Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2012. 10. 18. csütörtök 12:47  #234
Törölt felhasználó (861796)
Sziasztok!
Csak ajánlani tudom! Remek hely!
Mi sokat jártunk de már 3hónapja nem voltunk mert babát vártnk!
Így nem tudunk elkisérni benneteket!

Üdv.
(Ez egy válasz ac4er üzenetére (2012. 10. 18. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 18. csütörtök 10:22
hétfőn megyünk az esztergomi fürdőbe/szaunába...volt már valaki ott? milyen a színvonal? köszi
2012. 10. 18. csütörtök 12:07  #233
Törölt felhasználó (811984)
Szia!

Most pénteken,és szombaton este 9-től éjfélig lesz éjszakai szaunázás.
A belépő 1000 forint.
(Ez egy válasz ac4er üzenetére (2012. 10. 18. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
hétfőn megyünk az esztergomi fürdőbe/szaunába...volt már valaki ott? milyen a színvonal? köszi
2012. 10. 18. csütörtök 11:28  #232
Törölt felhasználó (118959)
szia!
Mi pár éve zárás előtt voltunk imádtuk,nagyon jó,figyeltek arra,hogy a szaunákban ne legyenek fürdőruhában.Viszonylag sokan voltak,tudtunk beszélgetni és volt azért hely ,hogy csendben tudjunk pihenni feltöltődni.
2012. 10. 18. csütörtök 10:22  #231
ac4er ac4er
2012. 10. 17. szerda 16:14  #230
Nanuq Nanuq
Olyan könnyű keresni szaunát..
Kőszeg környékén?
- Kőszegen a Hotel Irottkő
- Bük ( a fürdőben bőven van szaunalehetőség )
- Lutzmannsburg vagy Bad Tatzmannsdorf
(Ez egy válasz Par ok üzenetére (2012. 10. 17. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 17. szerda 16:08
Köszeg környékén tud vki szaunát? Esetleg kellemes fürdőt?
2012. 10. 17. szerda 16:08  #229
Par ok Par ok
Köszeg környékén tud vki szaunát? Esetleg kellemes fürdőt?
2012. 10. 13. szombat 08:59  #228
Törölt felhasználó (20600)
Regebben igy osz derekan sokkal jobban porgott eme szaunas topik, vagy meg nem nagyon indult be a szauna szezon? De azert en kerdeznek, volt mar valaki a bukfurdoi Greenfield Hotelben, szauna resz tapasztalatok,felontesek stb.?
2012. 09. 28. péntek 19:26  #227
Törölt felhasználó (804640)
Mivel többször voltam ebben a clubban, így eléggé megismertem a törzsközönséget. És láttam a srác viszonyulását a tulajhoz. Illetve azt is, hogy hogyan állt a vendégekhez. Nekem annyira kilógott a lóláb, hogy ezt feltételeztem. Bár a tévedés joga nekem is megengedtetik. És lehet, hogy azért költött a tulaj ilyen dologra, mivel a clubba alapvetően idősebb párok (40-50 körül) jártak, ők hetente 2-3 alkalommal is megjelentek. Nos ez a srác mindig egyedül jött, noha küllemben verte az összes vendég pasit. Akár 20 csajt is találhatott bármikor magának, és nem szorul rá az ingyen dugásra. Szóval annyira nyilvánvaló volt a bér dolog, hogy (noha nem láttam, amikor felveszi a megszolgált bérét) szerintem az volt. De nekem a hely, a törzsközönség,stb. ismeretében ez nem volt visszatetsző, inkább pozitív a club részéről.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 09. 28. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 28. péntek 11:28
Azért van a fórum, hogy mindenki leírja a véleményét. Még jó hogy nem gondolkozunk egyformán és gondolja mindenki ugyanazt smile
Nudegyula: honnan tudod, hogy az a 30-as srác fizetett ember volt? Nem lehetett, hogy tetszett neki a nő és azért szállt be?
2012. 09. 28. péntek 12:11  #226
Törölt felhasználó (745787)
Mondjuk olyat én is, saját szememmel láttam, amikor a csávókám egy ku...vát hozott le magának partnernek.

