Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 03. 19. szerda 09:53  #9780
759305 759305
Be segítek ha kell smile )
(Ez egy válasz hard75 üzenetére (2014. 03. 19. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 19. szerda 08:38
Sziasztok! Hozzánk ma jön egy házibarát, remélem képek is lesznek... wave
2014. 03. 19. szerda 09:41  #9779
Törölt felhasználó (748046)
Azt mi is reméljük smile Ha esetleg mégsem ér oda a házibarát,csak szóljatok nyugodtan smile én is 4-ker smile
(Ez egy válasz hard75 üzenetére (2014. 03. 19. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 19. szerda 08:38
2014. 03. 19. szerda 08:47  #9778
Törölt felhasználó (8156)
44 éves férfiként fiatal párhoz csatlakoznék.Izgatna egy fiatal lány kényeztetése miközben a párja néz minket.
2014. 03. 19. szerda 08:38  #9777
hard75 hard75
2014. 03. 16. vasárnap 16:41  #9776
fiatalfiu23 fiatalfiu23
Hát pedig ha fiatalt keresnétek szívesen csatlakoznék smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 15. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909731)
2014. 03. 15. szombat 14:56
Sziasztok.
Nagyon jó ez a fórum és ez a topic smile Mi nemrég regeltünk és elkezdtünk keresni. Feleségem régi vágya, hogy kipróbálja idős, tényleg idős pasival, tehát olyan 60 év körülivel, engem pedig kifejezetten izgatna a látvány. Ha minden stimmel lehetne akár rendszeres is a dolog, imádnám nézni ahogy egy idős pasi kényezteti, majd beszállnék és jól ellátnánk a baját smile Esetleg majd megirom, ha lesz valami történés nyes
További szép napot Mindenkinek.
2014. 03. 16. vasárnap 13:32  #9775
cumshot cumshot
Erdekes, nekem meg pont azt kototte ki, hogy fiatalabb legyen. smile )) Női agy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 15. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 15. szombat 14:56
Sziasztok.
Nagyon jó ez a fórum és ez a topic smile Mi nemrég regeltünk és elkezdtünk keresni. Feleségem régi vágya, hogy kipróbálja idős, tényleg idős pasival, tehát olyan 60 év körülivel, engem pedig kifejezetten izgatna a látvány. Ha minden stimmel lehetne akár rendszeres is a dolog, imádnám nézni ahogy egy idős pasi kényezteti, majd beszállnék és jól ellátnánk a baját smile Esetleg majd megirom, ha lesz valami történés nyes
2014. 03. 15. szombat 14:56  #9774
Sziasztok.
2014. 03. 15. szombat 08:49  #9773
Törölt felhasználó (908510)
Deeper, igaza van a csajodnak! hagyni kell a dolgokat megtörténni! neked is biztosan jó lesz, és ő se fogja bánni...legrosszabb esetben.....és akkor mi van!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 14. péntek 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907024)
2014. 03. 14. péntek 05:50
Sziasztok!

Érdekes dolog történt velünk a párommal! Történt ugyanis, hogy engem nagyon régóta izgatna, ha a szemem láttára dugnák meg alaposan a barátnőmet! Többel is próbálkoztam, de senki nem volt vevő rá! A mostani párom viszont elég hamar rákapott és a kezdeti félelmeit leküzdve már elég biztos benne, hogy ezt akarja, kívánja! Mondhatnám most, hogy mekkora szerencsés pasi vagyok, hogy találtam egy ilyen Nőt végre! NADE!
Itt jön a lényeg...ugyanis amire már több éve vágyom, az most hirtelen itt termett előttem és már csak a beleegyezésemre vár a dolog...és átélhetem amit oly régen akartam már. A párom is boldog lenne, hogy egyrészt ezt megadhatja nekem, másrészt nyilván ő sincsen fából, élvezné azért nem kicsit:P
A baj csak az, hogy most berezeltem...:S elég gáz, de ez van. Megijedtem, hogy mi van, ha a másik pasiba szeret, ha elhagy hosszú távon stb...
Tegnap este beszélgettünk sokat erről és végül megnyugtatott, hogy elhagyni sosem hagyna el pláne nem emiatt! De a szerelmet nem zártuk ki...hogy fellángol egy másik pasi iránt, hogy talán egy rövidebb ideig a szeretőjével többet kefélne...de ugyanúgy engem szeret és hozzám jön vissza mindig!
Ti mit gondoltok erről? Működhet ez így? Változna irányomban a barátnőm, ha egy ilyen szituációba keveredünk? (pl. nem lesz annyira figyelmes, több önbizalma lesz mert tudja, h milyen pasit kaphat meg stb...)
Ő azt mondja, túl sokat agyalok, pedig csak hagyni kellene megtörténni a dolgokat és aztán majd meglátjuk hogyan alakul...

