Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2012. 04. 22. vasárnap 07:48  #7695
Törölt felhasználó (840801)
Nagyon izgalmasak az ilyen találkozások és szerintem felülmúlnak minden fantáziát, persze csak akkor ha sikerül tényleg ellazulni és értékelni a helyzetet. Nekem volt egy pár találkozásom egy kedves párral akikkel sajnos megszakad a kapcsolatunk miután elköltöztem a városból ahol laktak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy értékelje minden másodpercét egy ilyen kapcsolatnak addig amíg működik.
2012. 04. 21. szombat 18:49  #7694
Johnny73 Johnny73
és erősen húzta a puncijához. Majd egy hatalmasat ordítva elélvezett a feleségem. vigyor2 Majd "A" megszólalt. Most megfoglak baszni! Szóval akarod bébi? A feleségem csak annyit mondott, hogy Igen, Akarom! Majd a nyakába tette a nejem két lábát, és óvatosan a feleségem puncijához érintette a makkját, és ráereszkedett. A feleségem újra bevette a farkam és egyre erőteljesebben szopott. "A" közben keményen dugta a feleségemet. Egy idő után beleélveztem a szájába, amit mind egy szálig lenyelt. Kimentem ittam egy pohár pezsgőt, majd miután bementem a feleségem arra kérte "A"-t, hogy feküdjön hanyatt, mert szeretne ő is beleülni. Majd óvatosan ráereszkedett, és a szemmel láthatóan is több mint 20 cm-es fasz eltűnt a nejem szűk, kopasz puncijában. A nejem lovagolt, és közben sikítozott az élvezettől. Újra a szájába tettem a farkamat, ami szinte azonnal újra kemény lett. Egy idő után a nejem arra kért, hogy most én feküdjek hanyatt. Majd elém jött, és bekapta a farkam, közben "A"-nak bepucsított. "A" tudta mi a dolga, és hátulról azonnal elkezdte keményen kúrni a feleségemet. Néha a nejem a farkamat kivéve a szájából sikítozott, ahogy hátulról dugta a pináját, és paskolta a seggét "A". Egy idő után elmentem, a nejem a spermát újra lenyelte. Közben "A" a haját húzta, és úgy dugta hátulról. Majd egy idő után megszólalt, hogy mindjárt elmegy, hova élvezzen? A nejem csak annyit mondott neki, hogy gyere te is a számba! Majd gyorsan megfordult, és rábukott "A" farkára. "A" is teleélvezte a nejem száját. Ezután fürdés és beszélgetés következett. Úgy döntöttünk, hogy a franciaágyon 3-an alszunk, természetesen a nejem középen. Már reggel felé lehettünk, amikor egyre hangosabb sóhajokat hallottam. Kinyitottam a szememet, és azt láttam, hogy a nejem "A"-nak bepucsítva oldalt van, és "A" a nejem egyik lábát felemelte, és dugta a feleségemet oldalról. Majd "A"hanyatt feküdt, és elkezdtek csókolózni. Majd a nejem haját megfogva, elkezdte a fejét tolni lefele. Nem kellett erőszakoskodni neki, mert a nejem szép lassan el kezdett lefele haladni. Akkor már tudtam, hogy a feleségemet pillanatok múlva szopatni fogja "A". Érdekes, hogy "A" határozottsága nagyon bejött nekem, bár egyesek szemében lehet hogy bunkónak tűnhetett a viselkedése, de szerintem nem volt az. Majd annyit mondott a nejemnek, hogy gyerünk édes! Szopjad a farkamat! Ezek után már én sem bírtam tovább a nejem ahogy pucsított, én mentem hátra, és keményen el kezdtem dugni őt, valamint én is paskoltam a seggét, amit rendkívül élvezett. Nagyvonalakban ennyi történt, bár teljes részletességgel azért az ember évek távlatából már csak az emlékezetesebb jelenetekre emlékszik. Csak azt sajnálom, hogy nem vettem fel videora a történteket. Viszont továbbra is annyit tudok mondani, hogy aki még nem próbálta, nem tudja mit hagyott ki! Borzalmasan izgató, ahogy egy másik pasi, nyalja, dugja, és szopatja a feleségemet! Viszont ezt csak az tudja átérezni, aki már kipróbálta és átélte! wink
2012. 04. 21. szombat 18:15  #7693
Johnny73 Johnny73
"A" erotikus kérdésekkel bombázta a nejemet, ami alapján éreztem, hogy valószinüleg a bugyi már elég nedves lehet. Hogyan szereti, amikor kinyalják? Szereti e, amikor nyalás közben ujjazzák, és a csiklóját szívják és nyalják? Szereti e a golyókat szívogatni? Lenyeli e a spermát? Szereti e amikor hátulról keményen dugják és közben elfenekelik? Szeret e lovagolni? Szereti e a popóba? A válasz többnyire mindegyikre igen volt. De a kérdések közben a párom többször keresztbe tette a lábát, és elég sűrűn váltogatta. Valamint a melleit előre döntötte, és többször a hajába túrt. Egy idő után a pasi megkérdezte tőlünk, hogy szimpatikus e számunkra, és megdughatja