Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2024. 07. 10. szerda 07:49  #19469
aronaron4343 aronaron4343
Mindig imádtam amikor megdugta valamelyik pasija, jó sokan voltak. 3 év alatt 16 pasi
2024. 07. 09. kedd 23:13  #19468
Vadonszava Vadonszava
Nejednek tetszett a közös szopás?
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 10:45
Hát igen, a nem is olyan túl régi szép emlékeim ezzel az életmóddal kapcsolatban, már elváltunk a volt feleségemmel, de akkor már 10-éve kb-együtt voltunk, és hát kezdett kicsit szürkülni a szexuális életünk, elsőnek párt kerestünk, akadt is, de mindig olyan nyűglődés volt, hogy mind a négyen megfeleljünk egymásnak. Aztán jött az ötlet, hogy keressünk szóló hapsikat, hát abból volt bőven, és ezt évekig csináltuk, volt olyan hapsi, aki tök normális volt, és jött is kb.-három évig rendszeresen, nős volt, és egészséges, így egy idő után nem ragaszkodtunk az óvszerhez. Nekem a legizgatóbb éveim voltak ezek, amikor láttam, hogy nagyot kefélnek, és a hapsi a végén kihúzta a farkát a punciból, majd én köetkeztem teljesen felizgult reszkető farokkal és bele csúsztam könnyedén a spermás punciba, majd arra gondoltam, hogy egy idegen farok még az előbb benne volt, és kielégült benne, így 1-2 perc alatt már élveztem is akkorát, hogy ordítottam, 15-20 lökés és már végem is volt, ekkorákat azóta sem élveztem. A vége évek múlva az lett, hogy elég sok farkat láttam elélvezni a nejemben, hogy mára már enyhe biszex lettem, nem szopok, de nem félek egy szép kemény farkat néha kirázni, de maradtam leginkább a nőknél. Életemben egyszer próbáltam a szopást a nejemmel közösen egy bi. hapsinak, hát nem jött be, ennyi lenne úgy-ahogy..
2024. 07. 08. hétfő 10:45  #19467
william50 william50
Hát igen, a nem is olyan túl régi szép emlékeim ezzel az életmóddal kapcsolatban, már elváltunk a volt feleségemmel, de akkor már 10-éve kb-együtt voltunk, és hát kezdett kicsit szürkülni a szexuális életünk, elsőnek párt kerestünk, akadt is, de mindig olyan nyűglődés volt, hogy mind a négyen megfeleljünk egymásnak. Aztán jött az ötlet, hogy keressünk szóló hapsikat, hát abból volt bőven, és ezt évekig csináltuk, volt olyan hapsi, aki tök normális volt, és jött is kb.-három évig rendszeresen, nős volt, és egészséges, így egy idő után nem ragaszkodtunk az óvszerhez. Nekem a legizgatóbb éveim voltak ezek, amikor láttam, hogy nagyot kefélnek, és a hapsi a végén kihúzta a farkát a punciból, majd én köetkeztem teljesen felizgult reszkető farokkal és bele csúsztam könnyedén a spermás punciba, majd arra gondoltam, hogy egy idegen farok még az előbb benne volt, és kielégült benne, így 1-2 perc alatt már élveztem is akkorát, hogy ordítottam, 15-20 lökés és már végem is volt, ekkorákat azóta sem élveztem. A vége évek múlva az lett, hogy elég sok farkat láttam elélvezni a nejemben, hogy mára már enyhe biszex lettem, nem szopok, de nem félek egy szép kemény farkat néha kirázni, de maradtam leginkább a nőknél. Életemben egyszer próbáltam a szopást a nejemmel közösen egy bi. hapsinak, hát nem jött be, ennyi lenne úgy-ahogy..
2024. 07. 08. hétfő 10:22  #19466
zenita zenita
Igazad van, hiszen mi más lehetne szimpatikusabb annál, mint rácuppanni a párunk telefonjában az előzményekre, amikor véletlenül a "kezünkbe keról" a készülék
2024. 07. 08. hétfő 07:00  #19465
kezdoparbs kezdoparbs
Nagyon nehéz erre megfelelő pasit találni! Nagy az elvárásunk iis!
2024. 07. 07. vasárnap 12:14  #19464
Törölt felhasználó (4730420)
...egy kegyes hazugság belefér... mond neki, hogy a net feldobott egy érdekes riportot vagy statisztikát, aminek ez a fő témája... mond el, hogy annyira a hatása alá kerültél, utána amikor erre gondoltál, merevedésed volt...
kérdezd meg, hogy mi a véleménye..
amúgy elképesztő élmény...
