Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 11. 20. hétfő 21:42  #2497
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
2006. 11. 20. hétfő 21:41  #2496
2006. 11. 20. hétfő 21:40  #2495
2006. 11. 20. hétfő 14:55  #2494
Dömidú Dömidú
A telt gyönyör megtestülése.
2006. 11. 20. hétfő 13:22  #2493
Valahol azért elég nagy baj,ha egy nőn nincs mit fogni. hehe
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 11:10
Nekem nem izgató sőt.. de van aki azt szereti akin van mit fogni
2006. 11. 20. hétfő 11:10  #2492
Lion74 Lion74
Nekem nem izgató sőt.. de van aki azt szereti akin van mit fogni
2006. 11. 20. hétfő 11:03  #2491
2006. 11. 20. hétfő 11:02  #2490
2006. 11. 20. hétfő 11:00  #2489
2006. 11. 20. hétfő 10:59  #2488
Törölt felhasználó (15416)
micsoda uj csaj...nem rossz
2006. 11. 20. hétfő 10:58  #2487
2006. 11. 20. hétfő 10:57  #2486
2006. 11. 20. hétfő 10:56  #2485
2006. 11. 20. hétfő 10:55  #2484
2006. 11. 20. hétfő 09:51  #2483
surdapapa surdapapa
a lányok azt szeretlik, ha Mihály van rajtuk.
2006. 11. 20. hétfő 09:50  #2482
lencsibaby lencsibaby VIP
Te,és krapulax666 ezt nagyon szépen irtátok !
Köszönöm sok molett hölgy nevében!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:16
Mikor így elolvasgatom azokat a hozzászólásokat,hogy nekem "nem jön be","undorító","gusztustalan","kiábrándító" stb..-mindíg elgondolkodom,hogyha ránézek pl. az alábbi nők képeire,akkor mi a túró lehet bennük visszataszító????????????????????!!!!! Szerintem gáz,ha valaki annak tartja őket!!!! Sexuális "preferenciagáz"!!!!! Mindenki nyugodtan elmondhatja a véleményét,de sokszor érzem,hogy valólyában senki se tudja megmagyarázni,hogy ugyan mi az anyám-kínja gusztustalan egy ilyen nőben?? Én ráadásul nem a csúnya kövérségről prédikálok,hanem az arányos teltségről,az olyan nőkről akiken van mit fogni bőven,de gusztusosak,igényesek és finoman oszlik el rajtuk a felesleg. Van hasuk,fenekük,mellük,combjuk,de nem dúrván elhájasodott mértékben. Az ilyen típusú nők évszázadokig szépnek számítottak. És most is azok. A divat a beteg és korcs. Ha valaki pusztán a trend és a haverok véleményére építve mondja,hogy nem izgatóak az ilyen nők: AZ HIPERGÁÁÁÁÁZ!!!!! De ha csak a saját tapasztalatai miatt gondolja így,az teljesen rendben van,mert az az ő kialakult ízlése. Nekem is volt vékony barátnőm. Mondjuk sosem mondtam már akkor sem,hogy a telt lányok gusztustalanok. Egyszerűen csak akkoriban egy karcsú lánnyal hozott össze a sors. Aztán jöttek a teltek! És most már régóta csak egy telt istennőt szeretek!! De most sem mondom azt,hogy a karcsú nők visszataszítóak,mert nem azok. Viszont azt érdemes lenne végre tudni,hogy attól még,hogy egy nő karcsú,automatice még nem szép is. Mint ahogy a telt nők közt is vannak csúnyák. A lényeg a harmónia,a test arányai. A szépség nem biztos,hogy plusz 10-15 kg-tól fog elhalványúlni! Sőt!!!
Szóval ez az én kis privát véleményem.
2006. 11. 20. hétfő 09:40  #2481
Törölt felhasználó (60564)
Totál igazad van! Nomeg azt is tartsuk szem előtt,mi van akkor, ha imádott manöken alkatú feleségünkre az első terhesség alatt rámegy 15-20kg és rajt is marad szülés után is! Szült nekünk egy gyermeket,és elhajtjuk a búsba mert gusztustalan lett meg undorító???!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:16
Mikor így elolvasgatom azokat a hozzászólásokat,hogy nekem "nem jön be","undorító","gusztustalan","kiábrándító" stb..-mindíg elgondolkodom,hogyha ránézek pl. az alábbi nők képeire,akkor mi a túró lehet bennük visszataszító????????????????????!!!!! Szerintem gáz,ha valaki annak tartja őket!!!! Sexuális "preferenciagáz"!!!!! Mindenki nyugodtan elmondhatja a véleményét,de sokszor érzem,hogy valólyában senki se tudja megmagyarázni,hogy ugyan mi az anyám-kínja gusztustalan egy ilyen nőben?? Én ráadásul nem a csúnya kövérségről prédikálok,hanem az arányos teltségről,az olyan nőkről akiken van mit fogni bőven,de gusztusosak,igényesek és finoman oszlik el rajtuk a felesleg. Van hasuk,fenekük,mellük,combjuk,de nem dúrván elhájasodott mértékben. Az ilyen típusú nők évszázadokig szépnek számítottak. És most is azok. A divat a beteg és korcs. Ha valaki pusztán a trend és a haverok véleményére építve mondja,hogy nem izgatóak az ilyen nők: AZ HIPERGÁÁÁÁÁZ!!!!! De ha csak a saját tapasztalatai miatt gondolja így,az teljesen rendben van,mert az az ő kialakult ízlése. Nekem is volt vékony barátnőm. Mondjuk sosem mondtam már akkor sem,hogy a telt lányok gusztustalanok. Egyszerűen csak akkoriban egy karcsú lánnyal hozott össze a sors. Aztán jöttek a teltek! És most már régóta csak egy telt istennőt szeretek!! De most sem mondom azt,hogy a karcsú nők visszataszítóak,mert nem azok. Viszont azt érdemes lenne végre tudni,hogy attól még,hogy egy nő karcsú,automatice még nem szép is. Mint ahogy a telt nők közt is vannak csúnyák. A lényeg a harmónia,a test arányai. A szépség nem biztos,hogy plusz 10-15 kg-tól fog elhalványúlni! Sőt!!!
2006. 11. 20. hétfő 09:20  #2480
Nagyon rendes vagy barátom!!! Nagyon -nagyon rendes!! De én nem akarom,hogy a csonti nőknek lejárjon a mandátuma. Mindenki megfér a nap alatt. Viszont az tényleg nagy hülyeség,hogy ma csak a sovány nőt tarták szépnek. Ekkora hazugságot még Gy. Feri se képes mondani. hehe wave worship
2006. 11. 20. hétfő 09:16  #2479
2006. 11. 20. hétfő 08:58  #2478
buthaléni buthaléni
egyszerüen tök jok ezek a csajok
/ 255