e aznap este a nejemet? Én korrekten azt mondtam neki, hogy részemről nincs akadálya, ha a páromnak szimpatikus, akkor akár több esetben feljöhet hozzánk, ha a párom is akarja, mert hosszútávú házibarátot keresünk. A párom mosolyogva mondta, hogy bejön neki "A" és szeretné ha nálunk töltené az éjszakát. Valamint arra kérte a nejem "A"-t hogy viselkedjen természetesen, és úgy, mintha otthon lenne, mert szereti a határozott pasikat. Erre "A" odahajolt a feleségemhez, és előttem lesmárolta, és megfogta a mellét, amit a smaci közben markolászott. Természetesen a nejem nem ellenkezett, és percekig csókolóztak. Írtó izgató volt a látvány, főleg akkor, amikor "A" a feleségem punciját dörzsölgette a farmeron keresztül. Egy idő után, a párom megkérdezte "A"-t, hogy lenne e kedve lefürödni vele? Majd elmentek a fürdőszobába. Percek teltek el, de szinte óráknak tűntek, amíg a fürdőszobában voltak együtt. Tulajdonképpen hangokat nem hallottam, csak a vízsugár hangját. Kb.15 perc elteltével a fürdőszoba kulcslyukán bekukucskáltam, és azt láttam, hogy a feleségem "A" előtt térdelt, és szopta. "A" a feleségem haját markolta, és szinte dugta a száját. A farkát nem tudta a nejem szájába dugni tövig, mert valóban jó nagy fasza volt. A feleségem hosszú szőke haját a kezére csavarta és úgy szopatta. A látvány önmagáért beszélt, teljesen fel voltam izgulva, és már alig vártam, hogy megbassza a feleségem. buck Jó pár perc elteltével csak annyit láttam, hogy "A" teste lelassul, és a feleségem mellére verte a spermát. Ezután a zuhany alatt tovább csókolóztak, miközben fojott a víz. Ezután megtörülköztek, és a törülközőbe csavarba mindketten kijöttek. Én gyorsan eljöttem az ajtóból, mintha nem láttam volna semmit. Majd mosolyogva megkérdeztem, hogy megfürdették e egymást? "A" nevetve annyit mondott, hogy nagyon jól tudja a feleséged használni a nyelvét. Ezután én is elmentem fürdeni. Amikor bementem a szobába, a nejem már hanyatt feküdt, és "A" nyalta, és halk, de erőteljesebb sóhajokat adott a párom. Az álló farkamat azonnal a szájába adtam, és elkezdtem szopatni. "A" közben nyalás közben már az ujjait is bedugta, és ujjazta. A párom a fenekét emelgette, és egyre hangosabban élvezte a helyzetet. Majd hirtelen leállt, összeszorította a lábát, és a farkamat kivéve a szájából "A" fejét megfogta,
2012. 04. 21. szombat 17:12  #7692
Törölt felhasználó (462994)
Mi egy nagyon harmónikus kapcsolatban élő pár vagyunk. Szép nagy cicis feleségemmel, már többször próbáltuk pasival, párral.
Szerintünk nincs féltékenység, ha mással szeretkezünk, mert már annyira mély a kapcsolatunk. Szeretnénk egy hasonlóan nyílt gondolkodású párral találkozni, akikkel annyira összejönnénk, hogy akár kettesben is el lehetne menni a másik párjával. Természetesen mindenki tud a másikról. De akár a pasik is mehetnének, de akár négyesben is párcserével, mert mi heterók vagyunk. Biztos, hogy sokan szeretnének így lenni, de nagyon félnek a párok, vagy féltékenyek lennének, hogy a másik jobb az ágyban,...pedig ha nagy a bizalom simán működik...mi nagyon szeretnénk ilyen párt találni. Tudjuk, hogy kell a szimpátia is...de reméljük, hogy találkozunk egyszer az életben egy ilyen párral, akikkel ilyen bizalmas viszonyban lehetünk. Ez tudom elég hajmeresztő gondolat a legtöbb embernek, de mi ezt már rengetegszer átgondoltuk. Mi már egymást is többszőr elengedtük egész éjszakára, semmi gond nem volt belőle, sőt feldobja a saját kapcsolatunkat is. Talán most ennyi!
2012. 04. 21. szombat 17:03  #7691
Johnny73 Johnny73
Már régen voltam fent ezen a honlapon. Több esetben elmeséltem a volt nejemmel közös szexélményeinket. Most egy újabb, de régi, kellemes és izgató történetet szeretnék veletek megosztani. A nejemmel már átestünk egy pár gruppen partin, amikor egy bizonyos idő után, felvetette nekem, hogy mit szólnék hozzá, ha lenne 1, de hosszútávú házibarátunk? Nekem is többször eszembe jutott ez a gondolat, de mindenképpen azt akartam elérni, hogy a feleségem forszírozza ezt a témát. Borzalmasan izgatott a tudat és a látvány, amikor megdugták a feleségemet, de sajnos elég ritkán tudtuk összehozni különböző pasikkal vagy párral a találkozókat, ezért én is örültem neki, amikor a nejem felvetette a témát. Megbeszéltük, hogy közösen fogunk keresni egy állandó