Nagyon "értelmes" vagy, Gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 02. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
2012. 11. 02. péntek 14:27
Ahogyan a husi/hájas/kövér/dagadt se!
Valaki az állatokkal szereti, valaki meg a pisi/kaki szexet.
Valaki az állatokkal szereti, valaki meg a pisi/kaki szexet.
Ahogyan a husi/hájas/kövér/dagadt se!
Valaki az állatokkal szereti, valaki meg a pisi/kaki szexet. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2012. 11. 02. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki az állatokkal szereti, valaki meg a pisi/kaki szexet. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2012. 11. 02. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 02. péntek 14:16
Baromság. A vékony nem jelenti azt,hogy jól néz ki. Azt jelenti,hogy valkinek igen,valakinek nem.
Értem a kritikát és elfogadom más ízlését,de én magam is elismerem,hogy az igazi BBW-k és SSBBW-k sajnos valóban egészségtelen külsejű nőket jelentenek. Ezt el kell ismerni és ezzel nem tudok a vékonyságot hirdető táborral vitába szállni,csak egyetérteni. 100-150 kiló nem lehet egészséges,bár kétségtelenül gerjeszthet szexuális vágyakat sokak számára. De nem jó üzenete van. A fórum neve egyébkén is így szól: „Izgató,ha a lányokon van háj?” Ez nem az jelenti,hogy 40-60… kg felesleg van rajtuk,hanem 5-30 kiló esetleg kicsivel több…
Én hiszek a chubby,curvy,chunky,light plumper alkatú lányok hitelességében,a rubensi formákban. Ők ugyanis esztétikailag és egészségügyileg is védhető kategória.. Nekem eddig volt 60-95 kg-ig barátnőm,hozzáteszem az utóbbi majd 180-as magasság mellett. De sosem volt 50 vagy 110 kilós. Tehát a husi,dundi lányokkal,akiken vannak hurkák,comb,nagy popsi,szerintem nyugodt szívvel tud a férfiak többsége azonosulni. És büszke rájuk a külvilág felé is. 120 kilós hölggyel,ez már nehezen vállalható és csak ritka esetben hiteles…
Én maradok az alábbi „édes dundi” szinten:
Szeretem a hájas csajokat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 26. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Én hiszek a chubby,curvy,chunky,light plumper alkatú lányok hitelességében,a rubensi formákban. Ők ugyanis esztétikailag és egészségügyileg is védhető kategória.. Nekem eddig volt 60-95 kg-ig barátnőm,hozzáteszem az utóbbi majd 180-as magasság mellett. De sosem volt 50 vagy 110 kilós. Tehát a husi,dundi lányokkal,akiken vannak hurkák,comb,nagy popsi,szerintem nyugodt szívvel tud a férfiak többsége azonosulni. És büszke rájuk a külvilág felé is. 120 kilós hölggyel,ez már nehezen vállalható és csak ritka esetben hiteles…
Én maradok az alábbi „édes dundi” szinten:
Törölt felhasználó (862387)
2012. 10. 26. péntek 12:21
Ez inkább az enyhén és közepesen telt hölgyek rajongóinak az oldala. A vérbeli BBW-k és SSBBW-k (akik Magyarországon közösségként sajnos egyáltalán nem mutatnak aktivitást) viszont nagyon csekély mértékben sincsenek reprezentálva.
Baromság. A vékony nem jelenti azt,hogy jól néz ki. Azt jelenti,hogy valkinek igen,valakinek nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 02. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
2012. 11. 02. péntek 14:10
Hááát nekem továbbra is a vékonyabb jönnek be!
Ne keverjük be R. Rékát. Benne semmi nőiesség nincs. Viszont a nőiesség miért kell, hogy a hájat jelentse? A háj az egészségtelen táplálkozást, életvitelt jelenti. Kezdem azt hinni, hogy mivel a férfiak is egyre inkább elhagyják magukat, ezzel felmentik a csajokat is az alól, hogy jól nézzenek ki!
Ne keverjük be R. Rékát. Benne semmi nőiesség nincs. Viszont a nőiesség miért kell, hogy a hájat jelentse? A háj az egészségtelen táplálkozást, életvitelt jelenti. Kezdem azt hinni, hogy mivel a férfiak is egyre inkább elhagyják magukat, ezzel felmentik a csajokat is az alól, hogy jól nézzenek ki!
Hááát nekem továbbra is a vékonyabb jönnek be!
Drága Barátom! Én megjelenni és szeretkezni egyaránt husi lánnyal szoktam. Soha nem kaptam még ezért negatív kritikát senkitől,mert nem vékony a barátnőm. Azonban nyálcsorgatós megjegyzéseket igen....
