link nelkul: saunaclub pont info
utana pedig "was ist ein saunaclub"
utana pedig "was ist ein saunaclub"
Azért nem egyértelmű. Vannak klubok ahol ez is jelen van, olyan lányok akik €-ért szórakoztatják is a vendéget, de mint sokfelé a „kupi” itt is tiltott. „Nyiltan”. De a német és a magyar is leleményes. Viszont rettentő szigorúan veszik azt ha klubban támogatottság kerül szóba vagy előtérbe. Nagyon sok naturista/nudista terület van úgy osztrák mint német részeken, a szaunák a legtöbb helyen egészséges „finn módon” használatos, de arra figyelnek hogy egy szaunában hogy viselkedjenek. A címben említett „Szaunaklub” viszont létező hely, és sok olyan kemping van a Salzkamergut környékén illetve Wörthersee-nél ami mint nuditelep is megy és szaunaklub is. Azt próbálom kiemelni, hogy a hely látogatói tudják hova mennek, és ez nem prüdéria!
Csapi123: Lutzmannsburg fürdő… miért keversz egy klassz fürdőt, ami ráadásul gyerekbarát hely nagyon azzal amit én írtam? Egy picit figyelmetlennek érezlek, vagy rosszul fogalmaztam. Megismételném: vannak szigorúan „szaunaclub” név alatt futó helyek. Linket nem rakok be, mert illetlenség!
Csapi123: Lutzmannsburg fürdő… miért keversz egy klassz fürdőt, ami ráadásul gyerekbarát hely nagyon azzal amit én írtam? Egy picit figyelmetlennek érezlek, vagy rosszul fogalmaztam. Megismételném: vannak szigorúan „szaunaclub” név alatt futó helyek. Linket nem rakok be, mert illetlenség!
Na igen mi magyarok azért össze tévesztjük a nudizmust/naturizmust az erotikával.
Nem prűd vagyok, csak vannak helyek ahol lehet szexelni és vannak ahol nem illik.
Tehát azt mondod Nanuq, hogy itt lehetnek fizetett lányok is a szaunaclub-ban? (Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem prűd vagyok, csak vannak helyek ahol lehet szexelni és vannak ahol nem illik.
Tehát azt mondod Nanuq, hogy itt lehetnek fizetett lányok is a szaunaclub-ban? (Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 13:33
Egészen más egy „szaunaclub” német nyelvterületen, mint Magyarországon. A kinti viszonylatban ezek a helyek az erotikáról szólnak és kevésbé a szaunázásról. Ez nem azt jelenti hogy németnyelvű területen ha szaunába megy az ember akkor szexet is talál, de a kimondott „SaunaClub” felfogható egyfajta swingerklubnak is. És van közöttük pár, ami átmenet a klasszikus éjszakai bár és a kupi közt is. A bonyodalmat az okozza, hogy szinte minden jobb klubnak van szauna részlege ami nem azonos a magyaros fenyőléces „OBI” szaunákkal! J. Viszont a kasszikus szaunázós helyeken nagyon nincs helye az erotikának, erre nagyon figyelnek!
Nem osztom a véleményed!
luczmansburg, és még sok sok hely ahová síelés után el el járunk abszolut nem a szexről szól, biztos van olyan szauna club ami olyan amilyet Te leírtál de az eleve annak készült!
sztem , de ez egy szubjektív vélemény a részemről (Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
luczmansburg, és még sok sok hely ahová síelés után el el járunk abszolut nem a szexről szól, biztos van olyan szauna club ami olyan amilyet Te leírtál de az eleve annak készült!
sztem , de ez egy szubjektív vélemény a részemről (Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 27. csütörtök 13:33
Egészen más egy „szaunaclub” német nyelvterületen, mint Magyarországon. A kinti viszonylatban ezek a helyek az erotikáról szólnak és kevésbé a szaunázásról. Ez nem azt jelenti hogy németnyelvű területen ha szaunába megy az ember akkor szexet is talál, de a kimondott „SaunaClub” felfogható egyfajta swingerklubnak is. És van közöttük pár, ami átmenet a klasszikus éjszakai bár és a kupi közt is. A bonyodalmat az okozza, hogy szinte minden jobb klubnak van szauna részlege ami nem azonos a magyaros fenyőléces „OBI” szaunákkal! J. Viszont a kasszikus szaunázós helyeken nagyon nincs helye az erotikának, erre nagyon figyelnek!