pasit,aki mindkettőnknek szimpatikus. Az egyik TV csatorna chaten több emberkével chateltünk, és találtunk egy számunkra korban hozzánk illő akkor kb.35 éves pasit, aki sofőrként dolgozott, és egész Magyarországot járta. A srácot nevezzük A-nak. A srác megnyilvánulásai nagyon szimpatikusak voltak mindkettőnknek. Nem volt nyomulós, viszont határozott volt. Többszöri telefonos beszélgetés után, megbeszéltünk egy időpontot vele, amikor felénk volt fuvarja, és feljött hozzánk. A srác elé én mentem le. A találkozáskor nagyon szimpatikus benyomást keltett. Ránézésre sejtettem, hogy a feleségemnek a külsőségek alapján is be fog jönni, mert férfi szemmel is sármos pasi volt. Amikor a nejem kinyitotta az ajtót a pasi kezet csókolt neki. Ráadásul nem érkezett üres kézzel, egy üveg pezsgő volt nála és egy bonbon. A feleségem, érdekes módon elég szolídan öltözködött, egy szűk farmer volt rajta, amin azért a kerek popsija teljesen kidomborodott, és természetesen borzasztó izgató volt. Felül egy átlátszó kötött blúz, és a melltartója látható volt. Azonnal megdicsérte "A" a feleségem popóját. A nejem visszakérdezett, hogy "ennyire tetszik?" a srác vagányan annyit mondott, hogy igazi dugnivaló popsi! Engem már ez a dolog is felizgatott, és azt sem bántam volna, ha azonnal nekiesik a nejemnek, és az ágyra dönti, és keményen megdugja. A pezsgőt felbontottam és elkezdtünk beszélgetni. "A" fotókat vett elő, amin a feleségével szexelt, és lovagolt rajta. Elmondta,hogy már többször felvetette ő is a nejének, hogy kipróbálná a 3-ast, de a neje még egyelőre csak gondolkodik a dolgon, de a chaten nagyon szimpatikusak voltunk neki. A fotók nagyon izgatóak voltak, a legtöbb képen a felesége lovagolt, és a fotó alapján látszott, hogy "A"-nak rendkívül nagy farka van. A nejemnek azonnal feltűnt, mert megjegyezte, hogy azt a mindenit neked aztán jó nagy farkad van! Vagy esetleg más van a képeken? "A" egyáltalán nem jött zavarba, visszakérdezett hogy akarja a nejem hogy elővegye és megmutassa? A nejem erre azt felelte, hogy igen, de egy kicsit később. Akkor már 100%-ban biztos voltam, hogy a pasi bejött a páromnak, és aznap este meg fogja dugni. A percek szinte óráknak tűntek, az erotikus beszélgetés alatt a farkam folyamatosan állt.
2012. 04. 21. szombat 07:44  #7690
Törölt felhasználó (184391)
Mindig irigykedve olvasom a történeteit és nézem a képeit azoknak a pároknak akik már bevállalták, hogy egy másik fiúval együtt szeretkezhettek a párjukkal. Ők már eljutottak a szexualitás egy újabb lépcsőjére. Olyan kéjt és érzéseket akarok az én gyönyörűségemnek átadni ami csak még egy férfi bevonásával lehetséges. Szerintem Ő is akarná, csak túlságosan szeret és félti a kapcsolatunkat. Próbálom győzködni de nem tudom mi jár a buksijában és nem tud(akar) teljesen megnyílni előttem. Pedig nagyon bevállalós és imádja a szexet.
2012. 04. 20. péntek 21:30  #7689
Franciacsók Franciacsók
Ebben 1et értünk, de: :-( kilőve, +történt 3x.
Hidd el, azzal kezdte, ha nem tetszem neked,............... akkor nincs miről, beszélni, szal érted?
Biztos vn, ilyen is, smile smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2012. 04. 20. péntek 09:31
Esetleg bevethetné magát a feleséged. Egy nő "rábeszélő képessége" mégiscsak felülmúl mindent ezen a téren. Próbáljon kettesben hatni rá...
2012. 04. 20. péntek 09:31  #7688
Törölt felhasználó (764681)
Esetleg bevethetné magát a feleséged. Egy nő "rábeszélő képessége" mégiscsak felülmúl mindent ezen a téren. Próbáljon kettesben hatni rá...
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 22:17
Köszi, a hozzászólásokat olvassuk is Örömmel. Természetesen kíváncsiak vagyunk az ötletekre.
Ha lesz, mit megosztjuk veletek.
Az az igazság elég jól ismerjük már 1mást!
Higgyétek el, 1000beszélgetésen vagyunk túl.
Mindentől fél, mi lesz, ha lát az asszonyával, ha nem lesz elég kemény, ha az én páromnak nem lesz jó tralalalam.
Elmondtuk nálam is volt már csütörtök, pedig égett a kedlámpa, én is basz…már el kefélést, nem verseny kölcsönös örömszerzésről szeretnénk, hogy szóljon.
+ ügyesek ezek a lányok szerintem a puhaság is elképzelhetetlen.
Mi is gondoltunk rá, akinek nem kell a jó, ki marad, viszont mind2 oldalon szerető feleségek vannak!
És, én – mi is úgy tartjuk 10jó kefélés, nem ér többet 1jó társnál.

