Érdekes... Lehet, hogy némi változatosságra van szüksége...
Én még nem tapasztaltam, hogy az idők folyamán változott meg menet közbeni mennyiség. Vagy egylövetű volt, vagy sorozatlövő... Bár, ahogy megfigyeltem, a sorozatlövő intenzívebben, míg az egylövetű hosszabban ment el.
Esetleg az érintett feleknek mi a véleményük? A lányok biztos többet tudnak erről... (Ez egy válasz Gabika1980 üzenetére (2008. 09. 12. péntek 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Én még nem tapasztaltam, hogy az idők folyamán változott meg menet közbeni mennyiség. Vagy egylövetű volt, vagy sorozatlövő... Bár, ahogy megfigyeltem, a sorozatlövő intenzívebben, míg az egylövetű hosszabban ment el.
Esetleg az érintett feleknek mi a véleményük? A lányok biztos többet tudnak erről... (Ez egy válasz Gabika1980 üzenetére (2008. 09. 12. péntek 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 15:21
a párom régebben többször is elélvezett de mostanában egy is elég neki és utána elmegy a kedve. rohadtul utálom ezt a helyzetet. ennyi idő alatt én nem igazán indulok be. utálom a negyedórás meneteket.
a párom régebben többször is elélvezett de mostanában egy is elég neki és utána elmegy a kedve. rohadtul utálom ezt a helyzetet. ennyi idő alatt én nem igazán indulok be. utálom a negyedórás meneteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (336654)
2008. 09. 11. csütörtök 22:16
Indítottam egy topikot, de a moderátor azt tanácsolta, hogy inkább itt tegyem fel a kérdésemet.
Legyen...:
"Elgondolkodtató dolog... Volt olyan barátnőm, akinél egy menet egy orgazmus és volt olyan is aki többször is elment az aktus alatt. Nem tudom mi lehet az oka, szerintem egyén függő, de megér egy elmélkedést."
Nektek mik a tapasztalatotok ebben a témában?
Legyen...:
"Elgondolkodtató dolog... Volt olyan barátnőm, akinél egy menet egy orgazmus és volt olyan is aki többször is elment az aktus alatt. Nem tudom mi lehet az oka, szerintem egyén függő, de megér egy elmélkedést."
Mostanában barátnőm a lovagló pózt szereti.
Indítottam egy topikot, de a moderátor azt tanácsolta, hogy inkább itt tegyem fel a kérdésemet.
Legyen...:
Legyen...:
jó gyorsan
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Törölt felhasználó (17632)
2006. 06. 14. szerda 19:57
Gratulálok!
Te vagy a győztes! Elsőként tudtad kitölteni a kipontozott helyet!
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Gratulálok!
(Ez egy válasz Dr.Bear üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
a bnőm mostanába lovaglopózban, ha csak 2en csináljuk. ha van még fiu,akkor 4kézláb hogy mind a 2en bentlehessünk
sziasztok az én barátnöm lovagló pozba szokott
jol nez ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 05. 07. vasárnap 19:58
![](http://www.ethoq.historicus.pl/grafika/egipt/galeria/23-mumia-ramzes-2.jpg)
50*70 az 3500.... kis butus:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 06. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 06. szombat 15:02
50*70=350...
Indítsunk F8-nak nekrofil topicot!!!
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
![gonosz2](images/smilies/gonosz2.gif)
2006. 05. 06. szombat 15:02
50*70=350...
kíváncsian várom a produkciódat! :-)
50*70=350...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 06. szombat 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (40215)
2006. 05. 06. szombat 13:54
nagy bimboju nagy csikloju 50*70 eves HOLGYETkeresek egesz napra
adrika jo lenne hallani hogyan kiabalsz dugas kozben
nagy bimboju nagy csikloju 50*70 eves HOLGYETkeresek egesz napra
mi a válaszod
nos?
![smile](images/smilies/smile.gif)
![beka2](images/smilies/beka2.gif)