Én már sokszor megéltem... pároknál harmadikként és úgy is, hogy nálunk volt vendég... Bátran állítom, hogy ezerszer izgalmasabb a saját párod látni-tudni egy ilyen helyzetben, mint fordítva...
jaaa és erre szokták mondani azt, hogy ha nem éled meg, akkor hülyén halsz meg...
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 19:44
Kérdezz rá. Mond el hogy izgat téged.
2024. 07. 07. vasárnap 11:06  #19463
Törölt felhasználó (4749178) VIP
Legtöbb pasit izgatja a dolog..
Tegnap nekünk is volt újra egy hármasunk..
Élveztük nagyon...
2024. 06. 30. vasárnap 17:43  #19462
magomat vetem magomat vetem
Azzal kezdeném, hogy heti szinten találkozok itt hozzád hasonló vágyakkal bíró férfival. Tehát ez egy meglepően gyakori dolog. És abszolút megértelem a problémádat, mivel egy párkapcsolat csak akkor tud igazán jó lenni, igazán kiteljesedni, ha a férfi és a nő egymás szexuális vágyait is meg tudja egymással beszélni és adott esetben támogatják is egymást annak megélésében. Ez az átlagos párok kb. 99%-nál nincs így sajnos. Nem azért, mert ne lehetne, hanem azért, mert az emberek nem tudnak kommunikálni egymással. Te máris magasabb szintre léptél, mert érzed, hogy kommunikálni kellene, és ehhez kérsz tanácsot. A legtöbben nem jutnak el idáig, hanem szép lassan tönkremegy a kapcsolatuk amiatt, hogy titkolni kell a vágyakat, aztán jön a frusztráció, az ital, a megcsalás, meg a többi.
A lényeg, ne úgy fogd fel a dolgot, hogy a cél a cuckold dolog megélése, hanem inkább általános párkapcsolati terápiaként gondolj erre. És igen, elmehettek valódi pszichológushoz is páros beszélgetésekre, hidd el nekem, hogy csodát tesz. Megtanít titeket egymással kommunikálni anélkül, hogy a "minták" rabjai lennétek (a párok általában mintákban kommunikálnak, pl. az egyik mond valamit, a másik félreérti, megsértődik, ettől a másik válik bizonytalanná, és így tovább spirálban mennek lefelé az őszintétlenségbe, ami végül kinyírja a kapcsolatot). Tehát szabadítsátok fel a kommunikációtokat, és nem győzöm hangsúlyozni, ne szégyelljetek szakértői segítséget is igénybe venni.
Ha azt nem akartok valamiért, akkor a lényeg az, hogy legyél teljesen őszinte a pároddal. Mondd el neki, hogy mire vágysz. Anélkül mondd el neki, hogy szégyellnéd, vagy kérnél tőle bármit, hanem csak mutasd meg neki ezt az oldaladat is. És hidd el, hogy ha sikerül ezek közben elkerülni a veszekedésekhez vezető, rosszul sikerült mondatokat (pl. amiben egymást bármiért hibáztatjátok, stb.), akkor a vége egymás jobb megértése lesz. Neked is jobban meg kell értened, hogy ő mire vágyik (talán neki is vannak hasonló vagy tök más vágyai és támogatást vár tőled), és meg kell értened, hogy miért nem nyitott a cuckold dologra (ha ugyan tényleg nem nyitott), hogy javítani tudj a helyzeten (pl. fél, hogy megutálod, stb.).
Tehát a kommunikációra menjetek rá, legyetek egyszerűen csak őszinték egymással és kész. Akiket én innen ismerek és hasonló gondjuk volt és ezt megtették, azok azóta az álom-szexuális életüket élik. Akik meg ezen nem mernek átesni, azóta is nyűglődnek.
Ennyi tehát a nagy titok.
Ha további segítségre van szükséged, fel tudom ajánlani, hogy beszélgetek veletek amolyan "terápiásan" vagy nyújthatok egy masszázst a hölgynek, hogy kicsit felszabaduljon.
Ha sikerül összehozni a dolgot, természetesen a bull szerepben is számíthattok rám.
Ne feledd, őszinteség és minden oké lesz! Veszteni nem veszthetsz, csak jobb lehet tőle a kapcsolatod!
