Talán mert szaunázni nem "nagykabátban" szoktak... legalábbis a kulturálisan fejlett országokban...na persze ez itt a Balkán...sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 17. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2012. 09. 17. hétfő 19:51
Talán mert szeret szaunázni, de nem akarja magát mutogatni?
Talán mert szeret szaunázni, de nem akarja magát mutogatni?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 09. 15. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 15. szombat 18:17
szuper volt tegnap megint a sárvári szauna bár még mindig sok nő játsza a szemérmes szűz leányt és nem mernek levetkőzni.akkor minek megy szaunázni.
Köszönöm! Ti sem panaszkodhattok!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 09. 16. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ahogy a képedet nézem tényleg nincs mit szégyelj
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 15. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (103459)
2012. 09. 15. szombat 19:13
A párom is ilyen volt első alkalommal!
De a következőt már élvezte!
Nekem sem neki nincs szégyelni valója!
Csinos belevaló csaj!
Nekem a 12m szintén nem kell szégyenkeznem! (nyugalmi mert ugye ott nem lehet állni)
De már Ő is élvezi a eme szauna szokást!
Csinos belevaló csaj!
Nekem a 12m szintén nem kell szégyenkeznem! (nyugalmi mert ugye ott nem lehet állni)
De már Ő is élvezi a eme szauna szokást!
A párom is ilyen volt első alkalommal!
Csinos belevaló csaj!
De már Ő is élvezi a eme szauna szokást! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 09. 15. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Csinos belevaló csaj!
De már Ő is élvezi a eme szauna szokást! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 09. 15. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 15. szombat 18:17
szuper volt tegnap megint a sárvári szauna bár még mindig sok nő játsza a szemérmes szűz leányt és nem mernek levetkőzni.akkor minek megy szaunázni.
Minket is érdekelne!
Augusztusban voltunk a fürdőben.
A szauna részleg nem rossz csak senki nem úgy használja ahogy kellene!
Amúgy a környezet megengedné a normális szaunázást!
Az más kérdés ,hogy akármilyen belépőt vettünk volna akkor is akár hová be mehettünk volna!
De hát nem egy eget rengető a komplex belépő!
Ha tényleg mükszik a természetes szaunázás akkor Mi is megyünk! (Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 09. 14. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Augusztusban voltunk a fürdőben.
A szauna részleg nem rossz csak senki nem úgy használja ahogy kellene!
Amúgy a környezet megengedné a normális szaunázást!
Az más kérdés ,hogy akármilyen belépőt vettünk volna akkor is akár hová be mehettünk volna!
De hát nem egy eget rengető a komplex belépő!
Ha tényleg mükszik a természetes szaunázás akkor Mi is megyünk! (Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 09. 14. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 08:01
Sziasztok, Ráckevén mikor indul a naturista szauna program, van valakinek infója? A honlapjukon még a tavaszi időpontok vannak.... Köszi
Szia!
Igen teljesen mesztelen és ez szabály is!
Mi élvezzük nagyon kellemes hely!
Bár nem mostanában fogunk menni!
Babát várunk!
De ajánlom mindenkinek! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 09. 14. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen teljesen mesztelen és ez szabály is!
Mi élvezzük nagyon kellemes hely!
Bár nem mostanában fogunk menni!
Babát várunk!
De ajánlom mindenkinek! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 09. 14. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát lemaradtam tényleg zárva :-(
Köszi az infót!
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 09. 14. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 11:05
Szia!
Még egyenlőre 2 hetente van szaunashow. Az oldalt nem érdemes nézni, sose frissül...
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow.
Még egyenlőre 2 hetente van szaunashow. Az oldalt nem érdemes nézni, sose frissül...
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow.
Mi múlt hónapban voltunk és mondták,hogy lesz de nem emlékszem ma vagy jövő hét péntek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 14. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2012. 09. 14. péntek 13:20
Sziasztok! Tudomásom szerint nem, mivel a helyszínt bezárták. Hasonló eset, mint Egomnál, de itt még komolyabb a helyzet.
Sziasztok! Tudomásom szerint nem, mivel a helyszínt bezárták. Hasonló eset, mint Egomnál, de itt még komolyabb a helyzet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 14. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (118959)
2012. 09. 14. péntek 13:17
Sziasztok!
Lesz ma este rendezvény Dunaújvárosban?
Sziasztok!
Holnap az egerszalóki fürdőben szaunamester bajnokság lesz, akit érdekel szerintem érdemes meglátogatni. Infók vannak a fürdő honlapján!
Szia!
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow. (Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 09. 14. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövő hét pénteken van újra péntek éjszaka 8-tól éjjel 1-ig szaunashow. (Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 09. 14. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 08:01
Sziasztok, Ráckevén mikor indul a naturista szauna program, van valakinek infója? A honlapjukon még a tavaszi időpontok vannak.... Köszi
Sziasztok. Párhoz csatlakoznánk ma éjszakai Sikondai fürdőzéshez.
ma sárvár éjjszqakai fürdő és szaunázás meztelenül természetesen
teljesen meztelenül lehet használni??
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 14. péntek 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (103459)
2012. 09. 14. péntek 00:43
Sziasztok!
Működik az Aquaparkos szauna Esztergomban!
Ugyan az mint volt naturista!
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele!
Működik az Aquaparkos szauna Esztergomban!
Ugyan az mint volt naturista!
Mi járunk és megvagyunk elégedve vele!
Sziasztok!
Pé.-szo.-va., ki megy Bükfürdőre?
Pé.-szo.-va., ki megy Bükfürdőre?