Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 11. 25. kedd 08:10  #10438
Törölt felhasználó (125544)
Egyet értek veled,veletek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (935014)
2014. 11. 24. hétfő 23:55
Sziasztok!
Férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, mindkettőnk szerint változatos és kifejezetten jó a szexuális életünk. Nálunk belefér az hogy néha-néha csatlakozzon hozzánk más is. Akár fiú, akár lány, akár pár. Kölcsönösen izgat minket a helyzet, hogy párunkat mással látjuk, és büszke vagyok a páromra ha valaki mást nagyon boldoggá tesz. : ))) Ha látom hogy boldog, és élvezi, az nekem csak jó. És persze fordítva is így működik.
Egyszer az is megtörtént, hogy megkérdezte az egyik ismerősével lefeküdhet-e? Nem akar többet, csak egy futó kalandot. Rábólintottam. Tudtam mikor megy, nem zavart, és nagyot szexeltünk mikor hazaért, és elmesélte a részleteket. Nagyon hálás volt érte. : ))))

Persze több oldalról is lehet nézni a dolgokat.. Pl.: a pár mindkét tagja tényleg akarja-e, élvezi-e?
Ha csak ezen alapszik a pár szexuális élete, ha kettesben már nem tudják egymást kielégíteni, nem élvezik a kettesben töltött időt, az már baj szerintem.

Nálunk működik, és mi nagyon szeretjük a másikat ezért (is!). : ))))
2014. 11. 25. kedd 07:58  #10437
sex75 sex75
Nagyon egyet értek veled én is voltam párral igaz csak egy alkalommal és mindenki nagyon jól érezte magát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 24. hétfő 23:55
Sziasztok!
Férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, mindkettőnk szerint változatos és kifejezetten jó a szexuális életünk. Nálunk belefér az hogy néha-néha csatlakozzon hozzánk más is. Akár fiú, akár lány, akár pár. Kölcsönösen izgat minket a helyzet, hogy párunkat mással látjuk, és büszke vagyok a páromra ha valaki mást nagyon boldoggá tesz. : ))) Ha látom hogy boldog, és élvezi, az nekem csak jó. És persze fordítva is így működik.
Egyszer az is megtörtént, hogy megkérdezte az egyik ismerősével lefeküdhet-e? Nem akar többet, csak egy futó kalandot. Rábólintottam. Tudtam mikor megy, nem zavart, és nagyot szexeltünk mikor hazaért, és elmesélte a részleteket. Nagyon hálás volt érte. : ))))

Persze több oldalról is lehet nézni a dolgokat.. Pl.: a pár mindkét tagja tényleg akarja-e, élvezi-e?
Ha csak ezen alapszik a pár szexuális élete, ha kettesben már nem tudják egymást kielégíteni, nem élvezik a kettesben töltött időt, az már baj szerintem.

2014. 11. 25. kedd 07:25  #10436
Törölt felhasználó (884437)
gratulálok nektek én is egy ilyen kapcsolatot keresnék olyan párt aki ezt igy megérti
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887219)
2014. 11. 24. hétfő 16:34
nem de kösz
2014. 11. 24. hétfő 23:55  #10435
Sziasztok!