hm?
2014. 03. 14. péntek 20:01  #9772
Törölt felhasználó (911778)
remélem nálunk is hasonló lesz
(Ez egy válasz cumshot üzenetére (2014. 03. 14. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 14. péntek 09:02
Nalunk is ugya ez volt, meglenne nelkule, esze agaban sincs emiatt elhagyni, mellettem biztonsagba erzi magat minden teren viszont tetszik neki ha massal kefelhet,de mondom meg lenne nelkule, ez csak egy kis plusz neki amirol tobb no csak fantazialni is fèlve mer ő meg megteheti ha akarja es ez tetszik neki.
2014. 03. 14. péntek 15:57  #9771
Kanellos Kanellos
Ez elég necces csak pár idézet Tőled ami miatt nekem kétségeim vannak. :
„ezt megadhatja nekem” szóval ez csak nem valami elvárás amit miattad tenne meg ?
„De a szerelmet nem zártuk ki...hogy fellángol egy másik pasi iránt” … waooo ha ilyet mond akkor is biztos hogy a párod ?
Na itt végképp elveszítettem a fonalat…
„talán egy rövidebb ideig a szeretőjével többet kefélne.” Ááá most már tuti biztos, hogy nem a párod ilyet csak egy barátnő mond ha féltékennyé akar tenni

Tudod először is azt kellene tisztázni, hogy aki szép és szexi és egy fél isten vagy istennő az ágyba az még kevés.
Egyáltalán mennyire ismerjük azt akit szeretünk ??
Bemerjük-e magunknak vallani saját és párunk gyengeségeit ? Van-e bennünk annyi értelem és intelligencia, hogy felismerjük saját és párunk korlátait ? Ugyanis reménytelen dolog buta embereknek, szerelmesnek vagy alkoholistának magyarázni a saját hibáikat addig még arra maguk rá nem jönnek.
Amikor az ember ismeretlennel találkozik a félelmei miatt egyből kifogásokat kezd keresni Na ez esetben is úgy érzem azért keresel kifogásokat mert túl sok az ismeretlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 14. péntek 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Érdekes dolog történt velünk a párommal! Történt ugyanis, hogy engem nagyon régóta izgatna, ha a szemem láttára dugnák meg alaposan a barátnőmet! Többel is próbálkoztam, de senki nem volt vevő rá! A mostani párom viszont elég hamar rákapott és a kezdeti félelmeit leküzdve már elég biztos benne, hogy ezt akarja, kívánja! Mondhatnám most, hogy mekkora szerencsés pasi vagyok, hogy találtam egy ilyen Nőt végre! NADE!
Itt jön a lényeg...ugyanis amire már több éve vágyom, az most hirtelen itt termett előttem és már csak a beleegyezésemre vár a dolog...és átélhetem amit oly régen akartam már. A párom is boldog lenne, hogy egyrészt ezt megadhatja nekem, másrészt nyilván ő sincsen fából, élvezné azért nem kicsit:P
A baj csak az, hogy most berezeltem...:S elég gáz, de ez van. Megijedtem, hogy mi van, ha a másik pasiba szeret, ha elhagy hosszú távon stb...
Tegnap este beszélgettünk sokat erről és végül megnyugtatott, hogy elhagyni sosem hagyna el pláne nem emiatt! De a szerelmet nem zártuk ki...hogy fellángol egy másik pasi iránt, hogy talán egy rövidebb ideig a szeretőjével többet kefélne...de ugyanúgy engem szeret és hozzám jön vissza mindig!
Ti mit gondoltok erről? Működhet ez így? Változna irányomban a barátnőm, ha egy ilyen szituációba keveredünk? (pl. nem lesz annyira figyelmes, több önbizalma lesz mert tudja, h milyen pasit kaphat meg stb...)
Ő azt mondja, túl sokat agyalok, pedig csak hagyni kellene megtörténni a dolgokat és aztán majd meglátjuk hogyan alakul...

