Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 02. 13. csütörtök 21:43  #9740
pinababa pinababa
Ne aggódj.meg fogom gondolni!Előtte szólok róla neked,nehogy rosszul döntsek!
2014. 02. 13. csütörtök 13:27  #9739
Törölt felhasználó (745787)
Igazad lehet! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)
2014. 02. 13. csütörtök 13:25
eplus2 gun hehe violent
Himbivaly!
Légy szíves ne sértegesd a 12 éveseket és a 80-as IQ-val rendelkező embereket!
Másfél sorba ennyi helyesírási hibát még ők sem képesek produkálni!!!! nyes
Természetesen költői a felszólítás, még mielőtt valaki félre értené vigyor2
2014. 02. 13. csütörtök 13:25  #9738
Törölt felhasználó (54313)
eplus2 gun hehe violent
Himbivaly!
Légy szíves ne sértegesd a 12 éveseket és a 80-as IQ-val rendelkező embereket!
Másfél sorba ennyi helyesírási hibát még ők sem képesek produkálni!!!! nyes
Természetesen költői a felszólítás, még mielőtt valaki félre értené vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (905256)
2014. 02. 13. csütörtök 11:40
Én aszt gondolom .Nem aszt élvezném hogy egy pasi meg dugja a párom . Ha nem az ,hogyha az lenne a vágya és elmondaná ,így vele együtt tudnám élvezni .Hogy akár evvel is ki elégítsem .
2014. 02. 13. csütörtök 13:15  #9737
szilvilajos szilvilajos
worship
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 02. 11. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 11. kedd 21:30
Azt mondta,ő nem osztozkodik rajtam!Én viszont nem bánom,hogy fiú a 3.!!!!Nem vagyok mazohista!Imádom látni a párom amint élvezi a szexet!Evvel nem vagyok itt egyedül,szerintem ez a lényege ennek!Engem csak úgy izgat ha látom,h élvezi!!!!Aki érti- érti,aki nem-nem! CSAK AZT ÜZENNÉM ITT MINDENKINEK:AMIG MINDKETTEN ÉLVEZITEK AMIT CSINÁLTOK,ADDIG TEGYÉTEK!!!!!!
2014. 02. 13. csütörtök 13:14  #9736
Törölt felhasználó (745787)
Úr Isten, muszáj ezt? violent

Semmi lehetőség, hogy 12 év, vagy 80as iQ alatti embereket ne engedjetek be ide? boxer

A kérdés kötői volt! Hátha elszégyenli magát a whiskys! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 11:40
Én aszt gondolom .Nem aszt élvezném hogy egy pasi meg dugja a párom . Ha nem az ,hogyha az lenne a vágya és elmondaná ,így vele együtt tudnám élvezni .Hogy akár evvel is ki elégítsem .
2014. 02. 13. csütörtök 11:40  #9735
2014. 02. 12. szerda 00:48  #9734
Törölt felhasználó (907024)
Köszönöm, hogy leírtad! smile
És emlékszel még mik voltak a párod félelmei ezzel a témával kapcsolatban mielőtt belevágtatok?
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 10. hétfő 21:28
Én 37 vagyok,párom 24!Hét éve vagyunk együtt! Egy évig,dilemmáztunk,de belevágtunk!Ffit vettünk be,mert én élvezem ha a párom még jobban élvezi/és a párom letépné a fejem,ha más nőhöz nyúlnék smile /!Én a két korosztály között vagyok és szerintem ezt bármely életkorban kivánhatják!Én 25 évesen is ezt szerettem volna,csak akkor még nem jött össze!A kapcsolatunkat ugyan olyan szilárdnak tartom ,mint előtte!!!
A házasságban ,mint intézményben,én sem hiszek,mert papirral v anélkül,de ugyan olyan boldog lehet az ember,ha megtalálja az igazit!Ez persze nem jelenti azt,h nem veszem el a kedvesem!!!!
/csak ne szóljatok neki/

