Szerencsés vagyok mert hamar éS többször élvez. Nem úgy mint az exem....legtöbbszőr kedve sem volt..
De visszatérve a mostanira, nyalással kell kezdeni közben újjazás (már apopsit is kezdi szeretni) közben sikerűl elmennie ,aztán gyorsan be a punciba pár lökés és újra sikerű neki. Igy mindel alkalommal "megköveteli". Csak ezután lesz aktív és jövök én.Általában a végén mégegyszer összejön neki. Ja és elég hangos! Azt szokta mondani hogy a férfiak baja hogy csak egyszer tudnak élvezni.
De visszatérve a mostanira, nyalással kell kezdeni közben újjazás (már apopsit is kezdi szeretni) közben sikerűl elmennie ,aztán gyorsan be a punciba pár lökés és újra sikerű neki. Igy mindel alkalommal "megköveteli". Csak ezután lesz aktív és jövök én.Általában a végén mégegyszer összejön neki. Ja és elég hangos! Azt szokta mondani hogy a férfiak baja hogy csak egyszer tudnak élvezni.
Az enyém jó hangosan szokott így szereti de engem is kurvára fölizgat!!!!
Nálunk soha nem maradhat el, hogy nyelvvel ne tüzeljem fel a párom olyan szintre, hogy már majdnem elélvez. Imádja, ha nyalás közben ujjazom egyik kezemmel a punciját, másik kezemmel pedik egy ujjal a popsiját. Eleinte a popsis dologtól idegenkedett, de mostanára úgy megszerette, hogy szinte nyomja felém, hogy ne hagyjam ki. Természetesen igyekezetemet Ő is profin viszonozza, kiválló nyelv és kéz technikájával. Ilyen bemelegítés után jön a szeretkezés különböző pózokban, közben szeretem, ha egy kicsit kézzel izgatja magát, de ezt ritkán teszi, mondván, jobban szereti, ha én csinálom neki.
Elélvezni egyszerre szoktunk, kutya pózban, közben kézzel ingerlem a csiklóját. Akkorát tud élvezni, hogy bele remeg az egész teste, a puncijával megszorítja a farkamat, és ekkor én is telelövöm a a mézes barlangot.
Elélvezni egyszerre szoktunk, kutya pózban, közben kézzel ingerlem a csiklóját. Akkorát tud élvezni, hogy bele remeg az egész teste, a puncijával megszorítja a farkamat, és ekkor én is telelövöm a a mézes barlangot.
Nekem az első feleségem volt ilyen leült az ágy szélére én a lábaközé térdeltem és a makkommal simiztem a csiklóját ekkor akkorákat spriccelt és élvezett, egyébbként meg béna pöcs volt az ágyban ezért is váltunk el.
A második nejem ő nem spriccel viszont egy igazi belevaló csaj egy istennő. Eszméletlen kenyeret süt és közben oda szól kel a kenyér neki meg faszkell de gyorsan ám. Ő van hogy 6.x7x is élélvez de egyszer jártunk úgy hogy kurva jó volt aznap este minden és a sokadik után olyan zokogásban tört ki hogy ahzt hittem valami baj van csak félóra múlva hagyta abba és akkor derült eltaláltuk a G pontját és így élvezet akkor még másnap reggel is avval kelt hogy mindene bizsereg,
A második nejem ő nem spriccel viszont egy igazi belevaló csaj egy istennő. Eszméletlen kenyeret süt és közben oda szól kel a kenyér neki meg faszkell de gyorsan ám. Ő van hogy 6.x7x is élélvez de egyszer jártunk úgy hogy kurva jó volt aznap este minden és a sokadik után olyan zokogásban tört ki hogy ahzt hittem valami baj van csak félóra múlva hagyta abba és akkor derült eltaláltuk a G pontját és így élvezet akkor még másnap reggel is avval kelt hogy mindene bizsereg,
nálunk ha egy nyalás után dugom be, akkor szinte azonnal van még egy orgazmusa, de ha popsiba tesszük, akkor kézzel segít picit és úgy élvez el.
Ha valamiért előbb van a dugás és csak utána az orál, akkor az orálnál szokott úgy, hogy közben finoman ujjazom...