Most már indul a szauna szezon, de mondjuk a topic címe nem csak a szaunázást takarja.
Volt már valaki ilyen szaunaesten külföldön? Mesélje el milyen volt!
Volt már valaki ilyen szaunaesten külföldön? Mesélje el milyen volt!
Baján szokott valaki szaunázni?
Lesz pénteken szaunaest, felöntésekkel. Még 2 hetenként van, de a téli szezonra általában hetente szokott lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 19. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (61112)
2012. 09. 19. szerda 18:23
Lesz szeptember 21.-én szaunashow Ráckevén?? Tud valaki infóval szolgálni, mert a honlapjuk igencsak rég frissült.
Lesz szeptember 21.-én szaunashow Ráckevén?? Tud valaki infóval szolgálni, mert a honlapjuk igencsak rég frissült.
Sziasztok.
Hétvégén megyek először Mórahalomra.
Valaki tudna infót adni az ottani helyről, ill. lehetőségekről?
Hétvégén megyek először Mórahalomra.
Valaki tudna infót adni az ottani helyről, ill. lehetőségekről?
Ájáj ne essetek nekem!
Én Nektek adok igazat!
Mi is járunk rendszeresen! Bár most egy darabig nem megyünk!
Mint írtam már a párom is ilyen volt elsőre!
De a következő már gátlástalanul telt!
Én pont ezért nem szólok meg senkit mert lehet az az első neki!
De jobban szívlelem ha mindenki egyformán mesztelen!
Bocs ha félreérthető voltam!
Én Nektek adok igazat!
Mi is járunk rendszeresen! Bár most egy darabig nem megyünk!
Mint írtam már a párom is ilyen volt elsőre!
De a következő már gátlástalanul telt!
Én pont ezért nem szólok meg senkit mert lehet az az első neki!
De jobban szívlelem ha mindenki egyformán mesztelen!
Bocs ha félreérthető voltam!
Lentebb írtam Ráckevéről, már a másik oldalon van kicsit olvass visszább.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 09. 15. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 15. szombat 14:51
Minket is érdekelne!
Augusztusban voltunk a fürdőben.
A szauna részleg nem rossz csak senki nem úgy használja ahogy kellene!
Amúgy a környezet megengedné a normális szaunázást!
Az más kérdés ,hogy akármilyen belépőt vettünk volna akkor is akár hová be mehettünk volna!
De hát nem egy eget rengető a komplex belépő!
Ha tényleg mükszik a természetes szaunázás akkor Mi is megyünk!
Augusztusban voltunk a fürdőben.
A szauna részleg nem rossz csak senki nem úgy használja ahogy kellene!
Amúgy a környezet megengedné a normális szaunázást!
Az más kérdés ,hogy akármilyen belépőt vettünk volna akkor is akár hová be mehettünk volna!
De hát nem egy eget rengető a komplex belépő!
Ha tényleg mükszik a természetes szaunázás akkor Mi is megyünk!
Amikor megemlítem valakinek, hogy szoktunk szaunázni járni és természetesen szaunázunk akkor az első reakció a döbbenet. Ott meztelenkedni kell? Következő kérdés: úristen és megnézed a férfiak "pöcsét"? Erre csak azt tudom mondani, hogy az a nem egészséges ember aki nem nézi meg a másikat. Persze itt nem a kukkolásra, bámulásra gondoltam konkrétan.
