Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 09. 10. szerda 22:16  #10100
Törölt felhasználó (903702)
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy ha ismerőst szeretnénk beszervezni, akkor a férj, vagy a feleség ismerettségi köréből érdemesebb tapasztalat alapján "beszervezni"?
2014. 09. 10. szerda 07:17  #10099
monilaci monilaci
nekünk volt benne részünk nagyon izgi nézni ahogy más farkán lovagol és alig várja hogy az enyémet a szájába vegye isteni mindenkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 10. szerda 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898239)
2014. 09. 10. szerda 02:01
Én ezzel úgy vagyok,hogy szex közben nem érdekel,ha valaki más beszállna. Olyankor bármi megengedett szó szerint.Azt is mondtam már a feleségemnek,hogy megnézném ahogy más alatt nyög és vonaglik és azt is hogyan verné ki másnak a farkát a mellére és a szájába.Kicsit meg is lepődtem,hogy nem ágált elle.
2014. 09. 10. szerda 06:17  #10098
Mitibarátság Mitibarátság
Úgy gondolom ezzel nagyon sokan így vagyunk,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 10. szerda 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 10. szerda 02:01
Én ezzel úgy vagyok,hogy szex közben nem érdekel,ha valaki más beszállna. Olyankor bármi megengedett szó szerint.Azt is mondtam már a feleségemnek,hogy megnézném ahogy más alatt nyög és vonaglik és azt is hogyan verné ki másnak a farkát a mellére és a szájába.Kicsit meg is lepődtem,hogy nem ágált elle.
2014. 09. 10. szerda 02:01  #10097
2014. 09. 09. kedd 18:08  #10096
maarimar maarimar
wave eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 07. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)
2014. 09. 07. vasárnap 14:25
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy rengeteg faszverő
emberke (férfi) van itt... DE!!! Nem hiszem, hogy a regisztrációk
számát figyelembe véve, arányában több lenne az álmodozó
"párok" számánál!! Évek óta látogatom az oldalt, néha aktív kereső
vagyok, néha passzív szemlélő! Nem hiszem, hogy 1-2 ezer
férfiből álló "kínálatban" egy nő aki valójában CSAK baszni akar
nem tudja megtalálni akit keres! Az eltűnik "szindróma" 99%-ban
a magas (torony magas smile ) elvárások miatt van! Sokan már azt
sikernek könyvelik el (kiverik) ha egy fotoval rendelkező pártól
választ kapnak! Azt írják ami ehhez kell!! Nagyon kevés Don Juan
szaladgál ezen az oldalon 25-cm. mérettel! (ez igaz az egész
világra!! ) Egyébként én úgy gondolom, hogy a párok férfi tagja
a "kamu" aki szeretné, de ha a párja bólint, már a realitás gondolata
is fáj neki! Aztán jön, hogy kamu minden férfi, mert nem válaszolt
5- percen belűl, esetleg túl nagy, vagy kicsi, és a kamus gyökérnek
a haja is rövid... smile De ha esetleg a találka is megvolt, akkor meg
nem jön be mert... Tudod miért nem? Mert valóban megdugná
a feleséged, és élvezné! Húú bassza meg...na ugye smile
2014. 09. 09. kedd 17:02  #10095
Törölt felhasználó (927506)
Izgató más párját a férj előtt kényeztetni...pláne,ha ő utasítja! smile
2014. 09. 08. hétfő 12:13  #10094
Sziasztok!

7 évet éltem együtt egy nővel! Az utolsó 2 évben rendszeresen
fogadtunk férfit, néha párt! Gondolom a kérdés arra irányult, hogy
tudom-e, egyáltalán miről beszélek? Tudom!! Nem hiszem, hogy
ide tartozik, de van egy 6 éves gyönyórű smile fiam!! Pont nem a
faszverők közé tartozom...
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2014. 09. 07. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 07. vasárnap 14:34
Szia!
Kérdés.
Neked van feleséged?
2014. 09. 07. vasárnap 14:34  #10093
parbaniek parbaniek VIP
Szia!
Kérdés.
Neked van feleséged?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 07. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 07. vasárnap 14:25
2014. 09. 07. vasárnap 14:25  #10092
2014. 09. 06. szombat 10:08  #10091
jn-31 jn-31 VIP
Én tökéletesen egyetértek veled. Talán az itt a gond, hogy sokan minél hamarább szeretnének egy ilyesfajta kapcsolatban részt venni, és nincs kellő türelmük.
Nem írnak vissza, megszakad az ismerkedés és eltűnnek, stb. És? Majd egyszer lesz valami, és lehet pont akkor, mikor nem is számít rá az ember. Ez ilyen játék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 06. szombat 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2014. 09. 06. szombat 06:33
Nincs igazatok, hogy morogtok.

A nincs válasz az azt jelenti, hogy nem kizárt a dolog, még nem akar visszautasítani, de nincs is elájulva tőled. (=TALÁN.) Aztán amikor kiválasztja a megfelelő hímet, akkor már elfelejti megválaszolni a te leveledet, szóval egy hónap után már egyértelmű elutasítás (=NEM).

Szerinted hányan jelentkeznek egy ilyen hirdetésre? Ha csak napi két-három tucat pasinak kell elutasító választ írni az is majdnem félóra és szerintem itt inkább százas nagyságrendről beszélünk.
2014. 09. 06. szombat 06:33  #10090
Törölt felhasználó (895053)
Nincs igazatok, hogy morogtok.