Ha valamiért előbb van a dugás és csak utána az orál, akkor az orálnál szokott úgy, hogy közben finoman ujjazom...
nekem túl prűd a párom az ilyenekhez :( pedig én nagyon birnám sőt sztem képes is lenne rá ..de hát ez van sajna majd egyszer ha találkozok olyan lánnyal :P
Én sem, de voltunk már lánnyal, aki igen
![finom](images/smilies/finom.gif)
Szerencsés vagyok mert a feleségem attól is el tud élvezni ha a melleit szívom/rágcsálom. Eleinte óvatosan kell őket cirógatni és masszírozni, majd ahogy érzem hogy lendületbe jön, lehet harapdálni a keményre összehúzódott mellbimbóit. Amikor már emelgeti a csípőjét akkor megujjazom vagy bedugom a farkamat a hüvelyébe. Ezzel a módszerrel tudom a legnagyobb orgazmust okozni neki. (Mostanában egyébként egy alig síkosított, pontozott, kissé vastagabb anyagú óvszerfajtával próbálkozom az eddigi ultravékony, síkosítottak helyett és úgy veszem észre hogy még nagyobbat élvez dugás közben). Szóval isteni ahogy élvez
![smile](images/smilies/smile.gif)
Az én feleségem alattam élvez el
Bár azt is megnézném ahogy más alatt is elélvez
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
kár, hogy a barátnőm nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 08. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
Törölt felhasználó (451890)
2010. 01. 08. péntek 21:09
nem kötözködés de már szinte minden fórumozónak a bnője/felesége spriccelve élvez
nem kötözködés de már szinte minden fórumozónak a bnője/felesége spriccelve élvez
Az én barátnőm sem akarta elengedni magát eleinte. Aztán egy jól sikerült buli után kicsit benyova sexeltünk és láss csodát a 3 orgazmusa után spriccelt a puncija. Látván hogy én ezt mennyire élveztem azóta ha úgy van nem tartja magát vissza és én meg IMÁDOM!
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
próbáltam már, de egyenlőre nem eröltetem, majd csak rájön, hogy ki kellene próbálni, előttem nem kell, hogy szégyenlős legyen, majd rájön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (44480)
2010. 01. 02. szombat 16:12
Az Én barátnőm is azt hitte, hogy pisilnie kell az elején,de rájöttünk hogy nem! Mond meg neki, hogy nyugodtan engedje ki!
tegnap azon morfondíroztunk a párommal hogy-hogy teszed be a makkod?engem érdekel de nem jövök rá?
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2010. 01. 06. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 06. szerda 17:07
Szia kandurmarci. Na, akkor tetelesen: ferfi fekszik a hatan, a no feleje guggol, megfogod a popsijat es nyomod, ahogy a csovon kifer. Szerintem a titka a melyseg/G pont, ha ezek rendben vannak, kell spricc is jojjon. De ezt csak egy no tudna igazandibol megmondani, nekem igy sikerult aranyesot kicsikarni. Egesz pontosan van meg egy tippem, nalam/nalunk ez is bevallt: a leanyzo hanyatt fekszik, labak az egekbe es a makkodat teszed csak a huvelyebe es hozzafogsz maszturbalni. Kozben ki-ki veszed, hogy a csikloja is kapjon a jobol. Nalunk ez is bejott, de szerintem ez "tipusfuggo".
Minden esetre sok sikert, az, ha nagyot elvez, mar magaban elegendo, csak ne fogja vissza magat! Aminek jonnie kell, az jonni is fog
Minden esetre sok sikert, az, ha nagyot elvez, mar magaban elegendo, csak ne fogja vissza magat! Aminek jonnie kell, az jonni is fog
![merges2](images/smilies/merges2.gif)
igy igy jol irtad 10-böl 9 szer tuti bejön nekünk is
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2010. 01. 06. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia kandurmarci. Na, akkor tetelesen: ferfi fekszik a hatan, a no feleje guggol, megfogod a popsijat es nyomod, ahogy a csovon kifer. Szerintem a titka a melyseg/G pont, ha ezek rendben vannak, kell spricc is jojjon. De ezt csak egy no tudna igazandibol megmondani, nekem igy sikerult aranyesot kicsikarni. Egesz pontosan van meg egy tippem, nalam/nalunk ez is bevallt: a leanyzo hanyatt fekszik, labak az egekbe es a makkodat teszed csak a huvelyebe es hozzafogsz maszturbalni. Kozben ki-ki veszed, hogy a csikloja is kapjon a jobol. Nalunk ez is bejott, de szerintem ez "tipusfuggo".
Köszi szépen, talán többünk nevében is, így már érthetőbb, képszerűbb.
Nem egészen világos, írd le részletesebben, nő hol, ffi hol - ki alul, ki felül,s elölről,hátulról? stb.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2010. 01. 04. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 04. hétfő 20:54
Szia Parbani! Probald meg guggolva feletted, a posojatol huzod magadba. Nekem 1szer-2szer bejott
Isteni az ize!
Isteni az ize!
Szia Parbani! Probald meg guggolva feletted, a posojatol huzod magadba. Nekem 1szer-2szer bejott
Isteni az ize!
Isteni az ize!
Imádok lovagolni a pasimon, ÉN vagyok az irányító!!!!!! Fogja a mellemet,szopja a mellemet! IMÁDOM!!!!!!!