http://www.panaszlada.com/
nem teljesen értem, ahogy azt se, ezt a hasonlatot miért mondtad!
Remélem, hogy holnap ezzel a csajjal folytatod :) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 18. szombat 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem, hogy holnap ezzel a csajjal folytatod :) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 18. szombat 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 22:19
Hát barátom van még pár millió képem,de ma be kell fejeznem,holnap folytatom. Köszi,hogy ilyen hűségesen kiállsz az egyesek által undorítónak tituált nőkért. Persze,aki pizzán nő fel,egész életében abban a hitben marad,hogy annál jobb nincs. Remélem érted e gyenge hasonlatom. Én is azt hittem egy darabig,hogy a vékony nő a csúcs,de tévedtem.
Hát barátom van még pár millió képem,de ma be kell fejeznem,holnap folytatom. Köszi,hogy ilyen hűségesen kiállsz az egyesek által undorítónak tituált nőkért. Persze,aki pizzán nő fel,egész életében abban a hitben marad,hogy annál jobb nincs. Remélem érted e gyenge hasonlatom. Én is azt hittem egy darabig,hogy a vékony nő a csúcs,de tévedtem.
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
hát persze, gyönyörű, fantasztikus, meghát... de kevés!! :( Nincs több???
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 18. szombat 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 22:13
Ma esti zárósorozatom: Remélem elnyeri a tetszést.
Széparcú,nagymellű telt szőkeség,megvan mindene amire csak egy vérbeli férfi vágyhat.
Széparcú,nagymellű telt szőkeség,megvan mindene amire csak egy vérbeli férfi vágyhat.
egy bizonyos fokig
Ma esti zárósorozatom: Remélem elnyeri a tetszést.
Széparcú,nagymellű telt szőkeség,megvan mindene amire csak egy vérbeli férfi vágyhat. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 18. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Széparcú,nagymellű telt szőkeség,megvan mindene amire csak egy vérbeli férfi vágyhat. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 18. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ennyi, barátom! Folytasd!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 18. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
az undorító az TE vagy! hogy miért.. hadd ne soroljam
Szerintem,amíg hurkákban nem folyik karjukon combjukon a háj,a karjukat felemelve nincs szárnyuk mint batman-nek addig semmi gáz!
De fél év afganisztáni szolgálat után még ez sem kizáró ok! (Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De fél év afganisztáni szolgálat után még ez sem kizáró ok! (Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 12:44
Szerintem izgató,de csak az enyhán molett,az igazi kövéreket nehéz is lenne megdugni:)
bocsi hogy tegnap nem voltam már ,csak mostanában eléggé ki vagyok készülve és fáradt voltam mentem csicsilni
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 17. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem izgató,de csak az enyhán molett,az igazi kövéreket nehéz is lenne megdugni:)