden kis apró részletre figyeltünk. Abszolút a Hölgy kedvét lestük minden pillanatban. Neki belül ez még sem felelt meg és ezt felém sosem jelezte. Pedig amikor a férj fürdött, kiváncsi voltam a benne lévő érzésre ezzel kapcsolatban és többször mondta, hogy ez Neki rendkívül izgató, a következő találkozónk előtt már napokkal folyamatosan csak én járok az eszébe, hogy milyen eszement jó velem és természetesen a férjével és naponta többször spontán benedvesedik... Nagyon jól érzi velünk magát. Egy szóval sem elítette, hogy valahogy kopjak le, mert ez neki ciki és csak a férje kedvéért teszi, amit tesz. Becsület szavamra, azonnal leléptem volna, ha szól. Fel sem merült bennem, hogy sunyi módon elkérjem a férje háta mögött a telefonszámát és Ő sem kérte az enyémet. Minden kultúráltnak tűnt... eddig. Ezért csak óvatosan Kedves Mindenki! Nagyon érzékeny jég ez a "testi-lelki harmónia". Jövőre sok jó szexet és egészségben, valmint eredéményekben gazdag újávet kívánok Mindenkinek!
2015. 01. 01. csütörtök 16:54  #10491
Boldog Új Évet Mindenkinek.
Csak technikailag érdekel, miért kívánsz neki ilyet ? Van 4 hozzászólása, 4 hónapja van itt, mit tett, amit mi esetleg nem tudhatunk ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 31. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 31. szerda 15:37
szerintem biztosan úgy lesz! jó lenne látni a valagadba 1 brutál faszt smile
2015. 01. 01. csütörtök 13:43  #10490
759305 759305
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 01. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895926)
2015. 01. 01. csütörtök 09:54
őszinte vagy! szerintem is jót tenne egójának egy fasz a seggébe, bárcsak közétenne fotót is róla, az olyan cuki lenne!
2015. 01. 01. csütörtök 13:37  #10489
Mitibarátság Mitibarátság
Boldog új évet mindenkinek
wave
2015. 01. 01. csütörtök 09:54  #10488
Törölt felhasználó (895926)
őszinte vagy! szerintem is jót tenne egójának egy fasz a seggébe, bárcsak közétenne fotót is róla, az olyan cuki lenne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 31. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 31. szerda 15:37
2014. 12. 31. szerda 15:37  #10487
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 31. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (927628) VIP
2014. 12. 31. szerda 15:28
Bízom benne, hogy a mai óév búcsúsztató ismét egy fergeteges párcserés szexel zárul smile
2014. 12. 31. szerda 15:28  #10486
Törölt felhasználó (927628) VIP
Bízom benne, hogy a mai óév búcsúsztató ismét egy fergeteges párcserés szexel zárul smile
2014. 12. 31. szerda 10:11  #10485
papi71 papi71
Nem is tudom! Meglehetősen ambivalens érzések generálódnak bennem a történettel kapcsolatban. Természetesen engem is nagyon megviselt a "testközelisége" miatt. Minden jót! wave
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2014. 12. 31. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 31. szerda 09:18
Tanulságos a történet! worship
Köszi, hogy megosztottad velünk! wave
2014. 12. 31. szerda 10:05  #10484
papi71 papi71
Semmi baj! Ezt a történetet, mint tanulságot szerettem volna közzé tenni. Akiknél ez jól működik, eszem ágában sincs elvenni a kedvét. Pusztán annyi, hogy néha elalvás előtt, "abban a bizonyos pár percben" kicsit tegye helyre a gondolatait/érzéseit és cselekedjen legjobb belátása szeint. Minden jót!
2014. 12. 31. szerda 09:18  #10483
tiesmi tiesmi
Tanulságos a történet! worship
Köszi, hogy megosztottad velünk! wave
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2014. 12. 30. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 30. kedd 14:18
Szóval veszélyes üzem ez! Hiába tűnt nagyon jónak minden. Tényleg nagyon megadtuk a módját a férjjel. Minden kis apró részletre figyeltünk. Abszolút a Hölgy kedvét lestük minden pillanatban. Neki belül ez még sem felelt meg és ezt felém sosem jelezte. Pedig amikor a férj fürdött, kiváncsi voltam a benne lévő érzésre ezzel kapcsolatban és többször mondta, hogy ez Neki rendkívül izgató, a következő találkozónk előtt már napokkal folyamatosan csak én járok az eszébe, hogy milyen eszement jó velem és természetesen a férjével és naponta többször spontán benedvesedik... Nagyon jól érzi velünk magát. Egy szóval sem elítette, hogy valahogy kopjak le, mert ez neki ciki és csak a férje kedvéért teszi, amit tesz. Becsület szavamra, azonnal leléptem volna, ha szól. Fel sem merült bennem, hogy sunyi módon elkérjem a férje háta mögött a telefonszámát és Ő sem kérte az enyémet. Minden kultúráltnak tűnt... eddig. Ezért csak óvatosan Kedves Mindenki! Nagyon érzékeny jég ez a "testi-lelki harmónia". Jövőre sok jó szexet és egészségben, valmint eredéményekben gazdag újávet kívánok Mindenkinek!