(Ez egy válasz ryats üzenetére (2024. 06. 26. szerda 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 16:18
Sziasztok! Új vagyok itt és azonnal egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
7 éve élünk együtt a feleségemmel 32/29 pár vagyunk eddig kizárólag az én fantáziámban van meg a “cuckold” dolog. Mindig is vágytam rá, de sosem próbáltam neki be adagolni. Ő tipikusan az a monogám nő aki bár szexuálisan sok mindenre nyitott, de csak az adott párjával. Most eljutottam arra a pontra, hogy ezt nemtudom tovább csak fantáziaképp a fejemben tartani hanem meg akarom élni és vele hisz más nővel ha ki is próbálnám az érzelmi része nem az lenne…
A nagy kérdés az ki hogyan vezette ezt fel vagy egyáltalán volt olyan aki ennyire a -10 ről indult esélyekben? Vagy spontán volt olyan aki más pasit küldött a feleségére? Nekem már ez is megfordult a fejemben. Bármilyen építő jellegű hozzászólást szivesen fogadok.
2024. 06. 27. csütörtök 19:44  #19461
Pali92 Pali92 VIP
Kérdezz rá. Mond el hogy izgat téged.
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 19:30
Az enyém sztem most szopik,meg dugja exe.Szerintetek honnan tudom meg biztosan,megjön rögtön beindítja mosógépet.Megnéztem mennyi,milyen szennyes van,ha elindul akkor vége pedig megnézném.
2024. 06. 27. csütörtök 19:30  #19460
Páromat meglesni Páromat meglesni
Az enyém sztem most szopik,meg dugja exe.Szerintetek honnan tudom meg biztosan,megjön rögtön beindítja mosógépet.Megnéztem mennyi,milyen szennyes van,ha elindul akkor vége pedig megnézném.
2024. 06. 27. csütörtök 17:58  #19459
jani27 jani27
Például olyan filmet amiben akár cuckold is előfordulhat.
Gyanítomva tüskevár itt nem lesz opcio smile
2024. 06. 26. szerda 22:17  #19458
ryats ryats VIP
Szia!
Szoktunk igen, bár attól függ milyen filmekre gondolsz.
Köszönjük.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 22:03
Szia
Szoktatok filmeket nézni?
Mennyire tudjátok megbeszélni a vágyaitokat, gondolataitokat?
Remélem sikerül megvalósítani
2024. 06. 26. szerda 22:03  #19457
jani27 jani27
Szia
Szoktatok filmeket nézni?
Mennyire tudjátok megbeszélni a vágyaitokat, gondolataitokat?
Remélem sikerül megvalósítani
2024. 06. 26. szerda 16:18  #19456
ryats ryats VIP
Sziasztok! Új vagyok itt és azonnal egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
7 éve élünk együtt a feleségemmel 32/29 pár vagyunk eddig kizárólag az én fantáziámban van meg a “cuckold” dolog. Mindig is vágytam rá, de sosem próbáltam neki be adagolni. Ő tipikusan az a monogám nő aki bár szexuálisan sok mindenre nyitott, de csak az adott párjával. Most eljutottam arra a pontra, hogy ezt nemtudom tovább csak fantáziaképp a fejemben tartani hanem meg akarom élni és vele hisz más nővel ha ki is próbálnám az érzelmi része nem az lenne…
A nagy kérdés az ki hogyan vezette ezt fel vagy egyáltalán volt olyan aki ennyire a -10 ről indult esélyekben? Vagy spontán volt olyan aki más pasit küldött a feleségére? Nekem már ez is megfordult a fejemben. Bármilyen építő jellegű hozzászólást szivesen fogadok.
