Kövérnek???? Fantasztikusan szép testű feleséged van. Minden "Normális férfinak" tetszene.
Hát mibe fogadjunk,hogy a képen látható lányok közül egyik sincs 100 kiló fölött. 70-80 max.
Nekem nagyon bejön , van rajta mit fogni.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 04. 28. péntek 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a nagycsöcsű húsos szőke hogy tetszik?
Szerintem őt még minden további nékül megpakolnám.Csak legyen jó vad!Szeresse rángatni a faszt!
És ez a legfontosabb!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 04. 28. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 28. péntek 21:47
Szerintetek ő még belefér,vagy már visszataszítóan sok felesleg van rajta? Tény,hogy eszméletlenül vastagok a combjai és gazdagon húrkás a hasa is,de én megtudnám zabálni mindenét...
Szerintetek ő még belefér,vagy már visszataszítóan sok felesleg van rajta? Tény,hogy eszméletlenül vastagok a combjai és gazdagon húrkás a hasa is,de én megtudnám zabálni mindenét...
Szerintem is
Nekem az ilyen lányok tetszenek. Szerintem eszméletlenül izgatóak.
Én személy szerint csakis a karcsú,inkább vékonyabb,de nagykeblű csajokat részesitem előnyben,teltebbek nemigen jönnek be,de kinek a pap,vagy a papné,én a papné-nál maradok
Szerintem vegyünk átlagot a két értéked között és az lex a jó...
Én nagyon kedvelem a teltebb lányokat. Szerintem egy buta izléskisiklás,ami mostani sovány nőideált isteníti. Nektek mi a véleményetek erről?