Mi magyarok ebben a tekintetben is nagyon el vagyunk maradva a nyugattól. Nálunk nem természetes, hogy lepedőn ülve meztelenül szaunázzunk, papucsot is beviszik a szaunába, amikor elkezd izzadni húzza le magáról az izzadságot ami megy a mellette ülőre és kályhára és még sorolhatnám.
Papucs kérdésben meg csak annyi, hogy Tatzmannsdorfba beviszik az osztrákok, ugyanis sok magyar járt át és ellopták a szauna elől... szóval ezek vagyunk mi magyarok...
Mi magyarok ebben a tekintetben is nagyon el vagyunk maradva a nyugattól. Nálunk nem természetes, hogy lepedőn ülve meztelenül szaunázzunk, papucsot is beviszik a szaunába, amikor elkezd izzadni húzza le magáról az izzadságot ami megy a mellette ülőre és kályhára és még sorolhatnám.
Papucs kérdésben meg csak annyi, hogy Tatzmannsdorfba beviszik az osztrákok, ugyanis sok magyar járt át és ellopták a szauna elől... szóval ezek vagyunk mi magyarok...
Abban ,hogy a kezdő szaunázókat mert lepibe csavarva vagy törcsibe jönnek be a szaunákba,ez miatt megvetni nem szabad!
Ebben igazad van!
Én Mi ezt úgy hidaljuk át ha Pl: a gőz kabinba(ahol illik le slagólmi előtte mielőtt leülünk, és utána miután felkelünk a kerámia burkolatot) lepibe vagy másba jön be akárki,” kérjük,hogy a lepit ,törcsit „ hagyja kívül! Mivel értelmetlen a tocsogó vizes gőzkabinba lepit törcsit használni!
Viszont a többi szaunában illik a lepit nem magunkköré tekerve,hanem reá ülve a lábaink alá helyezve viselni!
Ezzel sincs gond ha kellően agilis szaunázók felvilágosítják a „renitenskedő,bátortalanokat!”
Legyünk megértőek a kezdőkkel és főleg a kíváncsiskodókkal!Persze utóbbiakkal a jó ízlés és a szaunázási kultúra határain belül!
És a leg fontosabb a pezsgő, illetve a merülő medence használata előtt LE KELL tusolni!
A ,nem az a fér fi akinek fel áll a farka a szaunába! Ezzel is egyet értek!Én is megnézem a nőket sőt a pasikat is .Ez természetes szerintem!
De mindennek megvan a maga helye!
Szerintem egy wellnessben, szaunában lehet ismerkedni! De az esetleges szexuális játékokat illik ezen területeken kívül folytatni! Hacsak nem erre a célra zártkörű a terület! (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 09. 18. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebben igazad van!
Én Mi ezt úgy hidaljuk át ha Pl: a gőz kabinba(ahol illik le slagólmi előtte mielőtt leülünk, és utána miután felkelünk a kerámia burkolatot) lepibe vagy másba jön be akárki,” kérjük,hogy a lepit ,törcsit „ hagyja kívül! Mivel értelmetlen a tocsogó vizes gőzkabinba lepit törcsit használni!
Viszont a többi szaunában illik a lepit nem magunkköré tekerve,hanem reá ülve a lábaink alá helyezve viselni!
Ezzel sincs gond ha kellően agilis szaunázók felvilágosítják a „renitenskedő,bátortalanokat!”
Legyünk megértőek a kezdőkkel és főleg a kíváncsiskodókkal!Persze utóbbiakkal a jó ízlés és a szaunázási kultúra határain belül!
És a leg fontosabb a pezsgő, illetve a merülő medence használata előtt LE KELL tusolni!
A ,nem az a fér fi akinek fel áll a farka a szaunába! Ezzel is egyet értek!Én is megnézem a nőket sőt a pasikat is .Ez természetes szerintem!
De mindennek megvan a maga helye!