Szép estét smile
2014. 02. 11. kedd 22:38  #9733
Törölt felhasználó (851550)
Két feleség beszélget:
-Néztél már a férjed szemébe orgazmus közben?
-Igen.....!
-Na,és milyen volt?
-Szörnyü,akkor nézett be az ablakon.....! eplus2
2014. 02. 11. kedd 21:30  #9732
pinababa pinababa
Azt mondta,ő nem osztozkodik rajtam!Én viszont nem bánom,hogy fiú a 3.!!!!Nem vagyok mazohista!Imádom látni a párom amint élvezi a szexet!Evvel nem vagyok itt egyedül,szerintem ez a lényege ennek!Engem csak úgy izgat ha látom,h élvezi!!!!Aki érti- érti,aki nem-nem! CSAK AZT ÜZENNÉM ITT MINDENKINEK:AMIG MINDKETTEN ÉLVEZITEK AMIT CSINÁLTOK,ADDIG TEGYÉTEK!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 11. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908510)
2014. 02. 11. kedd 11:15
érdekes helyzet....a párod letépné a fejedet, de ő - persze a beleegyezéseddel - kefélhet mással, és te ezt élvezed.....mindenesetre, ez érdekes helyzet......
2014. 02. 11. kedd 14:46  #9731
Törölt felhasználó (804968)
igazad lehet, nevetve fáj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 11. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 11. kedd 12:19
Hallottál már mazohistákról? Hát,ő ilyen! Kicsit szenved a látványtól,de élvezi is! Az én párom nem ilyen,hogy megtiltja,de ha csak nézőként vagyok jelen (volt rá példa),belül nekem is fájt,de élveztem és nem maradtam én sem szárazon.A "fájdalom"és az élvezet egyszerre jelentkezik ilyen esetben!Ha olvasod a fórumot,akkor rá jössz,hogy nem vagyok egyedül az érzéseimmel.
2014. 02. 11. kedd 13:22  #9730
Törölt felhasználó (69371)
Én is felvetettem már hasonlót, mármint a többes a gondolatát. Végső esetben, ha nőt nem, akkor férfit vegyünk be. Persze ez fordítva sült el, mert mire gondol ilyenkor egy nő? Hogy biztos nem szeretem, ezért nem zavarna ha mással lenne. Pedig csupán arról van szó, hogy amit lehet, azt jó lenne minél többet megélni szexuális téren. Persze ráerőszakolni nem akarom, csak másképp gondolkozunk szexuális téren. Szeretem, de én külön tudom választani ezt a részét. Szóval ha valakinek olyan párja van, aki benne van a többesben, vagy bármilyen összetevős szexben, az legyen nagyon boldog és örüljön neki. Lehet közben nekem sem tetszene, csak a fellángolás nagy, de egy próba nem a világ vége, ha meg bejön, akkor mi baj lehet. Ha két ember szereti egymást, akkor ez nem fog falat emelni kettőjük közé, még akár jó is lehet az egész kapcsolatra nézve, jobbá teheti azt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 11. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
érdekes helyzet....a párod letépné a fejedet, de ő - persze a beleegyezéseddel - kefélhet mással, és te ezt élvezed.....mindenesetre, ez érdekes helyzet......
2014. 02. 11. kedd 12:19  #9729
Hallottál már mazohistákról? Hát,ő ilyen! Kicsit szenved a látványtól,de élvezi is! Az én párom nem ilyen,hogy megtiltja,de ha csak nézőként vagyok jelen (volt rá példa),belül nekem is fájt,de élveztem és nem maradtam én sem szárazon.A "fájdalom"és az élvezet egyszerre jelentkezik ilyen esetben!Ha olvasod a fórumot,akkor rá jössz,hogy nem vagyok egyedül az érzéseimmel.
2014. 02. 11. kedd 11:15  #9728
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 10. hétfő 21:28
Én 37 vagyok,párom 24!Hét éve vagyunk együtt! Egy évig,dilemmáztunk,de belevágtunk!Ffit vettünk be,mert én élvezem ha a párom még jobban élvezi/és a párom letépné a fejem,ha más nőhöz nyúlnék smile /!Én a két korosztály között vagyok és szerintem ezt bármely életkorban kivánhatják!Én 25 évesen is ezt szerettem volna,csak akkor még nem jött össze!A kapcsolatunkat ugyan olyan szilárdnak tartom ,mint előtte!!!
A házasságban ,mint intézményben,én sem hiszek,mert papirral v anélkül,de ugyan olyan boldog lehet az ember,ha megtalálja az igazit!Ez persze nem jelenti azt,h nem veszem el a kedvesem!!!!
/csak ne szóljatok neki/

Szép estét smile
2014. 02. 11. kedd 03:14  #9727
ilda01 ilda01
Sziasztok! Én Ilda férje vagyok. Ezt a dolgot mi is nagyon élvezzük.
2014. 02. 10. hétfő 21:28  #9726
pinababa pinababa
/csak ne szóljatok neki/

Szép estét smile
2014. 02. 10. hétfő 17:51  #9725
Törölt felhasználó (907024)
Üdv mindenkinek!