Azt is kiszúrta mindenki! smile
2012. 09. 28. péntek 12:05  #225
Törölt felhasználó (745787)
Nézd akár igazad is lehet, de nem értem miért költene a tulajdonos akár egy centet is bérkanra, amikor általában nem a férfiakból szokott a hiány lenni.

K....ból meg milyet lehet egy ilyen helyre belátható költségen szerezni? Egy swinger klubban nem nagyon nyerő az, ha kiáll valaki szájából a kapanyél...

Szervezési okokból sem tűnik ésszerűnek, amit írsz. Attól persze még igaz is lehet, de az is, hogy benned buzgott túl az összeesküvést gyártó kisördög. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 28. péntek 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 28. péntek 06:21
Nem szeretnélek hidd el megbántani. De én is tapasztaltam, és ezt többször is egy osztrák swingersben. Nagyon kedvelt, a minősítési sorban is elől van. Igazi családias. És egyáltalán nem érzed, hogy kupi lenne. A hét minden napján állandóan tele van. És azzal én nem értek egyet Veled, hogy miért lenne az megvetendő, hogy a tulaj a kellemes környezet és jó kaják-piák mellé még ebben is igyekszik figyelmesnek lenni. Ha valaki szólóban megy, és nem találna megfelelő párt, vagy nem fogadnák be, akkor sem megy haza rossz érzéssel, mert kellemes külsejű nőtől-férfitól mégis megkapja azt, amiért valójában elment: az érzelemmentes szexet. És ezek a "béremberek" vannak olyan jól álcázva, hogy (mint korábban is említettem) csak a bennfentesek vagy az oda rendszeresen járók tudják, hogy ők mik is valójában.
Nézd, legutóbb volt egy eset, ami talán megbocsátást ad részedről: megjelent egy 50-55 közötti pár. Látszott, hogy nagyon kezdők, nagyon félénkek voltak. Az is látszott, hogy a férfi a nőt szerette volna megajándékozni egy ilyen élménnyel, és korábban soha nem voltak még ilyen helyen. Lehet, hogy "dolgavégezetlenü" távoztak volna, mert őket sem nagyon próbálták bevonni, de ők sem nagyon mertek közeledni. Így viszont a hölgy egy kellemes élménnyel térhetett haza, mert egy jóképű, méretes hímtaggal rendelkező 30-as srác bekapcsolódott hozzájuk. Lehet, hogy ez Neked nem tatszik, de hidd el, hogy vannak ilyenek is. Lehet, hogy szerencsésebb vagy, mert mint írod, a baráti körödben többen szeretik a swingerst, így Neketek lehet, hogy csak a díszletet, a körítést adja. És bocsi mégegyszer, de sem Téged, sem a swingerst nem szerettem volna megbántani. És szerintem azok a swingersek sem, akik ilyet alkalmaznak a vendégek minél jobb kiszolgálása érdekében. Részemről ennyi, és nem is szeretnék etikai vitát szítani, vagy bárkit bántani tovább a tapasztalatommal.
2012. 09. 28. péntek 11:28  #224
Jade_ Jade_
Azért van a fórum, hogy mindenki leírja a véleményét. Még jó hogy nem gondolkozunk egyformán és gondolja mindenki ugyanazt smile
Nudegyula: honnan tudod, hogy az a 30-as srác fizetett ember volt? Nem lehetett, hogy tetszett neki a nő és azért szállt be?
2012. 09. 28. péntek 06:21  #223
Nem szeretnélek hidd el megbántani. De én is tapasztaltam, és ezt többször is egy osztrák swingersben. Nagyon kedvelt, a minősítési sorban is elől van. Igazi családias. És egyáltalán nem érzed, hogy kupi lenne. A hét minden napján állandóan tele van. És azzal én nem értek egyet Veled, hogy miért lenne az megvetendő, hogy a tulaj a kellemes környezet és jó kaják-piák mellé még ebben is igyekszik figyelmesnek lenni. Ha valaki szólóban megy, és nem találna megfelelő párt, vagy nem fogadnák be, akkor sem megy haza rossz érzéssel, mert kellemes külsejű nőtől-férfitól mégis megkapja azt, amiért valójában elment: az érzelemmentes szexet. És ezek a "béremberek" vannak olyan jól álcázva, hogy (mint korábban is említettem) csak a bennfentesek vagy az oda rendszeresen járók tudják, hogy ők mik is valójában.