Szerintem egy wellnessben, szaunában lehet ismerkedni! De az esetleges szexuális játékokat illik ezen területeken kívül folytatni! Hacsak nem erre a célra zártkörű a terület! (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 09. 18. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 18. kedd 11:51
Senki se írt olyat hogy "vak emberként" kell szaunázni!
Ellenben egy kezdő szaunázót, vagy egy kevésbé bátrat nem kell azért megvetni mert mondjuk lepedőbe csavarva ül benn. Idővel talán majd rájön, hogy úgy nehézkes például magát bekenni mézzel... Vagy rájön hogy sokkal durvábban izzad, ha be van tekerve és nem bírja.
Viszont elszaladunk a topiktól mert a "szaunaclub" az nem csak maga a szaunázás!
Mellesleg meg az a férfi aki egy szaunában intenzív merevedést produkál, egyrészt kissé kirekesztett szituációba kerül, másrészt pedig az ott uralkodó hőmérséklet is eléggé meg fogja viselni a testét ebben az állapotban.
És ez "élettani szempontból" lehet nem épp jó
Ellenben egy kezdő szaunázót, vagy egy kevésbé bátrat nem kell azért megvetni mert mondjuk lepedőbe csavarva ül benn. Idővel talán majd rájön, hogy úgy nehézkes például magát bekenni mézzel... Vagy rájön hogy sokkal durvábban izzad, ha be van tekerve és nem bírja.
Viszont elszaladunk a topiktól mert a "szaunaclub" az nem csak maga a szaunázás!
Mellesleg meg az a férfi aki egy szaunában intenzív merevedést produkál, egyrészt kissé kirekesztett szituációba kerül, másrészt pedig az ott uralkodó hőmérséklet is eléggé meg fogja viselni a testét ebben az állapotban.
És ez "élettani szempontból" lehet nem épp jó
Senki se írt olyat hogy "vak emberként" kell szaunázni!
És ez "élettani szempontból" lehet nem épp jó (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
És ez "élettani szempontból" lehet nem épp jó (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (103459)
2012. 09. 18. kedd 11:13
Igazatok van töbnyire mindenben!
De egyet megjegyeznék!
Akár Nő akár férfi legyen!
Az vesse rám az első követ aki nem nézi meg a szaunatársát! Nem bámulásról kukkolásról beszélek!
Mert itt már olyan vélemény is olvastam hogy zavarja ha ránéznek!
Szerintem minden Nő megnézi a faszit akár adottságait akár mást!
És ugyan ez érvényes a faszikra is!
Nekem ez a véleményem!
Mégegyszer megjegyzem nem bámulás megnézés!
De egyet megjegyeznék!
Az vesse rám az első követ aki nem nézi meg a szaunatársát! Nem bámulásról kukkolásról beszélek!
Nekem ez a véleményem!
Logikus. Nem a megnézésről beszéltem. Én is végigpillantok a benn ücsörgőkön, míg letelepszem, sőt köszönni (!) és beszélgetni is szoktam. Viszont nem tekintem szexuális célpontnak egyik ejtőzőt sem. Nem fixírozom az ágyékát és nem agyalok azon, hogy mekkora lehet a csiklója. Könyvtárba sem azért járok, hogy a mobiltelcsin zenét halgassak. Mások örömére.
Nme értem, hogy miért gondolják sokan, hogy a föld összes ojjektuma a szex céljára teremtetett. Ugyanez érvényes a fürdőkre is. Amikor a melegvízben egyszer csak egy hínárcsomót sodor feléd az áramlat és leesik a tantusz, hogy a szemközti oldalon ártatlanul ücsörgő ifjú titán mirigyeinek váladékát van szerencséd szemlélni. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nme értem, hogy miért gondolják sokan, hogy a föld összes ojjektuma a szex céljára teremtetett. Ugyanez érvényes a fürdőkre is. Amikor a melegvízben egyszer csak egy hínárcsomót sodor feléd az áramlat és leesik a tantusz, hogy a szemközti oldalon ártatlanul ücsörgő ifjú titán mirigyeinek váladékát van szerencséd szemlélni. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (103459)
2012. 09. 18. kedd 11:13
De egyet megjegyeznék!
