Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2006. 07. 31. hétfő 22:03  #231
bazzeg bazzeg
ezt nem birom felfogni agyilag,mi izgató azon ha más fasza járja be az én feleségem punciját? nem értem...ennyire elkorcsosult a házasság fogalma vagy hogy van ez?
2006. 07. 31. hétfő 19:50  #230
MM4 MM4
Szvsz nagyon meglepődnél! Megnéznélek.
2006. 07. 31. hétfő 19:48  #229
MM4 MM4
Öreg minden tiszteletem a tiéd!

Ha jól emlékszem a Te korodban én "sóder-sóder"-t játszottam a csajokkal, és borzasztó boldog voltam, amikor megpuszilhattam azt a lányt, akiről titokban ábrándoztam. Viszont a helyesírásom határozottan jobb volt.
2006. 07. 31. hétfő 09:24  #228
bl6806 bl6806
Hi!

Engem biztos izgatna, ha a Te feleségedet dugnám! :-)
2006. 07. 30. vasárnap 20:18  #227
Törölt felhasználó (20185)
amugy m... egyszerü lezárnia a vitát foto ahogy kint áll és kész
2006. 07. 30. vasárnap 14:02  #226
Törölt felhasználó (17632)
Igazad van szuszed! Nem értem miért kell rárontani valakire ilyen otrombán. Attól hogy mi még nem lláttuk, nem feltétlenül kell kamunak lennie... (lehet, h csak kapós eplus2 ). Amúgy meg, ha nekik jól esik, hát hajrá! nem bántanak vele senkit! Sőt!
De azért egy képet berakhatnál tigrincs, hogy ha legközelebb arra járok, tudjam kiről olvastam ennyit ravasz1
2006. 07. 29. szombat 18:03  #225
hotdogzero hotdogzero
Én szoktam egyet látni, de őt évek óta ismerem.
Egyébként jártam ma arra gondoltam megnézem ezt a csajt, de nem volt egy darab nő sem ott ahol tigris állította, szóval KAMU!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 29. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 29. szombat 15:43
Egyébként én napi szinten járok Ócsa felé, vannak is kurvák, de még egyet sem láttam ful ruha nélkül, ahogy tigrincs állítja....
2006. 07. 29. szombat 15:46  #224
Ezzel pedig abszolút egyetértek! Nemcsak hogy az emberek, de maguk a kapcsolatok is különböznek, és nem lehet/érdemes bekatulyázni, elítélni őket.
(Ez egy válasz SwingerCouple üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 27. csütörtök 23:56
Sziasztok Emberek!

Rég voltam, olvasgattam egy kicsit.
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni:
TÚL SOK AZ ERKÖLCSRENDÉSZ ITT!!!!
Sok olyan ember van aki tipically "bort iszik és vizet prédikál". Nemtomméjó az embereknek a másikban a legkissebb negativ dolgot keresni, mikor az illető épp lehet veri a gyerekeit!? Nézzen magába mindazok akik hülye badar kritikát akar ide írni.
Persze van építő jellegű is, de kevés.
Szal tükör, majd irhatsz.
Bonyolultabb az emberi lélek mintsem egyes emberek skatulyába akarnák tuszkolni a viselkedéseket, lehet az bár szexuális, vagy épp bármi.
Persze vanna büntetendő magatatásformák is. Ez az? Nem. Ugye? Lehet épp Te magad aki rombolni szándékszol "bűnösebb" vagy mint azok akik izgalomból, ebből abból, de nem épp a un. normális szexuális magatartásformát választják.
De mi jobb, ha mégy az uton és megrugdosnak elveszik a nehezen keresett pénzed, vagy az ha a nejem mással is "dug". Akkor miről is akarsz Te Kedves Barátom romboló kritikát írni?
felkialtas heureka felkialtas heureka felkialtas heureka
2006. 07. 29. szombat 15:43  #223
Egyébként én napi szinten járok Ócsa felé, vannak is kurvák, de még egyet sem láttam ful ruha nélkül, ahogy tigrincs állítja....
2006. 07. 29. szombat 10:36  #222
Moncy Moncy
Most Ő a csajod vagy csak futtatod?
nyes nyes nyes
2006. 07. 29. szombat 10:36  #221
bolhab bolhab
tegnap barátitársasággal kártyáztunk a párom barátjanyert én vesztettem a többiek találtáki hogy a manusnak megkelldugnia ésa párom belement sőt tetszettneki
2006. 07. 28. péntek 12:08  #220
szoral szoral
Ott a pont!!Ettől én is nagyon bepöccentem!!Gerinctelen!!
2006. 07. 28. péntek 07:25  #219
zeri zeri
:)
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 27. csütörtök 15:00
Nem ítélkezünk. Soha
Ha nem ismerünk egy dolgot, nincs véleményünk róla.
Egy sexlapon nem pofázunk erkölcsről, hiszen az már akkor bukott, amikor fölléptünk rá.

Ha igazak e kijelentések, milyen alapont dörögsz itt e topicban. Ha valakit az izgat, hogy egy másik férfival osztozik a szeretett nőn, mégis mi közünk lehetne hozzá? Milyen alapon ítélkezhetnénk felette?

