Én van mit fogni kategória vagyok....a pasik odavannak ezért...ahogy észrevettem...bár én sosem értettem miért!!!!
Szerintem igen, csak hogy legyen mit fogni a melleken túl
Imádom ha egy nő telt idomokkal rendelkezik!! De szeretem a szép sportos formás
hölgyeket,a" sovány(kórosan) Nem Szép" !! Szerintem minden izléses női testben(duci,telt sovány,sportos,) van "valami izgató!! erotikus kisugárzás!! Ezen belül pedig az erotikus női test minden férfi számára "gondolom" egyfajta megkívánni, megérinteni,és birtokolni való vágyat ébreszt!!
(SZERETEM A NÖI TESTET MINDEN EROTIKUS IZLÉSES FORMÁJÁT!!!)
hölgyeket,a" sovány(kórosan) Nem Szép" !! Szerintem minden izléses női testben(duci,telt sovány,sportos,) van "valami izgató!! erotikus kisugárzás!! Ezen belül pedig az erotikus női test minden férfi számára "gondolom" egyfajta megkívánni, megérinteni,és birtokolni való vágyat ébreszt!!
(SZERETEM A NÖI TESTET MINDEN EROTIKUS IZLÉSES FORMÁJÁT!!!)
vagyunk ezzel így egy páran
(Ez egy válasz pqter üzenetére (2012. 05. 25. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 25. péntek 21:38
imádom ha egy lány arányos de van egy kis pocija és négeresen telt a feneke
pontosan
(Ez egy válasz pqter üzenetére (2012. 05. 25. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 25. péntek 21:38
Helyes, feltétlenül kérdezz rá, és várjuk a képeiteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 18. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (784950)
2011. 01. 18. kedd 18:08
a fene tudja, a nyáron voltunk az omszki tónál, mondtam neki dobja le nyugodtan a bikini felsőt, engem nem zavar....levette...mit mondjak, annyi pasi - és nő - skubizta titkon és direktbe, hogy azt mondta, inkább visszaveszi, mert kezd cikivé válni...tényleg baromi sokan csak a csöcseit nézték, aztán meg engem, némi irigységet véltem felfedezni irányomban, amit megértek, mert nem semmi az biztos! a lábai inkább egy dór oszlophoz hasonlítanak nem is engedem napoztatni, mert ha leszámítom a futószemölcseit, akkor mint a márvány, olyan feszesen fehérek! de visszatérve kérdésedre, már a fotózást illetően, megkérdezem, hátha vállalja arc nélkül is a képeket, nekem nem árthat semmit se, azt gondolom!
a fene tudja, a nyáron voltunk az omszki tónál, mondtam neki dobja le nyugodtan a bikini felsőt, engem nem zavar....levette...mit mondjak, annyi pasi - és nő - skubizta titkon és direktbe, hogy azt mondta, inkább visszaveszi, mert kezd cikivé válni...tényleg baromi sokan csak a csöcseit nézték, aztán meg engem, némi irigységet véltem felfedezni irányomban, amit megértek, mert nem semmi az biztos! a lábai inkább egy dór oszlophoz hasonlítanak nem is engedem napoztatni, mert ha leszámítom a futószemölcseit, akkor mint a márvány, olyan feszesen fehérek! de visszatérve kérdésedre, már a fotózást illetően, megkérdezem, hátha vállalja arc nélkül is a képeket, nekem nem árthat semmit se, azt gondolom!
Szerintem sokan kíváncsiak lennék a párod izgató kerek idomaira. Nem szándékozol feltenni képeket magatokról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 18. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (784950)
2011. 01. 18. kedd 09:09
nekem is a duci lányok jönnek be! mostani párom eléggé ducinak mondható...akkora mellei vannak, hogy ha közibük teszem a fejem, hát semmi se hallok, mert eltapasszák a füleimet! de legeslegjobban a popóját kedvelem, mert ha rásuhintok, mint a víz úgy, hullámzik még egy ideig, és ez neki is nagy örömet okoz! ami igaz az igaz, nyáron, vagy egy-egy kiadós séta után....hát igen, izzadékony a szívem, de hát valamit valamiért, nem?
nekem is a duci lányok jönnek be! mostani párom eléggé ducinak mondható...akkora mellei vannak, hogy ha közibük teszem a fejem, hát semmi se hallok, mert eltapasszák a füleimet! de legeslegjobban a popóját kedvelem, mert ha rásuhintok, mint a víz úgy, hullámzik még egy ideig, és ez neki is nagy örömet okoz! ami igaz az igaz, nyáron, vagy egy-egy kiadós séta után....hát igen, izzadékony a szívem, de hát valamit valamiért, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 18. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (454303)
2011. 01. 18. kedd 07:08
mi duci mackós pár vagyunk én szeretem a duci lányokat amin van mit fogni
mi duci mackós pár vagyunk én szeretem a duci lányokat amin van mit fogni
Nem
Sziasztok!
Megerősíteném a tegnapi hozzászólásomat, mely szerint akadnak az amatőrök között nagyon kellemesen duci lányok. Tegnap este bővült egy újabb sorozattal az Amatőr lányok rész. Nézzétek meg Redrose sorozatát. Szerintem a hölgy nagyon ott van a szeren és önmagában vadítóan izgató. Alkatilag teljesen igaz rá a téma címe kijelentő mondatban.
Megerősíteném a tegnapi hozzászólásomat, mely szerint akadnak az amatőrök között nagyon kellemesen duci lányok. Tegnap este bővült egy újabb sorozattal az Amatőr lányok rész. Nézzétek meg Redrose sorozatát. Szerintem a hölgy nagyon ott van a szeren és önmagában vadítóan izgató. Alkatilag teljesen igaz rá a téma címe kijelentő mondatban.
Sziasztok,
Kezd újra leülni a téma, pedig itt az amatőrök között is akad néhány nagyon kellemesen duci lány. Nem értem, hogy a fóumozók miért hanyagolják ezt a témát. Remélem azért lesz hozzászólás, esetleg képek.
Kezd újra leülni a téma, pedig itt az amatőrök között is akad néhány nagyon kellemesen duci lány. Nem értem, hogy a fóumozók miért hanyagolják ezt a témát. Remélem azért lesz hozzászólás, esetleg képek.
duci lányok a legszebek vékony lányon mit fogol
Hááát én 42 kg vagyok a 159 centimhez és már nem fogok nőni igazából, elhagytam azt a kort. Párom így szeret kicsinek. Szerintem ízlés kérdése az egész, egyébként ha jól körbenéztek, érdekes dolgok derülnek ki azzal kapcsolatban, hogy kinek mi az izgató és szép.
Meg van jócskán photoshopozva, hogy szebb legyen az arca meg a bőre, de formák, gondolom, valósak. Nekem is tetszik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 29. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23078)
2010. 12. 29. szerda 23:14
Na ez a nő gyönyörű!
Nekem viszont bejön. Álmom egy olyan csaj, akinek szép kerek, nagy popsija van és kis mellei, szép arca, feszes bőre. Nagyon kevés ilyet látni, mert vékony a határ, hogy a csaj ne legyen kövér, csak kellemesen telt.
Na ez a nő gyönyörű!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2010. 12. 14. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 14. kedd 13:09
Tényleg az a szerencse,hogy nem egyformák az igények. De azért sokan szeretnék,ha kizárólag vékony,izmos nőkből állna a világ. Sokan szeretnék,ha igaz lenne,hogy az igényes pasik csakis a vékony nőket szeretik. De ez sose lesz igaz!!
a dúskeblű telt hölgyek a világ legszebb teremtményei.