2014. 11. 24. hétfő 16:34  #10434
nem de kösz
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2014. 11. 24. hétfő 16:25
Nem olvastad az egy percel későbbi, és eggyel fenetebbi hozzászólásukat ?
2014. 11. 24. hétfő 16:25  #10433
Törölt felhasználó (104575)
Nem olvastad az egy percel későbbi, és eggyel fenetebbi hozzászólásukat ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 24. hétfő 16:08
Sziasztok igen én is worship
2014. 11. 24. hétfő 16:08  #10432
Sziasztok igen én is worship
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2014. 11. 01. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 01. szombat 15:23
Ezt csak te gondolod így!
Miért gondolod ,hogy mindenki úgy éli meg ahogy te!???
2014. 11. 22. szombat 14:30  #10431
Törölt felhasználó (834589)
Én is kinyalnám finom
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 11. 22. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 22. szombat 12:26
nallunk imadja a parom ha massal bugom .volt ugy hogy telefonaltam neki hogy siessen haza mert felora mulva dugnak meg . mert szereti utanna kinyalni a puncim .
2014. 11. 22. szombat 12:26  #10430
par50-52 par50-52
nallunk imadja a parom ha massal bugom .volt ugy hogy telefonaltam neki hogy siessen haza mert felora mulva dugnak meg . mert szereti utanna kinyalni a puncim .
2014. 11. 22. szombat 08:02  #10429
yume yume
Hm! Hát neem is tudom mit írjak erre,nagyon elgondolkoztató amit leírtál .......nagyon köszi,hogy megosztottad
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 18:12
UI:Ha esetleg van kérdésetek a töténettel kapcsolatban szívesen válaszolok.És itt kérek elnézést ha nem voltam érthető bizonyos pontjaiban.Sajna enyhén szólva megviselt, hogy el nem tudtam képzelni , ezt okozom azzal ha "örömöt szeretnék lelni az örömében" remélem értitek hogy itt mire gondolok.Imádtam és imádom azokat a pillanatokat amik megvoltak és együtt éltünk meg. ugyanakkor utálom és elszomorítanak azok ahol nem vehettem részt a dolgokban. Hölgyeim ha a párotok van olyan bolond mint én voltam , hogy szeretne ilyen vagy hasonló élvezetekben részesíteni titeket és tényleg élvezitek,hagyjátok hogy érezze a férfi, hogy neketek jó.Egy igazi férfinek fontos hogy elbűvölje a nőt,és akár a titkolt vágyait is megadja neki. Ha viszont nem szeretnétek ilyen pluszt azt nagyon nyomatékosan jelezzétek neki,de ne szivassátok meg úgy mint ahogy én lettem megszivatva.Ja és nem sajnáltatom magam még ha úgy is tűnik. Csak az úgymond drága időt sajnálom amit ezen dolgokra fecséreltem feleslegesen.Gondolván milyen jó férj vagyok.Mert az én drágámnak ne hiányozzon semmi.És kurvára tévedtem. Mert higgyétek el nem kedves férfi társaim nem biztos hogy jót tesztek.
Szép estét mindenkinek ! És további szép élményeket kívánok nektek ,akár a normál ,akár a többes szexben is . wave
2014. 11. 20. csütörtök 19:56  #10428
Fox Mulderék Fox Mulderék
Nem megölni akartam a topicot, csak leállítani a marakodást....bocsi...
2014. 11. 09. vasárnap 21:08  #10427
pinababa pinababa
eljen
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2014. 11. 08. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 08. szombat 18:39
Nem szokásom beleugatni mások dolgába, de jó lenne, ha nem itt ekéznétek egymást, köszi.....
2014. 11. 08. szombat 18:39  #10426
Fox Mulderék Fox Mulderék
Nem szokásom beleugatni mások dolgába, de jó lenne, ha nem itt ekéznétek egymást, köszi.....
2014. 11. 05. szerda 12:21  #10425
baxi4 baxi4
Szerinted akit segbequrnak az ribanc?
2014. 11. 04. kedd 16:43  #10424
Törölt felhasználó (895926)
ha meleg vagy, nem szülsz, enni
2014. 11. 04. kedd 13:59  #10423
Törölt felhasználó (866441)
Szia!
Helyes,jól látod,mi is így gondoljuk,tesszük!
(Ez egy válasz baxi4 üzenetére (2014. 11. 04. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 04. kedd 13:54
Biztos neked van igazad, csak éppen hirtelen és lassan is véget tud érni egy párkapcsolat. Lehet,hogy észre sem veszed, hogy a te párodnak nem vagy elég (csak te gondolod, hogy király, vagy mert Ő úgy csinál?)