2014. 12. 31. szerda 06:51  #10482
Törölt felhasználó (892784)
Diszkret, jokepu, nagyfarku pasit keresunk!
BÚÉK!
2014. 12. 30. kedd 16:19  #10481
greatom greatom
de... ne riasszuk el a parokat mert hiszen ez az üzem szuperjo is lehet, csak elöbb megkell tudni (ügyesen) hogy a parunk az vevö-e erre
Akinek nem inge, az ugye ne vegye magára, de sokaknál mindehhez sajnos nincs meg a szükséges intelligencia. Ha erre is érvényes a Gauss-eloszlás (valószínűleg igen) akkor a többség nem tud ezzel érdemben mit kezdeni és azt is elbarmolja, ami úgy-ahogy egyébként még működne a kapcsolatában. Az akarat, a vágy édeskevés. Főleg, hogy jellemzően a férfiak kezdeményeznek ezen a téren.
2014. 12. 30. kedd 14:18  #10480
papi71 papi71
2014. 12. 30. kedd 14:07  #10479
papi71 papi71
Kedves Mindenki!
Ezt a történetet tegyétek ahová kívánjátok. Hiszitek-e, vagy sem, szintén a Ti jogotok, de becsület szavamra igaz, amit írok. Miért? Mert nem hallottam, hanem konkrétan bene voltam a történetben. Történt egyszer, hogy kaptam egy levelet valakitől itt az oldalon, hogy szimpatikusnak talált, írjak magamról pár gondolatot. A levél után telefonos egyeztetés, majd egy személyes találkozó következett ismerkedés céllal. Ott még nem történt semmi, csak beszélgettünk, mely során folyamatosan figyeltek engem, milyen vagyok? Pár nap múlva kaptam a telefont, hogy szimpatikusnak tartanak, a Hölgynek is megfelelek, van-e kedvem tovább lépni a történetben? Igent válaszoltam és jött a találkozó. Séta közösen, beszélgetés, vacsora, majd a szállásra visszatérve, beszélgetés, fürdés és fergeteges hármas. Mivel még én sem voltam korábban hasonló szituációban nekem is olyan volt, mintha akkor veszítettem volna el a szüzességemet. A Hölgy rendkívüli volt minden tekintetben, a férje barátságos és kedves. Persze megbeszéltük az elején, hogy szigorúan hetero alapon játszunk, kifejezetten a Hölgy örömét szem előtt tartva. Mondtam, hogy nem is szeretném külön a Hölgy számát elkérni, ill. csak akkor lesz folytatás, ha Ők hívnak. Tudom hol van a helyem a történetben, eszem ágában sincs egy "jól működő" kapcsolatba belerondítani. Tisztában voltam a státuszommal és megmondom őszintén nekem is nagy örömömre szolgált. Olyan volt, mint egy mese. Kedves, helyes házaspár, aki kizárólag egy ciklikusan felbukkanó kalandvágyat kíván kielégíteni, melyhez megtiszteltek a bizalmukkal és eszem ágában sem volt visszélni a bizalmukkal. Így mentek a dolgok kb. 3 évig. A második év felénél többször éreztem valai negatív vibrálást a levegőben. Néha kissé összeszólalkoztak, aminek az elfajulása előtt beavatkoztam egy kis tréfával. Sikerült látszólag oldani Őket, de éreztem, hogy valami nincs rendben. A Hölgy úgy éreztem néha velem hevesebben szeretkezett, mint a férjével. Engem többször kívánt és ha hozzá értem, azonnal kész volt bármire. Szokásos karácsonyi üdvözletváltásunk alkalmával kérdztem, hogy telt a karácsony? Közölte a férj, hogy egyedül. Teljesen ledöbbentem. Éreztem, hogy nem stimmel valami, de hogy idáig fajuljon egy több évtizedes házasság, ez ledöbbentett, mivel minden találkozásunk után a férj azzal büszkélkedett, hogy hetekig annyira intenzív közöttük a szexuális kapcsolat egy-egy találkozásunk után, hogy néha alig bírja energiával. Ennek nagyon örültem, hiszen egyfajta "terápiának" tűnt, amit tettünk mindegyikünk örömére. Közöttük azonban valamiért egyre feszültebb lett a helyzet, ami váláshoz vezetett. Rákérdeztem, nem én voltam a kiváltó ok, távolról sem! Már a "gyógyszex" sem segített. A döntés végleges. A feleség állítólag több veszekedésük alkalmával vetette a férj fejéhez, hogy Ő ezt velem nem is karta, csak is miatta tette meg és el sem tudja képzelni, mekkora erkölcsi kárt okozott ezzel neki, hiszen így kell leélnie az életét. De már külön.
/ 979