Én és a barátnőm nagyon felizgulunk erre a témára és mindketten kívánjuk, de még úgy érezzük érnie kell ennek, nem akarjuk elkapkodni! Szeretnénk, ha segítene valaki, aki jártas ebben a témában (legjobb, ha a pár Hölgy tagja), hogy elmesélje, hogyan zajlott ez az elejétől kezdve náluk, mik játszódtak le bennük, mire kell odafigyelni, hogy ne menjen a kapcsolat rovására stb...
Persze bárki véleményét szívesen fogadjuk és válaszolunk is! Privát üzenetnek örülnénk leginkább...

Köszönjük
2014. 02. 10. hétfő 16:59  #9724
maarimar maarimar
ez igaz teljesen
sok siker legyen sok szép élményetek . . .
(Ez egy válasz Párducék üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 10. hétfő 09:47
"Nem biztos" Semmi sem biztos smile Ahogy az sem biztos, hogy nem működik..

De a puding próbája az evés
2014. 02. 10. hétfő 09:47  #9723
Párducék Párducék
"Nem biztos" Semmi sem biztos smile Ahogy az sem biztos, hogy nem működik..

De a puding próbája az evés
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:04
ami elméletben működik nem biztos hogy gyakorlatban is
2014. 02. 09. vasárnap 13:04  #9722
maarimar maarimar
ami elméletben működik nem biztos hogy gyakorlatban is
(Ez egy válasz Párducék üzenetére (2014. 02. 08. szombat 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 09:38
"Én továbbra sem tudom elképzelni hogy a Húszas Harmincas éveibe járó fiatal házaspárok akik még a karrier építés vagy család alapítás gyerek vállalás forgatagába vannak ott mindkét fél arra izguljon hogy feleséget más kefélje."

Ha már a mi esetünkből indult a téma: Teljesen egyetértek. Pölö mi is egy 41/37 házaspár vagyunk, 17 év házassággal a hátunk mögött, gyerekek már nagyocskák, és nem mellékes hogy kb. 4-5 éve beszélgetünk a dologról, tehát jól megrágtuk egymásnak hogy mit szeretnénk. Legalábbis elméleti szinten.
2014. 02. 09. vasárnap 13:01  #9721
maarimar maarimar
pont az ilyen gondolkodás miatt van annyi szóló nem független férfi és nő regizve
és ezért emelkedik a 40- 55 közötti párok válása
igen is fiatalon kell élni és semmi köze a családalapításhoz
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2014. 02. 08. szombat 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 10:35
Na ha már így együtt értünk akkor nagyon drukkolok nektek hogy sok boldog élménnyel legyetek gazdagabbak !
beka2
OK megéretem mindenkinek az életkorral kapcsolatos különféle észrevételét, valóban az érzelmi intelligencia nincs korhoz kötve, de nem is erre akartam rávilágítani ! Van bizonyos sorrend az ember életében mindennek meg van a maga ideje a féktelen buliknak csajozásnak pasizásnak fiatalon pont úgy mint felelős gondviselésnek amit a biológiai program a szaporodási kényszer diktál. A mi esetünkbe amikor ezen fiatalkori időszakon már túl voltunk és egymásra találtunk, egyből lettek céljaink és önkéntelenül sorrendet állítottunk fel ahol a legfontosabbnak éreztük a családalapítást és a gyerek nevelését. Aki már ringatta saját kezében gyermekét az pontosan tudja , hogy akkor ott abba az időszakba nem fért bele egy többszereplős szex party. Most így 40 éven túl a gyerekek már önállóak, és párommal egyre nyugodtabba időszakunkba többet foglalkozhatunk egymással és mivel a szexet mindketten imádjuk sok beszélgetés után közösen elindultunk egy nagy szexuális felfedező túrára amibe benne van minden amit önként bevállalunk az élvezet kedvért wave
/ 978