1 szer nyelvel 2-3 dugássl ugy az igazi és már lehet is lepedöt cserélni
Irigyellek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25589)
2006. 06. 06. kedd 18:15
a bnőm mostanába lovaglopózban, ha csak 2en csináljuk. ha van még fiu,akkor 4kézláb hogy mind a 2en bentlehessünk
Nálunk legtöbbször a nyelvemmel segítem az első orgazmushoz, azután megdugom hátulról, akkor újra elélvez.
Elég hangos szerencsére, mert az is izgató ahogy sikítozik!
Elég hangos szerencsére, mert az is izgató ahogy sikítozik!
azért készüljenek be rá.
vagy csinálják olyan helyen ahol nem baj, ha elszabadul az ár. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy csinálják olyan helyen ahol nem baj, ha elszabadul az ár. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (44480)
2010. 01. 02. szombat 16:12
Az Én barátnőm is azt hitte, hogy pisilnie kell az elején,de rájöttünk hogy nem! Mond meg neki, hogy nyugodtan engedje ki!
Az Én barátnőm is azt hitte, hogy pisilnie kell az elején,de rájöttünk hogy nem! Mond meg neki, hogy nyugodtan engedje ki!
(Ez egy válasz Ebele23 üzenetére (2010. 01. 02. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 13:11
Pandora, Kandurmaci:
már mondtam neki, hogy engedje el magát, de nem akarja, kimegy a wcre, aztán visszajön. Utána az szokott lenni, hogy 5 percenként kimegy, aztán nem folytatjuk, vagyis elélvez a csiklójával. Szerintem is valami ilyesmi lehet.
Amúgy itt a fórumon tudtam meg, hogy ez lehet a wcre járás miértje.
már mondtam neki, hogy engedje el magát, de nem akarja, kimegy a wcre, aztán visszajön. Utána az szokott lenni, hogy 5 percenként kimegy, aztán nem folytatjuk, vagyis elélvez a csiklójával. Szerintem is valami ilyesmi lehet.
Én mint férfi szólok hozzá ehez a kérdéshez, de szerintem a kitartáson, és az egymásra való odafigyelésen múlik a többszöri orgzmusod.
Általában betartjuk a fokozatosságot is, ami nagyon hatásos tud lenni. Szoktuk verbálisan is izgatni egymást, kis fantáziálások, stb. Nem szokott elmaradni a jutalom. (Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha hozzászólhatok...én egy aktus alatt egyszer élem át az orgazmust,de az eléggé intenzíven teszem a szerelmem örömére
Van hogy akár 2 percig is eltart ez és nagyon hangosan élvezek(gondolom a szomszédok nem nagyon kedvelnek...)Hogyan élvezhetnék el akár többször is?Mi a titka?Én is szeretném átélni!!!
Általában betartjuk a fokozatosságot is, ami nagyon hatásos tud lenni. Szoktuk verbálisan is izgatni egymást, kis fantáziálások, stb. Nem szokott elmaradni a jutalom. (Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 16:34
![wave](images/smilies/wave.gif)
Ha hozzászólhatok...én egy aktus alatt egyszer élem át az orgazmust,de az eléggé intenzíven teszem a szerelmem örömére
![smile](images/smilies/smile.gif)
Vagy csak valóban pisilnie kell szegény lánynak!
(Ez egy válasz Ebele23 üzenetére (2010. 01. 02. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 13:11
Pandora, Kandurmaci:
Pandora, Kandurmaci:
Amúgy itt a fórumon tudtam meg, hogy ez lehet a wcre járás miértje. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy itt a fórumon tudtam meg, hogy ez lehet a wcre járás miértje. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (467721)
2010. 01. 02. szombat 00:54
Szerintem a kedvesed, G-pont érzékeny! Mond neki engedje el magát... és telespricceli a tested majd az élvezetével
Nagyon kevés nő képes erre
Az Én barátnőm rettenetesen nagyokat élvez! Van,hogy percenként elmegy.Az a legdurvább, mikor spriccel
Olyankor vagyok a legbüszkébb magamra!
Ő szokta mondani sokszor hogy fejezzük be mert nagyon "elintéztem". Annyira érzékeny a végén, hogy már pusztán ha hozzáérek elmegy valamikor. Nem tudom, miért vagyok rá ilyen hatással
Eddig is voltak barátnők (rövid kapcsolatok),akik pár perc után elmentek egymás után többször is, de a mostani párommal a 4 év alatt már nagyon profin nyomjuk.
Nőként szólok hozzá. Nekem is csak egyszer megy, az is csak lovagló, vagy hagyományos pózban -meg persze kézzel vagy szájjal. Nekem elég, de kiábrándító, hogy a páromnak teljesítménykényszere van ez ügyben.
Párom többször élvez, egyszer előjáték alatt a szám/nyelvem hatására, aztán lovagol egy jót és határ a csillagos ég (meg a végkimerülés)... Volt már példa 7-8-ra is egy menet alatt, de volt már olyan hosszabb menetünk is amikor az egyik orgazmusa 15 percig tartott (nem én számolom, nehogy azt higgye valaki), és "csak" 2-3 volt (a többi kisebb/rövidebb volt).
Fura azt hallani, hogy van olyan nő aki csak egyszer élvez... Nekem eddig csak "többlövetűekhez" volt szerencsém.
Fura azt hallani, hogy van olyan nő aki csak egyszer élvez... Nekem eddig csak "többlövetűekhez" volt szerencsém.
"meg mindig pisilnie kell' -írod. Megkockáztatnám, hogy esetleg nem is pisilnie kell, hanem női spricc lehet az inkább. Lányok, írjátok meg, igazam van-e? Mit éreztek, amikor nem pisiltek, hanem az élvezettől dől belőletek a nedvesség. Mintha pisi lenne, de ezúttal nem az.
(Ez egy válasz Ebele23 üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 11:49
barátnőm, mivel régebben megszokta a masztizást, így a csiklója izgatásával szokott túlnyomó többségben elélvezni, de szeretkezés közben is elélvez, csak úgy nehezebben, meg mindig pisilnie kell
Szerintem a kedvesed, G-pont érzékeny! Mond neki engedje el magát... és telespricceli a tested majd az élvezetével
Nagyon kevés nő képes erre
(Ez egy válasz Ebele23 üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 11:49
barátnőm, mivel régebben megszokta a masztizást, így a csiklója izgatásával szokott túlnyomó többségben elélvezni, de szeretkezés közben is elélvez, csak úgy nehezebben, meg mindig pisilnie kell
azerintem is ez lanytol fugg valaki 1-szer valaki tobbszor is,a felesegem neha egyszer neha tobbszor!!!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Én, mint nő, is hozzászólhatok a témához?
A párom legtöbbször megőrjít! Őrült orgazmusaim vannak, a nyílásom mégjobban összeszűkül, feszül az egész testem és nem bírom ki nagyobb sóhajtás vagy sikoly nékül!
A kedvesem nagyon tudja és érti, hogy hogyan kell kielégíteni engem.
Mindegy, hogy újjakkal, farokkal vagy szájjal!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
mostanában az asztalon dugunk, nagyon jóóó neki is, de szeret lovagolni is
Az ennyém,hosszu házasság után is egy csoda. Egy fantasztikus nyalás, franciázás után 1 szer. Utána a dugáskor 2 szer,van hogy 3 szor is képes,, imádom.
az en nejem akkor elvez igazan nagyot ha a baratai utan kinyalom a puncijat