(Ez egy válasz Márkiki82 üzenetére (2012. 11. 02. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 02. péntek 10:39
Ez attól függ, hogy a pasi megjelenni akar vele vagy dugni. Szexre a pasik többségének izgatóbbak a husis csajok. Husis combok, nagyobb cickók, dundibb puncik az igazán jóóóók :P
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2012. 11. 02. péntek 11:19
Ugyan már...a husis,kövér,telt,stb. csajok is lehetnek dögösek, észbonto,vadito nők..És az ilyenek tuti bevállalnád a haverok előtt is.Az 50kg-sak is lehetnek kaptás lovak,vagy olyanok,akik jobb,ha meg sem szolal.
A pasinak a cici,popsi,punci,és a hajlandoság lebeg a szeme előtt.Eleinte.
Minden csak hozzáállás kérdése.A viselkedés,az önbizalom,a kisugárzás.Ezt nem lehet általánositani!Mindenki más..szerencsére..)
Minden csak hozzáállás kérdése.A viselkedés,az önbizalom,a kisugárzás.Ezt nem lehet általánositani!Mindenki más..szerencsére..)
Ugyan már...a husis,kövér,telt,stb. csajok is lehetnek dögösek, észbonto,vadito nők..És az ilyenek tuti bevállalnád a haverok előtt is.Az 50kg-sak is lehetnek kaptás lovak,vagy olyanok,akik jobb,ha meg sem szolal.
Minden csak hozzáállás kérdése.A viselkedés,az önbizalom,a kisugárzás.Ezt nem lehet általánositani!Mindenki más..szerencsére..) (Ez egy válasz Márkiki82 üzenetére (2012. 11. 02. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden csak hozzáállás kérdése.A viselkedés,az önbizalom,a kisugárzás.Ezt nem lehet általánositani!Mindenki más..szerencsére..) (Ez egy válasz Márkiki82 üzenetére (2012. 11. 02. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 02. péntek 10:39
Ez attól függ, hogy a pasi megjelenni akar vele vagy dugni. Szexre a pasik többségének izgatóbbak a husis csajok. Husis combok, nagyobb cickók, dundibb puncik az igazán jóóóók :P
(Ez egy válasz cerberina üzenetére (2012. 11. 01. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 01. csütörtök 20:20
De jó ilyet olvasni, mert én is meglehetősen husis vagyok és szinte mindenhol a nádszál karcsú, manöken alkatú nőket istenítik....
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
De jó ilyet olvasni, mert én is meglehetősen husis vagyok és szinte mindenhol a nádszál karcsú, manöken alkatú nőket istenítik....
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2012. 08. 12. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
2012. 08. 12. vasárnap 21:53
A fajsúlyosabb műfaj kedvelőinek inkább a fantasyfeeder.com-ot javasolnám.
Ez inkább az enyhén és közepesen telt hölgyek rajongóinak az oldala. A vérbeli BBW-k és SSBBW-k (akik Magyarországon közösségként sajnos egyáltalán nem mutatnak aktivitást) viszont nagyon csekély mértékben sincsenek reprezentálva.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 22. hétfő 22:31
Az igazán érdekes dolgok itt találhatók a telt lányokról:
facebook like page! Most indul!
Like
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Telt lányok rajongójaként tényleg jó ez az oldal. Számomra is izgató ha van mit fogni a partneren. Husis combok, popsi, punci, nagy cicik izgalomba tud hozni.
Az a legizgatóbb! Én például erős feeder hajlamokkal rendelkezem és kifejezetten izgalomba hoz, ha a partneremen észreveszem, hogy felszedett pár kilót. Csak sajnos nem nagyon találni feedee-, vagy foodee hajlamú lányokat.
A youtube-on különben kiváló weight gain videókat lehet találni
A youtube-on különben kiváló weight gain videókat lehet találni
Kifinomult az ízlésed!
Valóban csodaszép!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 17. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban csodaszép!!!
![worship](images/smilies/worship.gif)
Törölt felhasználó (805295)
VIP
2012. 10. 17. szerda 10:31
csúnya szó a háj.. én úgy fogalmaznám, hogy a picit teltebb hölgyek nagyon is izgatóak tudnak lenni.. Nő vagyok s van nagyon pici bi hajlamom.. s tényleg olyan nők tetszenek akinek van mell fenék és pici poci is... ami távol áll attól, hogy hájasnak nevezzem.. Én pasiknál sem szeretem a vékonyakat.. nőknél kifejezetten irritál ha csontost látok mezítelenül...
pl ő.. határozottan tetszik!
pl ő.. határozottan tetszik!
![](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/5/3/7/BIG_0002833537.jpg)
Csak a kutya játszik csonttal
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Ez egy örök téma. Az én párom is próbál megfelelni a mai "trendnek" többé kevésbé, pedig mindig mondogatom neki, hogy a telt idomoknál nincs szebb, de a NŐK már csak ilyenek.
Mindig vágytam egy igazán telt, húsos, nagymellű hölgyre, fantasztikus lehet.
Mindig vágytam egy igazán telt, húsos, nagymellű hölgyre, fantasztikus lehet.
![finom](images/smilies/finom.gif)