Nekem ez a véleményem!
De egyet megjegyeznék!
Nekem ez a véleményem!
De egyet megjegyeznék!
Nekem ez a véleményem!
De egyet megjegyeznék!
Nekem ez a véleményem!
Tökéletesen igazad van. Sajnos idehaza a szauna előlépett kukkoldává. Nagyon fel tud bosszantani, amikor szaunázás közben betelepszik két sörhasú 'öblös' karakter és tetoválásaim által ösztönözve érzi magát, hogy szapad prédának, vagy minimum kurvának gondolva, a törölköző alatt a farkát markolászva próbáljon a combjaim közé kukucskálni. Én nem vagyok szégyenlős, nem vagyok prűd, de mindent a megfelelő helyen és időben.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 09. 18. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 18. kedd 08:41
Idéznélek: "Talán mert szaunázni nem "nagykabátban" szoktak... legalábbis a kulturálisan fejlett országokban...".
A nálunk fejlettebb országokban a szaunázást nem keverik egy picit se össze az erotikával. És mivel kultúrálisan fejlettebbek, a nőknek nem azt kell átélni hogy ha pucérak férfisereg helyezkedik úgy hogy minél többet lássanak belőle.
A kultúrálisan fejlettebb országokban van viszont "szaunaclub" amit talán kevesen ismernek. Nos ott van erotika.
És szaunának odakinn nem azt a 2-3 személyes "praktiker, vagy obi" kabinokat hívják.
Másrészt vannak itt köztünk olyanok akik tudják a szaunázás életteni hatását, lényegét de tegyük a szívünkre a kezünket, az egy kezdőnek se hat jól, ha "bábnak" titulálják mert nem pucéran, szétrakott lábbal izzad nő létére. És a kultúráltsághoz olyan dolgok is hozzátartoznak hogy csak itthon tapasztaltam olyat, hogy férfiak szauna után nem tekernek törülközőt maguk köré vagy pihenésre nem kapnak fel egy köntöst.
Nekem ez a véleményem a "kultúrált szaunázásról".
És mielőtt Santaclaus nekem ugrik, nem kötekedni volt célom!
A nálunk fejlettebb országokban a szaunázást nem keverik egy picit se össze az erotikával. És mivel kultúrálisan fejlettebbek, a nőknek nem azt kell átélni hogy ha pucérak férfisereg helyezkedik úgy hogy minél többet lássanak belőle.
A kultúrálisan fejlettebb országokban van viszont "szaunaclub" amit talán kevesen ismernek. Nos ott van erotika.
És szaunának odakinn nem azt a 2-3 személyes "praktiker, vagy obi" kabinokat hívják.
Másrészt vannak itt köztünk olyanok akik tudják a szaunázás életteni hatását, lényegét de tegyük a szívünkre a kezünket, az egy kezdőnek se hat jól, ha "bábnak" titulálják mert nem pucéran, szétrakott lábbal izzad nő létére. És a kultúráltsághoz olyan dolgok is hozzátartoznak hogy csak itthon tapasztaltam olyat, hogy férfiak szauna után nem tekernek törülközőt maguk köré vagy pihenésre nem kapnak fel egy köntöst.
És mielőtt Santaclaus nekem ugrik, nem kötekedni volt célom!
kivánatos popsid van
(Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 09. 14. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Idéznélek: "Talán mert szaunázni nem "nagykabátban" szoktak... legalábbis a kulturálisan fejlett országokban...".
És mielőtt Santaclaus nekem ugrik, nem kötekedni volt célom! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
És mielőtt Santaclaus nekem ugrik, nem kötekedni volt célom! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)
2012. 09. 18. kedd 07:45
Talán mert szaunázni nem "nagykabátban" szoktak... legalábbis a kulturálisan fejlett országokban...na persze ez itt a Balkán...sajnos