2024. 06. 22. szombat 08:55  #19455
jani27 jani27
Nekünk a legelső próbálkozás kivételével csak innen voltak partnerek. Ő nem keresett, előválogatást rám bízta, utána választott bennmaradók közül. Jelenleg nem is keresünk.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 22. szombat 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 08:15
Na ez jó hír sokunknak, nálunk is félre lett téve, bár szerintem, hogy itt a nyár ez is közrejátszik, francnak van kedve ilyen melegben bármihez is. Amit én tapasztaltam, hogy ha pl itt a gg,n én találtam bármit, mármint ránk írt itt valaki, vagy csak nekem volt szimpi egy pár pl, na az tutira szóba sem jöhetett a páromnál, azt láttam ha ő vadászik le magának tetsző pasit, leginkább fb,on úgy jó neki, úgy jó az élmény, igaz mivel az nem tematikus a zsákmány eddig mind megfutamodott
2024. 06. 22. szombat 08:15  #19454
upaupa upaupa
Na ez jó hír sokunknak, nálunk is félre lett téve, bár szerintem, hogy itt a nyár ez is közrejátszik, francnak van kedve ilyen melegben bármihez is. Amit én tapasztaltam, hogy ha pl itt a gg,n én találtam bármit, mármint ránk írt itt valaki, vagy csak nekem volt szimpi egy pár pl, na az tutira szóba sem jöhetett a páromnál, azt láttam ha ő vadászik le magának tetsző pasit, leginkább fb,on úgy jó neki, úgy jó az élmény, igaz mivel az nem tematikus a zsákmány eddig mind megfutamodott
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2024. 06. 22. szombat 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 00:31
Jó pár év eltelt mikor regisztráltunk az oldalra, abban az évben voltunk igazából aktívak. Majd párom kérésére nem történt jó ideig semmi. Mindíg nemet mondott ha próbálkoztam. Szerencsére az oldalról nem csak lepattanóra lecsapókat ismertem meg, így apránként sikerült elérni a változást.
Évek alatt lépésről lépésre. Külön köszönöm a segítséget. Nem is olyan rég ismerőshöz mentünk, masszírozásra valamint születés napozni. Mivel volt pár km, így a tortát helyszínen fejeztem be. A barátunk közben masszírozott, majd megkért, hogy menjek be... érdemes volt. Végre újra láttam Kedvest megnyílni. Csodállatos volt.
Elvileg nemsokára meglátogatjuk, hogy mi fog történni megint csak páromon múlik.
Reménykedni mindíg lehet, a sikerért tenni is kell. Sokszor nem egy pillanat alatt jön össze.
2024. 06. 22. szombat 00:31  #19453
jani27 jani27
Jó pár év eltelt mikor regisztráltunk az oldalra, abban az évben voltunk igazából aktívak. Majd párom kérésére nem történt jó ideig semmi. Mindíg nemet mondott ha próbálkoztam. Szerencsére az oldalról nem csak lepattanóra lecsapókat ismertem meg, így apránként sikerült elérni a változást.
Évek alatt lépésről lépésre. Külön köszönöm a segítséget. Nem is olyan rég ismerőshöz mentünk, masszírozásra valamint születés napozni. Mivel volt pár km, így a tortát helyszínen fejeztem be. A barátunk közben masszírozott, majd megkért, hogy menjek be... érdemes volt. Végre újra láttam Kedvest megnyílni. Csodállatos volt.
Elvileg nemsokára meglátogatjuk, hogy mi fog történni megint csak páromon múlik.
Reménykedni mindíg lehet, a sikerért tenni is kell. Sokszor nem egy pillanat alatt jön össze.
2024. 04. 21. vasárnap 20:52  #19452
Kalandma42 Kalandma42
Sajnos ez a korrektség minden oldalról igaz!
(Ez egy válasz Nyitottpáros8018 üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 21. vasárnap 16:53
Kicsit nehézkesen indult nálunk ez a dolog .felvetettem hogy izgatna ha bevonnánk egy pasit és ketten kényeztetnénk .Azonnal memet mondott, gondoltam vásárt a napjáig ....... Aztán egyik este telefonja kezembe került elözményekben látom hogy szexvideók tömkelege 3szex minden formájában .Ááh másnap rákérdeztem és hát bevallottan hogy érdekli a dolog azóta volt egy jó pár kalandunk smile szeretem ahogy kefélem hátulról közben idegen farkat kényeztet stb . Csak nehéz korekt pasit találni ...
2024. 04. 21. vasárnap 16:53  #19451
Nyitottpáros8018 Nyitottpáros8018
Kicsit nehézkesen indult nálunk ez a dolog .felvetettem hogy izgatna ha bevonnánk egy pasit és ketten kényeztetnénk .Azonnal memet mondott, gondoltam vásárt a napjáig ....... Aztán egyik este telefonja kezembe került elözményekben látom hogy szexvideók tömkelege 3szex minden formájában .Ááh másnap rákérdeztem és hát bevallottan hogy érdekli a dolog azóta volt egy jó pár kalandunk smile szeretem ahogy kefélem hátulról közben idegen farkat kényeztet stb . Csak nehéz korekt pasit találni ...
2024. 04. 17. szerda 11:11  #19450
ttlon ttlon
naná
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 04. 17. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 11:06
szeretnéd látni, mikor idegen pasi megdugja őt?
/ 981