Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2006. 08. 12. szombat 19:01  #291
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Ha jó az analízisem szíved hölgye őnmaga előtt szégyel dolgokat, és önmaga keres mentségeket, amiket nem talál... ezt megoldani nem feltétlenül lehetetlen, de nem könnyű...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)
2006. 08. 11. péntek 23:59
Én csak pár gondolat erejéig szolnák hozzá a témához.Amikor nagyon izgató dologra akarok gondoni mindig az jár a fejembe ,hogy a feleségemet partiba dugjuk.
Ami nagyon felizgat ,de itt jön a lényeg egyszer azt álmodtam , hogy a feleségem elötem dugott nagyon rossz érzés tört fel belölem és örültem hogy csak álom . Inentöl kezdve kicsit másképpen látom a dolgokat.
A legjobb megoldás egy másik házaspár elötti sex lehetne ahol teljessen le lehetne mérni medig tudnánk elmenni a sex területén .Lehet-e levetközni a benünk lévő félelmet hogy netán a kapcsolat éppen ezért vége lenne .
Már bezélgettem egy rutinosabb párral is akik swingerkednek de sajnos pár mondat után éreztetik nem társalogni akarnak pedig az ember inkább szeretne elöbb tapogatozni ebben a kényes témában.
Jó lenne egy pár kisegitő tanács mik a buktatok a szépsége az nem kérdés.Ha van olyan pár akik szivessen társalognának van minden mns,cam
Ja a lényeg a feleségem kacsingat a téma iránt de vonakodik és ezt nem lehet kényszeritve megoldni.Fotozkodni szeret rktunk is fel képeket de még nem látom a lapon.
2006. 08. 12. szombat 17:24  #290
go-go go-go
Ezren fognak jelentkezni!!!
Csak légy türelmes:)))))
2006. 08. 12. szombat 10:39  #289
varju1 varju1 VIP
Nálunk ugyanez a helyzet.
A nejem benne lenne egy spontán akcióba, de előre nem engedi megszervezni.
Mi fent vagyunk a párok között a 2424 és a 2440-es
sorozatban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak pár gondolat erejéig szolnák hozzá a témához.Amikor nagyon izgató dologra akarok gondoni mindig az jár a fejembe ,hogy a feleségemet partiba dugjuk.
Ami nagyon felizgat ,de itt jön a lényeg egyszer azt álmodtam , hogy a feleségem elötem dugott nagyon rossz érzés tört fel belölem és örültem hogy csak álom . Inentöl kezdve kicsit másképpen látom a dolgokat.
A legjobb megoldás egy másik házaspár elötti sex lehetne ahol teljessen le lehetne mérni medig tudnánk elmenni a sex területén .Lehet-e levetközni a benünk lévő félelmet hogy netán a kapcsolat éppen ezért vége lenne .
Már bezélgettem egy rutinosabb párral is akik swingerkednek de sajnos pár mondat után éreztetik nem társalogni akarnak pedig az ember inkább szeretne elöbb tapogatozni ebben a kényes témában.
Jó lenne egy pár kisegitő tanács mik a buktatok a szépsége az nem kérdés.Ha van olyan pár akik szivessen társalognának van minden mns,cam
Ja a lényeg a feleségem kacsingat a téma iránt de vonakodik és ezt nem lehet kényszeritve megoldni.Fotozkodni szeret rktunk is fel képeket de még nem látom a lapon.
2006. 08. 12. szombat 07:43  #288
mara38 mara38
Mi szivesen társalgunk veletek.
Ide irhatsz: kovacsmara38freemail.hu
2006. 08. 11. péntek 23:59  #287
2006. 08. 11. péntek 11:01  #286
Mr.Enigma Mr.Enigma
Az este részleteit itt várnánk irígykedve, és képekkel esetleg video-val dokumentálva a megfelelő rovatba, id meg természetesen a linket, hogy le nem aradjunk róla! :)
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 19:35
Köszönöm a sok levelet amit írtatok.
Nagyon sok férfi ajánlkozott a sexuális étvágyam kielégítésére. Ennyi elég lenne egy teljes évre.
Ami meglepő három hölgy is ajánlkozott, szerintük ha kipróbálom a nöi szerelmet nem fogok csalódani.
A férjemnek nincs ellenére a próba,igaz nekem sem,de a férfiak farkát nem tudják pótolni.
A férjem kettö ajánlkozóval tárgyalt, akiket én is szivesen magamban éreznék.az általuk küldött fotók alapján. Ma 21 órára várjuk az urat. Reméljük nem fogunk csalódani.
2006. 08. 11. péntek 09:55  #285
Törölt felhasználó (26894)
Mindkét fölállásnak meg a maga varázsa az biztos. Próbáld meg felvetni a feleségednek ezt a két variációt, válasszon O. Szerintem akkor sikerülne ot rávenned.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10398)
2006. 08. 11. péntek 09:10
Az én feleségem nem áll kötélnek pedig már bedobtam a párcserés szex lehetőségét. Amíg nem sikerül meggyőzni marad az, hogy szimplán én dugom más feleségét. Az is valami.