smile vgy igen?
2012. 04. 19. csütörtök 22:18  #7687
Franciacsók Franciacsók
Köszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2012. 04. 19. csütörtök 19:46
Pedig veled biztos élmény lenne smile
2012. 04. 19. csütörtök 22:17  #7686
Franciacsók Franciacsók
Köszi, a hozzászólásokat olvassuk is Örömmel. Természetesen kíváncsiak vagyunk az ötletekre.
Ha lesz, mit megosztjuk veletek.
Az az igazság elég jól ismerjük már 1mást!
Higgyétek el, 1000beszélgetésen vagyunk túl.
Mindentől fél, mi lesz, ha lát az asszonyával, ha nem lesz elég kemény, ha az én páromnak nem lesz jó tralalalam.
Elmondtuk nálam is volt már csütörtök, pedig égett a kedlámpa, én is basz…már el kefélést, nem verseny kölcsönös örömszerzésről szeretnénk, hogy szóljon.
+ ügyesek ezek a lányok szerintem a puhaság is elképzelhetetlen.
Mi is gondoltunk rá, akinek nem kell a jó, ki marad, viszont mind2 oldalon szerető feleségek vannak!
És, én – mi is úgy tartjuk 10jó kefélés, nem ér többet 1jó társnál.

smile vgy igen?
2012. 04. 19. csütörtök 21:20  #7685
Demona Demona VIP Admin
Nem biztos hogy a bátortalanság miatt feltétlen ejtenetek kellene a férjet, persze kérdés mitől fél....
Ha valóban csak a bátortalanságról van szó akkor szerintem át kellene váltanotok a verbálisról a manuálisra.
Szervezzetek négyes programot, egy idő után, de nem feltétlen az első alkalommal,pici óvatos, flörtöléssel, lopott érintéssel kideríthető érdemes e... puhítható e az ominózus férj. Ha sok beszélgetés volt már, akkor gondolom az ismerkedős időszakon, túl vagytok, tehát a szándék már nem titok, ezért kicsi a valószínűsége a sértő elutasításnak,ha nem jön be. Ha pedig bejön, lassan érdemes ezt a típusú férjet bevezetni a négyesbe. Persze csak mint lehetőséget vázoltam,kulcs a ti kezetekben van. Sok sikert. vigyor0
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 10:01
Sziasztok.
Hogy a ********** vegyünk rá 1férjet smile a négyesre? Mindenki szeretné csk Ő nem. Az igazsághoz hozzá tartozik 1 nagyon félénk, srácról vn szó! Már mindent meg beszéltünk, korrektül 1000x. Csk annyit tud mondani, fél és fél. Látjátok ilyen is vn!?

