Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 07. 16. szerda 19:54  #10000
Házi-barát Házi-barát
Attól, hogy mást izgat, ami téged nem, még nem kell rögtön állatnak titulálni. Ha már itt tartunk, pont az állatok nem tûrik szex közben a másik hím közeledését.
(Ez egy válasz Házi-barát üzenetére (2014. 07. 16. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 16:46
Kell egy bizonyos EQ ahhoz, hogy valaki ezt így tudja felfogni smile
2014. 07. 16. szerda 18:56  #9999
Törölt felhasználó (899759)
Köszönöm a pozitiv kritikát!Beszélgettünk már a párommal erről a dologról.Pontosabban ő hozta fel,de forditott helyzetben!Kiváncsi arra,hogy hogyan dugnék meg egy másik nőt,de máskor meg a hideg rázza a gondolattól,igy inkább megmaradunk monogámnak.Az a biztos!
(Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2014. 07. 16. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 08:02
eljen
2014. 07. 16. szerda 18:53  #9998
Igazat kell,hogy adjak neked!Más a közös megegyezésen alapuló cuckold életforma,és más a férj/feleség előtt eltitkolt "nyitott kapcsolat"!A második tipusú "kapcsolati formában" elég rendesen megalázzák a férjet,ergo nem szereti a feleség a párját.

UI:Nem tudok hosszú i-t irni,mert valami bibi van a géppel.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 16. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 17:40
Fura kicsit, hogy hol racionálisan szemlélik itt néhányan a dolgokat, hol meg az emóciókra apellálnak. Gumielvek mentén, rugalmasan smile Nézzük mindennek a jó oldalát, persze.
Legyünk konstruktívak, sőt! pozitívak! Ebből a félrekefélésből ki...szott jó kis cuckold bulit lehetne kanyarítani. Anyu megy egy kört, telerakják ketten, aztán még ha nem is viszi haza egyik pasiját sem, még vásárfiával meglepheti Aput. Aki természetesen fülig szerelmes (és önzetlen és odaadó és csakis a HÖLGY öröméért rögvest ki is nyalja.)
Könyörgöm, tényleg muszáj lemenni kutyába? Méltóság, meg efféle izék? Tudom, ha citromot kapsz az élettől még minimum limonádénak jó lesz. Vagy tequilához, szanrájsszal.
2014. 07. 16. szerda 17:40  #9997
greatom greatom
Fura kicsit, hogy hol racionálisan szemlélik itt néhányan a dolgokat, hol meg az emóciókra apellálnak. Gumielvek mentén, rugalmasan smile Nézzük mindennek a jó oldalát, persze.
Legyünk konstruktívak, sőt! pozitívak! Ebből a félrekefélésből ki...szott jó kis cuckold bulit lehetne kanyarítani. Anyu megy egy kört, telerakják ketten, aztán még ha nem is viszi haza egyik pasiját sem, még vásárfiával meglepheti Aput. Aki természetesen fülig szerelmes (és önzetlen és odaadó és csakis a HÖLGY öröméért rögvest ki is nyalja.)
Könyörgöm, tényleg muszáj lemenni kutyába? Méltóság, meg efféle izék? Tudom, ha citromot kapsz az élettől még minimum limonádénak jó lesz. Vagy tequilához, szanrájsszal.
2014. 07. 16. szerda 16:46  #9996
Házi-barát Házi-barát
Kell egy bizonyos EQ ahhoz, hogy valaki ezt így tudja felfogni smile
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 16. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 15:42
Ja.. tényleg, az is lehet. Meg az is, hogy ötösöm lesz szombaton a lottón.
2014. 07. 16. szerda 15:42  #9995
greatom greatom
Ja.. tényleg, az is lehet. Meg az is, hogy ötösöm lesz szombaton a lottón.
(Ez egy válasz Házi-barát üzenetére (2014. 07. 16. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 14:36
Vagy nagyon szereti a feleségét.
2014. 07. 16. szerda 14:36  #9994
Házi-barát Házi-barát
Vagy nagyon szereti a feleségét.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 16. szerda 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 06:13
inkább izgat a dolog sem mint zavarna
Bravo. A feleséged sztereoban félrekúr, hülyére vesz(vett) és te ehhez tapsolsz. Na, most vagy csak mese(fantáziálgatás) amit írsz, vagy valami nagyon el van billenve nálad.
