Nálunk is sok időbe került. Sex közbeni fantázia volt, mindig sokkal nedvesebb volt, mint fantázia nélkül. Olasz nyaralás alatt 3 év után belement, “csak egyszer “ felszólalással. Azóta is dugják. Nekem maradt a havi egy punci hancúr, a többi a szeretőivel van. Nagyon izgató, nagyon jó, de ha egyszer belendülnek, akkor könnyen punci nélkül tudod magad találni
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4689331)
2024. 10. 10. csütörtök 17:35
Egyenlore nalunk is ez csak egy vagyalomnak tunik, a kukkolasnal tovabb nem igen akar menni!
Egyenlore nalunk is ez csak egy vagyalomnak tunik, a kukkolasnal tovabb nem igen akar menni!
most a gyerekre fogja.
(Ez egy válasz leo85 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Megkérdezted miért nem akarja?
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 12:19
Nàlunk is haver màrtogatta benne titokba egyszer àllítólag, sajnos dolgoztam . De lebuktak nem sokon mult, hogy szètmennyünk. Azóta akarom hogy dugja rendesen valaki. De nem akarja.
Nàlunk is haver màrtogatta benne titokba egyszer àllítólag, sajnos dolgoztam . De lebuktak nem sokon mult, hogy szètmennyünk. Azóta akarom hogy dugja rendesen valaki. De nem akarja.
(Ez egy válasz DreamsToday üzenetére (2024. 10. 09. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 09. szerda 22:28
Én legjobban azt szeretném ha a legjobb barátom dugná meg. Barátom simán benne lenne, és nagyon szívesen végignézném.
Kb 5 éve vagyunk cuckold kapcsolatban- viszonylag kicsi a farkam (10centis) és mindig izgatott, hogy lássam, ahogy egy nagy farkú pasi szétkeféli a feleségem. Mai napig imádom
Nálunk volt ilyen. Jó vége lett, többször is.
(Ez egy válasz DreamsToday üzenetére (2024. 10. 09. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 09. szerda 22:28
Én legjobban azt szeretném ha a legjobb barátom dugná meg. Barátom simán benne lenne, és nagyon szívesen végignézném.
.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (2024. 10. 09. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 09. szerda 14:20
Hová tűnhetnek a kedvencekből a párok?
Rendszeresen észreveszem, hogy csökken a tartalmak száma.
Vajon miért törlik magukat meg a tartalmakat?
Sajnos most ugrott az egyik kedvenc videóm is. Egy 42 éves milfet kényeztet rajta egy fiatal nagyfarkú pasi a kocsi hátsó ülésén és a férje kameráz.
Tehát még csak nem is kamu pár voltak.
Sajnos most ugrott az egyik kedvenc videóm is. Egy 42 éves milfet kényeztet rajta egy fiatal nagyfarkú pasi a kocsi hátsó ülésén és a férje kameráz.
ki volt?
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (2024. 10. 09. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 09. szerda 14:20
Remélem enyémet hétvégén igen.
Engem az izgat ha más feleség
Gè
Engem az izgat ha más felesègèt dugom,imádom
Gè
Engem az izgat ha más felesègèt dugom,imádom
Sikerült ilyet találnod?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 10. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 14:23
Ebben a kapcsolatban ezt megalázónak, és egyoldalúnak érzem. Vele van, mert a srác kidobta? Nagyon sajnálom...
Én ezt csak úgy tudnám egy kapcsolatban elfogadni, ha a parterem is hasonlóan éli meg. Ha őt felizgatja ha mással vagyok, az szuper. Én is így éreznék fordított esetben, és persze már az is izgalmas ha csak nézne amikor együtt vagyok valakivel, akit mind a ketten szimpatikusnak találunk. Viszont nála sajnos a kihasználás, megalázás mögött van ez
Én ezt csak úgy tudnám egy kapcsolatban elfogadni, ha a parterem is hasonlóan éli meg. Ha őt felizgatja ha mással vagyok, az szuper. Én is így éreznék fordított esetben, és persze már az is izgalmas ha csak nézne amikor együtt vagyok valakivel, akit mind a ketten szimpatikusnak találunk. Viszont nála sajnos a kihasználás, megalázás mögött van ez
Az még izgalmasabb, ha nemcsak üzeneteket küld, hanem képeket is... vagy te is benne vagy...
Izgalmasan hangzik! Milyen üziket küldött?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 05. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4743235)
2024. 10. 05. szombat 11:38
Na az én feleségemet dugják rendesen. A kan küldött üziket.
Na az én feleségemet dugják rendesen. A kan küldött üziket.
Izgalmas és furcsa érzés tud lenni egyszerre! Később ez átalakul csak izgalommá! Az első mindig emlékezetes lesz.
Nagyon leült a topic! Nemrég találtam egy japán csatornát, ahol a férjek memorial nude fotóra viszik a feleségeiket. ahol aztán a feleségek ( a férjek unszolására) belemennek abba hogy szép fiatal modell fiukkal folytatódjon a fotózás. az eleinte kétségbeesetten védekező feleségek aztán egyszer csak megadják magukat..... Hihetetlen izgalmas videók készülte. h valakit érdekel privátban elküldöm az elérhetőséget.
Jól sikerült, igaz nem volt szexelés, mert ez egy tematikus dom sub jellegű találkozó volt, ebben fő a fokozatosság.
(Ez egy válasz Mindennévfoglalt üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)