Szeret téged te vagy az igazi, ezért leéli veled (nem személyeskedés) az életét és egyszer sem volt orgazmusa,
vagy elhagy és tönkreteszi ezzel az életed és a családot. Miért fáj, hogy adhatsz a párodnak valami plusz dolgot az életben? Ezek a dolgok pont azért különlegesek, mert nem megszokott, mindennapi élethez tartoznak!
Volt egy barátom, eltelve saját magától és a műszerétől, egyedül Ő nem tudta , hogy a felesége fűvel, fával megcsalja mert gyenge volt a produkció az ágyban. Elváltak, de lehet ha kicsit jobban figyel a csajra nem csak 2 hetente látná a kislányát!!!
Ennyit fűznék a témához, nem okoskodni akartam csak már régóta szar ez a topik!
2014. 11. 04. kedd 13:54  #10422
baxi4 baxi4
Biztos neked van igazad, csak éppen hirtelen és lassan is véget tud érni egy párkapcsolat. Lehet,hogy észre sem veszed, hogy a te párodnak nem vagy elég (csak te gondolod, hogy király, vagy mert Ő úgy csinál?)
Szeret téged te vagy az igazi, ezért leéli veled (nem személyeskedés) az életét és egyszer sem volt orgazmusa,
vagy elhagy és tönkreteszi ezzel az életed és a családot. Miért fáj, hogy adhatsz a párodnak valami plusz dolgot az életben? Ezek a dolgok pont azért különlegesek, mert nem megszokott, mindennapi élethez tartoznak!
Volt egy barátom, eltelve saját magától és a műszerétől, egyedül Ő nem tudta , hogy a felesége fűvel, fával megcsalja mert gyenge volt a produkció az ágyban. Elváltak, de lehet ha kicsit jobban figyel a csajra nem csak 2 hetente látná a kislányát!!!
Ennyit fűznék a témához, nem okoskodni akartam csak már régóta szar ez a topik!
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2014. 10. 31. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 31. péntek 19:23
Hát igen az biztos,hogy valamit nagyon elszúrtál,de szerintem ezt nem érdemes erőltetni,mondjuk ez a dimenzió amúgy is távol tőlem mint a legtöbb embertől onnantól kezdve,hogy beengedsz még egy embert az ágyadba,halálra van ítélve a kapcsolat,vagy legalább is valami elveszik benne aki nem így érzi legbelül az hazudik,ez amolyan velük született lúzer dolog...ezzel nem akarok megbántani senkit a legtöbb lúzer úgysem fogadná el kell nekik,hogy alázzák őket az a nő aki meg ebbe bele megy csak ordas lehet (próbáltam finoman foglmazni) smile úgy mint itt a legtöbb nő és után még vagánykodnak is ezzel,hogy alázták a pasijukat a swingerben!!!sorry de én így gondolom,de azért sok sikert hátha még jól jön ki ebből a kapcsolatotok..
2014. 11. 03. hétfő 18:08  #10421
Törölt felhasználó (908510)
Régóta figyellek, Te olyan tanáremberféle lehetsz, nagyon zavaróak a hozzászólásaid, tudálékosak, okoskodók, ráadásul egy csúf, töketlen pasi (?) levelei, miért forszírozod!?
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 11. 01. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 01. szombat 07:20
"úgy mint itt a legtöbb nő és után még vagánykodnak is ezzel,hogy alázták a pasijukat a swingerben!!!"
Ne haragudj,de a párokra a swingerben az a jellemző,hogy EGYÜTT szeretnének megélni valami pluszt,amit kettesben nem tudnak megvalósítani.Az is jellemző,hogy külön-külön nem igazán kalandoznak a klubban.Szerintem azok a párok akik swingerbe járnak,vagy szóló fiút vesznek be harmadiknak,nagyon megbíznak egymásban és nagyon őszinték egymáshoz.Nem valamiféle tulajdonként kezelik a párjukat smile A lúzerek azok a férfiak,akik úgy érzik,hogy ők a királyok és a párjuk maximálisan ki van elégítve a részükről,semmi hiányérzete,vágya sincs.Na az ilyen kapcsolatokra jellemző,hogy anyuka és apuka ezerrel bizonygatja egymásnak a nagy ragaszkodást,közben meg mind a ketten titokban "félrekúrogatnak" crazya Szóval a "lúzerek "szerintem nagyon nagy számban inkább a hazug,őszintétlen kapcsolatokban találhatóak crazya
2014. 11. 02. vasárnap 08:27  #10420
Törölt felhasználó (125544)
2014. 11. 01. szombat 15:24  #10419
parbaniek parbaniek
Bocsesz félre olvastam!
egyet értek veled wave
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2014. 11. 01. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 01. szombat 15:23
Ezt csak te gondolod így!
Miért gondolod ,hogy mindenki úgy éli meg ahogy te!???
/ 979