2014. 07. 16. szerda 08:02  #9993
Mitibarátság Mitibarátság
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 15. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 15. kedd 17:38
Hú de jó,hogy felhoztad a téma eme oldalát!Tetováltzoli tudna rá válaszolni,hogy miként történt meg a dolog,hogy ki kezdeményezett.Nagyon racionális felfogásban írsz!Ha női fejjel gondolkodunk,női szívvel érzünk,ha tényleg nyaggatásnak érzi a nő azt,hogy mással is szexeljen,mert az izgatja a párját és így okozzon neki örömöt,de számára ez nyűg és egyben megalázó helyzet,akkor nagy valószínűséggel az a helyzet alakulhat ki,amit részleteztél.Viszont,ha alapvetően izgatta a gondolat,amit a nő párja ültetett a fejébe,vagy csupán nem zárkózott el a dolog elől,akkor inkább az a szituáció fordulhat elő,amit én leírtam.Érzelmi és értelmi hányadosról írtál.Erről jut eszembe egy olyan amatőr videó,ahol két házaspár csere-bere alapon szexel.Egyszerre volt izgató,és harmónikus.Mindenkin látszott,hogy érzelmi téren mindenki-mindenki irányába pozitívan viszonyul.A videót nézve feltűnik az embernek a falon látható bekeretezett diploma,vagy valamiféle oklevél.Ebből arra a követketkeztetésre jutottam,hogy mindkét,de legalább is az egyik házaspár hivatásos értelmiségi,és a másik házaspár is rendben van értelmi téren,így helyén tudják kezelni a helyzetet.Szerintem közös elhatározással,intim módon kiszélesítették a barátság fogalmát,amit számukra élvezetes módon meg is élik. vigyor4
2014. 07. 16. szerda 06:13  #9992
greatom greatom
inkább izgat a dolog sem mint zavarna
Bravo. A feleséged sztereoban félrekúr, hülyére vesz(vett) és te ehhez tapsolsz. Na, most vagy csak mese(fantáziálgatás) amit írsz, vagy valami nagyon el van billenve nálad.
(Ez egy válasz kispeti75 üzenetére (2014. 07. 16. szerda 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 00:50
most hogy megtudtam hogy kb 3 hónapja van KÉT szeretője párhuzamosan és ezt eddig titkolta mostmár inkább izgat a dolog sem mint zavarna. igaz a nejem nem tudja hogy rá jöttem sajnos az ő hibájából és nem azért mert mindent megbeszélünk.
2014. 07. 16. szerda 00:50  #9991
kispeti75 kispeti75
most hogy megtudtam hogy kb 3 hónapja van KÉT szeretője párhuzamosan és ezt eddig titkolta mostmár inkább izgat a dolog sem mint zavarna. igaz a nejem nem tudja hogy rá jöttem sajnos az ő hibájából és nem azért mert mindent megbeszélünk.
2014. 07. 15. kedd 19:03  #9990
Törölt felhasználó (104575) VIP
Akármelyik barátunk volt nálunk akárhányszor, ki többször, ki kevesebbszer, vagy rögtön, miután kettesben maradtunk, vagy másnap mindig megbeszéltük a dolgokat. Hol a felvett videót, videókat nézve, hol csak úgy.
Én többször is feltettem a kérdést. És amúgy járnál, vagy összejönnél akármelyikkel, ha úgy adódna. A válasz mindig : nem. Persze lehet mást válaszolni, mint gondolni.
A másik kérdésem általában, hogy lennél e kettesben, nélkülem akármelyikkel is ? A válasz általában : igen, de hozzáteszi rögtön, jobb ha én is ott vagyok. Aztán lehet hogy ez sem igy van pontosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 15. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (883107)
2014. 07. 15. kedd 08:21
Ne irigyelj mert gond lett belőle! El is hagyott most a pasival él kb 2 hete ment el.. Állítólag érez iránta valamit irántam meg nem azt mint régen. A pasi is elhagyta a nőjét az asszonyom véget. Röviden ennyi, ja és minusz 15 rajtam ebben a két hétben.