2006. 08. 11. péntek 09:10  #284
Törölt felhasználó (10398)
Az én feleségem nem áll kötélnek pedig már bedobtam a párcserés szex lehetőségét. Amíg nem sikerül meggyőzni marad az, hogy szimplán én dugom más feleségét. Az is valami.
2006. 08. 10. csütörtök 22:19  #283
Törölt felhasználó (26894)
Minket is izgat a dolog, ki is próbáltuk, mondhatom nagyon izgató volt.
2006. 08. 10. csütörtök 08:44  #282
bolhab bolhab
nálunk a párombarátjával buliztunk és utána a szállodában áthivta a miszobánkba aholmegtörtént
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 09. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25589)
2006. 08. 09. szerda 19:32
szeretném én is ha megdugnák csak nehéz megfüzni
2006. 08. 09. szerda 20:34  #281
ketten23 ketten23
ez engem is izgatna!
2006. 08. 09. szerda 19:32  #280
Törölt felhasználó (25589)
szeretném én is ha megdugnák csak nehéz megfüzni
2006. 08. 08. kedd 22:55  #279
Teenboy Teenboy
beszámolót mindenképp kérünk+az illető mennyi idős?
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 19:35
Nagyon sok férfi ajánlkozott a sexuális étvágyam kielégítésére. Ennyi elég lenne egy teljes évre.
Ami meglepő három hölgy is ajánlkozott, szerintük ha kipróbálom a nöi szerelmet nem fogok csalódani.
A férjemnek nincs ellenére a próba,igaz nekem sem,de a férfiak farkát nem tudják pótolni.
A férjem kettö ajánlkozóval tárgyalt, akiket én is szivesen magamban éreznék.az általuk küldött fotók alapján. Ma 21 órára várjuk az urat. Reméljük nem fogunk csalódani.
2006. 08. 07. hétfő 19:35  #278
mara38 mara38
2006. 08. 07. hétfő 12:57  #277
surdapapa surdapapa
Vigyázzatok a megcsalással!
Javaslom a megcsalás kinek mit jelent topicot mielőtt bele mentek!
Érdekes, tanulságos életek vannak közötte. Benne az én problémám is.
2006. 08. 07. hétfő 11:18  #276
hotdogzero hotdogzero
Ó hát persze, bizonyára.
2006. 08. 07. hétfő 08:54  #275
Törölt felhasználó (18603)
Amikor ketten dugtuk a feleségem, öröm volt nézni a csillogást a szemében! nyes nyes
2006. 08. 07. hétfő 07:49  #274
zeri zeri
Először általánosságban beszélgessetek baráti társaságban a szexről, szűkebben a többes, cserés dolgokról. Úgy meg lehet ismerni a többiek hozzáállását az ilyesmihez. Mi is így tettünk anno.
2006. 08. 06. vasárnap 23:04  #273
Törölt felhasználó (43029)
Szia!
Én mint Nő,teljes mértékben egyetértek MM4 hozzászólásával.Ha még picik a gyerekek,akkor bizony a szülés utáni hormonok tombolnak a feleségedben.Tapasztalatból írom,sajnos:-(
2 gyermeket is szültem és mind a két szülés után a béka popója alá süllyedt az étvágyam a szex terén,mind két alkalommal 2(azaz két) év kellett hogy "rendbe jöjjek".Szerencsére türelmes volt a párom,és kibírta a valóban minimális szexel azt a 2X2 évet.Viszont mostanában már Neki kisebb az igénye.Tudtommal nem szült:-)Najó,ez csak vicc volt,mármint a szülés:-)
Viszont van még egy lehetséges oka a vágy elmaradásának,mégpedig a fogamzásgátló tabletta.Ha esetleg a párod szed ilyet akkor kérdezzen rá az orvosánál hogy az a tabletta amit Ő szed,produkál-e ilyen "mellékhatást"?!
Sziasztok Angel30
2006. 08. 06. vasárnap 07:11  #272
MM4 MM4
Azt hiszem ez az egyik legáltalánosabb probléma a házasságokban. Azaz a nőnek meg kell ossza a figyelmét a gyermekei és a férje között. Valahogy természetes, hogy a férj kissé háttérbe szorul.
Old meg, hogy kettesben legyetek. Kettőtöknek gyermekek nélkül szervezzetek programot. Természetesen gyermekekkel is az egyensúly és a gyermek nevelés kedvéért. Plusz azért, hogy ne legyen a feleségednek lelkiismeret furdalása, hogy elhanyagolja a gyermekeket.
Ha a hami-kaki-szunya korszakban vannak a gyermekek, vagy akár mindkettő akkor pedig légy türelmes és segíts többet, kapcsolódj be a gyermekkel való törődésbe. Pl. fürdesd este Te őket.

Mindezen túl beszélgess Vele, hogy mi történt a szüléskor, hogyan érintette a szülés utáni homonális változás sokkszerűsége stb.

Persze mindez igazán akkor igaz, ha kicsik -legfeljebb ovodásak - a gyermekek.
/ 981