hm?
2014. 03. 14. péntek 13:17  #9770
És így utólag belegondolva voltak egyértelmű jelek a volt feleséged részéről? Amiből érezhetted vna, hogy ez lesz a vége?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 14. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (409771)
2014. 03. 14. péntek 11:06
A volt feleségem ezért hagyott el( mert szerelmes lett az új pasiba). A mostani kedvesemmel viszont sok éve működik ez a felállás,és csak komolyabb,őszintébb,mélyebb,élvezetesebb lett a kapcsolatunk.Aki menni akar, az menjen is(másik pasihoz)
2014. 03. 14. péntek 11:06  #9769
Törölt felhasználó (409771)
A volt feleségem ezért hagyott el( mert szerelmes lett az új pasiba). A mostani kedvesemmel viszont sok éve működik ez a felállás,és csak komolyabb,őszintébb,mélyebb,élvezetesebb lett a kapcsolatunk.Aki menni akar, az menjen is(másik pasihoz)
Sziasztok!

hm?
2014. 03. 14. péntek 10:45  #9768
szilvilajos szilvilajos
wave
(Ez egy válasz cumshot üzenetére (2014. 03. 14. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 14. péntek 09:02
Nalunk is ugya ez volt, meglenne nelkule, esze agaban sincs emiatt elhagyni, mellettem biztonsagba erzi magat minden teren viszont tetszik neki ha massal kefelhet,de mondom meg lenne nelkule, ez csak egy kis plusz neki amirol tobb no csak fantazialni is fèlve mer ő meg megteheti ha akarja es ez tetszik neki.
2014. 03. 14. péntek 09:02  #9767
cumshot cumshot
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 14. péntek 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 14. péntek 06:03
Igazad lehet! Mmint abban, hogy hülye lenne elhagyni...ezt mástól nemigen kapná meg, bár elmondása szerint meglenne enélkül is. (Bár azért nem tagadja, hogy kurvára izgatja)
De épp ezért, ha nem megyek bele, akkor nem tenné meg a hátam mögött ez fix!
2014. 03. 14. péntek 06:03  #9766
Igazad lehet! Mmint abban, hogy hülye lenne elhagyni...ezt mástól nemigen kapná meg, bár elmondása szerint meglenne enélkül is. (Bár azért nem tagadja, hogy kurvára izgatja)
De épp ezért, ha nem megyek bele, akkor nem tenné meg a hátam mögött ez fix!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 14. péntek 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880586)
2014. 03. 14. péntek 05:55
Ha nem egyezel bele is menni fog. wink Így jobb ha beleegyezel, nagyon jót fog tenni a szexuális életeteknek. Ha pedig jól megvagytok együtt, hülye lenne elhagyni így,hogy mással is dughat.
2014. 03. 14. péntek 05:55  #9765
Törölt felhasználó (880586)
Ha nem egyezel bele is menni fog. wink Így jobb ha beleegyezel, nagyon jót fog tenni a szexuális életeteknek. Ha pedig jól megvagytok együtt, hülye lenne elhagyni így,hogy mással is dughat.
Sziasztok!

hm?
2014. 03. 14. péntek 05:50  #9764
Sziasztok!

hm?
2014. 03. 09. vasárnap 21:46  #9763
cumshot cumshot
Amúgy ha megint eljön majd hozzánk valaki ígérem leírom ismét hogy volt,nem kamuzva.
(Ez egy válasz cumshot üzenetére (2014. 03. 09. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 09. vasárnap 21:45
Azért akad valós is,persze szerintem nem merik megosztani az emberek. Mi meg mertük, legyen másnak is tapasztalata. Nem olyan vészes ez.
2014. 03. 09. vasárnap 21:45  #9762
cumshot cumshot
Azért akad valós is,persze szerintem nem merik megosztani az emberek. Mi meg mertük, legyen másnak is tapasztalata. Nem olyan vészes ez.
(Ez egy válasz SZEXI üzenetére (2014. 03. 02. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 02. vasárnap 18:54
helló itt látom csak beszélgetés van nem a sztorik !! levele
2014. 03. 03. hétfő 07:22  #9761
Törölt felhasználó (104575)
Nem azt mondom hogy rengeteget, de jó pár igaz sztorit én is írtam. Igaz kicsit vissza kéne lapozni. Nem túl soká megírom a "legújabbat", tavaly novemberi, lesznek majd képek, meg videó is az eseményről.
Előtte még a héten felteszem a legutolsó videó "második" részét, utána jön a novemberi történet.
(Ez egy válasz SZEXI üzenetére (2014. 03. 02. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 02. vasárnap 18:54
helló itt látom csak beszélgetés van nem a sztorik !! levele
/ 978