2014. 07. 15. kedd 17:38  #9989
Hú de jó,hogy felhoztad a téma eme oldalát!Tetováltzoli tudna rá válaszolni,hogy miként történt meg a dolog,hogy ki kezdeményezett.Nagyon racionális felfogásban írsz!Ha női fejjel gondolkodunk,női szívvel érzünk,ha tényleg nyaggatásnak érzi a nő azt,hogy mással is szexeljen,mert az izgatja a párját és így okozzon neki örömöt,de számára ez nyűg és egyben megalázó helyzet,akkor nagy valószínűséggel az a helyzet alakulhat ki,amit részleteztél.Viszont,ha alapvetően izgatta a gondolat,amit a nő párja ültetett a fejébe,vagy csupán nem zárkózott el a dolog elől,akkor inkább az a szituáció fordulhat elő,amit én leírtam.Érzelmi és értelmi hányadosról írtál.Erről jut eszembe egy olyan amatőr videó,ahol két házaspár csere-bere alapon szexel.Egyszerre volt izgató,és harmónikus.Mindenkin látszott,hogy érzelmi téren mindenki-mindenki irányába pozitívan viszonyul.A videót nézve feltűnik az embernek a falon látható bekeretezett diploma,vagy valamiféle oklevél.Ebből arra a követketkeztetésre jutottam,hogy mindkét,de legalább is az egyik házaspár hivatásos értelmiségi,és a másik házaspár is rendben van értelmi téren,így helyén tudják kezelni a helyzetet.Szerintem közös elhatározással,intim módon kiszélesítették a barátság fogalmát,amit számukra élvezetes módon meg is élik. vigyor4
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 15. kedd 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 15. kedd 16:53
Mielőtt megmintáznánk a Férfi önzetlenség szobrát, azért talán vetődjön fel a kósza gondolat, hogy talán a kedves feleség(partner) unta meg a nyaggatást, hogy folyton más faszára akarták húzni, hogy két legyet ütött egy csapásra. Ráccsüccsent egy másik faszra, köszöni szépen, jól esik neki és Pá édes, megyek oda, ahol azt is nézik, amit én szeretnék. Mert azt sehol nem láttam, hogy Tzolin kívül ő is annyira lelkesedett volna a cuckoldos/hármasozós műsorért.
Komolyan nem értem, hogy miért gondolja mindenki, hogy a szexben ez a műfaj a non plus ultra és csakis erre vágyik igazából minden nő.
Jó, izgalmas dolog, de rengeteg olyan előfeltétele van, olyan EQ / IQ igényeltetik hozzá, hogy kötve hiszem azt, hogy annyira széles körben működhetne, mint amennyien itt álmodoznak róla. Sokan egy szimpla párkapcsolatot sem tudnak normálisan működtetni (ajajj...) de máris a többesen nyekegnek.
Egyszerűen fogalmazva (oszt aki sértődik, sértődik... ) nem való parasztnak a csokoládé.
2014. 07. 15. kedd 16:53  #9988
greatom greatom
Mielőtt megmintáznánk a Férfi önzetlenség szobrát, azért talán vetődjön fel a kósza gondolat, hogy talán a kedves feleség(partner) unta meg a nyaggatást, hogy folyton más faszára akarták húzni, hogy két legyet ütött egy csapásra. Ráccsüccsent egy másik faszra, köszöni szépen, jól esik neki és Pá édes, megyek oda, ahol azt is nézik, amit én szeretnék. Mert azt sehol nem láttam, hogy Tzolin kívül ő is annyira lelkesedett volna a cuckoldos/hármasozós műsorért.
Komolyan nem értem, hogy miért gondolja mindenki, hogy a szexben ez a műfaj a non plus ultra és csakis erre vágyik igazából minden nő.
Jó, izgalmas dolog, de rengeteg olyan előfeltétele van, olyan EQ / IQ igényeltetik hozzá, hogy kötve hiszem azt, hogy annyira széles körben működhetne, mint amennyien itt álmodoznak róla. Sokan egy szimpla párkapcsolatot sem tudnak normálisan működtetni (ajajj...) de máris a többesen nyekegnek.
