Nézd, amíg Neked az egyik barátod volt külföldön szauna clubban (mint a topic címe is erre utal - KIFEJEZETTEN), addig én többször is voltam. De amíg Hozzád hasonló értelmi zsínvonalú emberkék ilyen megjegyzéseket megengedhetnek, addig nincs miről mesélni. Off.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 10. 26. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 26. péntek 16:00
Már + bocsáss!!
Ez " miért is utal a (német swinges szaunákra)??
"Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol? ez a topik leírása?! IGEN!!!
"
"Hogy te milyen intelligens,művelt ,jól tájékozott vagy "szauna ,kultúra"terén???!!
Menj a swingers topikba waze!!!
OKOSKA!!!
Ha megnézed a Japán, A Fin,Az Orosz SZAUNAKULTÚRÁT!
Fasz köze sincs a baszáshoz meg a te töpörödött szexcentrikus felfogásodhoz!
röviden ennyit!
"Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol? ez a topik leírása?! IGEN!!!
"
"Hogy te milyen intelligens,művelt ,jól tájékozott vagy "szauna ,kultúra"terén???!!
OKOSKA!!!
röviden ennyit!
Október 3-4 kehida, és hévíz..... ha valakik még jönnének esetleg......
inkább nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 26. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804640)
2012. 10. 26. péntek 15:37
Úgy látszik, hogy hiába jeleztem, hogy ez nem igazán az a topic, ahol a szaunák minősítését, szaunázási szokásokatm illemet kellene kitárgyalni. Arra lehetne egy másik topicot létrehozni. A topic létrehozója, vazelinátor szerintem a leírásban elég egyértelműen fogalmazott, de a hozzászólók többsége vagy nem olvassa a leírást, vagy fogalma sincs róla, hogy mit jelent.
Már + bocsáss!!
"
OKOSKA!!!
röviden ennyit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 26. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
"
OKOSKA!!!
röviden ennyit!
2012. 10. 26. péntek 15:37
Úgy látszik, hogy hiába jeleztem, hogy ez nem igazán az a topic, ahol a szaunák minősítését, szaunázási szokásokatm illemet kellene kitárgyalni. Arra lehetne egy másik topicot létrehozni. A topic létrehozója, vazelinátor szerintem a leírásban elég egyértelműen fogalmazott, de a hozzászólók többsége vagy nem olvassa a leírást, vagy fogalma sincs róla, hogy mit jelent.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 23. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 23. kedd 09:10
Szerintem is sokan félreértik a topic címét, pedig vazelinator elég egyértelműen írta le a "A téma leírása" részben. A többség az általános szaunáról beszél itt, maximum a fürdőruha nélküli változatról. Elemezgetik a szaunákat, a szaunamestereket. DE: a szauna club német területen gyakorlatilag swingers club. Itt úgy gondolom, hogy az adminoknak (főleg Neked esetleg vazelinator, mint topic nyitónak) kellene vagy rendes mederbe terelni ezt a topicot, vagy simán törölni azokat a bejegyzéseket, amik nem ide tartoznak. És legyen egyszerűen szauna topic, ahol ki lehet tárgyalni a magyarországi vagy külföldi szaunákat, amik általában a fürdőkhöz csatlakoznak.
Mi is! Azért meg érdeklődöm, ha van valakinek infója...
(Ez egy válasz bandi33 üzenetére (2012. 10. 26. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
mi megyünk oda wellness-re
(Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2012. 10. 26. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt kérdezem én is!
(Ez egy válasz bandi33 üzenetére (2012. 10. 26. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 26. péntek 11:02
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a hévízi Palace hotelben található szaunáról?
Sziasztok!
Szerintem is sokan félreértik a topic címét, pedig vazelinator elég egyértelműen írta le a "A téma leírása" részben. A többség az általános szaunáról beszél itt, maximum a fürdőruha nélküli változatról. Elemezgetik a szaunákat, a szaunamestereket. DE: a szauna club német területen gyakorlatilag swingers club. Itt úgy gondolom, hogy az adminoknak (főleg Neked esetleg vazelinator, mint topic nyitónak) kellene vagy rendes mederbe terelni ezt a topicot, vagy simán törölni azokat a bejegyzéseket, amik nem ide tartoznak. És legyen egyszerűen szauna topic, ahol ki lehet tárgyalni a magyarországi vagy külföldi szaunákat, amik általában a fürdőkhöz csatlakoznak.
Sziasztok!
Ez nem egy swingers klub? (Ez egy válasz csibijoe üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem egy swingers klub? (Ez egy válasz csibijoe üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 22. hétfő 20:36
Ha valaki meztelenül szeretne szaunázni, akkor látogassatok el Budapesten (16. ker.) Máté u. 55-be, nekünk nagyon bejött a kedd esti szauna party!
Ha valaki meztelenül szeretne szaunázni, akkor látogassatok el Budapesten (16. ker.) Máté u. 55-be, nekünk nagyon bejött a kedd esti szauna party!
"Nem gondolod,hogy ez nem véletlen???!"
Ezt légy szíves fejtsd ki bővebben. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt légy szíves fejtsd ki bővebben. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 22. hétfő 15:56
"szinte soha nincs senki."
Nem gondolod,hogy ez nem véletlen???!
Sziasztok! Járt már valaki Hévizen? Például palace Hotel? Esetleg tudna/tudnátok egy kis beszámolót mondani a helyről? Akár priviben is! Köszi!
"szinte soha nincs senki."
(Ez egy válasz Stallion69 üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Stallion69 üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 22. hétfő 14:56
Kedves Lányok (és Hölgyek)!
A Bp-i Grand Hotel Hungária Wellness részében lehet meztelenül szaunázni, szinte soha nincs senki. Én ma este tervezem, hogy megyek.
Ha ezt olvasod és szereted az ilyesmit (és nőnemű vagy), akkor gyere Te is!
Remélem hamarosan találkozunk!
A Bp-i Grand Hotel Hungária Wellness részében lehet meztelenül szaunázni, szinte soha nincs senki. Én ma este tervezem, hogy megyek.
Kedves Lányok (és Hölgyek)!
Mi is voltunk Esztergomban. Nem 12-en voltunk, nyitáskor 21 belépő volt. Mindenki tudta, hogy kell használni a szaunákat. Nagyon jók voltak a felöntések és kedvesek voltak a szauna mesterek.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 10. 21. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 21. vasárnap 08:03
Voltam Esztergoman. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Utólag számolva 12-en voltunk. Tényleg szép, igényes hely, jók a kabinok és a felöntések. 1000 Ft a belépő, de a felöntésekért 400 Ft-ot kell utólag fizetni. Én megyek a jövő héten is, gyertek Ti is!
Voltam Esztergoman. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Utólag számolva 12-en voltunk. Tényleg szép, igényes hely, jók a kabinok és a felöntések. 1000 Ft a belépő, de a felöntésekért 400 Ft-ot kell utólag fizetni. Én megyek a jövő héten is, gyertek Ti is!
Esztergom, honlapjuk szerint 21-24 óráig vannak nyitva. Meglátogatom ma.
Tegnap este voltunk Esztergomban, nagyon finom volt. Főleg az, hogy összesen hatan használtuk az egész szaunavilágot.. Ennek ellenére minden szauna működött és teljes volt a kiszolgálás. Nem akarom reklámozni -vagy de mégis mert megérdemlik - őket, de teljesen rendben volt ez éjjszakai szauna party. Még ma este ( szombat) és állítolag jövő hét végén is lesz. Aki tud jöjjön mert ha ilyen kevesen leszünk nem folytatják.