(moderálva:extraxl)
2012. 04. 19. csütörtök 19:46  #7684
Törölt felhasználó (295546)
Pedig veled biztos élmény lenne smile
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 10:01
Sziasztok.
Hogy a ********** vegyünk rá 1férjet smile a négyesre? Mindenki szeretné csk Ő nem. Az igazsághoz hozzá tartozik 1 nagyon félénk, srácról vn szó! Már mindent meg beszéltünk, korrektül 1000x. Csk annyit tud mondani, fél és fél. Látjátok ilyen is vn!?

(moderálva:extraxl)
2012. 04. 19. csütörtök 19:36  #7683
gorát gorát
igen, jelentkező az van de a szimpátia az szükséges,és nem szeretnénk elkapkodni, mégis csak a páromról van szó.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 04. 18. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 18. szerda 22:25
Szia! Mi az akadálya? Gondolom jelentkező azért akad bőven!
2012. 04. 19. csütörtök 18:03  #7682
Törölt felhasználó (843242)
hát én szivesen kényeztetnék egy hölgyet a férje jelenlétébe circling
2012. 04. 19. csütörtök 12:09  #7681
Törölt felhasználó (406427)
Szia.Sajnos ez nálunk fordítva van a hölgy nem akarja a többest semelyik formáját.Én viszont szívesen csatlakozok negyediknek a férj helyett ha nektek is megfelel.
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 10:01
Sziasztok.
Hogy a ********** vegyünk rá 1férjet smile a négyesre? Mindenki szeretné csk Ő nem. Az igazsághoz hozzá tartozik 1 nagyon félénk, srácról vn szó! Már mindent meg beszéltünk, korrektül 1000x. Csk annyit tud mondani, fél és fél. Látjátok ilyen is vn!?

(moderálva:extraxl)
2012. 04. 19. csütörtök 12:06  #7680
Törölt felhasználó (817840)
Sziasztok! Valakinek van ötlete, hogyan lehetne páromat elcsábítan 4-sre? Valami finom megközelítésre gondoltam nem az ajtóstól rontok a házba megoldásra.
2012. 04. 19. csütörtök 11:58  #7679
Törölt felhasználó (837804)
smile
Igaza van az előttem szólónak...tényleg egy másik férjet kell keresni...

Arról nem is beszélve, hogy kétélű fegyver ez a játék és rosszul is elsülhet. lépjetek tovább!
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 10:01
Sziasztok.
Hogy a ********** vegyünk rá 1férjet smile a négyesre? Mindenki szeretné csk Ő nem. Az igazsághoz hozzá tartozik 1 nagyon félénk, srácról vn szó! Már mindent meg beszéltünk, korrektül 1000x. Csk annyit tud mondani, fél és fél. Látjátok ilyen is vn!?

(moderálva:extraxl)
2012. 04. 19. csütörtök 11:42  #7678
erdokerulo erdokerulo
Keressetek egy másik férjet crazya
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 10:01
Sziasztok.
Hogy a ********** vegyünk rá 1férjet smile a négyesre? Mindenki szeretné csk Ő nem. Az igazsághoz hozzá tartozik 1 nagyon félénk, srácról vn szó! Már mindent meg beszéltünk, korrektül 1000x. Csk annyit tud mondani, fél és fél. Látjátok ilyen is vn!?

(moderálva:extraxl)
2012. 04. 19. csütörtök 10:20  #7677
Törölt felhasználó (745787)
Sehogy. Hagyjátok ki! nyes
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 10:01
Sziasztok.
Hogy a ********** vegyünk rá 1férjet smile a négyesre? Mindenki szeretné csk Ő nem. Az igazsághoz hozzá tartozik 1 nagyon félénk, srácról vn szó! Már mindent meg beszéltünk, korrektül 1000x. Csk annyit tud mondani, fél és fél. Látjátok ilyen is vn!?

(moderálva:extraxl)
2012. 04. 19. csütörtök 10:01  #7676
Franciacsók Franciacsók
Sziasztok.
Hogy a ********** vegyünk rá 1férjet smile a négyesre? Mindenki szeretné csk Ő nem. Az igazsághoz hozzá tartozik 1 nagyon félénk, srácról vn szó! Már mindent meg beszéltünk, korrektül 1000x. Csk annyit tud mondani, fél és fél. Látjátok ilyen is vn!?

(moderálva:extraxl)
/ 975