Nézd, legutóbb volt egy eset, ami talán megbocsátást ad részedről: megjelent egy 50-55 közötti pár. Látszott, hogy nagyon kezdők, nagyon félénkek voltak. Az is látszott, hogy a férfi a nőt szerette volna megajándékozni egy ilyen élménnyel, és korábban soha nem voltak még ilyen helyen. Lehet, hogy "dolgavégezetlenü" távoztak volna, mert őket sem nagyon próbálták bevonni, de ők sem nagyon mertek közeledni. Így viszont a hölgy egy kellemes élménnyel térhetett haza, mert egy jóképű, méretes hímtaggal rendelkező 30-as srác bekapcsolódott hozzájuk. Lehet, hogy ez Neked nem tatszik, de hidd el, hogy vannak ilyenek is. Lehet, hogy szerencsésebb vagy, mert mint írod, a baráti körödben többen szeretik a swingerst, így Neketek lehet, hogy csak a díszletet, a körítést adja. És bocsi mégegyszer, de sem Téged, sem a swingerst nem szerettem volna megbántani. És szerintem azok a swingersek sem, akik ilyet alkalmaznak a vendégek minél jobb kiszolgálása érdekében. Részemről ennyi, és nem is szeretnék etikai vitát szítani, vagy bárkit bántani tovább a tapasztalatommal.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 22:31
úgy érzem kàr hozzászólnom, mert keverjük a dolgokat. A szauna az szauna. A szaunaklub német nyelvterületen sokszor kupi, a swingerben pedig nincs bérember
Ha igen, akkor átverted magad. Kivetné az ilyet a klub is és a látogatók is. Mindenhol!
2012. 09. 27. csütörtök 22:31  #222
Nanuq Nanuq
úgy érzem kàr hozzászólnom, mert keverjük a dolgokat. A szauna az szauna. A szaunaklub német nyelvterületen sokszor kupi, a swingerben pedig nincs bérember
Ha igen, akkor átverted magad. Kivetné az ilyet a klub is és a látogatók is. Mindenhol!
2012. 09. 27. csütörtök 22:14  #221
Nanuq Nanuq
Nem értek egyet veled. Voltam szaunaklubban és swingerben is. És azért mert ismerettségi köröm, és magam is kedveljük a klubokat, siőt sértő a swingert kedvelőkre nézve a bejegyzésed. A szaunaklub kupi... csak álcázva. De úgy érzm kár magyaráznom.i
2012. 09. 27. csütörtök 21:37  #220
Szerintem mindkettőnknek meg van a maga tapasztalata, ert kötjük az ebet a karóhoz. A hímk...kat és a k...kat is általában a tulaj rendezi, ezzel igyekszik feldobni a klubját. És ezeknek a vendég már nem fizet, szinte úgy néznek ki, mint akik szólóban jöttek, a bennfentesek, illetve oda gyakran járók tudják, hogy ők bérkefélők. Ugyanúgy viselkednek, mint a normál vendég, és igyekeznek ők is jól érezni magukat. Csapódnak ide-oda, és a tapasztalanabb vendég csak azt látja, hogy milyen profin jártasak a swingerses világban. Ésmivel általában jól néznek ki, sőt a férfiak a sok topikban állandó vesszőparipa szerinti méretes hímtaggal rendelkezik, így könnyen befogadják a párok vagy csoportok maguk mellé őket.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 18:38
Fiúk ! Így van. De van sok valódi swinger. és vannak a szaunaklubok. Az egyikbe bemész és fizetsz az ott levö lányokért, de swingerbe nem.
2012. 09. 27. csütörtök 18:38  #219
Nanuq Nanuq
Fiúk ! Így van. De van sok valódi swinger. és vannak a szaunaklubok. Az egyikbe bemész és fizetsz az ott levö lányokért, de swingerbe nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 18:32
Jól mondod, sőt inkább fogalmazzunk úgy, hogy német nyelvterületen. Ausztriában is saunaclubnak nevezik a swingers általában, és ott is vannak k...k és hímk...k. El is figyelgettem, hogy hogyan bíta egy két ilyen hímk... az iramot, a hölgyek legnagyobb örömére. smile
2012. 09. 27. csütörtök 18:32  #218
Jól mondod, sőt inkább fogalmazzunk úgy, hogy német nyelvterületen. Ausztriában is saunaclubnak nevezik a swingers általában, és ott is vannak k...k és hímk...k. El is figyelgettem, hogy hogyan bíta egy két ilyen hímk... az iramot, a hölgyek legnagyobb örömére. smile
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 18:11
Németben a swinger clubokat is szauna clubnak szokták hívni, az adózás miatt, és egyébb más ok miatt is.
2012. 09. 27. csütörtök 18:24  #217
Nanuq Nanuq
Az egy dolog. Viszont swingerben szórakozol és szexelsz azokkal akik ott vannak. Szaunaklubban meg vannak k...vák is....
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 18:11
Németben a swinger clubokat is szauna clubnak szokták hívni, az adózás miatt, és egyébb más ok miatt is.
2012. 09. 27. csütörtök 18:11  #216
frederich111 frederich111
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 14:01
link nelkul: saunaclub pont info
utana pedig "was ist ein saunaclub"
2012. 09. 27. csütörtök 14:42  #215
Nanuq Nanuq
Magyarországon szauna:

Olyan hely ahol megfordulnak a szaunázás szerelmesei, akik élvezik a helyet, helyzetet, és tudnak akár kommunikálni is. Sajnos a szauna helyes használatából adódóan egy réteg élvezi a kukkolás lehetőségét is. Ami nem gond, csak ne legyen tolakodó. Magyarországon a naturista réteg viszont sokszor lenézi azt, aki még nem elég bátor, őket „báb” néven csúfolják. Holott ők is voltak bábok. Egy még kisebb réteg viszont nyiltan azt gondolja ha a szaunában pucérak a nők és férfiak ott szex is van.

Szaunaklub: egy közösség ami összefogja a szaunázást kedvelőket. Tessék guglizni, ha valakit érdekel ez a csapat.

Német és osztrák területen a szauna:

Egy egészséges hely. Szinte keresni kell a jobb helyeken olyan szaunát ahol fürdőruhában be lehet menni. Alig van! Az emberek szeretnek szaunázni, számukra természetes hogy nem műanyag tartalmú ruhában fürdenek/szaunáznak. A szaunarészek elkülönített, naturista helyek is egyben.

Szaunaklub itt – ha van – olyan hely ahol lehet fürdeni, szaunázni és hölgyeket konzumálni. Van belépő, elég borsos, és nem ingyenes még a hölgyeknek sem. Felfogható egyfajta kitekert swingernek is akár.

Még hozzátenném hogy sajnos ahogy Magyarországon páran félreértik a szaunázók meztelenségét, és szexet látnak, gondolnak mögötte úgy a swingerklubok világát is mi magyarok másképp látjuk. De ez másik topiktéma.
/ 156