A nincs válasz az azt jelenti, hogy nem kizárt a dolog, még nem akar visszautasítani, de nincs is elájulva tőled. (=TALÁN.) Aztán amikor kiválasztja a megfelelő hímet, akkor már elfelejti megválaszolni a te leveledet, szóval egy hónap után már egyértelmű elutasítás (=NEM).

Szerinted hányan jelentkeznek egy ilyen hirdetésre? Ha csak napi két-három tucat pasinak kell elutasító választ írni az is majdnem félóra és szerintem itt inkább százas nagyságrendről beszélünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (910741)
2014. 09. 01. hétfő 11:45
Igazad van! A nemleges válasz is korrektebb, mint a semmi!!!!
2014. 09. 02. kedd 02:41  #10089
ford123456789 ford123456789
2014. 09. 02. kedd 02:39  #10088
ford123456789 ford123456789
Vagy csak te nem voltál szimpi nekik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853039)
2014. 09. 01. hétfő 01:39
Egy cipoben jarunk, engem is bombaznak a parok kerdesekkel, vannak olyanok akik kerdoiv szeruseget is kuldenenek, tiszta gaz, csak levelezgetes es semmi, szerintem a 80% komolytalan csak almodozik es nem merik megvalositani a vagyaikat, nagyon sok ilyennel talalkoztam mar, pedig nem vagyok tul koros se se csunya.A masik igen, velem is megtortent,ismerkedtunk itt aztan arra se meltattak magukat hogy megirjak szimpi vagyok vagy sem, eltuntek a kodbe.
2014. 09. 01. hétfő 11:45  #10087
Törölt felhasználó (910741)
Igazad van! A nemleges válasz is korrektebb, mint a semmi!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 31. vasárnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892448)
2014. 08. 31. vasárnap 23:25
Hallottam, van ilyen is, hogy nem mer, nem tud elmenni valaki, de én eddig mindenhova elmentem, ami le volt beszélve... viszont az sem korrekt, hogy küldözgetem a leveleket, és néha-néha kapok választ. -Számomra a nemleges válasz is korrektebb, mint a semmi. Vagy nem léteznek ezek a párok, vagy nem akarnak szexelni, de akkor minek teszik fel magukat? Unatkoznak? Gondolom sok esetben a hölgynek megfelelnék, de a pasiknál jön elő a kisebbségi komplexus... Amúgy mi is keresünk szóló pasit a barátnőmmel harmadiknak, de nem találunk megfelelőt. -pedig nem óriásiak az elvárások. Igényesség, tisztaság, ne dohányozzon, és ne legyen túl alacsony.
-A kérdésre a válasz: igen engem izgat, ha látom, hogy a barátnőm, mással is élvez a jelenlétemben. Hat év után, kicsit feldobja a napi rutin szeretkezéseket, ha van egy kis plusz. vigyor2
2014. 09. 01. hétfő 06:32  #10086
keresnék keresnék
worship engem is izgat
2014. 09. 01. hétfő 01:39  #10085
Törölt felhasználó (853039)
Egy cipoben jarunk, engem is bombaznak a parok kerdesekkel, vannak olyanok akik kerdoiv szeruseget is kuldenenek, tiszta gaz, csak levelezgetes es semmi, szerintem a 80% komolytalan csak almodozik es nem merik megvalositani a vagyaikat, nagyon sok ilyennel talalkoztam mar, pedig nem vagyok tul koros se se csunya.A masik igen, velem is megtortent,ismerkedtunk itt aztan arra se meltattak magukat hogy megirjak szimpi vagyok vagy sem, eltuntek a kodbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 31. vasárnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 31. vasárnap 23:25
Hallottam, van ilyen is, hogy nem mer, nem tud elmenni valaki, de én eddig mindenhova elmentem, ami le volt beszélve... viszont az sem korrekt, hogy küldözgetem a leveleket, és néha-néha kapok választ. -Számomra a nemleges válasz is korrektebb, mint a semmi. Vagy nem léteznek ezek a párok, vagy nem akarnak szexelni, de akkor minek teszik fel magukat? Unatkoznak? Gondolom sok esetben a hölgynek megfelelnék, de a pasiknál jön elő a kisebbségi komplexus... Amúgy mi is keresünk szóló pasit a barátnőmmel harmadiknak, de nem találunk megfelelőt. -pedig nem óriásiak az elvárások. Igényesség, tisztaság, ne dohányozzon, és ne legyen túl alacsony.
-A kérdésre a válasz: igen engem izgat, ha látom, hogy a barátnőm, mással is élvez a jelenlétemben. Hat év után, kicsit feldobja a napi rutin szeretkezéseket, ha van egy kis plusz. vigyor2
2014. 08. 31. vasárnap 23:25  #10084
2014. 08. 24. vasárnap 13:23  #10083
BigJoe23 BigJoe23
Szebbet, jobbat smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 24. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (925335)
2014. 08. 24. vasárnap 08:47
szép reggelt
2014. 08. 24. vasárnap 08:47  #10082
Törölt felhasználó (925335)
szép reggelt
2014. 08. 23. szombat 11:24  #10081
Rém Rendes Család Rém Rendes Család
Az ilyen jellegű levelekre csak privátban válaszolunk a kéretlen és okoskodó megjegyzések miatt. Elnézést a kivételektől. Ők úgyis csak a szabályt erősítik. smile
(Ez egy válasz 45-ös férfi üzenetére (2014. 08. 23. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 23. szombat 10:22
Sziasztok és hogy tetszett?
/ 978