Mert nem okoz sexuális izgalmat szerintünk?? Honnan tudjuk? ; Mert erkölcstelen? Kik vagyunk mi, hogy megítéljük?? ; Mittudomén?? Mit tudom én?

Még egészen kamasz voltam, amikor életem valamelyik első nőjétől megtanultam a sexben mindent szabad, ami nem fáj. Később hozzá tanultam, hogy csak azt érdemes csinálni, ami jó és/vagy izgalmas.
Szerinted a topic címében jelzett tevékenységre mi igaz? Fáj? Nem jó és/vagy izgalmas??

Végső soron nem kötelező csinálni, de ítélkezni róla átélt élmények híján tilos. Bántóan nyilatkozni meg bunkóság.
2006. 07. 28. péntek 07:04  #218
szoral szoral
És minket nem méltatsz válaszra?????????????
2006. 07. 28. péntek 00:36  #217
bolhab bolhab
nálunkis a férjemhozta az első barátnőmet addigcsak beszéltünkróla mitmondjak meglepet azóta néha férfiakatishoz rettentő izgalmas
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 27. csütörtök 17:17
Mint emlitettem ez nem a megromlott párkapcsolatról szól, pont az ellenkezöje.
A mi kapcsolatunk erős kötelékét bizonyítja,nálunk a férjem hozza a partnereket.
És mindezt azért mvel nekem olyan nagy a szexuális étvágyam amit a férjem egyedül nem képes kielégíteni. Nagyon izgatja amikor engem dugnak.

2006. 07. 27. csütörtök 23:56  #216
SwingerCouple SwingerCouple VIP
Sziasztok Emberek!

Rég voltam, olvasgattam egy kicsit.
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni:
TÚL SOK AZ ERKÖLCSRENDÉSZ ITT!!!!
Sok olyan ember van aki tipically "bort iszik és vizet prédikál". Nemtomméjó az embereknek a másikban a legkissebb negativ dolgot keresni, mikor az illető épp lehet veri a gyerekeit!? Nézzen magába mindazok akik hülye badar kritikát akar ide írni.
Persze van építő jellegű is, de kevés.
Szal tükör, majd irhatsz.
Bonyolultabb az emberi lélek mintsem egyes emberek skatulyába akarnák tuszkolni a viselkedéseket, lehet az bár szexuális, vagy épp bármi.
Persze vanna büntetendő magatatásformák is. Ez az? Nem. Ugye? Lehet épp Te magad aki rombolni szándékszol "bűnösebb" vagy mint azok akik izgalomból, ebből abból, de nem épp a un. normális szexuális magatartásformát választják.
De mi jobb, ha mégy az uton és megrugdosnak elveszik a nehezen keresett pénzed, vagy az ha a nejem mással is "dug". Akkor miről is akarsz Te Kedves Barátom romboló kritikát írni?
felkialtas heureka felkialtas heureka felkialtas heureka
2006. 07. 27. csütörtök 20:50  #215
szoral szoral
Alá tudom Támasztani amit homepictures ir mert mi is igy jártunk vele!!!!
2006. 07. 27. csütörtök 18:05  #214
Júlia Júlia
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz véleményed van erről a témáról. Lehet, hogy megégetted már magad?
2006. 07. 27. csütörtök 17:17  #213
mara38 mara38
Mint emlitettem ez nem a megromlott párkapcsolatról szól, pont az ellenkezöje.
A mi kapcsolatunk erős kötelékét bizonyítja,nálunk a férjem hozza a partnereket.
És mindezt azért mvel nekem olyan nagy a szexuális étvágyam amit a férjem egyedül nem képes kielégíteni. Nagyon izgatja amikor engem dugnak.

2006. 07. 27. csütörtök 15:00  #212
MM4 MM4
Nem ítélkezünk. Soha
Ha nem ismerünk egy dolgot, nincs véleményünk róla.
Egy sexlapon nem pofázunk erkölcsről, hiszen az már akkor bukott, amikor fölléptünk rá.

Ha igazak e kijelentések, milyen alapont dörögsz itt e topicban. Ha valakit az izgat, hogy egy másik férfival osztozik a szeretett nőn, mégis mi közünk lehetne hozzá? Milyen alapon ítélkezhetnénk felette?

Mert nem okoz sexuális izgalmat szerintünk?? Honnan tudjuk? ; Mert erkölcstelen? Kik vagyunk mi, hogy megítéljük?? ; Mittudomén?? Mit tudom én?

Még egészen kamasz voltam, amikor életem valamelyik első nőjétől megtanultam a sexben mindent szabad, ami nem fáj. Később hozzá tanultam, hogy csak azt érdemes csinálni, ami jó és/vagy izgalmas.
Szerinted a topic címében jelzett tevékenységre mi igaz? Fáj? Nem jó és/vagy izgalmas??

Végső soron nem kötelező csinálni, de ítélkezni róla átélt élmények híján tilos. Bántóan nyilatkozni meg bunkóság.
/ 981