Egyszerűen fogalmazva (oszt aki sértődik, sértődik... ) nem való parasztnak a csokoládé.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 15. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 15. kedd 15:52
Ha valamit enyhít a fájdalmadon,akkor teljes mértékben együtt érzek veled!Nekem anno a legjobb barátomnak vélt személy csábította el az asszonykámat,aki hajlott a dologra.Később szétváltak,de az árulásuk mély nyomott hagyott bennem!Nem szeretnélek megbántani,de úgy néz ki,hogy az asszonykád nem elég érett érzelmileg.Szerény véleményem szerint,ha a hitvesnek szexuálisan,és netán érzelmileg is jól esik,hogy egy plusz kukival több élvezetben van része,akkor ha emociónálisan fejlett,akkor hálát kellene irántad éreznie!!!Sőt!Ha ráadásul intellektuálisan is a toppon van,akkor a másik hímtag általi gyönyört összekapcsolja veled a tudatalattijában,hiszen ha közvetve is,de te adtad neki a kéjt függetlenül attól,hogy te voltál az ötletgazda,vagy csupán rábólintottál az ő kezdeményezésére!!!
2014. 07. 15. kedd 15:52  #9987
Ha valamit enyhít a fájdalmadon,akkor teljes mértékben együtt érzek veled!Nekem anno a legjobb barátomnak vélt személy csábította el az asszonykámat,aki hajlott a dologra.Később szétváltak,de az árulásuk mély nyomott hagyott bennem!Nem szeretnélek megbántani,de úgy néz ki,hogy az asszonykád nem elég érett érzelmileg.Szerény véleményem szerint,ha a hitvesnek szexuálisan,és netán érzelmileg is jól esik,hogy egy plusz kukival több élvezetben van része,akkor ha emociónálisan fejlett,akkor hálát kellene irántad éreznie!!!Sőt!Ha ráadásul intellektuálisan is a toppon van,akkor a másik hímtag általi gyönyört összekapcsolja veled a tudatalattijában,hiszen ha közvetve is,de te adtad neki a kéjt függetlenül attól,hogy te voltál az ötletgazda,vagy csupán rábólintottál az ő kezdeményezésére!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 15. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 15. kedd 08:21
Ne irigyelj mert gond lett belőle! El is hagyott most a pasival él kb 2 hete ment el.. Állítólag érez iránta valamit irántam meg nem azt mint régen. A pasi is elhagyta a nőjét az asszonyom véget. Röviden ennyi, ja és minusz 15 rajtam ebben a két hétben.
2014. 07. 15. kedd 08:21  #9986
(Ez egy válasz ford123456789 üzenetére (2014. 06. 22. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 22. vasárnap 09:33
Tetovalt zoli nagyon irigyellek..
2014. 07. 14. hétfő 12:41  #9985
ilda01 ilda01
Szép napot
2014. 07. 12. szombat 17:18  #9984
Törölt felhasználó (910741)
Sok sikert kívánok! Remélem pozitív élmény lesz.!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 11. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399550)
2014. 07. 11. péntek 10:58
Mi most tervezzük kipróbálni egy pasival úgy, hogy egymás után mindketten a hölgybe élvezünk smile Az "idegen" pasi előbb, aztan megnézzük, milyen érzés úgy szexelni, hogy előtte valaki telelőtte a páromat.

Imádja, ha a puncijába lövök, így az is érdekli milyen, ha ketten lőjjük tele smile
2014. 07. 12. szombat 13:17  #9983
Törölt felhasználó (399550)
Van fix partnerünk, ész nélkül nem megyünk bele ilyesmibe.
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2014. 07. 11. péntek 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 11. péntek 22:35
beu- ne feledd a kotont, ha meg azzal vagytok, akkor nincs telelőve, ha igen, AIDSHPVHBSAGWA
2014. 07. 11. péntek 22:35  #9982
1feffelino 1feffelino
beu- ne feledd a kotont, ha meg azzal vagytok, akkor nincs telelőve, ha igen, AIDSHPVHBSAGWA
2014. 07. 11. péntek 20:18  #9981
Törölt felhasználó (896683)
Ez igazán szuper lehet, amúgy elég csinos a kedvesed.
Szerencsés vagy.
/ 978